2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843879 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Bi ara Sinan bolatın da ismi geçiyordu, sanırım bu sene de ömürlük bir kaleci bulamayacağız. Elimizde Muslera gibi bir örnek var , iyi kaleci maç kazandırır şampiyonluk getirir takımı ateşler. Bakalım Zoet yedeği Utkuyla her maç kaç tane yeriz.

1. Aday Zoet, 2. Aday iki senedir top oynamayan Babacan.

Piyasada oyuncu olmasa anlayacağım, kontratı bitecek Arlauskis, Unsain, Sehiç gibi adamlar var.

Gerçekten bu iki oyuncudan biri gelecekse yapmasınlar kaleye transfer falan, Ersin - Utku ile oynayalım.

Hatta bu yönetim mümkünse kimseyi almasın, zaten iki sezon bile ömürleri olmayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ciddi ciddi Zoet kaleci listemizin başında yer alıyor, inanılır gibi değiliz...

Daha yüksek hatalı gol yeme oranına sahip kaleci görmedim gibi bir şey.

Kim var bu transferin başında, gözleri görmüyor mu? Adam sıvamış resmen bu sezon.

Kaldı ki 1 sene daha kontratı var bir de bonservis verilecek.

Terbiyesizim bir menajer işleri dönüyor yine, bu işten çıkarı olacak birileri var.

Bunlar bizim paramızın değil, kendi ceplerine girecek 3'ün 5'in peşindeler.

Zoet denilen odunu bu kadar istemelerinin başka bir mantıklı açıklaması yok.

Aksi olsaydi şimdiye 300-400 bine Ezequel Unsain'e imza attırmış olmaları gerekiyordu.

Resmen bizimle dalga geçiyorlar, bu transfer sihirbazı denilen kişi haberimiz olmadan bize başkan olmuş. Çıkıp kimsenin bir söz ettiği yok,

Koskoca klübü düşürdükleri hale bak, kim başa geliyorsa babasının çiftliği gibi dümen çeviriyor.
Başa kim gelse ilk önce kendi cebini ve itibarını düşnüyor  :tabe: Bu düzen kulübün bir sahibiolmadan değişmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Başa kim gelse ilk önce kendi cebini ve itibarını düşnüyor  :tabe: Bu düzen kulübün bir sahibiolmadan değişmez  :tabe:

Ben de ne bekliyorsam... İnsan düşünüyor işte bu sefer belki farklı olur diye ama hayal.

Bu kadar kritik bir dönemde hiç hak etmeyen insanlara geleceğimizi emanet ettik.

Guti ne kadar doğru söylemiş zamanında 'Amatör insanların yönettiği profesyonel klüptür Beşiktaş.'

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de ne bekliyorsam... İnsan düşünüyor işte bu sefer belki farklı olur diye ama hayal.

Bu kadar kritik bir dönemde hiç hak etmeyen insanlara geleceğimizi emanet ettik.

Guti ne kadar doğru söylemiş zamanında 'Amatör insanların yönettiği profesyonel klüptür Beşiktaş.'
Ahmet Nur Çebi'nin "Kendi şirketim gibi yönetemem." dediğinde anlamalıydık olmayacağını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ahmet Nur Çebi'nin "Kendi şirketim gibi yönetemem." dediğinde anlamalıydık olmayacağını  :tabe:

Zaten başkanımız bile değilmiş ki, adamın hükmü yok. İlk başarısızlıkta arkasına bile bakmadan gider, yerini asıl adam olan Erdal adlı illüzyoniste bırakır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten başkanımız bile değilmiş ki, adamın hükmü yok. İlk başarısızlıkta arkasına bile bakmadan gider, yerini asıl adam olan Erdal adlı illüzyoniste bırakır.
Bakalım yarın konuşacakmış. Planı varsa öğreniriz belki  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bakalım yarın konuşacakmış. Planı varsa öğreniriz belki  :tabe:

Valla plan belli gözüküyor, boşa masal anlatmasınlar. Başarısız olacağını, koltukta duramayacağını bildiği için böyle bir fırıldak yapmış Çebi ve adamları.

O an geldiğinde akılları sıra zaman kazanacaklar. Düşündükleri Beşiktaş falan değil, kendi istedikleri olsun hepsi bu.

Torunoğulları da seçilmeden başkanlık yapsın, ohh enayi Beşiktaş.

Çevrimdışı worns

Zoet için güvenilmez hollandalı kaleci profili vardı kafamda zaten bi de üstüne paylaşılan istatistiklere baktım da aman. kaleci bakılacak en son yer Hollanda, belçika dolaylarıdır avrupa tarafında.

babacan ismi geçmiş. bu adamı avcı modern bulmadığı için kesmişti. üstüne iki senedir kulübede. en iyi halinde bile ortalama bi kaleciydi anlamlı gelmiyor.

sehic en iyi seçenek değil belki ama bu ikisine on kere tercih ederim.

Çevrimdışı worns

Yine Nacer Chadli ismini gördüm. Geçen yaz da geçmişti, ben sıcak bakıyordum. Bence topladığımız sprinter tipik kenar oyuncularının hepsinden fazla katkı verirdi. Ekstraları olan, ceza alanı etkinliği gayet iyi bi oyuncu bu. Bizim ligde etkili olur, skora katkı verir. Sağ tarafta daha geleneksel bir kanat oyuncusu kullanılabilir bu şekilde.

Çevrimdışı Erman1903

Zoet için güvenilmez hollandalı kaleci profili vardı kafamda zaten bi de üstüne paylaşılan istatistiklere baktım da aman. kaleci bakılacak en son yer Hollanda, belçika dolaylarıdır avrupa tarafında.

babacan ismi geçmiş. bu adamı avcı modern bulmadığı için kesmişti. üstüne iki senedir kulübede. en iyi halinde bile ortalama bi kaleciydi anlamlı gelmiyor.

sehic en iyi seçenek değil belki ama bu ikisine on kere tercih ederim.

Şunlara kıyasla mis gibi Sehiç.

Yine Nacer Chadli ismini gördüm. Geçen yaz da geçmişti, ben sıcak bakıyordum. Bence topladığımız sprinter tipik kenar oyuncularının hepsinden fazla katkı verirdi. Ekstraları olan, ceza alanı etkinliği gayet iyi bi oyuncu bu. Bizim ligde etkili olur, skora katkı verir. Sağ tarafta daha geleneksel bir kanat oyuncusu kullanılabilir bu şekilde.

Küllerinden doğacak falan diyorlar da bu sene yapmış gibi o işi zaten Chadli, istatistikleri çok iyi.

Kontratını gördüm şimdi, 4M alıyor. 1 senesi kaldığı için kiralama da mümkün olmayacaktır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yönetimden zaten mali anlamda hiç bir ümidim yoktu yaptıklarıda bişey olmadı. Ama transferden anlayan bir tane  adamda  yok galiba.
Şunu anlamıyorum mesela Sergen hoca eski oyuncularını isteyebilir ama sen bir düşünsene bu adam bu oyuncularla kaçıncı bitirdi ligi, bu oyuncu Lig’de ne kadar performans verdi, ileride satılır mı diye.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Yönetimden zaten mali anlamda hiç bir ümidim yoktu yaptıklarıda bişey olmadı. Ama transferden anlayan bir tane  adamda  yok galiba.
Şunu anlamıyorum mesela Sergen hoca eski oyuncularını isteyebilir ama sen bir düşünsene bu adam bu oyuncularla kaçıncı bitirdi ligi, bu oyuncu Lig’de ne kadar performans verdi, ileride satılır mı diye.

Transfer adına tek ümidim bu isimleri diğer oyuncularla daha uyguna anlaşma adına kullanıyor olmaları, yoksa durum çok vahim.

Çevrimdışı levitate

Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim.

88...  :evillol:

caneri biliyoruz tanıyoruz kalsın işte :D savunmasına rağmen ne olduğunu bilmediğimiz nsakala'ya tercih ederim

kalırsa 11 oyuncusu olmasın ama. ihtiyacımız olduğunda görev verebileceğimiz joker oyuncu rolünde olması daha iyi olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Transfer adına tek ümidim bu isimleri diğer oyuncularla daha uyguna anlaşma adına kullanıyor olmaları, yoksa durum çok vahim.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

caneri biliyoruz tanıyoruz kalsın işte :D savunmasına rağmen ne olduğunu bilmediğimiz nsakala'ya tercih ederim

kalırsa 11 oyuncusu olmasın ama. ihtiyacımız olduğunda görev verebileceğimiz joker oyuncu rolünde olması daha iyi olur

İkisini toplayıp tam ortadan bölsek baya iyi bir bek çıkar ortaya aslında :)

Bilemiyorum, kalırsa sol bek Caner oynar yine. Eskiden çok beğenirdim ama beni bile yordu, her maç diken üstünde oluyoruz.

Çevrimdışı kaan1903

Zoet falan hikaye Ne yapıp edip David Raya'yı alalım ben böyle kaleci görmedim daha 24 yaşında ister 10 yıl oynar ister parlat sat  transfermarket değeri 4m gözüküyor Ljajic ve Vida satılırsa bütçe oluşturulur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Takımı "0" dan kurmak en güzeli, herkes gitmeli ama imkansız.

Aynı yüzleri ezberledik artık.

Çevrimdışı Erman1903

Zoet falan hikaye Ne yapıp edip David Raya'yı alalım ben böyle kaleci görmedim daha 24 yaşında ister 10 yıl oynar ister parlat sat  transfermarket değeri 4m gözüküyor Ljajic ve Vida satılırsa bütçe oluşturulur.

Merhaba, Zoet iyi değil doğru. Bahsettiğin kaleci bu sene ortalamanın üstünde oynamış ama öyle ahım şahım bir performansı yok. Daha geçen sezon kamyon yüküyle gol yemiş.

Bu rakamlar artık yüksek, Kontratı bitecek olan Unsain en az bunun kadar iyi bir kaleci diyebilirim, bonservis bile vermeden parlat-sat yapılabilir.

Parlatıp satamazsın ama eğer çıkışları iyi olan kalecileri seviyorsan Lucas Hoyos'a bakabilirsin, 800Bin Euro bonservisi. Bana göre söylediğin Raya'dan 2-3 gömlek daha üstün.

Çevrimdışı kaan1903

Merhaba, Zoet iyi değil doğru. Bahsettiğin kaleci bu sene ortalamanın üstünde oynamış ama öyle ahım şahım bir performansı yok. Daha geçen sezon kamyon yüküyle gol yemiş.

Bu rakamlar artık yüksek, Kontratı bitecek olan Unsain en az bunun kadar iyi bir kaleci diyebilirim, bonservis bile vermeden parlat-sat yapılabilir.

Parlatıp satamazsın ama eğer çıkışları iyi olan kalecileri seviyorsan Lucas Hoyos'a bakabilirsin, 800Bin Euro bonservisi. Bana göre söylediğin Raya'dan 2-3 gömlek daha üstün.
Bir iki sene sonra Raya yı büyük külüplerde görürüz hocam zaten alamayız da bizimkisi hayal şu kurtarışları yapan kaleci burda musleraya rakip olur Unsaini duydum o kadar da abartılacak bir kaleci değil bence gene de saygı duyuyorum. Zoet bana Kariusu andırıyor başarılı olamayacak gbi bir his var içimde istastistikleri de çok iç açıcı değil

Çevrimdışı Erman1903

Bir iki sene sonra Raya yı büyük külüplerde görürüz hocam zaten alamayız da bizimkisi hayal şu kurtarışları yapan kaleci burda musleraya rakip olur Unsaini duydum o kadar da abartılacak bir kaleci değil bence gene de saygı duyuyorum. Zoet bana Kariusu andırıyor başarılı olamayacak gbi bir his var içimde istastistikleri de çok iç açıcı değil

Zoet'in istatistikleri bu sene çok kötü. Raya da abartılacak bir kaleci değil, bu sezon hayatının sezonunu oynamış ve istatistikleri ortalamanın biraz üstünde sadece. Ben ikisi arasından Unsain'i tercih ederim, çünkü çok yetenekli ofans oyuncularının olduğu bir ligde, o son derece mütevazi kadroyu ayakta tutan isim. Ayrıca 2 sezonda takım kaptanı oldu.

Hayalini kurduğun kaleci, buyur :evillol:

İnsanların yüzleri çok şeyi anlatır, bana göre Raya büyük klüplerde asla istikrarlı performans gösteremez. Topu tutmaktan çok tokatlamayı, yumruklamayı seven bir kaleci. Hiç sevmem...

En fazla gideceği yer EPL alt sıra takımlarıdır.

[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2020, 18:18:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

@Erman1903 abi begovic'i öneren sendin diye hatırlıyorum

az önce ertan süzgün ilgilendiğimizi söyledi hmm
bipbipbupbup

Kaleci için fabri geri gelsin hiç macera aramayalım koyalım tekrardan kaleye ömür boyu bizimle kalsın :)