2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848492 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida acilen satılmalı maaşı fazla ve bence aynı kalitede yarı maaşa oynayacak stoperler var.
Ama umarım Vidayı satıp Sergen’in eski oyuncusu diye N’Sakaladan sonra Caulkeri almayız
Piyasada gezen isimleri çoğu ile ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum  :tabe: Daha transfer dönemi bile başlamadı. Haberlerin çoğu masa başı yazılmış haberler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada 31 mayıs kiralıkların sözleşmeler bitmeyecek miydi? Yanlış mı biliyorum. Kiralananlar geri mi dönecek? Lige böyle mi devam edilecek?

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada 31 mayıs kiralıkların sözleşmeler bitmeyecek miydi? Yanlış mı biliyorum. Kiralananlar geri mi dönecek? Lige böyle mi devam edilecek?

31 Haziran'da bitiyor olması lazım, daha sonra klüplerine geri dönecekler.

Çevrimdışı goktasoktay

31 Haziran'da bitiyor olması lazım, daha sonra klüplerine geri dönecekler.
Lig temmuzda bitecek, belki uzayabilir, salgın durumları olursa. Yine dediğime geliyor sanki. Ligin sonunda kadro ne olacak?

Çevrimdışı Erman1903

Lig temmuzda bitecek, belki uzayabilir, salgın durumları olursa. Yine dediğime geliyor sanki. Ligin sonunda kadro ne olacak?

Kadro nasıl olacak bilemiyorum, bence kiralıkların şu ortamdan sonra motive olmaları zor. Profesyonel davranış sergilemeyenlere verebileceğimiz maksimum cezayı vermeliyiz.

Hiçbir problem olmasa bile en fazla 3 maç kadroda olabilirler 30 Haziran'a kadar. Daha sonra onlar olmadan devam edilecek.

Çevrimdışı Erman1903

Aitor Cantelapiedra görüştüğümüz bir oyuncu, baktığında hiçbir özelliği çok iyi değil gibi ama bir şekilde iyi tabelacı.  Altyapı farkı böyle bir şey...

Kontratı biten fazla sağ ön bulunmuyor, aralarında açık ara en iyisi Fabio Lima, lakin 1,2M alıyor.

Ondan sonra en iyi seçenek Aitor gibi gözüküyor, Lima gibi taşıyıcı bir oyuncu olamaz ama çalışır muhakkak. Gol asist yapacaktır, Diğerinin 1/10'u 120 Bin gibi düşük bir ücreti var.

Harici önerebileceğimiz minimum düşük bonservisli oyuncu için bile sadece takımının 500-1 isteyeceğini düşünürsek iyi hamle olur.

Bu arada 8 gölün 5'i penaltıdan gelmiş, tüm bunları bir daha düşünmek gerekiyor  :)
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2020, 03:31:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Tabiri caizse biraz cacık bir oyuncu Cantalapiedra, gençlerden biri oynasın daha iyi.

İlla bir sol ayaklı sağ önse aranan Fabio Lima'yı gözünü kapatıp alıcaksın. Bambaşka tarz oyuncu ama Alex etkisi yapacaktır.

Santrafor da oynayabiliyor, zaten bonservissiz olarak 29 yaşındaki Gytkjaer harici o da bulunmuyor.

Bonservisli bazı oyuncular var, Atzili - Kacaniklic gibi. Direk iç forvet.

Sağ ayaklı wide-midfielder denilen tipte Bucha

Sol ayak ama aslen sol ön oynayan Cohen bulunuyor.

Lima bana göre bu mevkinin asıl adamı olması ve oyunu taşıma özelliğiyle diğerlerinden önde.

Çevrimiçi Samet Ç

Tabiri caizse biraz cacık bir oyuncu Cantalapiedra, gençlerden biri oynasın daha iyi.

İlla bir sol ayaklı sağ önse aranan Fabio Lima'yı gözünü kapatıp alıcaksın. Bambaşka tarz oyuncu ama Alex etkisi yapacaktır.

Santrafor da oynayabiliyor, zaten bonservissiz olarak 29 yaşındaki Gytkjaer harici o da bulunmuyor.

Bonservisli bazı oyuncular var, Atzili - Kacaniklic gibi. Direk iç forvet.

Sağ ayaklı wide-midfielder denilen tipte Bucha

Sol ayak ama aslen sol ön oynayan Cohen bulunuyor.

Lima bana göre bu mevkinin asıl adamı olması ve oyunu taşıma özelliğiyle diğerlerinden önde.
Cantalapiedra ilk beş için mücadele eden anadolu takımı topçusu. Bonservis vermek istemiyorsa yönetim kiralık Despodoov'u çözebilir rahatlıkla.

Çevrimdışı Erman1903

Cantalapiedra ilk beş için mücadele eden anadolu takımı topçusu. Bonservis vermek istemiyorsa yönetim kiralık Despodoov'u çözebilir rahatlıkla.

4 aydır sakat Despodov, ayrıca oyun tarzı da biraz değişik. Kendi başına oynayan bir oyuncu biraz, maç başına 16 pasla oynuyor. Lima örneğin 40 pas.

Acele etmeye gerek yok bence, önce kaleci halledilmeli zaten. Şimdiye kadar net karar verilmiş olması gerekiyordu, doğrulara yapacaklarına inancım yok. Zoet, Babacan falan net listedeler hiç olmamaları gerekli.

Hiçbir yenilik yok transfere bakış açımızda önceki yıllara nazaran.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umar Sadiq golcülük sezgileri olsun topsuz alanda nerede duracağını nasıl pozisyon alacağını bilen sadece kendine değil arkadaşlarına da pozisyon hazırlayabilen ortalama bir son vuruşu olan bir santrafor doğru bir kadro planlamasının içinde bu yoklukta fazlasıyla iş görür ama alalım bizi şampiyon yapsın denebilecek bir oyuncu değil.

Ben de böyle düşünüyorum.Zaten bu yılları bu şekilde atlatacağız sanırım. Net oyuncu olmayacak gibi duruyor.Malatyaspor-partizan maçında izlemiştim sene basindaki uefa elemesinde.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ligler bitene kadar devam edecek kiralık sözleşmeleri diye biliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligler bitene kadar devam edecek kiralık sözleşmeleri diye biliyorum.
UEFA ve FİFA oyuncular ve kiralık geldiği takımlara bıraktı kararı diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

UEFA ve FİFA oyuncular ve kiralık geldiği takımlara bıraktı kararı diye biliyorum  :tabe:
Bakalim neler olacak.Peki kiralik giden oyuncular geri dönerse ne olacak? Mirin,larin,hasic gençler de geri dönebilir.

Çevrimdışı levitate

dorukhan fenerle görüşüyormuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

Yabancı sınırı düşürülecekken , elimizdeki değerleri de kaybetmek bu yönetime nasip olursa ve transfer için 2. sınıf bile diyemeceğim oyuncular listede bulunursa Ocakta yönetim görevi bırakır.

Çevrimdışı cursedofdragon

yalan haber diyorlar.

Çevrimdışı levitate

Yabancı sınırı düşürülecekken , elimizdeki değerleri de kaybetmek bu yönetime nasip olursa ve transfer için 2. sınıf bile diyemeceğim oyuncular listede bulunursa Ocakta yönetim görevi bırakır.

yalan haber diyorlar.
sözleşme uzatmak için menajer oyunu mu hmm
bipbipbupbup

sözleşme uzatmak için menajer oyunu mu hmm

olabilir dorukhanın menejeri çok çakal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Neredeyse tüm menajerlerle aramız bozuk olduğu için bize tüm menajerler çakal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

değiştirmiş ahmet bulut'a geçmiş
bipbipbupbup

Neredeyse tüm menajerlerle aramız bozuk olduğu için bize tüm menajerler çakal  :tabe:

doğru düzgün menejer yok ki piyasa da :) Hepsi üçkağıtçı yerlisi & yabancısı normal o yüzden :)

değiştirmiş ahmet bulut'a geçmiş

o farklı mı değil :)

Çevrimdışı Erman1903

Ciddi ciddi Zoet kaleci listemizin başında yer alıyor, inanılır gibi değiliz...

Daha yüksek hatalı gol yeme oranına sahip kaleci görmedim gibi bir şey.

Kim var bu transferin başında, gözleri görmüyor mu? Adam sıvamış resmen bu sezon.

Kaldı ki 1 sene daha kontratı var bir de bonservis verilecek.

Terbiyesizim bir menajer işleri dönüyor yine, bu işten çıkarı olacak birileri var.

Bunlar bizim paramızın değil, kendi ceplerine girecek 3'ün 5'in peşindeler.

Zoet denilen odunu bu kadar istemelerinin başka bir mantıklı açıklaması yok.

Aksi olsaydi şimdiye 300-400 bine Ezequel Unsain'e imza attırmış olmaları gerekiyordu.

Resmen bizimle dalga geçiyorlar, bu transfer sihirbazı denilen kişi haberimiz olmadan bize başkan olmuş. Çıkıp kimsenin bir söz ettiği yok,

Koskoca klübü düşürdükleri hale bak, kim başa geliyorsa babasının çiftliği gibi dümen çeviriyor.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2020, 19:20:46 Erman1903 ]

Kim var bu transferin başında, gözleri görmüyor mu? Adam sıvamış resmen bu sezon.

Terbiyesizim bir menajer işleri dönüyor yine, bu işten çıkarı olacak birileri var.

Aksi olsaydi şimdiye 300-400 bine Ezequel Unsain'e imza attırmış olmaları gerekiyordu.

Resmen bizimle dalga geçiyorlar, bu transfer sihirbazı denilen kişi haberimiz olmadan bize başkan olmuş. Çıkıp kimsenin bir söz ettiği yok,

Koskoca klübü düşürdükleri hale bak, kim başa geliyorsa babasının çiftliği gibi dümen çeviriyor.

Çevrimdışı Erman1903

Normalde gülerdim ama bu yönetim geldiği ilk günden beri iç kıyıyor, mide bulandırıyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Bi ara Sinan bolatın da ismi geçiyordu, sanırım bu sene de ömürlük bir kaleci bulamayacağız. Elimizde Muslera gibi bir örnek var , iyi kaleci maç kazandırır şampiyonluk getirir takımı ateşler. Bakalım Zoet yedeği Utkuyla her maç kaç tane yeriz.