2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850474 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Uzun süre futboldan uzak duracağız bu gidişle. En azından sahada mücadele görürüz umarım. Şu aşamada altyapı yatırımından çok as takımınızı düzene koymak gerekli. Baştan hata yaparlar böyle yapmazlarsa  :tabe:

Farkındalar as takım üzerinde durulması gerektiğinin ama ortaya nasıl bir şey çıkacak henüz kimse bilmiyor.

Çevrimdışı Erman1903

Değişik isimler çıkmış... Bünyamin bizim seviyemize çok uzak. 8 numaraların bir şekilde gol katkısı yapması gerektiğine inanıyorum Xhaka bu yüzden çok doğru bulduğum tip orta saha değil, diğerleri oldukça düzgün adaylar.

Şu anda kaleci olmadığı sürece hiçbir haberi çok ciddiye almamak lazım, para yok. Umarım uygun oyuncuları elden kaçırmayız, parasını veren imzayı attırmak isteyecektir.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2020, 01:14:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Değişik isimler çıkmış... Bünyamin bizim seviyemize çok uzak. 8 numaraların bir şekilde gol katkısı yapması gerektiğine inanıyorum Xhaka bu yüzden çok doğru bulduğum tip orta saha değil, diğerleri oldukça düzgün adaylar.

Şu anda kaleci olmadığı sürece hiçbir haberi çok ciddiye almamak lazım, para yok. Umarım uygun oyuncuları elden kaçırmayız, parasını veren imzayı attırmak isteyecektir.
geçen isimleri hiç izledin mi abi?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

geçen isimleri hiç izledin mi abi?

Umit'in sadece rakamlarına baktım, izlemeye değecek bir şey oynamamış.

Sadiqi bu corona çıkmadan önce forvet araştırırken izlemiştim, Caulker'ı zaten ligden tanıyoruz. Tuanzabe - Boakye'yi yeni izledim. Bu üçünün hem rakamları hem oyunları iyi gözüküyor.

Xhaka'nın bir 8 gibi çıkardığı ısı haritasına rağmen doğru dürüst skor katkısı yapmadığını görünce fazla izlemeye gerek duymadım. Yine de biraz izledim ve beğenmedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir sürü isim çıkmış piyasaya yine :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaç tanesi gelecek acaba  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Sehiç, mensah iki genç afrikalı bir tane de taraftar gazı almak için 30 yaş üstü isimli birini alabileceklerini düşünüyorum. Sonuç olarak şampiyonluk hayal arada saman alevi gibi parlarız.

Sehiç, mensah iki genç afrikalı bir tane de taraftar gazı almak için 30 yaş üstü isimli birini alabileceklerini düşünüyorum. Sonuç olarak şampiyonluk hayal arada saman alevi gibi parlarız.

Sergen hocanın kredisi var.Öyle bir şey yaparlarsa yönetim kendisi düşünsün. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Umit'in sadece rakamlarına baktım, izlemeye değecek bir şey oynamamış.

Sadiqi bu corona çıkmadan önce forvet araştırırken izlemiştim, Caulker'ı zaten ligden tanıyoruz. Tuanzabe - Boakye'yi yeni izledim. Bu üçünün hem rakamları hem oyunları iyi gözüküyor.

Xhaka'nın bir 8 gibi çıkardığı ısı haritasına rağmen doğru dürüst skor katkısı yapmadığını görünce fazla izlemeye gerek duymadım. Yine de biraz izledim ve beğenmedim.

xhaka için aşırı sinirli diyorlar başımıza bela açmaz umarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

afrika jk büyüyor
Diğer ülkelerden bu koşulda futbolcu getirmek çok zor. Gençlerbirliği taktiği yapacağız artık  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Renkli basın renklileri transferlerde uçurup kaçırıyor bizde de ayarları kıstıkça kısıyor. Neymiş 250 bin euro artı maç başı şeklinde devrim yapacakmışız  :lol:
2 milyon civarı alan 5 6 oyuncudan kurtulmadan öyle birşey hayal zaten. Klasik klavye haberciliği muhtemelen.

Yabancı sınırı söylentileri yine hortlamış acaba bu sefer doğru mu? Tff ye kim gelirse gelsin amerikayı baştan keşfetmeye kalkıp o yolda aynı hataları da tekrarlamaya yeminli heralde.

Çevrimdışı levitate

Diğer ülkelerden bu koşuldaf utbolcu getirmek çok zor. Gençlerbirliği taktiği yapacağız artık  :ebebe:
valla mantıklı iş ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

valla mantıklı iş ne diyeyim
Cristopher Ohen tadında adamlara hazırlıklı olalım

Çevrimdışı Erman1903

xhaka için aşırı sinirli diyorlar başımıza bela açmaz umarım

Siniri olmasa da bana göre boş bir oyuncu. Hesapta defansif orta saha ama 8 gibi gezgin oynuyor, gol-assist yapamıyor.

Kaleci hariç gündeme gelen hiçbir ismi ciddiye almamak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci : Josip Posavec

Sol Bek: Michal Karbownik

Kanat: Kristijan Lovric

Santrafor: Dario Vizinger
Kristijan Lovric'e Başakşehir'in ilgisi varmış.

Çevrimdışı Erman1903

Kristijan Lovric'e Başakşehir'in ilgisi varmış.

3M bonservisi var. Onlar için zor, bizim için imkansız.

Ayrıca sol ön için bonservis vermeye gerek yok, baya serbest kalacak adam var.

Mesela Tankovic Hammarby'de 180Bin Euroya oynuyor.
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2020, 17:19:36 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/DeportesReports/status/1266405656422203393?s=19
Böyle bir haber var vidayı elden çıkabilirsek çok çok iyi olur maaşı maalesef çok

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/DeportesReports/status/1266405656422203393?s=19
Böyle bir haber var vidayı elden çıkabilirsek çok çok iyi olur maaşı maalesef çok
Vida acilen satılmalı maaşı fazla ve bence aynı kalitede yarı maaşa oynayacak stoperler var.
Ama umarım Vidayı satıp Sergen’in eski oyuncusu diye N’Sakaladan sonra Caulkeri almayız
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

Vida acilen satılmalı maaşı fazla ve bence aynı kalitede yarı maaşa oynayacak stoperler var.
Ama umarım Vidayı satıp Sergen’in eski oyuncusu diye N’Sakaladan sonra Caulkeri almayız
spoiler verdin hoydaa
bipbipbupbup