2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849377 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

Görünüşe göre maaş bütçemizi daha da düşürmüşüz. Flaş transfer hayali kurmamak lazım, kimsenin gidişi de sürpriz olmamalı.
18 milyona inmiş o haberi diyorsun sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Görünüşe göre maaş bütçemizi daha da düşürmüşüz. Flaş transfer hayali kurmamak lazım, kimsenin gidişi de sürpriz olmamalı.
Biz hiç takım kurmayalım bence. Takımını da ligden çekelim. Mevcut yönetim kadar fakir edebiyatı yapan başka bir yönetim görmeyeceğiz tarihte herhalde. Madem böyle hiç bir icraat yapamayacaktınız niye geldiniz yönetime  :money: Bunlar fazla dayanmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Biz hiç takım kurmayalım bence. Takımını da ligden çekelim. Mevcut yönetim kadar fakir edebiyatı yapan başka bir yönetim görmeyeceğiz tarihte herhalde. Madem böyle hiç bir icraat yapamayacaktınız niye geldiniz yönetime  :money: Bunlar fazla dayanmaz.
Tek kalan branş futbol, adamlar onda bile başarılı olmamak taraftarı küstürmek için çabalıyorlar. Neyse gittikleri an kasaya koydukları parayı fazlasıyla alıp ben doğuştan Beşiktaşlıyım diye başları dik klüpten ayrılırlar.

Çevrimdışı Erman1903

18 milyona inmiş o haberi diyorsun sanırsam

Gördüm o haberi ama daha çok genel görüntü itibariyle söylüyorum. Frene basmış gibiyiz, Mantalosla falan ilgileniyorlardı, Sehiç transferinden vazgeçildi. Yapılan teklifler doğruysa Nsakala'dan da vazgeçmiş olabiliriz. Gündemimiz transferden ziyade altyapı gibi.

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2020, 21:10:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gördüm o haberi ama daha çok genel görüntü itibariyle söylüyorum. Frene basmış gibiyiz, Mantalosla falan ilgileniyorlardı, Sehiç transferinden vazgeçildi. Yapılan teklifler doğruysa Nsakala'dan da vazgeçmiş olabiliriz. Gündemimiz transferden ziyade altyapı gibi.
Bu kafayla kulübü daha çabuk batıracaklar. Spor branşlarında başarı ile para kazanıldığını unutmuşlar herhalde  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu kafayla kulübü daha çabuk batıracaklar. Spor branşlarında başarı ile para kazanıldığını unutmuşlar herhalde  :money:

Bu da bir yöntem + çok uygun fiyatlı iyi oyuncular var ayrıca piyasada. Bu şekilde bir karma da yapılabilir ama ben doğru planlama yapabileceklerine inanmıyorum.

Durumun belli senin, hangi kafayla 3M bonservisi olan Mantalos'a bakıyorsun ki, yıldız yapıp satacak mısın? Üst sınırın zaten 1-1250, gidip 850-900'e N'Sakala kovalıyorsun.

100Bin Euro bile almayan bir sürü iyi istatistikli oyuncu var piyasada, klübüne 500-1 arası versen bile Nsakala'nın yarısı tutmaz sana maliyeti, ilerde satma şansın olur.

Benim hiç inancım yok, en kötüsü de Sergen harici başarılı olma şansları olmadığını bilerek gidecekleri güne kadar katlanmak durumunda olmak. Boşa zaman kaybedeceğiz...
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2020, 21:38:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu da bir yöntem + çok uygun fiyatlı iyi oyuncular var ayrıca piyasada. Bu şekilde bir karma da yapılabilir ama ben doğru planlama yapabileceklerine inanmıyorum.

Durumun belli senin, hangi kafayla 3M bonservisi olan Mantalos'a bakıyorsun ki, yıldız yapıp satacak mısın? Üst sınırın zaten 1-1250, gidip 850-900'e N'Sakala kovalıyorsun.

100Bin Euro bile almayan bir sürü iyi istatistikli oyuncu var piyasada, klübüne 500-1 arası versen bile Nsakala'nın yarısı tutmaz sana maliyeti, ilerde satma şansın olur.

Benim hiç inancım yok, en kötüsü de Sergen harici başarılı olma şansları olmadığını bilerek gidecekleri güne kadar katlanmak durumunda olmak. Boşa zaman kaybedeceğiz...
Boşa zaman kaybetmek değil artık durum. Son çırpınışlarımız bunlar. Bundan sonra taşınmazların satışı konuşulmaya başlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Boşa zaman kaybetmek değil artık durum. Son çırpınışlarımız bunlar. Bundan sonra taşınmazların satışı konuşulmaya başlar  :tabe:

Bana göre bu iş zaten Çebi'nin başta hiç ortalarda görünmeyip 'Zor zamanda ortada gözükmezse bir daha Beşiktaş'a başkan olamaz.' sözünden sonra adaylığını koymasıyla baştan bitik. Beşiktaş'ın durumunu bildiğinden başta adaylık koymamıştı, sonra bu fırsatın bir daha gelmeyeceğini anlayıp ortaya çıktı.

İnancı-hevesi-planı olmadığı halde ceketini assa seçileceğini bilerek aday olarak başta herkesin hakkını yedi zaten.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2020, 22:06:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana göre bu iş zaten Çebi'nin başta hiç ortalarda görünmeyip 'Zor zamanda ortada gözükmezse bir daha Beşiktaş'a başkan olamaz.' sözünden sonra adaylığını koymasıyla baştan bitik. Beşiktaş'ın durumunu bildiğinden başta adaylık koymamıştı, sonra bu fırsatın bir daha gelmeyeceğini anlayıp ortaya çıktı.

İnancı-hevesi-planı olmadığı halde ceketini assa seçileceğini bilerek aday olarak başta herkesin hakkını yedi zaten.
Uzun süre futboldan uzak duracağız bu gidişle. En azından sahada mücadele görürüz umarım. Şu aşamada altyapı yatırımından çok as takımınızı düzene koymak gerekli. Baştan hata yaparlar böyle yapmazlarsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

kalan 8 maçta altyapı-as takım karışık takılıp ona göre hareket edecekler herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

onun yolunu yapmıyorlar mı zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

onun yolunu yapmıyorlar mı zaten
Yolunu yapmaktan öte gidiyorlar. Corona olmasa çoktan satmak için izin almaya çalışacaklardı kongrede  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Yolunu yapmaktan öte gidiyorlar. Corona olmasa çoktan satmak için izin almaya çalışacaklardı kongrede  :tabe:
borçları kapatacak kadar değerli diyorlar doru mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ertan süzgün axel tuanzebe ve umar sadiq ile ilgilendiğimizi söylüyor hmmmmmmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ertan süzgün axel tuanzebe ve umar sadiq ile ilgilendiğimizi söylüyor hmmmmmmm
Ben de tam onu paylaşacaktım  :ebebe:

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1266086311984689152

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2020, 22:42:45 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bi videosunu izleyeyim dedim fiziğe bak oha ya

bu sezon 16 gol 13 asist yapmış hmm
Bize yedirmezler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Umar Sadiq golcülük sezgileri olsun topsuz alanda nerede duracağını nasıl pozisyon alacağını bilen sadece kendine değil arkadaşlarına da pozisyon hazırlayabilen ortalama bir son vuruşu olan bir santrafor doğru bir kadro planlamasının içinde bu yoklukta fazlasıyla iş görür ama alalım bizi şampiyon yapsın denebilecek bir oyuncu değil.