2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892704 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Kampa yani 10 ağustosa kadar bir forvet çözmeliyiz kiralık olarak en kötü cl ön eleme kozunu kullanarak şuanda adı geçen isimlerden pukki ve sandro wagner var listede galiba başka sizce kimi alabiliriz kiralık olarak yada bonservissiz ben alacağımız forvete minimum 2 milyon vereceğimizi düşünüyorum zaten vermekte lazım iyi birini getirmek için clye bir kendimizi atarsak direk takım bütçesi oradan gelen gelirle oluşuyor zaten o yüzden yönetimde bunun farkındadır inşallah

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kampa yani 10 ağustosa kadar bir forvet çözmeliyiz kiralık olarak en kötü cl ön eleme kozunu kullanarak şuanda adı geçen isimlerden pukki ve sandro wagner var listede galiba başka sizce kimi alabiliriz kiralık olarak yada bonservissiz ben alacağımız forvete minimum 2 milyon vereceğimizi düşünüyorum zaten vermekte lazım iyi birini getirmek için clye bir kendimizi atarsak direk takım bütçesi oradan gelen gelirle oluşuyor zaten o yüzden yönetimde bunun farkındadır inşallah
Sandro wagner gelmesin zaten, disiplinsiz, ayrica cok agır.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha, kanatlar ve forvet transferini kampa yetiştirmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bir değil iki santrafor almak var kafamızda. Kristian Gytkjaer boştaki tek adamdı, kurt golcü ama Monzayla anlaştı. Pukki kolay transfer değil ama çok beğenirim kendisini. Wagner çılgın bır kontratla oynamış 15m senelik. Bizim 2m'e tenezzül edeceğini sanmam. Daha önce bir liste yapmıştım burada uygun fiyatlı olarak lakin aralarındaki tek tecrübeli @kaan1903 ün önerdiği Leke James idi. O da bize göre genç sayılır. Bonservisli bakabilecegimiz Olunga var bir de, bir arkadaş tavsiye etmişti, bence Sörloth gibi iş yapar bizim ligde. Harici olarak kiralık bakılabilir, muhtemelen biz de öyle yapacağız.

Bir de ligimizden golcüler var tabi unutmamak lazım. Malum isimleri herkes biliyor.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 12:21:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1289130451681120258?s=19
Ahmet başkana helal olsun
Kampanyadan gelen parayla parasını alır başkan. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Umarım transferleri iyi ve çabuk yaparız da paralar boşa gitmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Bir değil iki santrafor almak var kafamızda. Kristian Gytkjaer boştaki tek adamdı, kurt golcü ama Monzayla anlaştı. Pukki kolay transfer değil ama çok beğenirim kendisini. Wagner çılgın bır kontratla oynamış 15m senelik. Bizim 2m'e tenezzül edeceğini sanmam. Daha önce bir liste yapmıştım burada uygun fiyatlı olarak lakin aralarındaki tek tecrübeli @kaan1903 ün önerdiği Leke James idi. O da bize göre genç sayılır. Bonservisli bakabilecegimiz Olunga var bir de, bir arkadaş tavsiye etmişti, bence Sörloth gibi iş yapar bizim ligde. Harici olarak kiralık bakılabilir, muhtemelen biz de öyle yapacağız.

Bir de ligimizden golcüler var tabi unutmamak lazım. Malum isimleri herkes biliyor.
Öncelikle hayırlı bayramlar. Leke James’in sözleşmesi 5 ay sonra bitiyor eğer futbolcu ile anlaşırsak kulübü bedavadan göndermektense cüzi bir ücret karşılığında bırakabilir denemek lazım onun haricinde dediğin gibi bir forvete daha ihtiyaç var onun içinde daha önce yazmıştım Lawrence Shankland uygun gibi duruyor piyasa değeri 375 K gözüküyor kulübü ne ister bilmiyorum ama teklif yapmakta fayda var 1-2 m biterse iyi iş olur. Olunga’da iyi isim olursa fayda sağlar.

Çevrimiçi tolga1903

Yabancı sınırı askıya alındığına göre ve bu mevcut federasyonun hiçbir sözüne itibar edilip de yola çıkılmayacağını öğrendiğimize göre neden hala volkan babacan sinan bolat gibi (kimse alınmasın ama) çöplerle ilgileniyoruz? 1 haftalık yabacı sınırı rezilliğinden döndüler işte illa yerli kaleci getirmek zorunda değiliz hoca kesin yerli olacak dediğinde yabancı sınırı vardı şimdi yok seneye de getiremez bunlar bence ersin'in önüne begovic mi gelir fabri mi gelir birini getirsinler

Çevrimdışı haluk.m

Kampanyadan gelen parayla parasını alır başkan. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Umarım transferleri iyi ve çabuk yaparız da paralar boşa gitmez.

Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun, nice bayramlara.

Kampanyadan almaz, alamaz  :evillol:

Etik değil, ayrıca muhalefete kendi eliyle malzeme vermiş olur. 
Tabi eninde sonunda parası kalmaz, zamanı gelince büyük kısmını alacaktır. (yakın zamanda mümkün olduğunu sanmıyorum)   

Soru şu; şimdi pandemi dönemi maaşları ödenmiş mi oldu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tabi eninde sonunda parası kalmaz, zamanı gelince büyük kısmını alacaktır. (yakın zamanda mümkün olduğunu sanmıyorum)   

Geçen seneye ait borçlar ödendiğine göre öyledir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Normalde amaç bence bu 100 milyon TL'yi kapatmaktı. Kampanya gecikince başkan kendi cebinden ödedi kalan kısmını. Yalnız başkan kampanya geliri ile altyapıya yatırım yapacağını söylemişti. Bakalım göreceğiz. 9 Ağustos'ta baya para toplayacağımızı düşünüyorum. Özellikle çekiliş için ilgisi olmayanlar da katılım gösterecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Normalde amaç bence bu 100 milyon TL'yi kapatmaktı. Kampanya gecikince başkan kendi cebinden ödedi kalan kısmını. Yalnız başkan kampanya geliri ile altyapıya yatırım yapacağını söylemişti. Bakalım göreceğiz. 9 Ağustos'ta baya para toplayacağımızı düşünüyorum. Özellikle çekiliş için ilgisi olmayanlar da katılım gösterecektir.

Büyük iş yaptı başkan ama çok geç kaldı, eleştirmesi kolay tabi fakat erken davransalar Ruiz kaçmazdı.

Bağışlardan toplanabilirse 30-40m ₺  harcayarak Ümraniye'de tüm alt yapıyı toplarlar, buna yönelik çalışma vardı diye hatırlıyorum. 
Daha fazla para toplanabilirse kısa vadeli ve yüksek faizli borçları kapatmalıyız.  Bağışla topçu alma dönemi bitti.

Çevrimdışı Erman1903

Öncelikle hayırlı bayramlar. Leke James’in sözleşmesi 5 ay sonra bitiyor eğer futbolcu ile anlaşırsak kulübü bedavadan göndermektense cüzi bir ücret karşılığında bırakabilir denemek lazım onun haricinde dediğin gibi bir forvete daha ihtiyaç var onun içinde daha önce yazmıştım Lawrence Shankland uygun gibi duruyor piyasa değeri 375 K gözüküyor kulübü ne ister bilmiyorum ama teklif yapmakta fayda var 1-2 m biterse iyi iş olur. Olunga’da iyi isim olursa fayda sağlar.

Ben Shankland'ı çok beğendim ama lokal bir adam bizimkiler hayatta düşünmez, işi bilen birkaç iyi takım uyandı kendisine. Tarzımız biraz farklı göz önünde olmayan fp adamlara bakmiyoruz, genç yabancı zaten hayal.

Çevrimiçi yaço58

Yüksek profilli ve kiralık olarak alabileceğimiz isimler varmı bizde iş yapar dediğin

Çevrimdışı kaan1903

Ben Shankland'ı çok beğendim ama lokal bir adam bizimkiler hayatta düşünmez, işi bilen birkaç iyi takım uyandı kendisine. Tarzımız biraz farklı göz önünde olmayan fp adamlara bakmiyoruz, genç yabancı zaten hayal.
Ermedin Demirovic te 3.7 milyona Freiburg’a gitmiş bakalım nasıl performans gösterecek . Aldın Turkes var o çocukta iyi. 

Çevrimdışı Erman1903

Yüksek profilli ve kiralık olarak alabileceğimiz isimler varmı bizde iş yapar dediğin

Araştırmadım pek biraz şans işi kiralık. Yüksek profilli oyuncu da piyasaya düşen birileri olursa bakabiliriz sonuçta verebileceğimiz maaşlar belli.

Çevrimdışı Erman1903

Ermedin Demirovic te 3.7 milyona Freiburg’a gitmiş bakalım nasıl performans gösterecek . Aldın Turkes var o çocukta iyi. 

Türkeş de listedeydi zaten. Moffi, Ferdy Druijf, Shkurin gibi ileride sağlam gelir sağlanabilecek oyuncular da var ama düşünmezler. Mesela fiyatı uçacağı için başta ayırdıklarımdan Nunez ile Roma ve Napoli ilgileniyor şimdi. 4-5 e katladı değerini feci bir oyuncu olacak.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Büyük iş yaptı başkan ama çok geç kaldı, eleştirmesi kolay tabi fakat erken davransalar Ruiz kaçmazdı.

Bağışlardan toplanabilirse 30-40m ₺  harcayarak Ümraniye'de tüm alt yapıyı toplarlar, buna yönelik çalışma vardı diye hatırlıyorum. 
Daha fazla para toplanabilirse kısa vadeli ve yüksek faizli borçları kapatmalıyız.  Bağışla topçu alma dönemi bitti.

Rahmi Koç bi 10 milyon euro gönderse zaten 82 milyon TL yapıyor. Oğlu fb için yüz milyonlar saçtı, babalığını gösterip en az bi 10 milyon bağışlasa kulübü epey rahatlatır.

Çevrimiçi yaço58

Kaleci içinde ısrarla trtspor Serkan Kırıntılı önde diyor ben inanmak istemiyorum kaleye bir yabancı şart fabri olur begovic olur ama bir yabancı tecrübeli şart kesinlikle

Çevrimiçi yaço58

Bankalar birliği ile yapılan anlaşmanın revize edilmesi konusunda anlaşmaya varılmış.
160 Milyon TL civarı bir para kasa da kalacakmış.

Ödemeler 5 yıldan 10 yıla çıkarıldı.

Can damarı kesilen Beşiktaş bu anlaşma ile hayata döndü. O kadar değerli
Birde böyle bir haber var umarım doğrudur