2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2892655 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

resmileşmeden yazayım bari boş transfer

hadebe daha mantıklı bir hamle olurdu

hade be.

https://twitter.com/blstonejk/status/1289287827142905857?s=19

Daha bizim oyuncumuz olmadı ama beyni yok hızı var sadece umarım olmaz ama olacak yüksek ihtimal ne yapacağız bilinmez.

Çevrimiçi yaço58

Welinton ile 3 senelik 850 binden imzalanışız 600e bu adam oynamazmı Alanyadan geliyor cl oynayacak niye bu kadar cömert davranıyoruz iki alanyalıya anlamıyorum yaşı 31 ve 3 senelik kontrat vermişiz 34 yaşında da emekli olur zaten ne olursa olsun gerçekten kötü transfer pazdan hadebe Mina coulker appindagoye djibodji gibi alınacak daha iyi stoper ler varken wellinton ısrarını anlayamadım yanına yoshida yada marcelo mı olacak nasıl bir kurgu düşünüyoruz acaba inşallah yüüzmüzü kara çıkarır ve çok iyi performans verir

Çevrimdışı haluk.m

fatihi bizden bedava alıp 3-4 milyon € ya satarlarsa kafayı yerim.

31 yaşında ki welintonu ne yapacağız.  :uyucam:

Muhtemelen 1-2 yıla gs ya da fenere çakarlar  :evillol:

31 Yaşında 850bin €'dan 3 yıllık sözleşme diyorlar, umarım detaylar açıklandıkça daha çok canımız sıkılmaz. 

Çevrimiçi kahyaoglueren

Fatih aksoyun abartıldığı kadar iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Özellikle pas istatistikleri ön libero için çok düşük. Yuzde 75 pas başarısı çok düşük. Atiba-Elneny yuzde 90 üzeri oynuyorlar. Ama daha iyi bir oyuncuyla takasta kullansak daha iyi olabilirdi.

Çevrimiçi yaço58

İlk transferimiz hayırlı olsun.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2020, 23:22:56 cursedofdragon ]

Çevrimiçi kahyaoglueren

Diger taraftan verilen ucretler fazla Nskala ve Wellintona. Vergilerle beraber ikisi de 1.275 milyon euro oluyor. Daha yuksek performans veren oyuncuların ornek olarak kanga 500 bin euroya imzaladigi yerde yüksek rakamlar. Tosic katkısı verir en azindan umarim.

Çevrimdışı mrred

Madem transfer resmileşti istatistikleri paylaşalım. Şimdiden söyleyim wellinton pas hariç tüm istatistiklerde eldeki bütün stoperlerden daha iyi.

Pas istatistiklerinde biraz geride fakat maç başına çok daha fazla uzun top denediği için olabilir.
Buyrun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hücumcu bek gördükte hücumcu stoper ilk kez görücez sanırım adam bildiğin hücumcu stoper. Kilit pas falan atıyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

resmileşmeden yazayım bari boş transfer

hadebe daha mantıklı bir hamle olurdu

Bomboş hem de. Hani iyi bile oynasa boş çünkü herifi bundan sonra kâr ederek elden çıkarmak çok çok zor. Bir de ne yalan söyleyim alanya'nın bile oynatmadığı adamın peşinden koşmak zoruma gidiyor

Çevrimdışı mrred

Defansif yönü eldeki stoperlerden baya baya iyi. Hiçbir parametrede eldekilerden kötü değil. İstatistikler yalan söylemez.
Buyrun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fiyat performansa göre maaşına göre ve verdiğimiz oyuncuya göre bence kötü transfer değil fakat verdiğimiz oyuncu için geri alma opsiyonu koydursak çok daha iyi olabilirdi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Welinton ile 3 senelik 850 binden imzalanışız 600e bu adam oynamazmı Alanyadan geliyor cl oynayacak niye bu kadar cömert davranıyoruz iki alanyalıya anlamıyorum yaşı 31 ve 3 senelik kontrat vermişiz 34 yaşında da emekli olur zaten ne olursa olsun gerçekten kötü transfer pazdan hadebe Mina coulker appindagoye djibodji gibi alınacak daha iyi stoper ler varken wellinton ısrarını anlayamadım yanına yoshida yada marcelo mı olacak nasıl bir kurgu düşünüyoruz acaba inşallah yüüzmüzü kara çıkarır ve çok iyi performans verir
3 yıl birde ohh adamın menajeri güzel çalışıyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sefaköykartali

Nsakala ve Wellinton transferi kesinleşmiş. Wellinton çok seri olmayan, defansif özellikleri bu lig için yeterli, uzun top konusunda normalden fazla başarılı bir stoper. Yanına alınacak stopere göre yorum yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Nsakala ise atlet, savunma yetenekleri konusunda çok büyük eksikleri olmayan, bu lig için yeterli bir sol bek. İkisi de birbirlerini alanyadan tanıyorlar. Savunma tandemi için oynayan oyuncuların birbirlerini tanıması oldukça önemli. Bu avantajla umarım ligde iyi performans gösterir ve Tosic-Beck katkısı kalırız. Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Giden badem gözlü değil. Sergen Yalçın'dan iyi futbolu bilemem. Bence daha iyi  bir oyuncu ile takas yapılabilirdi. Ancak Welinton da o kadar kötü oyuncu değil lig standartlarında. Daha oynamak istediğimiz oyunu ve takım planlamasını bilmiyoruz. Bunları gördükten sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Bize hayırlı olsun demek düşer şu an. Bu arada yabancı kuralı aynı şekilde dönmeyebilir. Belki de hiç dönmez. Burası Türkiye...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Hoca topu wellintona kullandırcak oyunu ona kurdurcak anlaşılan. Bu arada hava toplarında boyuna göre baya iyi duruyor istatistiklerde öyle görünüyor. Fakat yanına taş gibi bir stoper almamız lazım yoksa tek başına çok sırıtır. Bence asıl stoper hedefimiz bu adam değil. Bu daha çok tamamlayıcı ve oyun kurucu rolünde . Asıl stoper vida giderse bonservis verilerek biri alıncak sanırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

Diger taraftan verilen ucretler fazla Nskala ve Wellintona. Vergilerle beraber ikisi de 1.275 milyon euro oluyor. Daha yuksek performans veren oyuncuların ornek olarak kanga 500 bin euroya imzaladigi yerde yüksek rakamlar. Tosic katkısı verir en azindan umarim.

850 bin avro maaş alan bir futbolcunun kulübe maliyeti sözleşmesinde aksi hüküm yoksa 1 milyon 20 bin avro oluyor, oyuncunun cebine girecek para da 680 bin avro.

Hoca topu wellintona kullandırcak oyunu ona kurdurcak anlaşılan. Bu arada hava toplarında boyuna göre baya iyi duruyor istatistiklerde öyle görünüyor. Fakat yanına taş gibi bir stoper almamız lazım yoksa tek başına çok sırıtır. Bence asıl stoper hedefimiz bu adam değil. Bu daha çok tamamlayıcı ve oyun kurucu rolünde . Asıl stoper vida giderse bonservis verilerek biri alıncak sanırım.

Başkan stopere iyi birini alabiliriz demişti şampiyonlar ligi sonrası muhtemelen öyle olacak  :tabe:

Öyle böyle 2 transfer yaptık bile hayırlı olsun hızlı başladık transfer sezonuna kampa yetişsinde o önemli.

N'sakala
Welinton

Çevrimdışı MUSTAFA_

850 bin avro maaş alan bir futbolcunun kulübe maliyeti sözleşmesinde aksi hüküm yoksa 1 milyon 20 bin avro oluyor, oyuncunun cebine girecek para da 680 bin avro.
Tam ben yazacaktım. Yazman çok iyi olmuş. Yeni vergi sistemine göre hem takım hem de oyuncu vergi ödüyor. Bundan sonra maaşlara böyle bakmakta fayda var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Giden badem gözlü değil. Sergen Yalçın'dan iyi futbolu bilemem. Bence daha iyi  bir oyuncu ile takas yapılabilirdi. Ancak Welinton da o kadar kötü oyuncu değil lig standartlarında. Daha oynamak istediğimiz oyunu ve takım planlamasını bilmiyoruz. Bunları gördükten sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Bize hayırlı olsun demek düşer şu an. Bu arada yabancı kuralı aynı şekilde dönmeyebilir. Belki de hiç dönmez. Burası Türkiye...
Stoperlerden birini aktif olarak orta saha ilersine çıkarmayı seviyor sergen yalçın. Ruiz bizdeyken bazen libero gibi öne çıkıyordu. Sonrasinda vida ve roco denedi bunu. Hatta vidanin fenere attığı gol oncesi ileri çıkışı mesela top kullanmak için buna örnek. Bilmiyorum demek istediğimi tam yansitabildim mi ama rakip sahada göreceğiz büyük ihtimalle ara sıra hücum aksiyonu deneyecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan stopere iyi birini alabiliriz demişti şampiyonlar ligi sonrası muhtemelen öyle olacak  :tabe:
Vida'yı bekliyoruz. Onun yakında transferi gerçekleşir diye tahmin ediyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Herhangi bir bonservis ödemeden defans hattına iki oyuncu birden aldık. Giden oyuncular da Caner ve Fatih bence ikisi de öyle ahım şahım oyuncular değildi. Caneri yedekte oturmayacağı ve huzursuzluk çıkaracağı ayrıca defansif yönünün eksik olmasından dolayı çok eleştirdim. Yetenekli ama sorunlu oyuncuydu. Bence kötü transfer hamleleri değil. Bunlar asker oyuncular askerlere para vermeden işi çözdük bence parayı hücum ve orta sahaya basacaz. İyi strateji ile gidiyoruz.
The great gig in the sky