Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977889 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 19:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi Linnes olmasa bile alternatifleri gayet yerinde. Nyom ve Kaderabek.

Nyom'u almazlar kardeşim çok defansif. Kaderabek'in bonservisi de uçuyor bunlar bence Linnes'in transferi ifşa olmasın diye hep. Güntekin ağzından kaçırmayaydı iyidi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 19:56:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslına bakarsak 800 milyon borç olsa da

Fulya - Aktif değeri 700 milyon vardır rahat.

Nevzat Demir - Satamayız ama kullanım hakkı bizim arsanın. Devremülk projesi yapılabilir.

Seba Kompleksi

Akatlar Arena

Stad Arazi kullanım hakkı

ÇOK YAŞA SEBA!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Olimpos1903

Borç konusunda da benc şöyle bir yol izlenecek. Biz Fulya'yı kaybettik. Bu dava sonucu etkilemezse yıllık 15 milyon dolar gelir elde edeceğiz sadece.

Hedeflenen 50 di siz düşünün.

850 milyon borç var. Fulya'daki payımız artı kalan küçük bir arsa var orada sanırım satıldığında tüm bu borcu kapatmaya yeter.

İleride Nevzat Demir tesisleri farklı yere taşınıp orası da benzer şekilde değerlendirilip yatırıma çevrilebilir.

800 milyon borç 100 milyon faiz demek 3-4 yıl sonra. Bu böyle dönmez. Fulya 30 yılda bile bize anca satıldığındaki parasını getirecek.

Bence satılsın borçlar kapansın , tüzük oluşturulsun bundan sonra bütçenin bir kuruş dışına çıkan direk cebinden ödesin.

Zaten borçlar düşünce 200-250 milyon dolar bütçe ile bu kulüp uçar. Böyle hep kanayacak bir tarafımız.
sonuna kadar katılıyorum sırf faiz bile bizi batırır  :claps:
Bu arada kabak tadı vermeye başladı gören de dünya yıldızı transfer ediyoruz sanacak kaç aydır bi bitmedi görüşmeler  :s20:
Ahmet Nur Çebi: "Linnes transferi belli aşamaya gelirse son noktayı koymak için Norveç'e gidebilirim. Bu ay sonu bu görüşme gerçekleşebilir"

Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimiçi Samet Ç

Nyom'u almazlar kardeşim çok defansif. Kaderabek'in bonservisi de uçuyor bunlar bence Linnes'in transferi ifşa olmasın diye hep. Güntekin ağzından kaçırmayaydı iyidi.
Aynen Güntekin lak diye söyledi canlı yayında. Bir insan bu kadar boş boğaz olur mu ?  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 20:01:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Demin okudum Vodafone anlaşması stad bitmeden kırdırılamıyormuş o yüzden şuana kadar dokunmamışlar.

O anlaşma uzun vadede 145 milyon dolarlık. Ama bunu borç ödemek için kullanırsak biz 3 yıl daha dar boğazdan çıkamayız hatta 5 yıl daha. Yılda 12 milyon dolar gelirden olacağız 1 yıldız bonservisi demek bu.

Fulya'yı zorlamak gerek dava olumlu sonuçlanırsa yıllık gelir 27-28 milyon dolarlara çıkacak ama olur da olumlu sonuçlanmazsa artık gayrimenkul satışına yönelmek zorundayız.

Hmene bir yerlerden arsa almalı Beşiktaş bu olaylar bitince.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 20:03:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Fener zengin takım değildir böyle algı oluşturuldu son 10 senedir.

Fenerin marka değeri iyidir evet ama bütçe olarak stad bitince biz Fener'i geçeceğiz bunu göreceksiniz.

Taraftar bir yere kadar etki eder.

Fener'de devremülk yok en başta.

Eğer Gs bu kadar kötü yönetilmeseydi bizim gibi Türkiye'nin açık ara en zengin kulübü olurdu o devremülklerle.

Riva artı Florya'nın değeri 2.5 milyar dolar nerdeyse. Fener'i 5 defa satın alır o iki arsa.

Daha adası bilmem nesi var. Biz de iyiyiz bu konuda en kötü fener. Ama onlar da stad işine erken uyandığı için bu fark oluştu son 10 yıldır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 20:06:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Çarşı Sebe'dan yeter artık yıldız getirin diye isyan ettiğinde Seba - Fulya bitsin hepsinden iyilerini alacağız biraz sabredin diyip durdu.

Adama 3 yıl daha süre verselerdi Seba Fulya'yı kendi bitirecekti biz çok farklı yerde olacaktık.

Adam endüstriyel futbolun farkındaydı ama yavaş yavaş geçirmek istiyordu Beşiktaş'ı o çizgiye.

Bir öneceki boşkan gibi lappadanak girdik al evlat acısı gibi 800 milyon.

Ulan yatacak yerin yok ama federasyon başkanısın hala bu ülkenin yanması lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Borç konusunda da benc şöyle bir yol izlenecek. Biz Fulya'yı kaybettik. Bu dava sonucu etkilemezse yıllık 15 milyon dolar gelir elde edeceğiz sadece.

850 milyon borç var. Fulya'daki payımız artı kalan küçük bir arsa var orada sanırım satıldığında tüm bu borcu kapatmaya yeter.

İleride Nevzat Demir tesisleri farklı yere taşınıp orası da benzer şekilde değerlendirilip yatırıma çevrilebilir.

800 milyon borç 100 milyon faiz demek 3-4 yıl sonra. Bu böyle dönmez. Fulya 30 yılda bile bize anca satıldığındaki parasını getirecek.

Bence satılsın borçlar kapansın , tüzük oluşturulsun bundan sonra bütçenin bir kuruş dışına çıkan direk cebinden ödesin.

Zaten borçlar düşünce 200-250 milyon dolar bütçe ile bu kulüp uçar. Böyle hep kanayacak bir tarafımız.

Abi Fulya yı satarsak onun gibi bir şey yapmamız gerek bence. Her ne kadar bize çok faydası olmasa da ihtişam katıyordu yani.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

@Çağrı okudugum butun yorumlarin hep nokta atisi...Tebrikler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı manyak1903

kesinlikle satılmamalı hiçbir şey.yeni gelir getirecek şeyler yapılmalı.bugün kulüp ayaktaysa seba sayesinde ,sürünüyorsa da sonrakilerin sayesinde.

fulyanın sadece 6 yıllık temlik sayesinde 75 milyon dolar kredi alındı temlik gösterilerek.2010 temlik 2016'da kalkacak olan buydu.(bunun için benim aklımdaki hep şuydu,şimdiden geri kalanını ödeyip o geliri Beşiktaş'a açmaktı.Bu kadar para girdi kulübe borçlar ödenmedi ve ödenecek bir şey yapılmadı).banka buna 75 milyon verdiğine göre bundan bile fazla getiriyor demektir bu.(ilk 1 yılı ana para ödemesiz, 6 yıl vadeli 75 milyon dolarlık kredi şu anki 2.23 167 milyon TL.adam gibi harcansa ne kadar önemli bir paraydı.bu parayı almak mantıklı bu parayı alıp harcanış şeklinde bütün olay zaten.seba nın eline vermek var bu parayı bir de yıldırım demirörene fikret ormana) 800 milyon TL kapatıyor diye satarsan dımdızlak ortada kalırsın ,alanlar yaşar.ki burada bile oyunlar oldu da davası var.ne kadar ne kadar büyük.bunu satmak düşünemiyorum bile.bunu size dedirtenler utansın diyeyim.

öyle ucuz bir şey sanmayın bu değerleri.heleki böyle satayım borç kapansınlarla olmaz.başka binbir türlü yolu var ama işte yapanı , aklı çalışanı bizi bulmuyor.bu mantık yd ve sonrasının mantığıdır.evet yapılır mı yapılır.kim yapar beşiktaş düşmanları yapar(sana demiyorum aman yanlış anlama ama böyle de düşünce olmaz onu belirteyim).gs için söylediklerimiz bizim için de geçerli.nasıl aysal bu hale getirdi arsaları almak istiyor diye diyorsak bizim için olan tehlike de unutulmamalı.hele ki bu kadar ..-.. varken.

taraftar satalım demeye başladıysa durum daha da vahimdir.bugün Seba'nın açtığı kolej yok yarın fulya olmasın, olur mu öyle şey.Anlamıyorum bu kadar art niyetli insanın olduğu yerde kime güvenip de bunu satsın diyoruz.sanki satacak olan seba , sanki satıp gerçekten yerine daha iyisini koyacak olan bir seba var.satsa yine birileri alacak zaten.birileri birilerine çalışıp durduğu yerde aman diyip dikkat edin böyle fikirlere , üremesin dile getirmeyin.zaten hemen düzeni kuruyorlar.bunu haber yaptığın an şunu satalım kapanıyor diye anında bütün herkes aynı şeyi tekrar eder.bir de bakmışsın buhar olmuş gitmiş her şey.

ben daha yazmayayım.aklı başında bildiğimiz bir çok kişinin çok zarar verecek fikirleri oluyor.maalesef bu satma fikri büyük zarardır.bunu bir de şöyle düşün.yd bunu satıp kulübü borçsuz yapabilirdi.eline geçerdi bilmem ne kadar para.alırdı oyuncuları kulüpte o an borcu olmazdı.sonrasında tutunacak dalımız da kalmazdı ama.

seba demiş, bana bu sözü seba ezberletti ama bu sözü söylerken o da asıl söyleyenden söylemiş ya da bildiği kişiden.ben de öyle vereyim.
" - Ben hep dostlarımdan yana olmuşumdur da, Bernard Shaw'un dediği gibi: ‘‘Dostlarım, dostlarım, ben en çok onlardan korkarım!’’.

buradaki kişiler seba'nın korktuğu dostlarından daha masum tabii ki.onun dostları gibi art niyetli değil en azından.altında başka şeyler kurmuyor.belki ben de dahil , zararlı fikirler ve zarar verecek düşünce topluluğu var.bir söz de körü körüne destek destek değildir diye aslını bulamadım aklımda böyle kalmış.işte neyse böyle bu işler.en önemlisi çevredekilerin değil baştaki kişilerin güvenilir olması lazım zaten.o zaman çevrede gerçekten zarar vermek isteyenler de zarar veremez.ama baştaki kişiler yapmak istediğini yaptığı sürece çevrede melek olsa da bir işe yaramaz.biraz genel konuştum Beşiktaş'tan az çok çıktım ama ben güvenmiyorum ülke başındakilere olduğu gibi.Dürüst adam dedin mi Seba gibi olacak ki güvenesin.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 21:03:35 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

bu arada linnes için yani güntekin ali ece dediler dend.ben televizyonda görmedim.yani televizyon onlar dedi herkes gördü duydu.olmazsa etoo bitmiş olurlar.sözlerine güvenilmez artık.transfer zamanında da  hepten çıldırırız güvenecek kalmadı diye  :evillol:

Çevrimdışı f_madida

kesinlikle satılmamalı hiçbir şey.yeni gelir getirecek şeyler yapılmalı.bugün kulüp ayaktaysa seba sayesinde ,sürünüyorsa da sonrakilerin sayesinde.

fulyanın sadece 6 yıllık temlik sayesinde 75 milyon dolar kredi alındı temlik gösterilerek.2010 temlik 2016'da kalkacak olan buydu.(bunun için benim aklımdaki hep şuydu,şimdiden geri kalanını ödeyip o geliri Beşiktaş'a açmaktı.Bu kadar para girdi kulübe borçlar ödenmedi ve ödenecek bir şey yapılmadı).banka buna 75 milyon verdiğine göre bundan bile fazla getiriyor demektir bu.(ilk 1 yılı ana para ödemesiz, 6 yıl vadeli 75 milyon dolarlık kredi şu anki 2.23 167 milyon TL.adam gibi harcansa ne kadar önemli bir paraydı.bu parayı almak mantıklı bu parayı alıp harcanış şeklinde bütün olay zaten.seba nın eline vermek var bu parayı bir de yıldırım demirörene fikret ormana) 800 milyon TL kapatıyor diye satarsan dımdızlak ortada kalırsın ,alanlar yaşar.ki burada bile oyunlar oldu da davası var.ne kadar ne kadar büyük.bunu satmak düşünemiyorum bile.bunu size dedirtenler utansın diyeyim.

öyle ucuz bir şey sanmayın bu değerleri.heleki böyle satayım borç kapansınlarla olmaz.başka binbir türlü yolu var ama işte yapanı , aklı çalışanı bizi bulmuyor.bu mantık yd ve sonrasının mantığıdır.evet yapılır mı yapılır.kim yapar beşiktaş düşmanları yapar(sana demiyorum aman yanlış anlama ama böyle de düşünce olmaz onu belirteyim).gs için söylediklerimiz bizim için de geçerli.nasıl aysal bu hale getirdi arsaları almak istiyor diye diyorsak bizim için olan tehlike de unutulmamalı.hele ki bu kadar ..-.. varken.

taraftar satalım demeye başladıysa durum daha da vahimdir.bugün Seba'nın açtığı kolej yok yarın fulya olmasın, olur mu öyle şey.Anlamıyorum bu kadar art niyetli insanın olduğu yerde kime güvenip de bunu satsın diyoruz.sanki satacak olan seba , sanki satıp gerçekten yerine daha iyisini koyacak olan bir seba var.satsa yine birileri alacak zaten.birileri birilerine çalışıp durduğu yerde aman diyip dikkat edin böyle fikirlere , üremesin dile getirmeyin.zaten hemen düzeni kuruyorlar.bunu haber yaptığın an şunu satalım kapanıyor diye anında bütün herkes aynı şeyi tekrar eder.bir de bakmışsın buhar olmuş gitmiş her şey.

ben daha yazmayayım.aklı başında bildiğimiz bir çok kişinin çok zarar verecek fikirleri oluyor.maalesef bu satma fikri büyük zarardır.bunu bir de şöyle düşün.yd bunu satıp kulübü borçsuz yapabilirdi.eline geçerdi bilmem ne kadar para.alırdı oyuncuları kulüpte o an borcu olmazdı.sonrasında tutunacak dalımız da kalmazdı ama.

seba demiş, bana bu sözü seba ezberletti ama bu sözü söylerken o da asıl söyleyenden söylemiş ya da bildiği kişiden.ben de öyle vereyim.
" - Ben hep dostlarımdan yana olmuşumdur da, Bernard Shaw'un dediği gibi: ‘‘Dostlarım, dostlarım, ben en çok onlardan korkarım!’’.

buradaki kişiler seba'nın korktuğu dostlarından daha masum tabii ki.onun dostları gibi art niyetli değil en azından.altında başka şeyler kurmuyor.belki ben de dahil , zararlı fikirler ve zarar verecek düşünce topluluğu var.bir söz de körü körüne destek destek değildir diye aslını bulamadım aklımda böyle kalmış.işte neyse böyle bu işler.en önemlisi çevredekilerin değil baştaki kişilerin güvenilir olması lazım zaten.o zaman çevrede gerçekten zarar vermek isteyenler de zarar veremez.ama baştaki kişiler yapmak istediğini yaptığı sürece çevrede melek olsa da bir işe yaramaz.biraz genel konuştum Beşiktaş'tan az çok çıktım ama ben güvenmiyorum ülke başındakilere olduğu gibi.Dürüst adam dedin mi Seba gibi olacak ki güvenesin.

katiliyorum, kesinlikle fulya satilmamali.. fulya'da halen bir ekstra arazi daha var, izinleri alinabilirse oraya da bir yatirim yapilacak, onun da haklari kesinlikle kat karsiligi, yuzde karsiligi verilmemeli, bu araziler seneler gectikce degerlenen araziler. Istanbul'un gobeginde boyle arazilerin tapusunu almak kolay degil, bir 20-25 sene sonra belki baska projeler bile yapilabilir.. dava sonucu ne olursa olsun sirf klubun elinde kalan kisim, milyar dolarlik degere yakindir, satarsak bu degerden oluruz lutfen bu gsdeki unal aysal (riva'yi sattirma kafasi) tarzi yaklasimlardan uzak duralim.

bence yonetimin izleyecegi yol da biraz farkli olacak, stad acilsin, gelirler arttikca mevcut borc hafif oranlarda dusmeye baslayacaktir bu bir. Buyuk ihtimalle 2016 yilinda fulya gelirlerinin bir kismiyla dernegin istirak edecegi sermaye arttirimi gelecektir bu da nakit giris saglar bu iki. Net borc 670 civari, bunun 130'u eski/mevcut yoneticilere faizsiz borc bu uc...Bir kismi da uzun vadede odenmesi gereken yukumlulukler, bunun da faiz yuku cok degil bu dort. Onemli olan banka borclari ve kisa vadede odenecekler. 2016'ya kadar sabredelim, 2016'da yenilenen stadin gelirleri ve yeniden klube gececek olan fulya gelirleriyle borc yuku azalmaya baslayacaktir. Su an Besiktas tarihinin en kritik ve en kirilgan noktasindan geciyoruz, biraz disimizi sikarsak iyi gunler gelecek ama bunun icin gunu birlik projelerle eldeki varliklari satmaya degil, gelirleri arttirmaya bakmak lazim. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 21:30:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Yeni gelir konusunda tabi ki hem fikiriz ama bu bir süreç. Satılmalı dememin sebebi zaten paranın mantıklı kullanılması. Birilerine giderse satılsa da satılmasa da Fulya ölü demektir. Endişene hak veriyorum Demirören'den ve şimdi ki yönetimin yer yer gereksiz harcamalarından ötürü sen de haklısın.
Ancak 5 yıl boyunca yeni gelir  üretemezsen 5 yılda yiyeceğin faiz 500 milyon. Sen satmasan da o gayrimenkul gider zaten elinden. Orman'a sat yetki verelim dedi divan kurulu Orman kendi istemedi sattı borçları kapattı dedidrtmem diye.

Benim satılsın demedeki düşüncem hadi alalım parayı borçları sıfırlayalım yıldızları dolduralım demek değil.
Fulya bize yılda 15 milyon dolar getiriyor 30 milyon tl yani Fulyanın değeri ise bunun 25 katı. 25 yıl demek.
25 yıl için satmaya değer mi dersen onu da anlarım ancak dediğim gibi proje üretemezsen 5 yılda sadece borcun faizine Fulya'nın anahtarını bırakcağız bu da en asıl gerçek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 21:31:41
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı okudugum butun yorumlarin hep nokta atisi...Tebrikler...

Eyvallah dostum sağol
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 21:40:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar Bilgili'nin şu sözü aklımdan çıkmaz.

Fulya bittiğinde 70 milyon dolar kira geliri ile Dünya'daki sayılı kulüpler araasına gireceğiz.

Evet o Fulya Bu Fulya.

Bir yandan da şu var. Dava çok önemli. Şuan 45 müteahhit 15 biz alıyoruz bu yarıya yarıya durumuna gelirse 30 milyon dolar yıllık gelir müthiş olur her şeye rağmen.

Artı diğer arsa da var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

katiliyorum, kesinlikle fulya satilmamali.. fulya'da halen bir ekstra arazi daha var, izinleri alinabilirse oraya da bir yatirim yapilacak, onun da haklari kesinlikle kat karsiligi, yuzde karsiligi verilmemeli, bu araziler seneler gectikce degerlenen araziler. Istanbul'un gobeginde boyle arazilerin tapusunu almak kolay degil, bir 20-25 sene sonra belki baska projeler bile yapilabilir.. dava sonucu ne olursa olsun sirf klubun elinde kalan kisim, milyar dolarlik degere yakindir, satarsak bu degerden oluruz lutfen bu gsdeki unal aysal (riva'yi sattirma kafasi) tarzi yaklasimlardan uzak duralim.

bence yonetimin izleyecegi yol da biraz farkli olacak, stad acilsin, gelirler arttikca mevcut borc hafif oranlarda dusmeye baslayacaktir bu bir. Buyuk ihtimalle 2016 yilinda fulya gelirlerinin bir kismiyla dernegin istirak edecegi sermaye arttirimi gelecektir bu da nakit giris saglar bu iki. Net borc 670 civari, bunun 130'u eski/mevcut yoneticilere faizsiz borc bu uc...Bir kismi da uzun vadede odenmesi gereken yukumlulukler, bunun da faiz yuku cok degil bu dort. Onemli olan banka borclari ve kisa vadede odenecekler. 2016'ya kadar sabredelim, 2016'da yenilenen stadin gelirleri ve yeniden klube gececek olan fulya gelirleriyle borc yuku azalmaya baslayacaktir. Su an Besiktas tarihinin en kritik ve en kirilgan noktasindan geciyoruz, biraz disimizi sikarsak iyi gunler gelecek ama bunun icin gunu birlik projelerle eldeki varliklari satmaya degil, gelirleri arttirmaya bakmak lazim.
2. paragrafta dediğin gibi yönetim dese ve bu dediklerine uyduğunu kanıtlasa varya ben de desteklerim öyle yönetimi :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Kasım 2014, 21:50:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre yerine Volkan'ı oynatıyor Töre sakat mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Töre yerine Volkan'ı oynatıyor Töre sakat mı?
Töre gripmiş herhalde dün öğrendim bende.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de şu volkanın yaptığı olay çocukca. Eğer bizim futbolcularımızdan birisi aynı olayı yapsa vatan haini yaparlar.

Çevrimdışı Türkay

Fulya bittiğinde 70 milyon dolar kira geliri ile Dünya'daki sayılı kulüpler araasına gireceğiz.

Evet o Fulya Bu Fulya.

Bir yandan da şu var. Dava çok önemli. Şuan 45 müteahhit 15 biz alıyoruz bu yarıya yarıya durumuna gelirse 30 milyon dolar yıllık gelir müthiş olur her şeye rağmen.

Artı diğer arsa da var.

Abi o dava ne zaman sonuçlanacak? Akıbeti ne durumda acaba
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

Yeni gelir konusunda tabi ki hem fikiriz ama bu bir süreç. Satılmalı dememin sebebi zaten paranın mantıklı kullanılması. Birilerine giderse satılsa da satılmasa da Fulya ölü demektir. Endişene hak veriyorum Demirören'den ve şimdi ki yönetimin yer yer gereksiz harcamalarından ötürü sen de haklısın.
Ancak 5 yıl boyunca yeni gelir  üretemezsen 5 yılda yiyeceğin faiz 500 milyon. Sen satmasan da o gayrimenkul gider zaten elinden. Orman'a sat yetki verelim dedi divan kurulu Orman kendi istemedi sattı borçları kapattı dedidrtmem diye.

Benim satılsın demedeki düşüncem hadi alalım parayı borçları sıfırlayalım yıldızları dolduralım demek değil.
Fulya bize yılda 15 milyon dolar getiriyor 30 milyon tl yani Fulyanın değeri ise bunun 25 katı. 25 yıl demek.
25 yıl için satmaya değer mi dersen onu da anlarım ancak dediğim gibi proje üretemezsen 5 yılda sadece borcun faizine Fulya'nın anahtarını bırakcağız bu da en asıl gerçek.
10 yıl temlik bıraksak bile bizi rahatlatır.önemli olan o paranın nasıl kullanılacağı zaten.150 milyon dolar demek 2,24'ten 300 milyon TL nin üstünde demektir.

300 milyon TL + 100 milyon TL demirören + stat geliri olacak + stat gideri olmayacak,borç bitti.

ne ile yine fulya sayesinde yine Seba sayesinde.Aslında bir çok yönetim Seba'nın ahını aldığı için işleri rast gitmiyor daha doğrusu rast gidecek işler yapmıyorlar.İyi işler yapsalar biz de hayır duası etsek Seba ' nın ahını almasalar.

ha bu arada en önemlisi bize kredi verirken de zorluk çıkarıyorlar sanırım.kolay bir kredi verseler zaten yine döneriz.bu devleti idare edenler varya hep onlar sağolsun.......

ayrıca voda için de şöyle ekleme yapayım.
stat isim için hiçbir zaman yeterli bulmadım bir de parasını vermiyorlar bitmeden.ee tabii voda tarafından bakınca iyi bir yatırım , stat bittikten sonra bu fiyata istese de sponsor olamayacakken onun için çok iyi.bir de stat bittikten sonra verecek bu parayı.nereye reklam boğaza.boş pano reklam alanı olsa yine bu kadar alınırdı.stat isimmiş peh.bu da bir zafiyet,evini satmaya muhtaçsan, çıkacağını bile bile kim ederini verir ki zaten.

5 milyon dolar 1 . yıl 2013
5 milyon dolar 2 . yıl 2014
-----10
5 milyon dolar stadvision
-----
7 milyon dolar 3
7 milyon dolar 4
7 milyon dolar 5
7 milyon dolar 6
7 milyon dolar 7
7 milyon dolar 8
7 milyon dolar 9
7 milyon dolar 10
-----56
9 milyon dolar + 1
9 milyon dolar + 2
9 milyon dolar + 3
9 milyon dolar + 4
9 milyon dolar + 5
-----45
10+5 yıl 116 milyon dolar

forma sponsorluğu başladı
5 +5 + 5 + 7 + 7 = 29

+KDV li belgemi istemekteyim ayrıca  :uyucam:

keşke vodafone bir adamlık yapsa anlaşmayı stat bitince yenilese.nasıl mı şu 9 ları stat açılınca verse mesela 10 sene bekletmese.bir de 9milyon+KDV olarak.gerçi ondan da çok şey bekliyoruz.3G nin olduğu 4G nin olduğu yerde kablosuz bir kamera bile koyamadı stada.üstümüzden geçinsin adidas gibi.millet Beşiktaş için forma alsın adidas kazandığında olduğu gibi.

Çevrimdışı manyak1903

Evet o Fulya Bu Fulya.

Artı diğer arsa da var.
ne diyorsun ABV mi. hepsinin.

ah ulan ah ah ah  :s20: (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak) (küfür yazsak)

Çevrimdışı Fatih

Bir de şu volkanın yaptığı olay çocukca. Eğer bizim futbolcularımızdan birisi aynı olayı yapsa vatan haini yaparlar.
Onumuzdeki hafta boyunca surekli konusulur artik tvlerde... gslilere bedava bilet verirsen milli mac icin sonucunun bu olacagina da katlanacaksin...

Çevrimdışı Fatih

Haa sunu da soylemek lazimdi... Bu zamana kadar ki hangi gs-fb macinda ana-baci ve esine kufur edildi de stadi terk ettin Volkan?

Çevrimiçi Samet Ç