Yeni gelir konusunda tabi ki hem fikiriz ama bu bir süreç. Satılmalı dememin sebebi zaten paranın mantıklı kullanılması. Birilerine giderse satılsa da satılmasa da Fulya ölü demektir. Endişene hak veriyorum Demirören'den ve şimdi ki yönetimin yer yer gereksiz harcamalarından ötürü sen de haklısın.
Ancak 5 yıl boyunca yeni gelir üretemezsen 5 yılda yiyeceğin faiz 500 milyon. Sen satmasan da o gayrimenkul gider zaten elinden. Orman'a sat yetki verelim dedi divan kurulu Orman kendi istemedi sattı borçları kapattı dedidrtmem diye.
Benim satılsın demedeki düşüncem hadi alalım parayı borçları sıfırlayalım yıldızları dolduralım demek değil.
Fulya bize yılda 15 milyon dolar getiriyor 30 milyon tl yani Fulyanın değeri ise bunun 25 katı. 25 yıl demek.
25 yıl için satmaya değer mi dersen onu da anlarım ancak dediğim gibi proje üretemezsen 5 yılda sadece borcun faizine Fulya'nın anahtarını bırakcağız bu da en asıl gerçek.
10 yıl temlik bıraksak bile bizi rahatlatır.önemli olan o paranın nasıl kullanılacağı zaten.150 milyon dolar demek 2,24'ten 300 milyon TL nin üstünde demektir.
300 milyon TL + 100 milyon TL demirören + stat geliri olacak + stat gideri olmayacak,borç bitti.
ne ile yine fulya sayesinde yine Seba sayesinde.Aslında bir çok yönetim Seba'nın ahını aldığı için işleri rast gitmiyor daha doğrusu rast gidecek işler yapmıyorlar.İyi işler yapsalar biz de hayır duası etsek Seba ' nın ahını almasalar.
ha bu arada en önemlisi bize kredi verirken de zorluk çıkarıyorlar sanırım.kolay bir kredi verseler zaten yine döneriz.bu devleti idare edenler varya hep onlar sağolsun.......
ayrıca voda için de şöyle ekleme yapayım.
stat isim için hiçbir zaman yeterli bulmadım bir de parasını vermiyorlar bitmeden.ee tabii voda tarafından bakınca iyi bir yatırım , stat bittikten sonra bu fiyata istese de sponsor olamayacakken onun için çok iyi.bir de stat bittikten sonra verecek bu parayı.nereye reklam boğaza.boş pano reklam alanı olsa yine bu kadar alınırdı.stat isimmiş peh.bu da bir zafiyet,evini satmaya muhtaçsan, çıkacağını bile bile kim ederini verir ki zaten.
5 milyon dolar 1 . yıl 2013
5 milyon dolar 2 . yıl 2014
-----10
5 milyon dolar stadvision
-----
7 milyon dolar 3
7 milyon dolar 4
7 milyon dolar 5
7 milyon dolar 6
7 milyon dolar 7
7 milyon dolar 8
7 milyon dolar 9
7 milyon dolar 10
-----56
9 milyon dolar + 1
9 milyon dolar + 2
9 milyon dolar + 3
9 milyon dolar + 4
9 milyon dolar + 5
-----45
10+5 yıl 116 milyon dolar
forma sponsorluğu başladı
5 +5 + 5 + 7 + 7 = 29
+KDV li belgemi istemekteyim ayrıca

keşke vodafone bir adamlık yapsa anlaşmayı stat bitince yenilese.nasıl mı şu 9 ları stat açılınca verse mesela 10 sene bekletmese.bir de 9milyon+KDV olarak.gerçi ondan da çok şey bekliyoruz.3G nin olduğu 4G nin olduğu yerde kablosuz bir kamera bile koyamadı stada.üstümüzden geçinsin adidas gibi.millet Beşiktaş için forma alsın adidas kazandığında olduğu gibi.