Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976360 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş       -       Kasımpaşa   Spor Toto Süper Lig 10. Hafta   23.11.2014 19:00     Başakşehir
Asteras Tripolis       -       Beşiktaş   UEFA Avrupa Ligi Grup   27.11.2014 22:05   
KDÇ Karabük       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 11. Hafta   01.12.2014 18:00   
Sarıyer       -       Beşiktaş   Türkiye Kupası Grup   02.12.2014   
Beşiktaş       -       Trabzonspor   Spor Toto Süper Lig 12. Hafta   07.12.2014 19:00    Olimpiyat
Beşiktaş       -       Tottenham   UEFA Avrupa Ligi Grup   11.12.2014 20:00     Olimpiyat
Gaziantepspor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 13. Hafta   14.12.2014 19:00   
Beşiktaş       -       Ç. Rizespor   Türkiye Kupası Grup   16.12.2014   Adana
Beşiktaş       -       Akhisar Bld.   Spor Toto Süper Lig 14. Hafta   21.12.2014 19:00   Adana
Beşiktaş       -       Adana Demirspor   Türkiye Kupası Grup   23.12.2014     Adana
T. Konyaspor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 15. Hafta   28.12.2014 19:00
Adana Demirspor       -       Beşiktaş   Türkiye Kupası Grup   30.12.2014   
Beşiktaş       -       Galatasaray   Spor Toto Süper Lig 16. Hafta   04.01.2015 19:00    Olimpiyat
Gençlerbirliği       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 17. Hafta   26.01.2015 20:00
Beşiktaş       -       Sarıyer   Türkiye Kupası Grup   27.01.2015      Ankara
Beşiktaş       -       Mersin İ. Yurdu   Spor Toto Süper Lig 18. Hafta   01.02.2015         Ankara
Ç. Rizespor       -       Beşiktaş   Türkiye Kupası Grup   03.02.2015       
Ç. Rizespor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 19. Hafta   08.02.2015   
Beşiktaş       -       Bursaspor   Spor Toto Süper Lig 20. Hafta   15.02.2015    Eskişehir
Eskişehirspor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 21. Hafta   22.02.2015   
Beşiktaş       -       Balıkesirspor   Spor Toto Süper Lig 22. Hafta   01.03.2015    Eskişehir veya Balıkesir
Sivasspor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 23. Hafta   08.03.2015   
Beşiktaş       -       K. Erciyesspor   Spor Toto Süper Lig 24. Hafta   15.03.2015    Başakşehir
Fenerbahçe       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 25. Hafta   22.03.2015   
Beşiktaş       -       İst. Başakşehir   Spor Toto Süper Lig 26. Hafta   05.04.2015     Başakşehir
Kasımpaşa       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 27. Hafta   12.04.2015   
Beşiktaş       -       KDÇ Karabük   Spor Toto Süper Lig 28. Hafta   19.04.2015     Başakşehir
Trabzonspor       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 29. Hafta   26.04.2015   
Beşiktaş       -       Gaziantepspor   Spor Toto Süper Lig 30. Hafta   03.05.2015     Başakşehir
Akhisar Bld.       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 31. Hafta   10.05.2015   
Beşiktaş       -       T. Konyaspor   Spor Toto Süper Lig 32. Hafta   17.05.2015     Başakşehir
Galatasaray       -       Beşiktaş   Spor Toto Süper Lig 33. Hafta   24.05.2015   
Beşiktaş       -       Gençlerbirliği   Spor Toto Süper Lig 34. Hafta   31.05.2015     VODAFONE ARENA ŞAMPİYONLUK MAÇI  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 17:48:08 Abdullah ]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 17:45:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
valla beyler 40 günde 14 maç oynayacağız takım ne zaman dinlenecek meraktayım ,yolculukları mümkün olduğu kadar minimum'a indirmek lazım bana kalırsa..

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 17:56:31
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
İzlemek isteyen için Linnes'in derlemesi

devre arasında gelirse BABA'YA en az 5 asisti var

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir de oynayacakmışız paşa ve akhisar maçlarını.

Çevrimdışı Efe

Basaksehir stadi bize ugurlu gelcek maclari alacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

bugün zaten Göksel Gümüşdağ açıklama yapmıştı sonra neden istanbul dışı gündeme geldi anlamadım
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

@ozan062

4:00 4:15 arası arka arkaya 3 frikik golü var  :kop: :kop:

Al burada istemediğin kadar var tane saydım direkten dönenler kalecinin çıkardıkları goller  al al al sus  :biggrinking:

Valla bundan sonra böyle acayip ama yanlış olduğu kesin yorum yaptığında böyle koymayacağım sadece git araştır diyeceğim yoruyorsun beni bu son  :evillol:

@Necmi abi @ozan062 'nin yorumları için bot ekleyelim mantıksız olanları direk yazdırmasın hatta klavyeden elektril çarpsın parmaklarına  dün Ba'yı sattı bugün Sosa'ya frikik atamaz diyor yarın Töre'ye adam geçemez diyecek :D

hehehehe:D ben hala kabul etmiyorum simdi benim içni bu kişisel mesele haline geldi:D onun için dunyaları gostersen bu gorusum değismez:)) ha yarın mac olsa atsa gelme karsıma 3 taneden sonra gel o zaman tamam zaten ben genel gorus için soyluyorum bunu bircok insan daha hayatında sosayı gormemiş iki dakikada adamı frikikci ilan ettiler bende diyorumki değil:)) begenmediğiniz almeidanın bircok golu var bu sekilde benim için fark yaratacak onu kariyerine dengeli dagıtacak :))  onun dısındakileri yapsın yeter atmasın frikik cokta onemli değil o atmasın baskası atsın ama bunun uzerinden yurumende bi o kadar garip:))  yahu bana gelsen baska detaylarla anlarım ama bu adamı biz tanımlarken frikikci mi dedik?? hayır ee o zaman gecelim bu işleri

goruslerimi begenirsin begenmezsin o senin biliceğin iş :)) bilip bilmeden olayına gelince kim biliyor ?? bana soyleyin hanginiz biliyor futbolun akademisimi var?? bundan diplomamı alınıyor oyuncuyu iki kere izleyince onun huyunu suyunumu ogreniyorsun?? içine girmediğin sürece ailesini tanımadıgın surece kotu gunde onun yanında olmadıgın surece o kişi hakkında hiçbir halt bilmiyoruzdur ama bizim türkiyemizde olan sey sudur herkes bilmeden arastırmadan konusur:)) ozaman bende konusurum....konusmayanmı var:)) adamın kariyerini hiç etmiyorum nasılsa o zaman sorun yok:))

prolisans kurslarından bahsetmiyorum:))

toreyede gecelimmi :D hemen bana uyar:D cok ama cok istikrarsız 3mac perfect sonrasında inanılmaz dusus toparlaması zaman alıyor yine yükseliyor tekrar dusus zamanla halledermi bilemiyoruz farklı bir mental yapısı var onu yakından tanımak lazım ama ben begeniyorum onu hatta o kadar cok kisiyle tartısmıstımki olcanmı gokhanmı konusunda ben olcanın disiplinsiz oldugunu gaziantepte tsde inanılmaz bencil oldugunu topu kendine istediğini ve sürüp yandan auta dondurmesiyle unludur oyle arada atar ama genelde mıcar...

suan cok sinirli durumdayım izmire gelinmicek diye,, bircok sebebi varmıs bunlarıda ogrendim ozel mesaj geldi yeminle bütün emeklerim bosa gitti o rezil passoyu almıcaktım ihtimal var diye acele ettim aldım adamların buraya gelme ihtimali yokmus vallahi yazık o bilic efendiye cok guveniyorsunuz eyy yonetim o istanbul diyor sen ankara diceksin olay bu herseyi onun eline bırakıyorsun en ufak sıkıntıda üstüne gidiceksin gitmezsen olmaz çnk yonetim üzerine kalır bu işler akıllı davransınlar...

@Çağrı
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 19:45:29 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Olimpos1903

Abi lütfen bari Sosaya sallamayın ya nolur sırf iyi oyuncularımızı kötü gostermek için mi yapıyorsunuz anlamıyorum yani Sosa gerek karakter gerek yüz haliyle benim gönlümü fethetti yüz derken yakisiklidir degildir ondan bahsetmiyorum gerçi yakisikli da hakkini yemeyelim adamin :evillol: ama bu adamın yuzundeki kararli asker disiplinli ifadesi daha yeni bir takımı olmasina ragmen sanki yillardir oynuyormus gibi kendini pozisyona atmasi yer tutmasi falan cok hosuma gidiyor mesela bizlere böyle hem kaliteli hem tecrübeli hem de abilik yapacak yetenekli insan ihtiyaci vardı sosa da bunu giderebilecek en iyi oyuncu yani gercekten su ciktigi 2 3 macta bile benim icin vazgeçilmez olacak hale gelmistir abi gidin Dembaya falan laf atın ama Sosayi bunun dışında tutun :D şimdiye kadar frikik kullanan oyuncumuz mu vardi ki Atleticonun frikikcisine burun kiviriyoruz ben hiçbir oyuncunun fani olmadım hic kimseyi de vazgecilmez görmedim ama emin olun Sosa Besiktasimiza çok fazla sey katacaktır.Sergen olamaz denilmiş sanirsam ama Sergen de olmayan karakterden de bu adamda fazlasiyla var bunu da hatirlatayim  :eyes 
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 21:18:55 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Türkay

Başakşehir maçını bize kazandıran Sosa. Hem çizgiden top çıkardı hem son dakikalar da bi şuta bütün vücuduyla yatıp topu uzaklaştırdı, Ba'ya asist yaptı, Kerim'in golünü hazırladı. İlk dakikalarda da asıyordu frikikten zaten.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

hehehehe:D ben hala kabul etmiyorum simdi benim içni bu kişisel mesele haline geldi:D onun için dunyaları gostersen bu gorusum değismez:)) ha yarın mac olsa atsa gelme karsıma 3 taneden sonra gel o zaman tamam zaten ben genel gorus için soyluyorum bunu bircok insan daha hayatında sosayı gormemiş iki dakikada adamı frikikci ilan ettiler bende diyorumki değil:)) begenmediğiniz almeidanın bircok golu var bu sekilde benim için fark yaratacak onu kariyerine dengeli dagıtacak :))  onun dısındakileri yapsın yeter atmasın frikik cokta onemli değil o atmasın baskası atsın ama bunun uzerinden yurumende bi o kadar garip:))  yahu bana gelsen baska detaylarla anlarım ama bu adamı biz tanımlarken frikikci mi dedik?? hayır ee o zaman gecelim bu işleri

goruslerimi begenirsin begenmezsin o senin biliceğin iş :)) bilip bilmeden olayına gelince kim biliyor ?? bana soyleyin hanginiz biliyor futbolun akademisimi var?? bundan diplomamı alınıyor oyuncuyu iki kere izleyince onun huyunu suyunumu ogreniyorsun?? içine girmediğin sürece ailesini tanımadıgın surece kotu gunde onun yanında olmadıgın surece o kişi hakkında hiçbir halt bilmiyoruzdur ama bizim türkiyemizde olan sey sudur herkes bilmeden arastırmadan konusur:)) ozaman bende konusurum....konusmayanmı var:)) adamın kariyerini hiç etmiyorum nasılsa o zaman sorun yok:))

prolisans kurslarından bahsetmiyorum:))

toreyede gecelimmi :D hemen bana uyar:D cok ama cok istikrarsız 3mac perfect sonrasında inanılmaz dusus toparlaması zaman alıyor yine yükseliyor tekrar dusus zamanla halledermi bilemiyoruz farklı bir mental yapısı var onu yakından tanımak lazım ama ben begeniyorum onu hatta o kadar cok kisiyle tartısmıstımki olcanmı gokhanmı konusunda ben olcanın disiplinsiz oldugunu gaziantepte tsde inanılmaz bencil oldugunu topu kendine istediğini ve sürüp yandan auta dondurmesiyle unludur oyle arada atar ama genelde mıcar...

suan cok sinirli durumdayım izmire gelinmicek diye,, bircok sebebi varmıs bunlarıda ogrendim ozel mesaj geldi yeminle bütün emeklerim bosa gitti o rezil passoyu almıcaktım ihtimal var diye acele ettim aldım adamların buraya gelme ihtimali yokmus vallahi yazık o bilic efendiye cok guveniyorsunuz eyy yonetim o istanbul diyor sen ankara diceksin olay bu herseyi onun eline bırakıyorsun en ufak sıkıntıda üstüne gidiceksin gitmezsen olmaz çnk yonetim üzerine kalır bu işler akıllı davransınlar...

@Çağrı

Bu forumu düzenli olarak takip ediyorum.Sadece Sosa muhabbeti üzerinden söylemeyeceğim bu lafı ama futboldan hiç anlamadığını düşünüyorum.Kendi kişisel fikrimdir.

Çevrimdışı Deniz

Başakşehir maçını bize kazandıran Sosa. Hem çizgiden top çıkardı hem son dakikalar da bi şuta bütün vücuduyla yatıp topu uzaklaştırdı, Ba'ya asist yaptı, Kerim'in golünü hazırladı. İlk dakikalarda da asıyordu frikikten zaten.
Aynen sonuna kadar katılıyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

besiktas taraftarının cogunlugu akıllıdır her bilgiyi alır tartar ondan sonra dogru bulduguna değer bicer.. ama oyleleri varki sosyal medyayla iki google aramasıyla kendisini futbol duayeni yapar..onun için sosayı demba bayı  oguzhanı onceden gormemişsiniz burada tanımıssınız o zaman ben neyi biliyorsam sende onu bilirsin doalyısıyla burada biçilen değer farklılasır ben kendimkini soyluyorum sende kendinkini,, ama ben bir kişiye bile sen futbol bilmiyorsun senin yaptıkların sacmalık senin dusuncen mantıksız senin halve hareketlerin değişik demiyorum.. bu kadar dengeli giden birine bu kadar cok yorum gelmeside benim sayemde oluyor tabi hemen ayrıstırmıyorum sizleri sizlerin yaptıgı gibi... boyle devam ve sampiyonluga bi 10 yıl daha hasret kalın hakikaten devam boyle :ok:

asılsız sallasak içi bos konussak anlarız soyleyip kacsak bazıları gibi ama yok karsılık geliyor dahada garipleşiyor herkes... saygın olsun gerisi zaten duzelir benden bu kadar...
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 22:04:15 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Olimpos1903

Ba konusuna gelirsekte düşünmemiz gereken biz büyük takım mıyız değil miyiz?Değilsek satalım gitsin :akuma: yaaaa hocam 10 senedir ozlemini cektigimiz forveti karakterli bir oyuncuyu bulmusuz hemen satalım :( haaa 25+ verirlerse alabilirler o da 1 sene sonra falan ama 14 15 e satilacaksa biz niye aldik zaten 15 e bize satmayacaklar mıydı bu adamlar benim merak ettigim Cenk tosun hakkinda ne düşünüyorsunuz adamin aklinda gol atmak degil Dembaya yer acmak var sen de forvetsin golcusun unuttun herhalde hareketsizdi birde mac boyunca :akuma: böyle oynayacaksa omeri kiralamaya ne gerek vardı biz de kalsaydı Cenkin gorevini o da yapabilirdi herhalde artık hic olmazsa Türkiye kupasinda kendini kanitlamali fikriniz nedir
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Abdullah

besiktas taraftarının cogunlugu akıllıdır her bilgiyi alır tartar ondan sonra dogru bulduguna değer bicer.. ama oyleleri varki sosyal medyayla iki google aramasıyla kendisini futbol duayeni yapar..onun için sosayı demba bayı  oguzhanı onceden gormemişsiniz burada tanımıssınız o zaman ben neyi biliyorsam sende onu bilirsin doalyısıyla burada biçilen değer farklılasır ben kendimkini soyluyorum sende kendinkini,, ama ben bir kişiye bile sen futbol bilmiyorsun senin yaptıkların sacmalık senin dusuncen mantıksız senin halve hareketlerin değişik demiyorum.. bu kadar dengeli giden birine bu kadar cok yorum gelmeside benim sayemde oluyor tabi hemen ayrıstırmıyorum sizleri sizlerin yaptıgı gibi... boyle devam ve sampiyonluga bi 10 yıl daha hasret kalın hakikaten devam boyle :ok:

asılsız sallasak içi bos konussak anlarız soyleyip kacsak bazıları gibi ama yok karsılık geliyor dahada garipleşiyor herkes... saygın olsun gerisi zaten duzelir benden bu kadar...
Sıkma canını abi   :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 22:38:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi lütfen bari Sosaya sallamayın ya nolur sırf iyi oyuncularımızı kötü gostermek için mi yapıyorsunuz anlamıyorum yani Sosa gerek karakter gerek yüz haliyle benim gönlümü fethetti yüz derken yakisiklidir degildir ondan bahsetmiyorum gerçi yakisikli da hakkini yemeyelim adamin :evillol: ama bu adamın yuzundeki kararli asker disiplinli ifadesi daha yeni bir takımı olmasina ragmen sanki yillardir oynuyormus gibi kendini pozisyona atmasi yer tutmasi falan cok hosuma gidiyor mesela bizlere böyle hem kaliteli hem tecrübeli hem de abilik yapacak yetenekli insan ihtiyaci vardı sosa da bunu giderebilecek en iyi oyuncu yani gercekten su ciktigi 2 3 macta bile benim icin vazgeçilmez olacak hale gelmistir abi gidin Dembaya falan laf atın ama Sosayi bunun dışında tutun :D şimdiye kadar frikik kullanan oyuncumuz mu vardi ki Atleticonun frikikcisine burun kiviriyoruz ben hiçbir oyuncunun fani olmadım hic kimseyi de vazgecilmez görmedim ama emin olun Sosa Besiktasimiza çok fazla sey katacaktır.Sergen olamaz denilmiş sanirsam ama Sergen de olmayan karakterden de bu adamda fazlasiyla var bunu da hatirlatayim  :eyes 

Sergen benim için Maradona'dan sonra gelen adamdır. Çünkü izlerken çocuktum. Ama konu yetenekse eğer şu attığım videoyu izleyin bir Sosa eğer şansı yaver gitseymiş Nedved olacakmış isim ağırlığı olarak.

Ben bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum çok yazık olmuş. Abartmadan söylüyorum eğer sistemi oturtursak Hagi etkisi yaratır daha gerçek Sosa'yı hiçbrimiz görmedik.

3-4 bazuka sallayıp örümcek ağlarını alsın herkes formasını almaya hücum edecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 22:42:18
  • Beşiktaş / Bodrum
@ozan062 ben seni seviyorum kardeşim gerçekten farklı adamları tanımayı severim çünkü en başta.

Ama bu kadar uç düşünürsen bunu göze alarak düşünmen lazım. Yani biz Beşiktaşlıyız en temel özelliğimiz heyecan. Heyecanlı insanlarız.

O yüzden eğer ben böyleyim diyorsan ki diyorsun senin de gelecek anormal tepkilere karşı biraz hava yastığın olması lazım.

Çünkü gerçekçi  bakarsak en azından benim açımdan arkasını dolduramıyorsun söylediklernini sadece farklı düşünme aşamasında kalıyor. O zaman da hoş karşılanmıyor mesele bu aslında.  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 22:44:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba konusuna gelirsekte düşünmemiz gereken biz büyük takım mıyız değil miyiz?Değilsek satalım gitsin :akuma: yaaaa hocam 10 senedir ozlemini cektigimiz forveti karakterli bir oyuncuyu bulmusuz hemen satalım :( haaa 25+ verirlerse alabilirler o da 1 sene sonra falan ama 14 15 e satilacaksa biz niye aldik zaten 15 e bize satmayacaklar mıydı bu adamlar benim merak ettigim Cenk tosun hakkinda ne düşünüyorsunuz adamin aklinda gol atmak degil Dembaya yer acmak var sen de forvetsin golcusun unuttun herhalde hareketsizdi birde mac boyunca :akuma: böyle oynayacaksa omeri kiralamaya ne gerek vardı biz de kalsaydı Cenkin gorevini o da yapabilirdi herhalde artık hic olmazsa Türkiye kupasinda kendini kanitlamali fikriniz nedir

Kardeşim şöyle düşün 4 senzon tek forvet oynadı Cenk. Ba'nın yerine oynadı. Şimdiyse oynadığında 2. forvet oynuyor hiç bilmiyor ki öyle oynamayı.

Olmaz ama şöyle örnek vereyim biz 34 maç tek forvet cenk kullanalım 20 tane yazar tabelaya kemiksiz eminim. Ama her topu ona oynarsak.

Cenk çok akıllı oyuncudur kafası hızlı çalışır ve tekniktir. İlerde ben Necati gibi 10,5 numaraya evrileceğini düşünüyorum yavaş yavaş ama bir anda olmayacak bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim şöyle düşün 4 senzon tek forvet oynadı Cenk. Ba'nın yerine oynadı. Şimdiyse oynadığında 2. forvet oynuyor hiç bilmiyor ki öyle oynamayı.

Olmaz ama şöyle örnek vereyim biz 34 maç tek forvet cenk kullanalım 20 tane yazar tabelaya kemiksiz eminim. Ama her topu ona oynarsak.

Cenk çok akıllı oyuncudur kafası hızlı çalışır ve tekniktir. İlerde ben Necati gibi 10,5 numaraya evrileceğini düşünüyorum yavaş yavaş ama bir anda olmayacak bu.
bence demba ba ile cenk beraber oynamalılar.cenk belki başakşehir maçında çok ortalarda gözükmemiş olabilir ama demba ba'nın daha rahat top almasına,aralara daha rahat kaçmasına ve rakip savunmayı üzerine çekerek demba ba'nın boş kalmasına fazlasıyla katkı sağladı.o yüzden çift forvet oynamamız demba ba'nın işlevselliğini bence daha da arttıracaktır.rakipler cenkle ya da pektemekle uğraşırken demba ba işi bitirir diye düşünüyorum o yüzden bence bilic'in bunu bundan sonra daha çok denemesi lazım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 23:12:41
  • Beşiktaş / Bodrum
bence demba ba ile cenk beraber oynamalılar.cenk belki başakşehir maçında çok ortalarda gözükmemiş olabilir ama demba ba'nın daha rahat top almasına,aralara daha rahat kaçmasına ve rakip savunmayı üzerine çekerek demba ba'nın boş kalmasına fazlasıyla katkı sağladı.o yüzden çift forvet oynamamız demba ba'nın işlevselliğini bence daha da arttıracaktır.rakipler cenkle ya da pektemekle uğraşırken demba ba işi bitirir diye düşünüyorum o yüzden bence bilic'in bunu bundan sonra daha çok denemesi lazım :)

İşte o dediğin işi en iyi Pektemek yapıyor çünkü çok iyi biliyor  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

benim özellikle lig için kadro düşüncem şöyle;

Tolga

Serdar    Franco    Sivok    İsmail

G.Töre    Atiba      Sosa     Olcay(Frei)

Cenk T.(Pektemek)   Demba ba   

Çevrimdışı Tolga

İşte o dediğin işi en iyi Pektemek yapıyor çünkü çok iyi biliyor  :ok:
öyle de o da sürekli sakatlanıyor hocam açıkçası iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama bu kadar istikrarsız olan ve sezonun çoğu maçında kadroda bile olmayan bir oyuncuya ne kadar güvenilir tartışılır tabi.

Çevrimdışı sağduyu

devre arasında gelirse BABA'YA en az 5 asisti var
Çok iyi de bize uymaz. Gelirse, "bu adam sağ bek değil, sağ açık" diye laf eder bizimkiler.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi murat

Ozanın dediğine katılıyorum bende.10 numara bir frikikçi değil.7 verebilirim en çok.sosanın en büyük özelliği bence herşeyinin 7 olması zaten.ortasahanın her yerinde oynayabiliyor her görevi yapabiliyor olması.

Çevrimiçi Necmi

@ozan062

4:00 4:15 arası arka arkaya 3 frikik golü var  :kop: :kop:

Al burada istemediğin kadar var tane saydım direkten dönenler kalecinin çıkardıkları goller  al al al sus  :biggrinking:

Valla bundan sonra böyle acayip ama yanlış olduğu kesin yorum yaptığında böyle koymayacağım sadece git araştır diyeceğim yoruyorsun beni bu son  :evillol:

@Necmi abi @ozan062 'nin yorumları için bot ekleyelim mantıksız olanları direk yazdırmasın hatta klavyeden elektril çarpsın parmaklarına  dün Ba'yı sattı bugün Sosa'ya frikik atamaz diyor yarın Töre'ye adam geçemez diyecek :D
adam Beşiktaşlı futbolcuları yerden yere vurmak için yazıyor  :bandit: bir günde bir futbolcuyu övdüğünü görecekmiyim acaba alex i övüyorsunuzda acaba bizde olsaydı öyle dokunulmazlığı olacakmıydı tekmeyi yedikçe hakemler başlarını öteki tarafa çevirirlerdi nasılsa dokunulmazlığı var eli belinde oynayarak aldı o başarıyı bizde BA ya faul yapılıyor BA sarı kart görüyor sen istediğin kadar iyi ol hakemin elindeki düdük senin sahadaki kapasiteni belirliyor @Çağrı