Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976243 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

:lol: :lol: ne yazayım ne istersin @Abdullah yarına  :evillol: :evillol:

Jermaine lens diyorum aslında bu takım için ba ile sanki uçarız hemde ne uçmak kimse yanımıza bile yaklaşamaz gibi geliyor bana. düşündüm de bir an.

sosa ba töre olcay lens aman allahım dedim. @Çağrı nasıl olur şu 5 li  :D :D

Olur iyi olur güzel olur da PARA Ozan abi Ba yı satmayı düşünüyor sen adama Lens'i alsak diyorsun abi. Başkanın kalbine iner valla  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

@Yakup 2-3 kez izledim sadece Zagreb'in beki.

Kısaca özet geçersek dengeli oyuncu. 4-5 maçta 1 asist ortalaması var  aday listemizde olan Kaderabek , Pinto ve Serdar Kurtuluş'un profillerini vereyim birazdan inceleyin sizde.

Bence bu adam asla alınmaz Bilic çok ısrarcı Linnes'te. Sırf bu yüzden bek aldırmamış alamıyorsak onu devre arası alalım gerekirse almayalım kimseyi diye

@Çağrı bekliyorum.

Bu arada linnes norveçte yılın savunmacısı seçilmiş. adamların ligleri bitmişken transfer etsekte antremanlarına bizde devam etse sorun mu teşkil eder  :alala: :alala: transfer edecek ama sözleşme tarihi ocak yazacak sadece bizde formda kalmak için antremanlarına devam edecek. idman maçlarında falan oynar. renklilerin adiliye yaptığı gibi  :alala: gerçi biz olunca tff ona bile bir çomak sokar  :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Olur iyi olur güzel olur da PARA Ozan abi Ba yı satmayı düşünüyor sen adama Lens'i alsak diyorsun abi. Başkanın kalbine iner valla  :evillol: :evillol:

ben kimseyi satalım demedim. ukraynada ki ortamdan yararlanma diyelim. bir nevi sosa taktiği aslında. 2. yarı kiralasak. sene sonunda satış opsiyonlu alırız işte  :eyes şuan değeri 9 gözüküyor. biz masaya 15 ile oturup 6 ile kalkmış hatta onu bile 4 e böldüren bir yönetime sahibiz  :evillol: :evillol: yeter ki oyuncunun kafasına koyduralım bize gelme fikrini. @Abdullah zehiri saldık mı oyuncuya gerisi çorap söküğü gibi geliyor aslında o zehiri verecek isimde ahmet bulut  :eyes

Çevrimdışı Abdullah

@Yakup abi sen bize naap biliyo musun  :evillol:
Takım sezon sonu şampiyon olmuş şampiyonluk maçına da Vodafone Arena'da çıkıyoruz. Avrupada final oynamışız. Maç günün de maç analiziyle birlikte hayali genel bir sezon analizi olsun.  :ebebe: Biraz uzun yazarsan daha güzel olur. Hayalini kuralım bari  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

@Yakup abi sen bize naap biliyo musun  :evillol:
Takım sezon sonu şampiyon olmuş şampiyonluk maçına da Vodafone Arena'da çıkıyoruz. Avrupada final oynamışız. Maç günün de maç analiziyle birlikte hayali genel bir sezon analizi olsun.  :ebebe: Biraz uzun yazarsan daha güzel olur. Hayalini kuralım bari  :evillol: :evillol:

@Abdullah koş koş acilde yatıyorum. hemşireler izin vermiyor şampiyonluk maçına  :evillol: :evillol: eko + mr + tomografi ne varsa dayamışlar. gece 10 dan sonra kimse kalmıyor. anaktar pas pasın altında  :lol: :lol: :lol: arabayı arka caddede 31 numaranın önüne çek oraya ışık gelmiyor  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Abdullah

ben kimseyi satalım demedim. ukraynada ki ortamdan yararlanma diyelim. bir nevi sosa taktiği aslında. 2. yarı kiralasak. sene sonunda satış opsiyonlu alırız işte  :eyes şuan değeri 9 gözüküyor. biz masaya 15 ile oturup 6 ile kalkmış hatta onu bile 4 e böldüren bir yönetime sahibiz  :evillol: :evillol: yeter ki oyuncunun kafasına koyduralım bize gelme fikrini. @Abdullah zehiri saldık mı oyuncuya gerisi çorap söküğü gibi geliyor aslında o zehiri verecek isimde ahmet bulut  :eyes
Transfer Operation diyorsun  :bandit: Yapar mi ki başkan gündem yaratılabilir aslında bunu ciddi düşünebiliriz şu an çok mantıklı geldi. Çok iyi olur çok da iyi güzel olur yani.  :biggrinking: Abi bu denenip olmazsa lasse schöne de olabilir. Onun da sözleşmesi bitiyor. sulanalım bunlara  :evillol: :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah koş koş acilde yatıyorum. hemşireler izin vermiyor şampiyonluk maçına  :evillol: :evillol: eko + mr + tomografi ne varsa dayamışlar. gece 10 dan sonra kimse kalmıyor. anaktar pas pasın altında  :lol: :lol: :lol: arabayı arka caddede 31 numaranın önüne çek oraya ışık gelmiyor  :lol: :lol: :lol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:28:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Evet başlıyoruz.

1. Aday Ivo Pinto

Son derece sıradan hız ve hızlanma fiziksel özellikleri. En etkili yanı yer tutma. Bu atılan çapraz toplarda savunmaya ters kademeye gelebileceği niteliği taşır.

Ortaları Serdar'dan bile yüzde 30 kötü boyu neredeyse aynı. Yani Serdar Kurtuluş - 2 Olur.

Son Yorum : ASLA ALMAYIZ.

Serdar Kurtuluş

Serdar'ın bek olarak hiçbir özelliği yok. Hız , hızlanma , denge hiçbiri yok. Dribling yok. Sadece dayanıklılığı ve ortaları iyi. Onları da iyi çıkış yapamadığı için kullanamıyor.

Son Aday. Kaderabek

Bununla ilgili şuradan başlayayım. Hani Atiba'nın bu fiziğini görünce etkileniyoruz ya nasıl diri diye. Kaderabek onun 2 katı iyi. Yani tekniği dibe vursa bile bu fizikle sağ tarafı otoban yapar.

Zaten temel özellikleri fiziksel ve mental. Hilbert'in daha teknik akıllı ve bek orjinli olanı.

Ortalar yüzde 75 ile değerlendirilmiş bu bek için mükemmel. Bu klasmanda  Gökhan Gönül yüzde 70 alamıyor.

Dengesi yüzde 90. İnanılmaz. Yani bu adamı asla yıkamazsınız. Kimse belini kıramaz çalımla çok sağlam basıyor yere.

Yer tutma yüzde 80. Boyu da uzun olduğu için bizim en büyük zaafımız olan ters kanada havadan kesmelere çıkar vurur kafayı.

Dayanıklılık yüzde 85. Dani Alves en iyi zamanında bile bu rakamı göremedi. Adam yorulmuyor.

Mental olarak kararlı , inatçı ve cesur. Pes etmiyor. Tam kaprissiz bir Takım oyuncusu. Klasik Çek.

Teknik anlamda driblingi vasat. Yüzde 60 seviyelerinde. Bu özelliklte Linnes yüzde 80 lerde mesela.

Ortaları yüzde 75. Bek için son derece ideal. Açtığı 4 ortadan 3ü isabetli olacak kaba taslak bakarsak.

Son Yorum : Linnes olmazsa tartışmasız ALINMALI.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

:kop: :kop:
Transfer Operation diyorsun  :bandit: Yapar mi ki başkan gündem yaratılabilir aslında bunu ciddi düşünebiliriz şu an çok mantıklı geldi. Çok iyi olur çok da iyi güzel olur yani.  :biggrinking: Abi bu denenip olmazsa lasse schöne de olabilir. Onun da sözleşmesi bitiyor. sulanalım bunlara  :evillol: :bandit:

devre arasında ahmet buluta. yeni sezonda anç ye güveniyorum. anç geçen gün stadyum açılışında sürprizim olacak dediğinde bir isim söylediler şimdi unuttum  :alala: :alala: belki daha iyisi gibi bir cevap verdi. genel olarak baktığımızda ben takımın 3 yılda hep üstüne koyarak gitmesine çok sevindim. bakınız gsde drogba gitti adamların şedjusu yıldız oldu  :lol: fb emenike ile taraftar tartıştı webo sözleşme bitiyor kuyt son demleri emre keza öyle alvesi satar aziz diego küstü. işte bazı arkadaşlar soruyordu ya yeni stadın ne artısı olacak diye inönüde temeli atılan takıma destek ile vodafone arenada uçarlar. deplasmanda ise hafif tempo ile yenilmez şu takım. ama dediğin gibi shöne olsun , lens olsun kesinlikle en az 3-4 transfer lazım.

bunları ben şöyle sıralarım.

1-) stoper (kesinlikle bir ağbi lazım. keşke ferdinand 2 yıllığına gelseydi.)

2-) pogbadır , vieradır o tarz bir ön libero atiba ve veliyle olmuyor işte.

3-) sağlam bir orta saha lens , shöne örnekleri mevcut zaten

4-) demba banın yanına alınabiliyorsa santrafor olmuyorsa lens ve shöne ya da noboa transferi şart oğlu şart.

bu 4 transfer yapılacaksa da operasyon ile hepsi ukraynadan gelebilir. sonuçta şuan orada sıkıntı var. bunu değerlendirebiliriz. olmadı ingiltere , almanya ,ispanya iyi değerlendirilip küsmeye meyilli oyuncu yada oyuncu hoca kavgaları iyi değerlendirilip güzel oyuncular alınabilir. Burada aslında stadyumun şöyle bir artısı daha ortaya çıkıyor. bu yeni alınacak oyuncuların takıma taraftar desteği ile erken monte olması. Şimdi biraz daha anlaşılıyor ki olimpiyatta taraftar desteğiyle bu işler olmuyor. Bazen aklıma gelmiyor değil. stadyum antremana uygun olduğu andan itibaren 1-5 tl arası fiyat ile taraftar içeri alınsın. basına kapalı olsun. hem takım stadyuma alışsın hemde taraftar akustik denemesi ve motivasyon kaynağı olsun.  :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:43:27
  • Beşiktaş / Bodrum

4-) demba banın yanına alınabiliyorsa santrafor olmuyorsa lens ve shöne ya da noboa transferi şart oğlu şart.

1) Dede

2) Sissoko

3) Noboa

4) Joel Campell

Aman sabahlar olmasın  :sevinc

Bir hayal et şampiyonlar ligine şu kadro ile çıktığımızı ;

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Töre Noboa Sissoko Joel Camphell

Oğuzhan veya Sosa

KOBRA
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

1) Dede

2) Sissoko

3) Noboa

4) Joel Campell

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Oğuzhan veya Sosa

KOBRA

isimler değişse de eksiklerin aynı olduğunu görüyoruz da bunu yönetimde kimse görmüyor mu ya da bilic  :alala: :alala:

ama kadroda mottayı saymadan geçtim haberin olsun o kadroyla 10 kişi daha iyiyiz gibi yada ismail oynasın  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Evet başlıyoruz.

1. Aday Ivo Pinto

Son derece sıradan hız ve hızlanma fiziksel özellikleri. En etkili yanı yer tutma. Bu atılan çapraz toplarda savunmaya ters kademeye gelebileceği niteliği taşır.

Ortaları Serdar'dan bile yüzde 30 kötü boyu neredeyse aynı. Yani Serdar Kurtuluş - 2 Olur.

Son Yorum : ASLA ALMAYIZ.

Serdar Kurtuluş

Serdar'ın bek olarak hiçbir özelliği yok. Hız , hızlanma , denge hiçbiri yok. Dribling yok. Sadece dayanıklılığı ve ortaları iyi. Onları da iyi çıkış yapamadığı için kullanamıyor.

Son Aday. Kaderabek

Bununla ilgili şuradan başlayayım. Hani Atiba'nın bu fiziğini görünce etkileniyoruz ya nasıl diri diye. Kaderabek onun 2 katı iyi. Yani tekniği dibe vursa bile bu fizikle sağ tarafı otoban yapar.

Zaten temel özellikleri fiziksel ve mental. Hilbert'in daha teknik akıllı ve bek orjinli olanı.

Ortalar yüzde 75 ile değerlendirilmiş bu bek için mükemmel. Bu klasmanda  Gökhan Gönül yüzde 70 alamıyor.

Dengesi yüzde 90. İnanılmaz. Yani bu adamı asla yıkamazsınız. Kimse belini kıramaz çalımla çok sağlam basıyor yere.

Yer tutma yüzde 80. Boyu da uzun olduğu için bizim en büyük zaafımız olan ters kanada havadan kesmelere çıkar vurur kafayı.

Dayanıklılık yüzde 85. Dani Alves en iyi zamanında bile bu rakamı göremedi. Adam yorulmuyor.

Mental olarak kararlı , inatçı ve cesur. Pes etmiyor. Tam kaprissiz bir Takım oyuncusu. Klasik Çek.

Teknik anlamda driblingi vasat. Yüzde 60 seviyelerinde. Bu özelliklte Linnes yüzde 80 lerde mesela.

Ortaları yüzde 75. Bek için son derece ideal. Açtığı 4 ortadan 3ü isabetli olacak kaba taslak bakarsak.

Son Yorum : Linnes olmazsa tartışmasız ALINMALI.
Abi peki şimdi değerlindirmene baktığımda linnes gibi güçsüz bir oyuncu yerine kaderabek gibi güçlü bir oyuncuyu alsak daha iyi olmaz mı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:48:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Mali olarak yapabilecek miyiz bilmiyorum ama hamleler şöyle olmalı.

Noboa - Devre Arası bedava 3 yıllık imzala kat takıma. Bedel : Sadece imza parası

Linnes - Vadeli şekilde al bonservisini imzala 5 yıllık. Bedel : 3 milyon euro / 3 yıl

Joel Camphell - Satın alma opsiyonlu 1,5 yıllık kirala. Bedel : 1,5 milyon euro kiralama bedeli / 6 milyon euro opsiyon

Bu kadarı yeterli. Yaz transfer sezonunda ,

Sissoko - Vadeli al bonservisini. Bedel : 12 milyon euro / 4 yıl

Dede - Al bonservisini. Bedel 8 milyon euro / 4 yıl

30 milyon euroya ( Yılda 7,5 milyon uero bonservis ödemiş olacağız çok makul )  4 yıl boyunca büyük transfer yapmana gerek kalmayacak kadroyu kurar sadece genç yetenek kollarsın.
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2014, 11:50:41 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:49:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi peki şimdi değerlindirmene baktığımda linnes gibi güçsüz bir oyuncu yerine kaderabek gibi güçlü bir oyuncuyu alsak daha iyi olmaz mı

Burada önemli olan şu kardeşim. Hangi bekini yollayacaksın ileri?

Beklerin biri kalıp savunmayı 3 lemek zorunda. Sen en etkili kanadın sağ taraf. Töre var. Arkasındaki de süper hücumcu olursa sağ taraf otoban yaparsın.

Ama dersen ki sene sonu sol beke süper hücumcu bek alacağğım Motta yerine o zaman Kaderebak daha mantıklı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

devre arasında ahmet buluta. yeni sezonda anç ye güveniyorum. anç geçen gün stadyum açılışında sürprizim olacak dediğinde bir isim söylediler şimdi unuttum  :alala: :alala: belki daha iyisi gibi bir cevap verdi. genel olarak baktığımızda ben takımın 3 yılda hep üstüne koyarak gitmesine çok sevindim. bakınız gsde drogba gitti adamların şedjusu yıldız oldu  :lol: fb emenike ile taraftar tartıştı webo sözleşme bitiyor kuyt son demleri emre keza öyle alvesi satar aziz diego küstü. işte bazı arkadaşlar soruyordu ya yeni stadın ne artısı olacak diye inönüde temeli atılan takıma destek ile vodafone arenada uçarlar. deplasmanda ise hafif tempo ile yenilmez şu takım. ama dediğin gibi shöne olsun , lens olsun kesinlikle en az 3-4 transfer lazım.

bu 4 transfer yapılacaksa da operasyon ile hepsi ukraynadan gelebilir. sonuçta şuan orada sıkıntı var. bunu değerlendirebiliriz. olmadı ingiltere , almanya ,ispanya iyi değerlendirilip küsmeye meyilli oyuncu yada oyuncu hoca kavgaları iyi değerlendirilip güzel oyuncular alınabilir. Burada aslında stadyumun şöyle bir artısı daha ortaya çıkıyor. bu yeni alınacak oyuncuların takıma taraftar desteği ile erken monte olması. Şimdi biraz daha anlaşılıyor ki olimpiyatta taraftar desteğiyle bu işler olmuyor. Bazen aklıma gelmiyor değil. stadyum antremana uygun olduğu andan itibaren 1-5 tl arası fiyat ile taraftar içeri alınsın. basına kapalı olsun. hem takım stadyuma alışsın hemde taraftar akustik denemesi ve motivasyon kaynağı olsun.  :ok: :ok: :ok:
abi bu kadroyu yapalım ben ligi düşünmem şampiyonlar liginde nereye kadar gelebiliyoruz oraya bakarım açık net ligin çok çok üstünde bir kadro olur  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

1) Dede

2) Sissoko

3) Noboa

4) Joel Campell

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Oğuzhan veya Sosa

KOBRA
9 yabancı  :saeek:

Çevrimdışı Abdullah

Mali olarak yapabilecek miyiz bilmiyorum ama hamleler şöyle olmalı.

Noboa - Devre Arası bedava 3 yıllık imzala kat takıma. Bedel : Sadece imza parası

Linnes - Vadeli şekilde al bonservisini imzala 5 yıllık. Bedel : 3 milyon euro / 3 yıl

Joel Camphell - Satın alma opsiyonlu 1,5 yıllık kirala. Bedel : 1,5 milyon euro kiralama bedeli / 6 milyon euro opsiyon

Bu kadarı yeterli. Yaz transfer sezonunda ,

Sissoko - Vadeli al bonservisini. Bedel : 12 milyon euro / 4 yıl

Dede - Al bonservisini. Bedel 8 milyon euro / 4 yıl

30 milyon euroya ( Yılda 7,5 milyon uero bonservis ödemiş olacağız çok makul )  4 yıl boyunca büyük transfer yapmana gerek kalmayacak kadroyu kurar sadece genç yetenek kollarsın.
Campell efsane olur alınabilir mi ama vermezler onu bize  :s20:

Çevrimdışı Abdullah

Burada önemli olan şu kardeşim. Hangi bekini yollayacaksın ileri?

Beklerin biri kalıp savunmayı 3 lemek zorunda. Sen en etkili kanadın sağ taraf. Töre var. Arkasındaki de süper hücumcu olursa sağ taraf otoban yaparsın.

Ama dersen ki sene sonu sol beke süper hücumcu bek alacağğım Motta yerine o zaman Kaderebak daha mantıklı olur.
Peki şöyle bir şey yapılabilir mi abi. Motta bizim için hataydı zaten de hatanın neresinde dönülürse kar Motta satıp oraya kaderabek in sol bek versiyonu kaça patlar bize yapabilir miyiz böyle bir şey

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:55:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

15 tane bile aldıracaklar seneye az kaldı  :evillol:
Ben de bekliyorum seneye değişmesini iyi olur  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:56:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki şöyle bir şey yapılabilir mi abi. Motta bizim için hataydı zaten de hatanın neresinde dönülürse kar Motta satıp oraya kaderabek in sol bek versiyonu kaça patlar bize yapabilir miyiz böyle bir şey

Sol bek daha zor bulunuor kardeşim ama şöyle bir şey söyleyebilirim.

Linnes sol bek de oynuyor. Normalde ikisini de alıp birini sola birini sağa atabiliriz. Lakin mali durumun el vereceğini sanmıyorum buna 1 yıl içinde
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

15 tane bile aldıracaklar seneye az kaldı  :evillol:

sınırsız  :evillol: :evillol: :evillol: devre arasında gsye yardım edelim diye açılacak olan sınırsız yabancı hakkı  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2014, 11:57:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Campell efsane olur alınabilir mi ama vermezler onu bize  :s20:

Oynatmıyorlar sene başından beri 100 dk oynamamış adam çürüyor  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Sol bek daha zor bulunuor kardeşim ama şöyle bir şey söyleyebilirim.

Linnes sol bek de oynuyor. Normalde ikisini de alıp birini sola birini sağa atabiliriz. Lakin mali durumun el vereceğini sanmıyorum buna 1 yıl içinde
:hiho: Efsane olur o öyleyse ahh para ahh  :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

Oynatmıyorlar sene başından beri 100 dk oynamamış adam çürüyor  :iblush:
Çürümesin  :by2: de kiralayacak olsalar bizden daha iyi talipleri çıkar kesin abi ikna edebilir miyiz bizde oynamaya