Bende Hakeme Küfrettim , özellikle Emrenin kırmızı kart görmeyişinde ve Olcayın kırmızı kartı 1 sanıye oncesı Necıpe sart vermeyişinde AMA ;
dün akşam ilk yarıda ben dedimki bu maç nasıl biter, adamlar birara resmen 5-6 kişiyle sürekli bizim zayıf noktamıza sağbeke yüklendiler, Necipin sürekli içinden geçtiler.
Yenilmemizi sağşayan 4 kişi var=
1- FO ; Bu takımın 1.5 senedir sağbek sorunu var,gecen yıl resmen çöktük şuanda sağbek sıkıntısı sebebi YÖNETİMDİR.
2- BILIC ; Her zamanki gibi inadı tuttu ve Neciple ısrar etti, sonuç ortada. 2. yarıda inat etseydinde görseydik.Ve korkak futbol.
3- Necip; Tamam senin pozisyonun sağbek olmayabilir de kardeşim insan topada vurur be adamın önüne yuvarlamaz.
4- Veli ; Dün çoğu pozisyonun başlamasında ve Necipe kadar iş gelmesinde asıl faktör yaptığı pas hataları,çıkarken top kaptırması.
---------------------
Geçmişle ah vah edilir mi edilmez, bunları burda yazarken özellikle yaz sonunda bazı arkadaşlar bizi çarmıha gerdi ve sorun geldi önümüze çıktı.
Şimdi bence durumu kurtarmak için Akhisar ve Başakşehir maçları fırsat , ben bu takımlarla oynamayı dezavantaj görmüyorum , sonuçta bu ligde oynuyosan bunlarla karşılaşacaksın. AMA durumu kurtarmamız için fırsat , çünkü GS ve FB bu 2 takıma 3 puan bıraktı, şimdi biz bu 2 takımı yenersek derbide kaybettiğimiz 3 puanı telafi edebiliriz.
Ve artık Biliicin dk 60 larda öndeyken ATINÇI oyuna sokmasını öğrenmesi gerek, bakın derbi öncesi yediğimiz gollere hep 1-0 2-1 öndeyken yüksek top ve karambol , Tolgada yetersiz kalınca oraya uzun boylu yapılı stoper şart ve bunu Atın. 1 kere yaptı .
Sağbektede su götürmez İsmail veya Sivok . Motta yerine solbek İsmail koyulup, Sivoka da sağbek verilebilinir. Pedro-Ersan da ortaya geçer, 1 durumda Atınç girer.
Ama yok bence bilip yine şunu yapar
Necip-Ersan-Sivok-Motta
yıldık arkadaş ya.