Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965912 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

g.töreye 3 maç ceza verilmiş yazıklar olsun be böyle ülkenin futboluna da federasyonuna da hakemlerine de herkese yazıklar olsun biz boşuna birşeyler için bir taraflarımızı yırtıyoruz gene aynı tas aynı hamam futboldan soğudum iyice
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

Ertugrul Karanlik @DrKaranlik  ·  39 dk. 39 dakika önce
Jose Ernesto Sosa! 24 gün sonra geri döndü!!

:ok:
doktor bile reklam peşinde.yönetici neden olmasın ki.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Veliye teklif varmis bedavaya kacirmayalim elimizden :alala:
bence onlara haberlerdeki gibi toplu imza töreni düşünülüyor.öyle de olmalı zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

DHA'nın haberine göre tahkime gidecekmişiz.

Çevrimdışı manyak1903

bizim fener derbisi çok önemli motivasyon açısından.yenilmezsek istanbul belediye ile sahasında ve sonra kasımpaşa ile ev sahibi olarak istanbul belediye stadında.en azından stada/sahaya bir alışmışlık olur,3 maçlık bölümü yıpranmadan atlatabilirsek çok iyi olur.

bu arada fenerbahçe ligde 9 gol atmış 8 gol yemiş.

3 gol penaltıdan , 1 gol taçtan benim bildiklerim,ne kadar da ilginç.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2014, 22:55:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bizim fener derbisi çok önemli motivasyon açısından.yenilmezsek istanbul belediye ile sahasında ve sonra kasımpaşa ile ev sahibi olarak istanbul belediye stadında.en azından stada/sahaya bir alışmışlık olur,3 maçlık bölümü yıpranmadan atlatabilirsek çok iyi olur.

bu arada fenerbahçe ligde 9 gol atmış 8 gol yemiş.

3 gol penaltıdan , 1 gol taçtan benim bildiklerim,ne kadar da ilginç.

Bütün pozisyonları duran toptan kafa ile. Psikolojik üstünlüğü alırsak çok ilginç bir skor bile çıkabilir 3-0 gibi.

Bence yenilmeyeceğiz ama ya kısır bir beraberlik çıkacak ya farklı galibiyet alacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Küfür ve hakaretten cezalar 3 maçtan başlıyormuş belki düşmeyebilir.
Caner, Futbol Disiplin Talimnamesi 41. maddeye gore hakeme hakaretten 2 mac ceza aldi... Gokhan'da ayni maddeden ceza aldi...

(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,

Caner'in normal de hakeme hakaretten 3/7 arasinda ceza almasi lazimdi... Yonetim itirazi bu sekide yapmali...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

ivo pinto haberleri var bu arkadası birkere bile izlemedim ama bunun hem yası hem oynadıgı mac hemde adaptasyonu linnese gore daha kısa bir arkadas hem linnes 3 civarları ediyorsa bu arkadasa ben veririm bu parayı,, hatta linneside alır gecerim 5e ikisinide:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Artık bu takımda Portekizli istemiyoruz, C7 gelse istemeyecem o derece.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Aziz Yıldırım gene boş konuşmuş yine kavga ortamı istiyor bu sefer bizle yapmak zorunda çünkü Galatasaray'ın bu gücü şu an da yok. Ama Fikret Orman bu açıklamalardan sonra NTVSpor'a "Ben konuşacağımı dün konuştum" demiş. Biz kavga ortamında olmak istemiyoruz çünkü marka kalitemiz ve sponsorlarımız var ama fbnin yok tabi gelmiyorlarda böyle bi ortamda fb ye.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Allahın sikesicisine bak paraları alamayınca yorgunluk baslar diyor lan 3 senedir bizim boyle birseyimiz olamadı sen neyin kafasını yasıyorsun??? kaldıki ben gibi bir muhalif bile boyle bir yoruma delleniyorsa gecicen bu işleri,,azizeee adam diyorki besiktas yense bile 1-2 puan fark olur devre arasına ama o yenince nasıl 7-8 puan fark oluyor merak,, karsındakiler keklikm azizeee,, galatasaray birinci olsaydı sen pok konusurdun orda burda biz tabi "arkası olmayan" klüp birinciliğye oynayınca hemen hergün yayınlar yapıyorsun sen yokmu sennn Allah büyük carpacak seni oyle bir yamultucakki gorecez o gunleri,,,az kaldı...

sayın azize önermiş demba bayı:D işte burda film koptu ve bunları yazdım

[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 18:25:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mezuroro

Artık bu takımda Portekizli istemiyoruz, C7 gelse istemeyecem o derece.

:lol:
Alan Walsh

Çevrimiçi Samet Ç

Şikeci Aziz boş konuşmuş yine gücü varsa insin soyunma odasına demiş bu adamda gerçekten beyin yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Allahın sikesicisine bak paraları alamayınca yorgunluk baslar diyor lan 3 senedir bizim boyle birseyimiz olamadı sen neyin kafasını yasıyorsun??? kaldıki ben gibi bir muhalif bile boyle bir yoruma delleniyorsa gecicen bu işleri,,azizeee adam diyorki besiktas yense bile 1-2 puan fark olur devre arasına ama o yenince nasıl 7-8 puan fark oluyor merak,, karsındakiler keklikm azizeee,, galatasaray birinci olsaydı sen pok konusurdun orda burda biz tabi "arkası olmayan" klüp birinciliğye oynayınca hemen hergün yayınlar yapıyorsun sen yokmu sennn Allah büyük carpacak seni oyle bir yamultucakki gorecez o gunleri,,,az kaldı...

Bizim almaya çalıştığımız diegoyu elimizden aldı Ba'yı hayatında hiç duymamıştır duysa bilse bizden önce alırdı bu adamın kafasını yaşamak istiyorum.

Çevrimdışı Abdullah

şeklini şemalini şeyaptığım  :ranting2: boşverin abi şunu ya it ürür kervan yürür  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 19:16:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Y sallamayın bunadı artık zaten yakında içeri atacaklar yine  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Y sallamayın bunadı artık zaten yakında içeri atacaklar yine  :lol:
6S nin 11i gördünüz mü efsane olmuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

kasımpaşa geçen seneki tarifeyi uygular yine  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 19:24:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Araştırırken dikkatimi çekti şuan Inter'in kadrosunda adam akıllı kim var fikrim yok ama bir zamanlar ;

Salas , Zamorano , Ronaldo , Diego Simeone , Recoba , Roberto Carlos aynı takımdaymış Allah'tan türk takımı denk gelmemiş o ara  :kop:

Futbolun futbol olduğu zamanlar. Şimdi resmen zibidiler oynuyor.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 19:25:43 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

azize ayar oldum ulan bir gün çık mantıklı konuşma yap da takdir edeyim hep sinirimi bozuyor bir de şu 12 numara org dene sayfanın admini kendini ne sanıyor bu lavuk

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 19:39:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli