Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963271 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 23:25:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Emenike'yi biz alsak Kobra ile iyi ikili olurlar ya da benzer bir oyuncu almak lazım.

Alacağımız adam belli de para yetmez  :iblush:

Wilfried BONY  :iscrewy: :alala: :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen ama ona en az 20 çekerler zor

Çevrimdışı okansosa

dun youtube'te bjk tv'deki programina rast geldim. attigi golleri anlattirmislar tek tek. hepsi neredeyse jeneriklik goller. bu adama kazma demek futboldan zerre anlamamak demek. kimse kusura bakmasin. tipik alman golleri. nazar degmesin. iyi ki besiktas'ta.

biz zaten kazma demiyorduk oyuna katkısı yoktu gol dışında hiç ama nazar değmesin bu sene oyuna da çok katkı yapıyor bence geçen sene çok kaybolduğu maç oldu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı mezuroro

senin gonlunden gecen mi yoksa oyle bi dedikodu mu var?
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

17 m avro diyo transfermarkt. 3 sene sonra boyle transferler bekliyorum.
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 23:39:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen ama ona en az 20 çekerler zor

Bu adam bizde oynayacak diyor içimden bir ses belki 2-3 sene sonra Ba gidince bunu düşünürler yerine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 23:40:14
  • Beşiktaş / Bodrum
senin gonlunden gecen mi yoksa oyle bi dedikodu mu var?

Dedikodu değil biz bu adamı alıyorduk az kalsın Almeida ayısnın yerine 1-2 sene önce Hollanda'da oynuyorken. Son anda vazgeçtiler.

http://www.sporx.com/besiktasin-yeni-drogba-planinda-dev-rakip-SXHBQ325123SXQ?utm_source=Google
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam bizde oynayacak diyor içimden bir ses belki 2-3 sene sonra Ba gidince bunu düşünürler yerine.
Olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 23:46:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa'da Bakambu var. Hattrick yaptığı için söylemiyorum Fm oynayanlar bilir 2 sene önce wonderkiddi bu çocuk Sochaux'da.

Sanırım Bursa parlatacak bu genç arkadaşı Anadolu böyle transfer yapmalı artık 23 yaş altı bi türlü patlayamayan adamları bulsunlar.

Çoğunluk bilmez Türkiye'deki en profesyonel scout ekibi Bursa'dadır Tarkan Batgün önderliğinde. Sonunda meyvelerini almaya başlarlar umarım. Emek ve sabır gösterilen her iş olumlu sonuçlansın ki bir şeyler değişsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Zamaninda fenerden ustunduk galibiyet oraninda. tupcu donemi saolsun, gectiler bizi. neyse ki fark cok buyuk degil. yeni statla beraber yakalar geceriz.
Kulüp           O   G   B   M   AG   YG   +/-
Beşiktaş        337   123   88   126   427   461   -34
Fener           337   126   88   123   461   427   +34

10 sene icinde de gs'yi gecmemiz lazim. yilda en az iki mac olsa, olmayacak is degil. tam geyik muhabbeti :)
Kulüp             O   G   B   M   AG   YG   +/-
Beşiktaş     334   105   111   118   442   472   -30
gs             334   118   111   105   473   447   +30

kaynak (ekside gordum): http://besiktaskartalyuvasi.blogspot.com.tr/2014/10/besiktasmz-avrupa-kupalar-ve-ezeli.html
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 23:55:44 mezuroro ]
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

Bu yeni gs baskaninin bize ne gibi faydalari olur? alp yalman gelseydi daha iyi olur muydu? abdulrahim albayrak gelmis yeni yonetimle beraber, terim ekolunden.
Alan Walsh

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yeni gs baskaninin bize ne gibi faydalari olur? alp yalman gelseydi daha iyi olur muydu? abdulrahim albayrak gelmis yeni yonetimle beraber, terim ekolunden.
abi gelen başkan vasıfsız bir adam hukukçu sadece piyon mayıs ayına kadar başkanlık yapacak. Pek etkili olacağını sanmıyorum. Bizim için çok iyi oldu bence.

Çevrimdışı mezuroro

abi gelen başkan vasıfsız bir adam hukukçu sadece piyon mayıs ayına kadar başkanlık yapacak. Pek etkili olacağını sanmıyorum. Bizim için çok iyi oldu bence.

terim geri gelsin :) :kop:
Alan Walsh

Çevrimiçi Samet Ç

terim geri gelsin :) :kop:
Sonunda terim başkan olarak gelecek herhalde  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin divan kurulu başkanı demiş ki fenerbahçe kulübüne bağış yapan cennete gidecektir.  :kop: :kop: :kop: Kafası güzelmiş güle güle kullansın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 00:19:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Kim gelse farketmezdi ikisi de prandelli ile devam edecek her türlü bu sene 3. bitirecekler. Seneye de3. bitirecekler ligi. Ondan sonraki sene de. 2017'de bizim gibi toparlayabilirlerse rekabet yeniden başlar.

Göreceksiniz bu adamların hiçbiri tutamayacaklar bir dahaki yaz sezonunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz bize saldırmaya başlamış stad konusunda

Çevrimdışı eski inönü

Aziz bize saldırmaya başlamış stad konusunda
tek o degilki Beşiktaş projesinin gümbür gümbür geldigini goren futbolun rant çevreleri saldırmaya başladı inceden. Yönetim ve taraftar saglam durursa- Bilic zaten cok saglam adam her anlamda- bizi yıkamazlar bu sefer

Çevrimiçi Samet Ç

tek o degilki Beşiktaş projesinin gümbür gümbür geldigini goren futbolun rant çevreleri saldırmaya başladı inceden. Yönetim ve taraftar saglam durursa- Bilic zaten cok saglam adam her anlamda- bizi yıkamazlar bu sefer
Demiş ki aziz türkiyede stadını kendi yapan takım fenerbahçedir. Sponsor falan almadık demiş. Bu adama ben olsam şunu sorardım sponsor parası hemen kulübün kasasına mı giriyor yok stad bittikten sonra mı diye ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 10:06:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Demiş ki aziz türkiyede stadını kendi yapan takım fenerbahçedir. Sponsor falan almadık demiş. Bu adama ben olsam şunu sorardım sponsor parası hemen kulübün kasasına mı giriyor yok stad bittikten sonra mı diye ?

Stadın ismini satmaya kalkıp alıcı bulamayınca stada sponsor almam diyen ben miyim  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Stadın ismini satmaya kalkıp alıcı bulamayınca stada sponsor almam diyen ben miyim  :evillol:
Ne dediğini kendide bilmiyor. Önceden bizi rakip görmüyorlardı. Bu sene kendimizi bulduk düzelmeye başladık ya artık gese yerine bize saldırır. Ama her ne olursa olsun Özen'in de dediği gibi bizim çocuklar bu sistemi yıkacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 10:30:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Aziz Yıldırım'ı iki yönlü ele almak gerek.

İlk olarak bu ülke futbolunun maddi gücünün artmasını sağlayan kişidir. Futbolun içine kapitalizmi sokma da Ali Şen'den bayrağı devralmıştır.

Lakin altyapısı hazır olmadan böyle şeyler yapında ülke futbolunu dinamitlemiştir.

Fener bu 15 yıla damgasını vurdysa hep yarışmacı olduysa en erken uyanan o olduğu içindir. Fener o yıldızları da, yıldızlar gelmesine rağmen çok borçlanmamayı da stad sayesinde yaptı.

Peki şimdi ne oldu? Stadımız bitiyor. Gs yeni stad avantajı ile Fener'in 10 senede yapamadığını 2 senede yaptı çünkü paranın kıymetini fenerden biraz daha iyi anladı. ( Borçlanma ayrı konu )

Peki biz? Biz paranın kıymetini en iyi bilen kulübüz. Kulübe gelecek yıldızlara semer vurup köle muamalesi yapmayız. Demba örneğinde olduğu gibi çok para gelse de iyi yönetim olduğu zaman o parayı çok iyi kullanıyoruz.

O yüzden çok değil 2 sene sonra 2 ukala narsist kibirli takımı da hallaç pamuğu gibi atacağız. Sistem mi durduracak? Durduramaz. Öyle takım kurarsın ki hakem önüne geçemez maçın. Hep birlikte göreceğiz.

Yeter ki bu yönetimin Önder Özen sayseinden kutrulduğu basit hatalara tekrar düşmeyelim Ronaldinho Etoo çabaları gibi.

Fener ve Gs ile aynı bütçeye sahip olursak ve Doğru adam alırsak tillahı gelse kesemez önümüzü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 11:36:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener bu üyelik zımbırtısını boşuna çıkarmadı bunlar maddi olarak zordalar büyük ihtimalle.

Böyle saçma proje görmedim ben hem üye yapmıyorlar hem 2000 istiyorlar. Bu bildiğin kulübün paraya ihtiyacı var sökülün paraları demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gesede akşam semih ve chedjou oynamayacakmış.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ömer şişmanoğlu penaltı noktasından güzel bi kafa golü yazdı. inşallah sakatlık falan yaşamadan bu yıl bütün maçlara çıkıp iyice pekişir.