Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963139 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

http://haber1903.com/Besiktas-31827-demir_paralari_takima_gitti.html

Bu nasıl gazetecilik arkadaş. 2.5 milyon dolarlık inşaat kredisini prim diye dağıttılar ne demek.

Çevrimdışı Türkay

Kırmızı formayı da arada giysek keşke
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Kartal Ç

muhtemelen o formayı sezonun son haftalarında stad oynanacak hale gelirse diye ilk maçta giymek için saklıyorlar. forma önceki kırmızılardan farklı olarak vodafone kırmızısı. vodafone arenanın açılışında özel olur, şık olur.

Çevrimdışı Türkay

muhtemelen o formayı sezonun son haftalarında stad oynanacak hale gelirse diye ilk maçta giymek için saklıyorlar. forma önceki kırmızılardan farklı olarak vodafone kırmızısı. vodafone arenanın açılışında özel olur, şık olur.

Veya Türkiye kupasına saklıyoda olabilirler
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

aynı şeyi ben de hep söylüyorum belli ki kırmızı forma da geçen seneki gri forma gibi olacak
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Gesede akşam semih ve chedjou oynamayacakmış.
2si de aynı anda oynamazsa gs kesin yenilir o yüzden en azından biri oynayacaktır hatta bana göre 2si de oynar.

Çevrimiçi Samet Ç

2si de aynı anda oynamazsa gs kesin yenilir o yüzden en azından biri oynayacaktır hatta bana göre 2si de oynar.
Sakatmış hocam ikiside trtde öyle dedi.

Çevrimdışı Tolga

Sakatmış hocam ikiside trtde öyle dedi.
hocam öyleyse gs bugün fark bile yiyebilir söyliyeyim şimdiden :D

Çevrimiçi Necmi

Demiş ki aziz türkiyede stadını kendi yapan takım fenerbahçedir. Sponsor falan almadık demiş. Bu adama ben olsam şunu sorardım sponsor parası hemen kulübün kasasına mı giriyor yok stad bittikten sonra mı diye ?
ha öylemi migros tribünü ne oluyor o tribünü migros yapmadımı kaldıki sponsor bulamadıysan o senin beceriksizliğindir sonuçta bir kulübün gelir kalemlerinden biride sponsorlardır ne yaparsan belli olan gelirinle yapmaktasın yoksa Aziz parayı köprü altındamı kazandıda stadı yaptı birde ülker arenaya baksın :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Vahit bugün gider arkadaşlar 2 oldu

ysariusta

• Ziyaretçi

hocam öyleyse gs bugün fark bile yiyebilir söyliyeyim şimdiden :D
belediye güzelliğini yapar yineeee

Çevrimdışı Tolga

Vahit bugün gider arkadaşlar 2 oldu
bence fazla bile kaldı daha önce trabzona gelip ne vermişti ki şimdi verecek baştan hataydı gerçi bizi çok ilgilendirmez tabi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzonda seyirci yok. Bildiğin sıradan 2. lig maçı bu. Kime 40 000 kişilik stat yapıyorsun arkadaşım sen? Bir yandan baltala futbolu öte yandan yatırım (ÜNLEM) yap  :iscrewy: yersen

Çevrimdışı ilhan mansız

Trabzonda seyirci yok. Bildiğin sıradan 2. lig maçı bu. Kime 40 000 kişilik stat yapıyorsun arkadaşım sen? Bir yandan baltala futbolu öte yandan yatırım (ÜNLEM) yap  :iscrewy: yersen
böyle devam ederlerse çok büyük sıkıntı yaşarlar. maç kazanamıyorlar ve tam bir toplama takım sözkonusu. işleri çok zor, ligdeki en kötü takımlardan bir tanesi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Fransız takımını yendiler ama, Belçikalı da olabilir, ilginç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 16:43:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O 40,000 bize gönderme zaten.

Fener ile Gs birinci kategori

Bjk ile ts ikinci kategori demeye getirdiler akılları sıra
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

O 40,000 bize gönderme zaten.

Fener ile Gs birinci kategori

Bjk ile ts ikinci kategori demeye getirdiler akılları sıra
Çağrı nereden ne çıkarttın... Bence 40 45 bin ideal rakamlar. Çok takılmamak lazım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne güldüm yav doğru yapmışar

Çevrimiçi Samet Ç

Çağrı nereden ne çıkarttın... Bence 40 45 bin ideal rakamlar. Çok takılmamak lazım.
Bence doğru diyor. Aynı şekil bizi 2. sınıf göstermeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 17:03:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Abi Bursa'ya 45,000 yapıp Konya'ya 42,000 yapıp Beşiktaş'a 41,903'ten fazla izin vermem dersen her şey  düşünülür. 41,903 kişi trafiği tıkamayacak da 48,000 kişi mi tıkayacak Dolmabahçe'de. Hangi sebeple vermiyorsun izin? Eski açığın alçak olduğunu stadın dışından kimse göremeyecek zaten. Bunlar ince ince dokunuşlar emin ol.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Abi Bursa'ya 45,000 yapıp Konya'ya 42,000 yapıp Beşiktaş'a 41,903'ten fazla izin vermem dersen her şey  düşünülür. 41,903 kişi trafiği tıkamayacak da 48,000 kişi mi tıkayacak Dolmabahçe'de. Hangi sebeple vermiyorsun izin? Eski açığın alçak olduğunu stadın dışından kimse göremeyecek zaten. Bunlar ince ince dokunuşlar emin ol.
söylediklerine katılıyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

Konyaya 42.000 yapınca ne olacak ki, önemli olan reel destektir. Bizim stadın konumu şartları zorlaştırıyor. Yine de yapılan inşaatın 41.903 ün üzerinde olduğu zaten görülüyor. Tüm bu hadiseler aslında Beşiktaşın ne kadar büyük takım olduğunu gösterir.

ysariusta

• Ziyaretçi

O izinin neden verilmediği başka bir konu. Küçük gelsin yapmasınlar, bayramlık ağzımı açtırmayın. Hadi diyelim ki senin dediğin doğru. Arkasında biz olduğumuz sürece bizi kimse küçük göremez. Halkız biz. Bu da halkın takımı... Takılmayacaksın, ne güzel, diyeceğiz ülkemizde düzgün statlar var ve oralarda biz daha iyi oynuyoruz.... Bizim büyüklüğümüzü statla, taraftarla, onla bunla ölçerek bulamazlar. Unutmayalım ki nitelik nicelikten önce gelir.

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Fanatik fenerli bir güvenliğimiz vardı. maçlara özel güvenlik olarak gidiyordu falan. "Ulan bin kişi geliyorsunuz, kalan 50 bin kişiden fazla çıkıyorsunuz, deli ediyorsunuz bizi" derdi.