sen gerçeği falan sunmuyorsun. Sunduğunu sanıyorsun maalesef, ötekileştime olayına gelince asla böyle birşey sözkonusu değil. 20 yıldır maçlar giderim ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Farkında mısınız
bilmem ama bu iş yapısı gereği uzun soluklu çalışma ister, tecrübe ister, öyle her hata yaptığında oyuncuları göndermeye kalksah hiçbir yere varamayız. Burada fm oynamıyoruz. İyi planlanan süreç her zaman sonuç verir.
bildiğini sanıyorsun:)) aynı seyi ben sana soyleyim cagımız surekli değişiyor 20 yıldakiyle suanki hiç ama hiç kıyaslanamaz,,
bizimkiler eskilerin altyapısı diyorya işte o duzeni simdi getirsen de aynı sonucu alamazsın bircok nedenden dolayı,,
son 5 yılda ingilteredeki hoca değişim suresi inanılmaz düşmüş ki biz orayı ibretle takip ederiz demekki sabır diye birsey artık zor gosteriliyor tüm dünyada
benim kendi görüşümdür hiçbir sekilde geçmişten bu yana diye bir planlama yok sadece altyapıda var ama üst yapıda boyle birseyin varlıgını ben goremiyorum yarın paralansak iki dakkada 3tane q7 buraya gelir kalıbımı basarım:)) ornekmi ronaldinholar etolar:))
planlama en az 3 senede yapılır yonetim son 3 senede iki kez değişti futbol sorumluları ise sürekli gorev değişimiyle ayrıstırıldı ilk seneden bircok gorevli istifa etti yani bana bunlarla gelmeyin tutunacak dalı yok çünkü:))
ama futbol takımı(yonetimi) haric bütün branslarda aynı sekilde ekonomide ,kartal yuvalarında,televizyonda altyapıda baya geliştirdi bu yonetim kendini bu konuda onları gönülden tebrik ediyorum...
dediğin gibi sabredilicek bir yonetim var aynı sekilde oyuncu grubu ve teknik ekip onun için bu konuda her zaman hemfikiriz kalitemizi arttırmalıyız onuda eklemeden edemem:D