Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963519 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Dikkat edersen hep yaptığımız şeklinde yazdım. Çünkü bunu eskiden ben de sürekli yapıyordum. Buz gibi havada maça gidiyoruz maçı kaybedince dönüşte tüm futbolculara saydırıyordum ama bence büyük hata yapıyoruz.
Yok hocam sana katılıyorum o konuda en ufak kötü performansta form düşüklüğünde oyunculara saydıranlar oluyor buna ben de karşıyım bu bize zarar verir. Benim derdim Kerim'in burada bu şekilde gelişme kaydedemeyeceği. Bu durum iki tarafa da zarar veriyor en iyisi gelişim göstereceği bir yere gidip arzu edilen forma performansa kavuşup geri dönmesi  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

11/12 sezonu 36 maçta 2.110 dakika 6 gol 3 asist
12/13 sezonu 17 maçta 802 dakika 2 asist
13/14 sezonu 11 maçta 346 gol asist yok

sezon içerisinde oynadığı tüm maçların istatistiği bunlar sadece premier lig performansı çok daha düşük
işte unu söylüyorum. Gökhan profesyonel ilk golünü izde attı galiba. Oğuzhan ve Kerim de öyle aslında. Adamın üst düzey maç eksiği var. Ancak şimdi bir takıma gönderirsek tamamen kaybedebiliriz. Bilic bence Kerime güveniyor ve oynatabileceğinin farkında

Çevrimdışı Abdullah

2 sezon hocam. Ben Kerim'e kötü oyuncu demiyorum zaten Kerim yetenekli oyuncu. Tarz olarak Serdar Özkan'a benziyor.

Ama şöyle söyleyeyim yetenek olarak Töre 10 üzerinden 8 ise Kerim 6 ,  mental olarak Töre 7 ise Kerim 2 şuan belki 1 hatta

Delidanalar gibi top sürüyor bunu Serhat yapardı Fener'de 2000 yılında.

Ve kendin söylüyorsun maç tecrübesi yok ve o tecrübeyi burada da bulamayacak. Olcay ve Töre forma vermez Kerim'e premier ligde olduğu gibi anca 20 dakika oynar.

20 dakikada gelişemeyeceği gibi mental olarak hiç yol alamaz bu yüzden kiralanmalı diyorum ben. Biz de onun yerine Perisic gibi Olcay'ı her an formadan edecek bir adam almalıyız.
:claps: aynen öyle abi Kerim'in yeteneğine laf söylemiyoruz ki biz ama şu an futbolu yeterli olgunlukta değil kullanamıyor yeteneklerini ve bu durumda bu şekilde gelişemez

Çevrimdışı ilhan mansız

2 sezon hocam. Ben Kerim'e kötü oyuncu demiyorum zaten Kerim yetenekli oyuncu. Tarz olarak Serdar Özkan'a benziyor.

Ama şöyle söyleyeyim yetenek olarak Töre 10 üzerinden 8 ise Kerim 6 ,  mental olarak Töre 7 ise Kerim 2 şuan belki 1 hatta

Delidanalar gibi top sürüyor bunu Serhat yapardı Fener'de 2000 yılında.

Ve kendin söylüyorsun maç tecrübesi yok ve o tecrübeyi burada da bulamayacak. Olcay ve Töre forma vermez Kerim'e premier ligde olduğu gibi anca 20 dakika oynar.

20 dakikada gelişemeyeceği gibi mental olarak hiç yol alamaz bu yüzden kiralanmalı diyorum ben. Biz de onun yerine Perisic gibi Olcay'ı her an formadan edecek bir adam almalıyız.
olabilir, ben birebir kıyaslamıyorum zaten, söylemek istediğim üerinde durulması gereken bir oyuncu olduğu ve Bilic de bence duracaktır.

Çevrimdışı Abdullah

işte unu söylüyorum. Gökhan profesyonel ilk golünü izde attı galiba. Oğuzhan ve Kerim de öyle aslında. Adamın üst düzey maç eksiği var. Ancak şimdi bir takıma gönderirsek tamamen kaybedebiliriz. Bilic bence Kerime güveniyor ve oynatabileceğinin farkında
Abi Gökhan belki ilk gölünü attı ama maçı değiştirecek performansı gösteriyordu ve de başka kulüplere transfer oldu daha çok profesyonel maçlara çıktı. Oğuzhan da kendini gösterip fırsatları değerlendirip formayı kaptı zaten bu oyuncular fırsatı değerlendirdi ve o kapasitedelerdi zaten ama Kerim hem şu an o fırsatları değerlendiremiyor hem de şu an yeterli kapasitede değil sahaya yansıtamıyor yeteneklerini şu an olmuyor ve yedekte oturmaya devam ettiği sürece de olmayacak zaten  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic bu adamı inşallah takıma kazandırır. Sonuçta bu hepimizi mutlu eder. Bakalım zaman ne gösterecek.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:21:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic bu adamı inşallah takıma kazandırır. Sonuçta bu hepimizi mutlu eder. Bakalım zaman ne gösterecek.  :)

Umarım aşar bu eşiği yetenekli çünkü.

He tabi ki Olcay böyle oynarsa değil Kerim kimse kesemez adam bu gidişle 15 golü bulacak bu sene  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Umarım aşar bu eşiği yetenekli çünkü.

He tabi ki Olcay böyle oynarsa değil Kerim kimse kesemez adam bu gidişle 15 golü bulacak bu sene  :ebebe:
Kim iyiyse o oynasın, ben yukarıda da yazdım. Hiçbir oyuncuyu abartıp gözümüzde büyütmenin anlamı yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 14:27:45
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı tokispor'a versek onlardan da sneijder'i kiralık olarak alabiliriz. ihtimal dahilinde onlarında işine gelir  :ok: :ok:

Maaşını biz öderiz bahşiş olsun  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sen gerçeği falan sunmuyorsun. Sunduğunu sanıyorsun maalesef, ötekileştime olayına gelince asla böyle birşey sözkonusu değil. 20 yıldır maçlar giderim ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Farkında mısınız  :D bilmem ama bu iş yapısı gereği uzun soluklu çalışma ister, tecrübe ister, öyle her hata yaptığında oyuncuları göndermeye kalksah hiçbir yere varamayız. Burada fm oynamıyoruz. İyi planlanan süreç her zaman sonuç verir.

bildiğini sanıyorsun:)) aynı seyi ben sana soyleyim cagımız surekli değişiyor 20 yıldakiyle suanki hiç ama hiç kıyaslanamaz,,

bizimkiler eskilerin altyapısı diyorya işte o duzeni simdi getirsen de aynı sonucu alamazsın bircok nedenden dolayı,,

son 5 yılda ingilteredeki hoca değişim suresi inanılmaz düşmüş ki biz orayı ibretle takip ederiz demekki sabır diye birsey artık zor gosteriliyor tüm dünyada

benim kendi görüşümdür hiçbir sekilde geçmişten bu yana diye bir planlama yok sadece altyapıda var ama üst yapıda boyle birseyin varlıgını ben goremiyorum yarın paralansak iki dakkada 3tane q7 buraya gelir kalıbımı basarım:)) ornekmi ronaldinholar etolar:))
planlama en az 3 senede yapılır yonetim son 3 senede iki kez değişti futbol sorumluları ise sürekli gorev değişimiyle ayrıstırıldı ilk seneden bircok gorevli istifa etti yani bana bunlarla gelmeyin tutunacak dalı yok çünkü:))

ama futbol takımı(yonetimi) haric bütün branslarda aynı sekilde ekonomide ,kartal yuvalarında,televizyonda altyapıda baya geliştirdi bu yonetim kendini bu konuda onları gönülden tebrik ediyorum...

dediğin gibi sabredilicek bir yonetim var aynı sekilde oyuncu grubu ve teknik ekip onun için bu konuda her zaman hemfikiriz kalitemizi arttırmalıyız onuda eklemeden edemem:D

[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 15:47:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

biz hakkatten bir anda yetiştirici takım olmusuz haberimiz yok:D

bir anda 3-4 oyuncuya futbol dersi veriyoruz:)) peee
oguzhanlar gokhanlar kerimler atınclar dahasıda var:))
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 15:45:47 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 15:53:59
  • Beşiktaş / Bodrum

Oğuzhan Töre ve Veli'de çok ciddi bir gelişim var geldiklerinden beri bu tesadüf değil.

Oğuzhan geldiğinde şut atmıyordu şut atmayı öğrendi burada.

Töre mentalitesini geliştirdi.

Veli sağ kanattan ortasahaya devşirildi.

Bunlar 2 senede hiç azımsanacak şeyler değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

bildiğini sanıyorsun:)) aynı seyi ben sana soyleyim cagımız surekli değişiyor 20 yıldakiyle suanki hiç ama hiç kıyaslanamaz,,

bizimkiler eskilerin altyapısı diyorya işte o duzeni simdi getirsen de aynı sonucu alamazsın bircok nedenden dolayı,,

son 5 yılda ingilteredeki hoca değişim suresi inanılmaz düşmüş ki biz orayı ibretle takip ederiz demekki sabır diye birsey artık zor gosteriliyor tüm dünyada

benim kendi görüşümdür hiçbir sekilde geçmişten bu yana diye bir planlama yok sadece altyapıda var ama üst yapıda boyle birseyin varlıgını ben goremiyorum yarın paralansak iki dakkada 3tane q7 buraya gelir kalıbımı basarım:)) ornekmi ronaldinholar etolar:))
planlama en az 3 senede yapılır yonetim son 3 senede iki kez değişti futbol sorumluları ise sürekli gorev değişimiyle ayrıstırıldı ilk seneden bircok gorevli istifa etti yani bana bunlarla gelmeyin tutunacak dalı yok çünkü:))

ama futbol takımı(yonetimi) haric bütün branslarda aynı sekilde ekonomide ,kartal yuvalarında,televizyonda altyapıda baya geliştirdi bu yonetim kendini bu konuda onları gönülden tebrik ediyorum...

dediğin gibi sabredilicek bir yonetim var aynı sekilde oyuncu grubu ve teknik ekip onun için bu konuda her zaman hemfikiriz kalitemizi arttırmalıyız onuda eklemeden edemem:D
biz neler konuşıyoruz, siz neler anlatmışsınız. hey Allahım, neyse artık, bu da böyle olsun  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

ben yazmadığım şeyleri yazmışım gibi yorum yapıyorsun, yazdıkları mı da yanlış anlamışsın. gerçekten çok ilginç

Çevrimdışı ozan062

ben yazmadığım şeyleri yazmışım gibi yorum yapıyorsun, yazdıkları mı da yanlış anlamışsın. gerçekten çok ilginç

ne alakası var?? ben işe baska yonuyle bakıyorum alıntılayarak sende bazen bakıs acını değiştirirsen faydası dokunur:))

sana yazmıyorum senin yazılarınla yola cıkarak baska sonuca varıyorum herseyi tek yonlu dusunmeyelim
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 16:48:36 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Oğuzhan Töre ve Veli'de çok ciddi bir gelişim var geldiklerinden beri bu tesadüf değil.

Oğuzhan geldiğinde şut atmıyordu şut atmayı öğrendi burada.

Töre mentalitesini geliştirdi.

Veli sağ kanattan ortasahaya devşirildi.

Bunlar 2 senede hiç azımsanacak şeyler değil.

dimi bu yonumuzde ortaya cıktı ama tabi devamını ben istemiyorum yeterdi bu artık hazır oyuncu istiyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

ne alakası var?? ben işe baska yonuyle bakıyorum alıntılayarak sende bazen bakıs acını değiştirirsen faydası dokunur:))

sana yazmıyorum senin yazılarınla yola cıkarak baska sonuca varıyorum herseyi tek yonlu dusunmeyelim
:D peki.

Çevrimdışı ozan062

:D peki.

peki  :dry:

bugun bir yerde yazıstık,,

ben bayadır rahatsızdım demba banın ceza sahasına cok gitmemesi pozisyonlarda yerinde olamamasından dolayı orta acıyorlar normalde o kafaya dembaba gitmesi gerekirken olcay veya atiba vuruyordu, sonrasında surekli orta sahada duruyordu hatta cogu pozisyonda o orta sahada tore ile olcay ilerde kalıyordu,,, son lig macından bahsediyorum mesela,,
dolayısıyla bunun nedenini konusurken bir sonuc cıktı ortaya acıkcası hiç dusunmemiştim, ceza sahasında cok kalırsan marke edilmen daha kolay olur ama gezinirsen iş farklı olur,,

yani bu sebeble bize alıstırılmıs olan bir almeida profili hakikaten bizi futboldan sogutmus ve unutturmus bu arkadas:)))  iyiki kurtulduk,

size kucuk bir soru demba bayı bu sene bittikten sonra katara satarmısınız en azından 6-8milyon bonservise yani teklifin geldiğini varsayalım satarmısınız tutarmısınız???

Çevrimdışı okansosa

Diego yine 11 de yok bu adamı neden aldılar acaba :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 18:29:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Diego yine 11 de yok bu adamı neden aldılar acaba :D

Bize aldırmamak için :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ontariokartallari

arkadaslar baskanla irtibati iyi olan bir dostumuz bu futbolcuyu onerirse sevinirim !!  cok genc ve inanilmaz orta saha oyuncusu , besiktasa yakisacak bir futbolcu !

Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 18:33:30
  • Beşiktaş / Bodrum
arkadaslar baskanla irtibati iyi olan bir dostumuz bu futbolcuyu onerirse sevinirim ..  cok genc ve inanilmaz orta saha oyuncusu , besiktasa yakisacak bir futbolcu .

Abi bunu bizden önce yiyecek en az 20 kulüp var sırada bekleyen adamı 30 dan fazla scout takip ediyor  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2014, 18:34:42
  • Beşiktaş / Bodrum
arkadaslar baskanla irtibati iyi olan bir dostumuz bu futbolcuyu onerirse sevinirim ..  cok genc ve inanilmaz orta saha oyuncusu , besiktasa yakisacak bir futbolcu .

Yalnız 15 yaşında profesyonel 1. ligde 5 gol 6 asist yapmak nasıl bir insanlıktır. Çocuk çok fazla büyüyecek hatalar olmazsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ontariokartallari

Abi bunu bizden önce yiyecek en az 20 kulüp var sırada bekleyen adamı 30 dan fazla scout takip ediyor  :)

cagri buyuk kulupsen yatirimi yapacaksin ! bugune kadar coplere harcanan paralarla super takim yaratilirdi .. neden olmasin gucunu gostereceksin vakit kaybetmeden .. baskana ve bilice ulasilmali !
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı ilhan mansız

nerede oynuyor bu çocuk, iyi görünüyor gerçekten