Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965322 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yakup

şampiyon olup ş.ligine direk gidemezsek çok kötü olur mutlaka daha fazla puan toplamamız şart Türk takımları olarak o yüzden bu akşam ne olursa olsun kazanmalıyız.

bu sene şampiyon olan direk gidiyor clye sıkıntı yok. sıkıntı 2016/2017 yılı için.

yani olimpiakos + pana + paok + asteras bu saatten sonra mümkün olduğunca kaybetmeli. isviçre ve belçikada sıkıntıda bu akşam trabzonu sadece belçikada bizim rakiplerden olduğu için bile desteklerim  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 12:37:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu sene şampiyon olan direk gidiyor clye sıkıntı yok. sıkıntı 2016/2017 yılı için.

yani olimpiakos + pana + paok + asteras bu saatten sonra mümkün olduğunca kaybetmeli. isviçre ve belçikada sıkıntıda bu akşam trabzonu sadece belçikada bizim rakiplerden olduğu için bile desteklerim  :)

Bence çok büyütülüyor bu olay klasik türk medyası.

14.sıraya düşsek bile ligde ikinci olan takım aynı elemeleri oynayacak bu sene bizim oynadığımız gibi.

Şampiyon olan ise doğrudan katılamayacak ve doğrudan playoff elemesine girecek ama şampiyon takımlar arasındaki elemeye girecek. Yani mesele bu sene elemeye giren takımlar şunlar

Maribor
Celtic   
Red Bull Salzburg
Malmö FF
AaB
APOEL
Steaua București
Ludogorets Razgrad
Slovan Bratislava
BATE Borisov

Zaten bunları elemeyecekse bizim ülkemizin şampiyonu gitmesin Şampiyonlar ligine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

14.sıraya düşsek bile ligde ikinci olan takım aynı elemeleri oynayacak bu sene bizim oynadığımız gibi.

Şampiyon olan ise doğrudan katılamayacak ve doğrudan playoff elemesine girecek ama şampiyon takımlar arasındaki elemeye girecek. Yani mesele bu sene elemeye giren takımlar şunlar

Maribor
Celtic   
Red Bull Salzburg
Malmö FF
AaB
APOEL
Steaua București
Ludogorets Razgrad
Slovan Bratislava
BATE Borisov

Zaten bunları elemeyecekse bizim ülkemizin şampiyonu gitmesin Şampiyonlar ligine.

birde şu var artık uefa şampiyonu direk cl ye gidecek. Vodafone arena olsaydı neden olmasın derdim ama olimpiyat stadı ile şampiyonluk zor. hedef yarı-çeyrek final bu aşamada.

Çevrimdışı Tolga

Maribor
Celtic   
Red Bull Salzburg
Malmö FF
AaB
APOEL
Steaua București
Ludogorets Razgrad
Slovan Bratislava
BATE Borisov

orası öyle de ne olursa olsun elenme riskin var her türlü ayrıca sezonu erkenden açmak zorunda kalacaksın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 12:53:54
  • Beşiktaş / Bodrum
orası öyle de ne olursa olsun elenme riskin var her türlü ayrıca sezonu erkenden açmak zorunda kalacaksın.

Bence gitmemek daha iyi bunu risk olarak alıyorsak. Çünkü bu şekilde bir şey zaten gelişmiyor Gs'nin durumu ortada. Gelen giden dörtlüyor arkayı.

Sezonu da çok erken açmayacaksın hocam zaten playoff elemesi 20 ağustosta oynanmış lig 29 ağustos'ta sadece 10 gün var arada.

Tabi ki istemem puan düşmesini ama bence ilk 6 ülke arasına girip 3 takım yollayamıyorsan 16. sıraya bile düşsen bi önemi yok hesap aynı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 12:55:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de ek olarak bu sıralama toparlanacaktır en kısa sürede.

Takımlar kuvvetleniyor ilk 10'a atarız kendimizi 3 sene içinde çünkü 3 senedir Fener ve Beşiktaş puan bile getiremedi ülkeye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

gs de seneye finansal fair playden alınmayacak muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 13:24:02
  • Beşiktaş / Bodrum
gs de seneye finansal fair playden alınmayacak muhtemelen

Alınmaz ise 1 yıl olmaz. Uyarı aldığı için minimum 2 yıl olur ama pek sanmıyorum bence hiç almayacak.

Açıkçası maddi olarak can çekişecekler zaten alınsa daha iyi rezil olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Alınmaz ise 1 yıl olmaz. Uyarı aldığı için minimum 2 yıl olur ama pek sanmıyorum bence hiç almayacak.

Açıkçası maddi olarak can çekişecekler zaten alınsa daha iyi rezil olur.
gs bu mali yapıyı imkansız düzeltemez.aysel in halı altına süpürdüğü yüzlerce milyon dolar borç var.futbolcu alacakları ve tazminatlar da cabası

Çevrimdışı Yakup

alp yalmanın son açıklamasından anladığım 30-35 kişilik takımı 20-24 arasına düşürecekmiş. yani kadro dışılar falan satılacak. aslında iyi hamle çünkü aysal başkan olacak kişiye ödenecek senetler bırakacak onları öder ama ya sonrası gs transfer yasağı falan alabilir diye bekliyorum. işte o zaman 10. için savaşan bir takım hüviyetine bürünürler ki o zaman onları sms lerle toplanacak paralarda kurtaramayacak. çok yakında bunları okumak için sabırsızlanıyorum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Olimpos1903

alp yalmanın son açıklamasından anladığım 30-35 kişilik takımı 20-24 arasına düşürecekmiş. yani kadro dışılar falan satılacak. aslında iyi hamle çünkü aysal başkan olacak kişiye ödenecek senetler bırakacak onları öder ama ya sonrası gs transfer yasağı falan alabilir diye bekliyorum. işte o zaman 10. için savaşan bir takım hüviyetine bürünürler ki o zaman onları sms lerle toplanacak paralarda kurtaramayacak. çok yakında bunları okumak için sabırsızlanıyorum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
  :icool: :D :tabe: :) :evillol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :lol: :sevinc :sevinc :biggrinking: :ok: :super:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Anil

Kloop başkanım Türk olsa Dortmund bu halde olamazdı ben kovulurdum dedi dün.

Doğru istikrar çok önemli ama doğru insanla. Bu yüzden Bilic ile 5 yıl daha imzalanmalı artık tanıyor biliyor kendi de gelişiyor. Başkası gelse daha iyisini zaten yapmayacak.

Kafamda tek isim var ilerisi için. Marcelo Bielsa. Bielse çok daha iyi hoca ama o gelmeyecekse ve gelip de5 yıl kalmayacaksa kesinlikle Bilic sonuna kadar.

Bilic herşeyiyle iyi adam.Bielsa iyi hoca ama oda kaprisli.Zemin 1 hafta bozuk olsun istifa eder okadar da kafadan kırık.Yada hakem aleyhimize yanlış bi karar verse direk basar istifayı gider hiç çekemez yani öyle bi adam.Bilic herşeyiyle halden anlayan adam.Geçen bile Tottenham maçından çıktık direk Balıkesire gittik.Başka hoca bunu yapmaz gerçekten şuan hocamızı bulduk bırakmamamız lazım

Çevrimdışı ilhan mansız

deesenize bu salatasaray a yine komidin yardımı gerekecek. Allah bin beter etsin gün yüzü görmesinler

Çevrimdışı mezuroro

gs bu mali yapıyı imkansız düzeltemez.aysel in halı altına süpürdüğü yüzlerce milyon dolar borç var.futbolcu alacakları ve tazminatlar da cabası

Dediklerine ek olarak, gs gunumuzde her ne kadar toplam basari konusunda turkiye'nin en tepesinde olsa da hem toki'ye tasinmasi hem de gulen tarikatinin bugun dustugu durum ile orta-uzun vadede patlamistir. Beter olsunlar. En az 3 sampiyonlugumuz calan takima az bile.
Alan Walsh

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:07:34
  • Beşiktaş / Bodrum
 :bandit:

Ersan Gülüm 25

Cenk Tosun 23

Pedro Franco 23

Linnes 23

Necip 22

Oğuzhan 22

Gökhan Töre 21

Kerim Frei 20

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

:bandit:

Ersan Gülüm 25

Cenk Tosun 23

Pedro Franco 23

Linnes 23

Necip 22

Oğuzhan 22

Gökhan Töre 21

Kerim Frei 20

sonradan giren oyuncularımızla anlıyoruzki bizim kalitede gozle gorulur dusme oluyor artık bunu nasıl hallederiz bilemem ama sıkıntılı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Olimpos1903

sonradan giren oyuncularımızla anlıyoruzki bizim kalitede gozle gorulur dusme oluyor artık bunu nasıl hallederiz bilemem ama sıkıntılı:))
Biraz öyle gibi de hocam fark 4 oldu belki de zorlamak istememişlerdir ama evet haklısın oyun epey düştü oyuncu değişikliklerinden sonra
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:27:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Sosa ve Pektemek sakat olmasa Cenk ile bu üçü girerdi oyun düşmezdi rahat olun  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kerim günün tek kötüsüydü.Bir insan hiç mi pas vermeyi düşünmez.Sürekli top kaybı yapıyor.Ya kendine çeki düzen verir ya da sezon sonunda Eskişehire kiralık yolunu tutar..

Çevrimdışı mezuroro

Valla Bilic'in tercumaninin adini bilmiyorum ama harika ceviri yapiyor. Birbiri ile alakasiz iki dili abartmadan yuzde yuze yakin ceviri yapiyor. Ustelik fransizca ceviri de yapabiliyor. Tercuman bile basarili takimda. Helal olsun kim bulduysa.

Bu arada Veli'nin turkcesini ilk defa dinledim. Turkcesi harika, aksan falan yok. Genelde gurbetcilerde degisik bi aksan oluyor, kendi kuzenlerimden ve Olcay'dan biliyorum:)
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2014, 00:37:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla Bilic'in tercumaninin adini bilmiyorum ama harika ceviri yapiyor. Birbiri ile alakasiz iki dili abartmadan yuzde yuze yakin ceviri yapiyor. Ustelik fransizca ceviri de yapabiliyor. Tercuman bile basarili takimda. Helal olsun kim bulduysa.

Bu arada Veli'nin turkcesini ilk defa dinledim. Turkcesi harika, aksan falan yok. Genelde gurbetcilerde degisik bi aksan oluyor, kendi kuzenlerimden ve Olcay'dan biliyorum:)

İşe alan Önder Özen. 100'e yakın başvuru olmuş torpili ile gelmeyen tek çocuk buymuş. Ben Beşiktaşlıyım diye gelmiş sadece ve Özen onu seçmiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İşe alan Önder Özen. 100'e yakın başvuru olmuş torpili ile gelmeyen tek çocuk buymuş. Ben Beşiktaşlıyım diye gelmiş sadece ve Özen onu seçmiş.
bunu bilmiyordum.Helal olsun süper çocuk

Çevrimdışı mezuroro

Vay be! Onder Ozen'in bu takima emegi cok. Hakki odenmez. Keske geri gelse. Kasimpasali kazma defans oyuncusu yuzunden gemileri yakti. Tipik fevri Turk isi hareket. Diplomatik olmak cok onemli. 
Alan Walsh