Kimler kalır, kimler gider bilemem. Bence gitmesi gerekenler: Uğur, Atiba, Veli, Pektemek, Holosko. Serdar ve Motta sözleşmesi bitmediği halde satış ya da kiralayarak elden çıkarılmalı. Cenk ve Ersan kalmalı. Sivok idare eder, eğer yeni stoper için bütçe oluşturulamaz ise 1 seneliğine uzatılabilir.
Uğur Boral yerine Ümit Karaal var.
Transfer edilmesi gereken oyuncular: Pavel Kadeřábek (Sparta Prag), Okan Özdemir (AC Horsens), Fredy Guarín (Inter), Gaspar Íñiguez (Argentinos Juniors), Kevin Méndez (Montevideo)
yapılmışı var.hatta fikret orman yaptı.elde bir kadro vardı hepsini sildi attı.
eldeki çıkararak kadro yapıl(a)maz.eldekini yedeğe düşüreceksin.şu anda 2 sene de anca tuttu oyuncular,tutmayadabilirdi.şu an iyi bir şey var ,onunla bir şey yapmak lazım.
uğur zaten yok.holosko da yok.serdar da ücretini 900 binden düşürsün 500-700 bine BEŞİKTAŞta kalmak istiyorsa kalsın.belki çok oynama isteği vardır anadolu takımını seçebilir.
atiba veli pektemek motta ,renklilere versen havada kaparlar , ilk 11 oyuncusudur bu futbolcular.
iyisini almayalım demiyorum alsan da bunlar kalmalı bir şekilde.yoksa sakatlık olduğunda neciple yama yaparız.4 11 oyuncusunu gönderirsek bu yeniden yapılanma olur.3.sene oldu ,herhalde bir 2 sene de onu yapılandırırız.
bir de gerçekten para sorunumuz var.arada FM oyunu muhabbeti varsa kaçırdım ben.