Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965715 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Pascal

Burası da beni düşündürüyor. Ben Ümit'in yedekliğine güvenirim ama İsmail'in aslığına asla güvenemem. Gerek sakatlık gerek güçsüzlük gerek kondisyonun kötü olması. Bence asıl verilmesi gereken adam İsmail kiraya. Ama verirsek de iyice mi dağılır kestiremiyorum.
İsmail geçtiğimiz 2 sene doğru dürüst top oynamadı. Şimdi bu sezon düzenli olarak oynamaya başladı. O yüzden performansı zamanla yükselecektir. Zamanla daha verimli hale gelir.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı mezuroro

Onu bilmem de şuan Veli'nin yerine Ernst'in ilk sene geldiği gibi bir adam bulursak ortasaha taş gibi olacak

Cok zeki futbolcuydu valla. Hala gelse oynardi bence Bilic'in teknik direktorlugunde. 35 yasinda. Aybaba'a mi harcadi onu?
Alan Walsh

Çevrimdışı Pascal

Onu bilmem de şuan Veli'nin yerine Ernst'in ilk sene geldiği gibi bir adam bulursak ortasaha taş gibi olacak

Hazır: Gaspar Íñiguez  :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:09:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada şu da var.

Atiba iyi oyuncu hepimiz sevdik. Ama bu yoklukta olduğumuz için böyle.

İstediği kadar iyi performans göstersin bizim şampiyon olamamamızın bir sebebi de Atiba'dır. Şampiyon olacak takımın iki ön liberosu toplam 10 golü mutlaka geçmek zorunda.

Kaba hesap yapalım.

Forvetler 25 gol

10 Numaralar 15 gol

İki kanat oyuncusu 15 gol

İki ön libero 10 gol

İki bek 5 gol

İki stoper 5 gol

85 gol yapar bu bizi hayli hayli şampiyon yapar. Ama bizde 10 numara ve önliberolar toplam 10 golü bulamıyor asıl burası fiyasko. Göbekteki en kötü ön liberolardan biri 7-8 gol yapmak zorunda.

Bizde Veli defansif oynadığı için kabahati ona bulamayız kaldı ki 3-4 tane atıyor senede. Atiba hiç atmıyor çünkü hiç çıkmıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Cok zeki futbolcuydu valla. Hala gelse oynardi bence Bilic'in teknik direktorlugunde. 35 yasinda. Aybaba'a mi harcadi onu?

Yaşlandı be abi. Temposunu yitirdi malesef bir yere kadar kaldırıyor vücut normal bence bırakması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Robben cok guzel gol atti Roma'ya. Gokhan'dan da benzerlerini bekliyoruz artik.

Motta'nin eksikligini oynamadigi zaman hissettik. Ayni sekilde serdar'i da. Onlardan daha iyisi gelene kadar bence onemli maclarda yerleri garanti bu sezon. Ismail hucum organizasyonlarinda rezalet malesef. Motta Ba'ya asist yaparak guven tazeledi.
aynen öyle motta varken çok öne çıkan bir oyuncu değil ama olmadığında eksikliği fazlasıyla hissediliyor ayrıca hücum bölgesinde daha etkili.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:10:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şu da var.

Atiba iyi oyuncu hepimiz sevdik. Ama bu yoklukta olduğumuz için böyle.

İstediği kadar iyi performans göstersin bizim şampiyon olamamamızın bir sebebi de Atiba'dır. Şampiyon olacak takımın iki ön liberosu toplam 10 golü mutlaka geçmek zorunda.

Kaba hesap yapalım.

Forvetler 25 gol

10 Numaralar 15 gol

İki kanat oyuncusu 15 gol

İki ön libero 10 gol

İki bek 5 gol

İki stoper 5 gol

85 gol yapar bu bizi hayli hayli şampiyon yapar. Ama bizde 10 numara ve önliberolar toplam 10 golü bulamıyor asıl burası fiyasko. Göbekteki en kötü ön liberolardan biri 7-8 gol yapmak zorunda.

Bizde Veli defansif oynadığı için kabahati ona bulamayız kaldı ki 3-4 tane atıyor senede. Atiba hiç atmıyor çünkü hiç çıkmıyor.
buna % 100 katılıyorum bize skor yüküne de kaldırabilecek orta sahalar gerek artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:12:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek istedğim stoper alalım derken kötüsünü almasınlar.

7 milyon euro Dede'ye veremiyoruz diye 3.5'â Moledo alınmaz. Moledo gelecekse Sivok gitmesin zaten Moledo üst kalite stoper değil. Sınıf atlatmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Bayern Roma'ya almanlarin brezilya'ya uyguladigi tarifenin aynisini uyguluyor. Dakika 25 3-0.

Bu arada ben yonetici olsam, transfer falan yapsam 2 seneye iflas eder takim :) Neyse ki hirsimi football manager'da aliyorum :) Gercek hayatta uygulayan kisi ise demiroren oluyo bu kisi.
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:16:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok yazık olacak Roma'ya çok iyi gidiyorlardı 4 oldu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:16:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayern Roma'ya almanlarin brezilya'ya uyguladigi tarifenin aynisini uyguluyor. Dakika 25 3-0.

Bu arada ben yonetici olsam, transfer falan yapsam 2 seneye iflas eder takim :) Neyse ki hirsimi football manager'da aliyorum :) Gercek hayatta uygulayan kisi ise demiroren oluyo bu kisi.

Bunu itiraf edebilmek de  güzel  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Çok yazık olacak Roma'ya çok iyi gidiyorlardı 4 oldu
8oma olur mu?
Alan Walsh

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:18:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim akıllandı bunun en önemli noktası şu.

İyi transfer yapamayabilirsin ama satılmayacak adam almayacaksın. Ne demek bu? Güney Ameraikalı almayacaksın mümkün oldukça. Avrupalının en kötüsünün piyasası oluyor.

Linnes asla elinde patlayamaz mesela ölüsünü okutursun en kötü 2 milyona tutmazsa.

Mc Gregor da böyleydi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

buna % 100 katılıyorum bize skor yüküne de kaldırabilecek orta sahalar gerek artık.

Aynen öyle.. Bu sebepledir ki Atiba + Veli ikilisi gitmeli, bu ikiliden en az bir gömlek daha üstün yeni ikili oluşturmalıyız.

Resimde anlattığım gibi:
https://twitter.com/KadroMuhendisi/status/521408458050920448/photo/1

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:23:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Bayern 8 farkı geçerse şu üstümüze yapışan iğrenç etiketten kurtuluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Yönetim akıllandı bunun en önemli noktası şu.

İyi transfer yapamayabilirsin ama satılmayacak adam almayacaksın. Ne demek bu? Güney Ameraikalı almayacaksın mümkün oldukça. Avrupalının en kötüsünün piyasası oluyor.

Linnes asla elinde patlayamaz mesela ölüsünü okutursun en kötü 2 milyona tutmazsa.

Mc Gregor da böyleydi.

Dedigin gibi Mcgregor besiktas tarihinde bonservisi elinde gelip para kazandiran tek futbolcu. Bakalim tekrarini ne zaman gorecez? Bonservisi ile gelip gidecek olarak Franco'dan cok umutluyum. Ulan bi kere de biz satalim 10m avroya birini. Kotu fener bile okocha, emenike, balic derken 50 m euro para kazandi nerdeyse.
Alan Walsh

Çevrimdışı Pascal

Roma'nın yerinde GS olsaydı  :s20:

Çevrimdışı mezuroro

Bu arada Bayern 8 farkı geçerse şu üstümüze yapışan iğrenç etiketten kurtuluruz.

Batuhan'i eskisehir'e giydirmistik. O da cok guzeldi. Bakalim transferden para kazanabilecek miyiz tekrar?

ertugrul sagolsun. hic affetmeyecem kendisini, demirorenle beraber. Neyse, Ali Riza'dan firca yedik. 8oma muhabbetini kapattim ben.
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

5+3 devam ederse fb'den falan bi olcay, oguzhan transfer hamlesi beklerim ben 15-20 sene once oldugu gibi. Acaba Olcay'in turkiye'de bonservisi ne kadardir su an?
Alan Walsh

Çevrimdışı A_Aydin

''Oynayacak bir sahası yok ama 'yerim dar' demiyor...Geriye düşüyor ama maçı bırakmıyor...İçeride-dışarda, ülkede ve başka ülkede 'bir şey' oynamak istiyor. Bu ligin şimdilik 'adaletli' bir tek görüntüsü kaldı; o da 'en iyinin en üstte' olması gerçeğidir...''
Ümit AKTAN-Türkiye

Çevrimdışı mezuroro

Roma'nın yerinde GS olsaydı  :s20:

Arsenal'den cok umitliydim ben ama kirmizi kart olayi bitirdi. 8-0 ve ibrahim akin olaylari yuzunden diline dustuk turkiye'ye sikeyi getiren takim tarafindan.
Alan Walsh

Çevrimdışı ozan062

Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak

bu oyunculardan sadece ve sadece ersan birazcık pektemekle imzalarım gerisini yollarım
ortasahaya dinamik değişikliği sart evet atiba yasından doalyı veli zaten yetersiz olusundan doalyı güzel bir mecburi kararla ortasaha transferlerine gitmeliyiz bari bilic bu sefer mecbur kalsın bu işe yoksa almaya niyeti yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi