Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966680 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:39:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biri kolej takımı mı dedi  :super:

martin linnes: 22
pedro franco: 23
oğuzhan özyakup: 22
kerim frei: 20
gökhan töre: 22
cenk tosun: 23
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

yabancı sınırı kalkarsa bir tane yabancı üst düzey stoper alınıp , sivok gibi en azından ne olduğunu bildiğimiz birini tutabiliriz.
1.200 den başlamış 1.300 şu anda 1.400 alıyor.

1983 lü artık yaşını da aldı.
Sivok'a, kulüp arayabilirsin ,bulamazsan 1+1 den yıllık 1 milyon ile kalabilirsin(hatta maç başılar dahil 1 milyon bile olur).

Çünkü alacağımız stoper ve ersan franco ve atınçtan sonra, çok büyük aksilik olmazsa kadroda yer bulamaz.Şu an buluyor çünkü eksiğiz hala.Budur , ne kulüp bulurken onu zor durumda bırakacaksın ne de şartlarını aşacaksın.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Biri kolej takımı mı dedi  :super:

martin linnes: 22
pedro franco: 23
oğuzhan özyakup: 22
kerim frei: 20
gökhan töre: 22
cenk tosun: 23
tek eksikleri futbolun yanında eğitimlerini o kadar düşünüyor olmamaları.Seba zamanında hepsi üniversiteli genç çocuklardı.Şimdi muhammed demirci  , batuhan karadeniz :kop: kadroya değil de altyapı durumumuz bu.

Çevrimdışı manyak1903

Ekşide biri hislerime tercüman olmuş

Alıntıdır.

gökhan töre ile sağ kanatta çok pis yardıracak futbolcu.

gökhan töre ile verkaçlarını, demba ba'ya ortalayarak attırdığı golleri, olcay şahanı soldan içeriye kaçıran paslarını, sağ kanattan içeriye dalıp attığı golleri şimdiden görüyorum.

hoşgeldin kuzeyin oğlu.
linnes sol bek oynamış norveç bulgaristan maçında.bir de bindirip şutu var.

videoda 00:41 maç dakikası 24
linnes  :busted_cop:

http://footyroom.com/norway-2-1-bulgaria-2014-10/

Çevrimdışı Anil

Ben 5+3 icin Veli'yi begeniyorum, ozellikle karakteri ve alman-avusturya disiplini bizim takima cok uyuyor. Yabanci sinirlamasi olmasa ancak yedek olur. Dedigin gibi Atiba da oyle. Atiba'yi da cok begeniyorum ama Turkiye'de kapali takimlara karsi ceza sahasi disindan arada bi "burun ucu dayayacak" :) adam lazim. Almanya'da bulsunlar bi defansif ortasaha. Fink'in bir ust modeli bence su durumda harika olurdu. Ayi Volkan'a ne sokmustu.?

Kim gelirse gelsin stat ile gelecek cok parlak ama yine bi numaralar donebilir. Besiktas'i az harcamadilar. Su an 18 sampiyonlugumuz rahatlikla olurdu. Digiturk'un devlete gecmesi rating baskisini azaltti. 3 Temmuz'da bizi de arada kaynattilar ama artik fb ve turkiye'ye sikeyi getiren gs artik daha dikkatli olur bundan sonra.

en cok sevindigim ise gs'nin ali sami yen'den vaz gecerek orta uzun vadede patlamasidir. bu kadar borc icinde, ve toki'de oynayarak zaten ruhsuz olan gs iyice cokecek. Besiktas'in bas dusmani gs'dir. beter olsunlar.

Katılıyorum.Bi aralar Mohammed Diame diye bir topçu vardı.Onun gibi biri olmalı.Hocanın kararıda önemli tabi.Şimdiki gibi Atiba-Veli tarzı çok koşan bir ortasaha mı olacak ? Yoksa bir önlibero önüne 2 merkez ortasaha mı ? Burası çok önemli bence.İyi bir önlibero takımını maç içinde çok kez kontraya çıkarır.Arkasındaki stoperlere pas opsiyonu olur.Önündeki ortasahaların geriye gelmesini minimuma indirir.Bakalım neler olacak.İnşallah Beşiktaş için hayırlısı olur. :)

Çevrimdışı Pascal

8 oyuncunun kontrati bitiyo. Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak’ın. Kimler kalir sizce?

Bence Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm kalir. Atiba da kalabilir. 5+3'e gore Sivok yerine 1 ya da 2 yabanci defans gelir. Ugur Boral yerine de altyapidan birini koysunlar. Veli kacabilir bence almanya'ya.

Bir de yabanci siniri ne olacak? sinirsiz olacak mi gercekten? Oyle bir durumda yeni statla birlikte bizim turklerin hicbirini tutmaya gerek kalmaz bence. Parasi neyse verir en iyisini aliriz. 5+3 bizim icin super bence onumuzdeki yillar icin; turkiye ligi icin konusuyorum.

Kimler kalır, kimler gider bilemem. Bence gitmesi gerekenler: Uğur, Atiba, Veli, Pektemek, Holosko. Serdar ve  Motta sözleşmesi bitmediği halde satış ya da kiralayarak elden çıkarılmalı. Cenk ve Ersan kalmalı. Sivok idare eder, eğer yeni stoper için bütçe oluşturulamaz ise 1 seneliğine uzatılabilir.

Uğur Boral yerine Ümit Karaal var.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimiçi Kartal Ç

Bence sivok beşiktaştaki misyonunu tamamlamıştır. teşekkür edip yollar ayrılmalı. kıyaslamıyorum tabiki ama ronaldo da gitti zago da gitti bu takımdan neticede. yerine de umut vadeden genç stoper değil kendini kanıtlamış hazır stoper alınmalı.

Yabancı kuralı serbest kalırsa, Kaderabek ve Linnesin ikisini de alalım bence. takımın sakatlık istatistikleri malum. zorlu maçlarda yada maçın sonuna doğru skoru korumamız gerektiği zamanlarda önde linnes arkasında kaderabeki oynatıp sağ tarafı dert olmaktan çıkarırız. linnes in teknik ve hücumcu bi yapıda olması çok işimize yarar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu sezonu hayırlısıyla bir bitirelim de bakarız. kim gidecek kim kalacak. Yönetim tüm planları yapıyordur sıkıntı olacağını sanmam ben genel olarak takımdaki yerli oyuncuları gayet iyi buluyorum. Yabancılarda ise henüz kontenjanı bile doldumadık, elimiz gayet rahat

Çevrimdışı Pascal

Önümüzdeki yıl için gönlümden geçen transfer hareketleri şöyle:

Elden çıkarılacak oyuncular: Serdar, Motta, Uğur, Atiba, Veli, Pektemek

Transfer edilmesi gereken oyuncular: Pavel Kadeřábek (Sparta Prag), Okan Özdemir (AC Horsens), Fredy Guarín (Inter), Gaspar Íñiguez (Argentinos Juniors), Kevin Méndez (Montevideo) 

Pavel Kadeřábek ara transferde alınabilir.  Hatta yönetim uyanırsa ara transferde Gaspar Íñiguez de alınabilirse çok yararlı olur.

Geri kalan Okan Özdemir, Fredy Guarín ve Kevin Méndez yaz dönemine kalır. Eğer ki, bonservisler taksitli olarak da alınabilir de bütçeden pay oluşturulabilirse Sivok yerine de Dedé (Cruzeiro) zorlanabilir.
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:34:17 Pascal ]

Çevrimdışı Deniz

Bugün Fikret Orman belki de başkan olduğundan beri en güzel konuşmasını yapmış.Daha 6. haftadayız,bazı yerler üzerimize oynuyor sanki şampiyon olmuşuz gibi ve önümüzde uzun bir maraton var diyor.Basının futbolcuları psikolojik baskıya almasını önlüyor.Takımın erken havaya girmesini engellemek için bu çok önemli.101. yılda takımın elinden şampiyonluğun nasıl alındığını hepimiz dün gibi hatırlıyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

tolga
linnes-ersan-franco-ismail(yabancı sınırı olmasa motta)
g.töre-veli(ozzy)-atiba(transfer şart)-olcay
sosa
demba ba

bu kadro ligin 2.yarısı müthiş işler yapacaktır.
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:47:31 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mezuroro

Yonetimin politikalarini cok begeniyorum. Sadece Orman biraz daha az konusursa daha iyi olur.

Futbolun bir takim oyunu oldugu kavranmis. Quaresma gibi takim oyuncusu olmayan adamlarla sadece anlik basari gelecegi anlasilmis. Yonetimin maas politikasi bile takim oyununun artmasinin nedenlerinden biri. Sadece super yildiz transferiyle bu is olmuyor. Abartiyorum biraz, alman milli takimindan kac kisi Portekiz milli takiminda oynayabilir? Ama basariyi almanlar elde ediyor, o da tamamen takim oyunu sayesinde.

Futbolcularin oynayarak gelisecekleri fark edilmis. Bu yuzden kadro sayisi ufak tutuluyor. Onder ozen dun motta'nin falan surekli ustune koydugundan bahsetti. Cunku daha once oynadigi takimlarda surekli yedekmis. Ben cok begeniyorum Motta'yi. Oynamadigi zamanlarda gercek degeri ortaya cikiyor. Su an icin Serdar da oyle. Simdi 3-4 hafta yok. gorecez bakalim Necip'i, Ismail'i. Serdar super demiyorum ama oynamaya devam etsin, kendine guveni gelsin, taraftar hirpalamasin, seneye gokhan gonul kazmasindan daha iyi takim oyuncusu olur. Son mactaki bindirmeleri harikaydi. Sivas saolsun:)

Devamlilik cok onemli. O yuzden bir iki yabanci transferi ile olayi baglamak lazim seneye ki oyle de olacak. fb bu isi iyi yapiyor son senelerde. takima bir kac rotus yapiyorlar. fb bile sampiyon oluyor bu sayede. saka gibi, zamaninda mactan once fbye kac tane atariz diye espri yaparlardi. neyse ki ersun yanal'i yolladilar da harika oldu bizim icin.

Demiroren gibi birisi bizi bu duruma dusurdu de bu degerlerin farkina vardik, ozumuze donduk, allah uzun omurler versin kendisine. Umarim bir degisim olmaz da bu kultur uzun yillar boyle istikrarli devam eder.
Alan Walsh

Çevrimdışı Tolga

Önümüzdeki yıl için gönlümden geçen transfer hareketleri şöyle:

Elden çıkarılacak oyuncular: Serdar, Motta, Uğur, Atiba, Veli, Pektemek

Transfer edilmesi gereken oyuncular: Pavel Kadeřábek (Sparta Prag), Okan Özdemir (AC Horsens), Fredy Guarín (Inter), Gaspar Íñiguez (Argentinos Juniors), Kevin Méndez (Montevideo) 

Pavel Kadeřábek ara transferde alınabilir.  Hatta yönetim uyanırsa ara transferde Gaspar Íñiguez de alınabilirse çok yararlı olur.

Geri kalan Okan Özdemir, Fredy Guarín ve Kevin Méndez yaz dönemine kalır. Eğer ki, bonservisler taksitli olarak da alınabilir de bütçeden pay oluşturulabilirse Sivok yerine de Dedé (Cruzeiro) zorlanabilir.

mottayı niye kimsenin beğenmediğini anlamıyorum türkiye ligi şartlarında bana göre canerden sonraki en iyi sol bek enteresan valla

Çevrimdışı Pascal

mottayı niye kimsenin beğenmediğini anlamıyorum türkiye ligi şartlarında bana göre canerden sonraki en iyi sol bek enteresan valla

İsmail artık tamamen iyileşti ve sol bekte yeri garanti olan bir oyuncu. Seneye Ümit Karaal'ın da sol bek olarak forma giyebilecek düzeye geleceğini düşünürsek, o mevkiide Motta ile boşu boşuna yabancı kontenjanını doldurmuş oluruz.

Diğer taraftan Motta bir saatli bomba, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Her an kırmızı kart ya da gereksiz bir penaltıyla takımı yakabilecek durumlar yaratabiliyor.

Çevrimdışı Tolga

İsmail artık tamamen iyileşti ve sol bekte yeri garanti olan bir oyuncu. Seneye Ümit Karaal'ın da sol bek olarak forma giyebilecek düzeye geleceğini düşünürsek, o mevkiide Motta ile boşu boşuna yabancı kontenjanını doldurmuş oluruz.

Diğer taraftan Motta bir saatli bomba, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. Her an kırmızı kart ya da gereksiz bir penaltıyla takımı yakabilecek durumlar yaratabiliyor.
eğer yabancı sınırı kalkarsa ismailin oynamasına gerek yok ayrıca ümit karaal şuan direk oynayabilecek seviyede mi bence değil he mottayı gönderip daha iyisini alabileceklerse göndersinler tamam ama mottadan daha iyisini alamayacaklarından eminim çünkü o kadar bütçemiz yok bir de şunu söyleyeyim ben hala ismailin gelmesi gereken seviyeye gelemediğini düşünüyorum hoca olsam açıkçası çok güvenerek ona formayı vermem sürekli arkasına adam kaçırıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 21:56:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Robben müthiş bir gol attı Töre izliyorsa bunları yapması gerçekten zor değil tarz olarak çok benziyor Robben'e.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 21:57:10
  • Beşiktaş / Bodrum
eğer yabancı sınırı kalkarsa ismailin oynamasına gerek yok ayrıca ümit karaal şuan direk oynayabilecek seviyede mi bence değil he mottayı gönderip daha iyisini alabileceklerse göndersinler tamam ama mottadan daha iyisini alamayacaklarından eminim çünkü o kadar bütçemiz yok bir de şunu söyleyeyim ben hala ismailin gelmesi gereken seviyeye gelemediğini düşünüyorum hoca olsam açıkçası çok güvenerek ona formayı vermem sürekli arkasına adam kaçırıyor.

Ümit için böyle diye diye 20 yaşına geldi. Katıldığı turnuvada en iyi sol bek seçilmişti. İkinci seçilen Luke Shaw şuan Manu'da oynuyor. Bu çocuğun harcanmaması gerek çünkü Muahmmed gibi şımarık da değil çok sağlam kararkterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ümit için böyle diye diye 20 yaşına geldi. Katıldığı turnuvada en iyi sol bek seçilmişti. İkinci seçilen Luke Shaw şuan Manu'da oynuyor. Bu çocuğun harcanmaması gerek çünkü Muahmmed gibi şımarık da değil çok sağlam kararkterli.
tamam bu kadar iyiyse o zaman şimdi de oynayabilir demek ki bilicin kafasında onunla ilgili bir plan yok motta ve ismailden memnun gibi ayrıca eğer denildiği gibi yabancı sınırı kalkarsa zaten hiç şans bulamayacak bunu hepimiz biliyoruz yani.

Çevrimdışı mezuroro

Robben cok guzel gol atti Roma'ya. Gokhan'dan da benzerlerini bekliyoruz artik.

Motta'nin eksikligini oynamadigi zaman hissettik. Ayni sekilde serdar'i da. Onlardan daha iyisi gelene kadar bence onemli maclarda yerleri garanti bu sezon. Ismail hucum organizasyonlarinda rezalet malesef. Motta Ba'ya asist yaparak guven tazeledi.
Alan Walsh

Çevrimdışı Pascal

Seneye İsmail + Ümit varken Motta gereksiz yere yabancı kontenjanı işgal edecek. Kaldı ki Ümit İsmail'i yedekleyecek bir oyuncu olacak. her maça ilk 11'de çıkacak değil. Yedek olarak da 20 yaşında bir oyuncuya güvenmek gerek. Daha yakın zamanda 19-20 yaşındaki oyunculardan oluşan Anderlecht takımı renklilere güzel bir futbol dersi verdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:02:05
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam bu kadar iyiyse o zaman şimdi de oynayabilir demek ki bilicin kafasında onunla ilgili bir plan yok motta ve ismailden memnun gibi ayrıca eğer denildiği gibi yabancı sınırı kalkarsa zaten hiç şans bulamayacak bunu hepimiz biliyoruz yani.

Bence oynar gerçekten oynar geçen sene 25 maça çıktı Bilic çok önemsiyor Ümit'i seneye oynatacağım seni kadroda tutacağım demiş asıl sıkıntı biz bu çocuğu geçen 2 sene oynatmalıydık.

Kadronun kalitesi arttıkça daha da geride kalacak Kerim Frei gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:03:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye İsmail + Ümit varken Motta gereksiz yere yabancı kontenjanı işgal edecek. Kaldı ki Ümit İsmail'i yedekleyecek bir oyuncu olacak. her maça ilk 11'de çıkacak değil. Yedek olarak da 20 yaşında bir oyuncuya güvenmek gerek. Daha yakın zamanda 19-20 yaşındaki oyunculardan oluşan Anderlecht takımı renklilere güzel bir futbol dersi verdi.

Burası da beni düşündürüyor. Ben Ümit'in yedekliğine güvenirim ama İsmail'in aslığına asla güvenemem. Gerek sakatlık gerek güçsüzlük gerek kondisyonun kötü olması. Bence asıl verilmesi gereken adam İsmail kiraya. Ama verirsek de iyice mi dağılır kestiremiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

İsmail + Motta varken Ümit'e sıra gelmiyor.

Çevrimdışı mezuroro

Bayern cok guzel oynuyo valla. helal olsun. paslasmalar harika. alman teknolojisi iste. gel de hayran olma. ernst sportif direktor olacakti bi ara. keske olsa.
Alan Walsh

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 22:05:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bayern cok guzel oynuyo valla. helal olsun. paslasmalar harika. alman teknolojisi iste. gel de hayran olma. ernst sportif direktor olacakti bi ara. keske olsa.

Onu bilmem de şuan Veli'nin yerine Ernst'in ilk sene geldiği gibi bir adam bulursak ortasaha taş gibi olacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli