Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966639 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

@Deniz hocam bu arada yeni haberim oldu geçmiş olsun umarım bir sıkıntı yoktur
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

http://www.milliyet.com.tr/engin-baytar-ve-yigit-gokoglan-dan-galatasaray-1958014-skorerhaber/

Her oyuncu kendi kulübünün karakterini ve seviyesini belirler ya da her kulüp kendi karakterinde ve seviyesindeki oyuncuları içerisinde barındırır.Aldıkları paraları arabada şarkı dinlerken saçan adamlardan ne beklersin.

Çevrimdışı mezuroro

8 oyuncunun kontrati bitiyo. Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak’ın. Kimler kalir sizce?

Bence Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm kalir. Atiba da kalabilir. 5+3'e gore Sivok yerine 1 ya da 2 yabanci defans gelir. Ugur Boral yerine de altyapidan birini koysunlar. Veli kacabilir bence almanya'ya.

Bir de yabanci siniri ne olacak? sinirsiz olacak mi gercekten? Oyle bir durumda yeni statla birlikte bizim turklerin hicbirini tutmaya gerek kalmaz bence. Parasi neyse verir en iyisini aliriz. 5+3 bizim icin super bence onumuzdeki yillar icin; turkiye ligi icin konusuyorum.

Alan Walsh

Çevrimdışı Tolga

8 oyuncunun kontrati bitiyo. Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson, Tomas Sivok, Filip Holosko, Uğur Boral ve Veli Kavlak’ın. Kimler kalir sizce?

Bence Cenk Gönen, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm kalir. Atiba da kalabilir. 5+3'e gore Sivok yerine 1 ya da 2 yabanci defans gelir. Ugur Boral yerine de altyapidan birini koysunlar. Veli kacabilir bence almanya'ya.

Bir de yabanci siniri ne olacak? sinirsiz olacak mi gercekten? Oyle bir durumda yeni statla birlikte bizim turklerin hicbirini tutmaya gerek kalmaz bence. Parasi neyse verir en iyisini aliriz. 5+3 bizim icin super bence onumuzdeki yillar icin; turkiye ligi icin konusuyorum.

yerlilerin çoğunu göndermek bence hata olur geçen günde demiştim yabancı sınırını kaldırdılar da bu hep böyle kalacak mı bence en fazla taş çatlasa 2-3 sene kalır belki o kadar bile kalmaz.5+3 içinde önümüzdeki seneler devam edileceği söylenmişti şimdi kaldırılması gündemde o açıdan bakarsak ben yabancı kuralının daha sonra da tekrar değişebileceğini düşünüyorum o yüzden elimizdeki yerlileri hemen gönderirsek bu sefer de ileri de yerli oyuncu arayıp dururuz.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam bence Cenk,Mustafa,Ersan,Veli ile 2-3 yıllık,Atiba ve Sivok ilede 1'er yıllık daha sözleşme yapılabilir sonuçta kadro rotasyonu iyi ama gelecek sezonki planlamada Sosa ayarında bir orta saha,stoper ve forvet lazım sağ bek meselesinin devre arası çözüleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Anil

Yabancı sınırlaması sınırısız olursa türk futbolu için uzun vadede iyi olabilir ama kısa vadede biz zararlı çıkarız.Eliminde müthiş bir yerli potansiyeli var.Yazık olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 19:54:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ntv sporda güntekin ali ece ve önder özen tarafından 3 farklı programda dillendirilince gazeteler haber yapmış bugün linnes beşiktaşta diye
300bin avro kapora(ünlem :) )  vermişiz.
2.5milyon avro diyorlar bakalım ne olacak

Kaderabek de Linnes de çok iyi ikisinin de ortalama bonservisi aynı hangisi gelirse  :sevinc :sevinc :sevinc
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 19:55:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı sınırlaması sınırısız olursa türk futbolu için uzun vadede iyi olabilir ama kısa vadede biz zararlı çıkarız.Eliminde müthiş bir yerli potansiyeli var.Yazık olur.

Buna hemen izin vermeyiz zaten. Yumuşak bir geçiş olmalı karar ne olursa olsun. Asıl sorun artık konan kural en az 10 yıl koyulmalı çocuk oyuncağı mı bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 19:56:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam bence Cenk,Mustafa,Ersan,Veli ile 2-3 yıllık,Atiba ve Sivok ilede 1'er yıllık daha sözleşme yapılabilir sonuçta kadro rotasyonu iyi ama gelecek sezonki planlamada Sosa ayarında bir orta saha,stoper ve forvet lazım sağ bek meselesinin devre arası çözüleceğini düşünüyorum.

Sivok hariç katılıyorumm Sivok artık Çek ligine dönmeli onun yerine çok kaliteli bir yabancı stoper gelmeli.

Toraman'ın sözleşmesinin uzatılması bile yeterince can sıkıncı. Yıllardır Sivok Toraman Rüştü yüzünden bu takım akıl almaz goller yedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 19:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı kuralının tek getirisi bu vine işte.

Engin Baytar karaktersizi ve Yiğit Gökoğlan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

sağ bek için linnes olursa son dönemde yaptığımız en iyi transferlerden biri olur umarım anlaşıldığı haberleri doğrudur.

Çevrimdışı Tolga

Sivok hariç katılıyorumm Sivok artık Çek ligine dönmeli onun yerine çok kaliteli bir yabancı stoper gelmeli.

Toraman'ın sözleşmesinin uzatılması bile yeterince can sıkıncı. Yıllardır Sivok Toraman Rüştü yüzünden bu takım akıl almaz goller yedi.
sivok bu kulüpte artık miladını doldurdu yerine savunmanın lideri olacak,tecrübeli,ayakları iyi olan bir stoper şart oğlu şart.

Çevrimdışı mezuroro

Kesinlikle katiliyorum! Turkiye'de her alanda oldugu gibi futbolda da torpil var. Fatih Akyel kazmasinin 1-2 sene yedek kalip Milli Takim'a alinmasi gibi. Vefa vefa diye diye ozellikle Toraman ve fenerli eskisi Rustu kazmasi yuzunden besiktasin yillari heba oldu. Gecen yil kazma Umit Ozat Toraman icin eger Besiktas Toraman oynarken 400 gol yediyse 400'unde de hatasi vardir dedi. Helal olsun dedim. Bunu yoneticiler gormuyo mesela. Hala adama kontrat verip baska genclerin hakkini yiyorlar, Besiktas'in parasini cope atiyolar.

Bence de 5+3 devam etsin. Bu kadar yatirimin cope gitmesi demek. Kendimi enayi gibi hissederim o zaman.
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

Kesinlikle katiliyorum. Turkiye'de her alanda oldugu gibi futbolda da torpil var. Fatih Akyel kazmasinin 1-2 sene yedek kalip Milli Takim'a alinmasi gibi. Vefa vefa diye diye ozellikle Toraman ve fenerli eskisi Rustu kazmasi yuzunden besiktasin yillari heba oldu. Gecen yil kazma Umit Ozat Toraman icin eger Besiktas Toraman oynarken 400 gol yediyse 400'unde de hatasi vardir dedi. Helal olsun dedim. Bunu yoneticiler gormuyo mesela. Hala adama kontrat verip baska genclerin hakkini yiyorlar, Besiktas'in parasini cope atiyolar.

Bence de 5+3 devam etsin. Bu kadar yatirimin cope gitmesi demek. Kendimi enayi gibi hissederim o zaman.

Galiba 'kazma' bugunku favori kelimem. :)
Alan Walsh

Çevrimdışı Anil

Benim bu sezon geçen sezondan farklı gördüğüm şey takımın kalitesinin net artması.Veli Kavlak misal,geçen seneye göre kötü oynamıyor ama bizim yüksek tempomuza ayak uydurmaktada zorlanıyor.Atibada biraz öyle.Bence en az Melo kadar iyi bir libero almalıyız.Yanınada Box to Box u iyi oynayabilecek bir oyuncu olmalı.Bu 2 transfer gelecek sene için çok önemli.Paradan kaçıp serbest oyunculara felan vakit kaybetmememiz gerek.Tabiki serbestlerde iyi oyuncu varsa değerlendiririz ama nokta atışı yapmamız lazım.Bilic oyuncuyu söyleyecek.Başkan alacak.2. veya 3. tercih olmamalı.Eğer yabancı sınırı kalkarsada Pektemekle de yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.Yerine Ceza sahasını ezbere bilen ve gerektiğinde çift forvet oynayabilecek bir oyuncu olmalı.Belliki bu sene transfer hareketli geçecek.Stat da açıldığı için başkan büyük isimler alacaktır herhalde.Umarım bizim için nokta atışı transferler olur.İyi işleyen bir sistemimiz var ve bu bozulmamalı..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kesinlikle katiliyorum. Turkiye'de her alanda oldugu gibi futbolda da torpil var. Fatih Akyel kazmasinin 1-2 sene yedek kalip Milli Takim'a alinmasi gibi. Vefa vefa diye diye ozellikle Toraman ve fenerli eskisi Rustu kazmasi yuzunden besiktasin yillari heba oldu. Gecen yil kazma Umit Ozat Toraman icin eger Besiktas Toraman oynarken 400 gol yediyse 400'unde de hatasi vardir dedi. Helal olsun dedim. Bunu yoneticiler gormuyo mesela. Hala adama kontrat verip baska genclerin hakkini yiyorlar, Besiktas'in parasini cope atiyolar.

İlla açılacaksa bu kural şöyle açılmalı.

Kural konmalı 2 sene sonra ya da 3 sene sonra devreye girecek ve 10 yıl boyunca ne olursa olsun devam edecek diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence en az Melo kadar iyi bir libero almalıyız.Yanınada Box to Box u iyi oynayabilecek bir oyuncu olmalı.Bu 2 transfer gelecek sene için çok önemli.

Şurası çok önemli. Bu sene tama idare edecek ama seneye Veli ile olmaz bu iş. Atiba'dan da çok iyi yedek olur seneye. ATiba'nın 2 gömlek üstü aletik bir adam , Veli'nin yerine de tam anlamıyla bir çift yönlü şart.

Ama kanaatımce iki değil bir tane alır bir de stoper alır yönetim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:22:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatta Molde kulübüne 23 yaşındaki sağ bek için 300 bin euro kaporasını bile verdi. Linnes, devre arasında 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş’a imza atacak. Bu sezon 25 maçta 4 gol, 6 asist yapan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri bir hayli memnun etti.

Bu ortalamayı 30 maçta bizde yakalarsa 6 gol 8 asist yapar. Bunu Töre kanat oynarken yapamıyor  :kop:

Ancak 4 gol 6 asist yakalar diye düşünüyorum bizde. Asıl mesele arkasında Linnes varken Töre'nin ve sağ iç ortasahamızın ( Atiba ) performansının nasıl artacağını görün.

Bununla da bitmiyor sağ bu kadar kuvetli olunca rakip takım sağa çok deplase olacağı için sol tarafa Motta'ya atılan her diagonal top ( ki Töre çok iyi yaptı son maçta ) tehlike demek. Motta'nın öne rahatça çıkması demek Olcay'ın daha da ikinci forvet oynayabilmesi demek. Bu Sosa'nın içeri girmek yerine yayda bekleyip dönen topları şutlaması demek.

Bir sağ bek oyun planını bu kadar mı etkiler? Evet bu kadar etkiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Şurası çok önemli. Bu sene tama idare edecek ama seneye Veli ile olmaz bu iş. Atiba'dan da çok iyi yedek olur seneye. ATiba'nın 2 gömlek üstü aletik bir adam , Veli'nin yerine de tam anlamıyla bir çift yönlü şart.

Ama kanaatımce iki değil bir tane alır bir de stoper alır yönetim.
Zaten bu hesapları inşallah şampiyon olmamız durumunda yaptım :) Ama en büyük endişem bu sistemin bozulması.Fatih Terimin ilk sezonundaki Galatasaray yapılan transferlerle bozuldu.Şu benim için çok önemlidir;Samet Aybaba'nın bile şu takımın temelinde büyük emekleri vardır.3 senedir kadroya küçük ama güzel rötuşlarla bu duruma getirdik.Bundan sonrası çok önemli.Sivok'uda severim ama yıllardır tecrübeli futbolcu muamelesi görürken yaptığı hatalar çok büyük hatalar.Pas atarken bile top ayağına yakışmıyor.Ters ayakta topa kaldığında topa basıp tüm vücudunu dönüyor ondan sonra kullandığı ayağıyla topu istediği yere gönderiyor :D Ben yazarken yoruldum.Ama Franco öyle değil hatta birazda Ersan,ikisininde kadife gibi ayakları maşallah  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:32:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim hayalimdeki kadro bu ama bu yaz sezonunda bu olur mu hepsi bir arada zor.

Tolga

Linnes Dede Pedro Motta

Töre Noboa Sissoko Olcay

Sosa

Kobra

Burada 8 yabancı var bu seneye Şampiyonlar liginde Chelsea'ye karşı kadromuz olsun. Ligde Motta yerine İsmail , Noboa yerine Oğuzhan yaparsak 6 yabancı olur  zaten kural en az bu kadar esneyecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

bizim yerli oyuncularla neden bu kadar sorunu var taraftarın anlamıyorum :D

bugün mustafayı nasıl arıyorsak yarın da arayabiliriz.Kaldıki çok şükür yerlilerimizin hepsi takım ruhuna sahip , karakterli futbolcular ve üstelik 30 yaşlarına daha çok var.

Örnek vermek gerekirse Toraman ne kadar karakterli de olsa takım ruhu da olsa yaştan gitmeli.ama bu 39 yaşında futbolcu görmek istemiyorum demek değil.Teşekkürünü edeceksin.anlaşarak kimse gönül koymadan ayrılacaksın.takımda yer yok ve maddi imkan yok.

atınç franco sivok ersan + yabancı alınacak toraman şişiriyor orayı.

Ücreti dengelersin onu anlayabilirim ama veli gitsin mustafa gitsin nereye kadar.Veli de gitmesin Mustafa da gitmesin. Atıyorum seneye uçacağız  yabancılarımız çok olacakya ,Türkiye kupası maçlarında bile rahat oynarlar.

Onları tutacaksın onları yedeğe itecek transferler yapacaksın ama öyle koy ver gitsin yapmamalı.Mesela necip i aramayız veli gibi yedeğimiz varken.Zaten veli yedek olsa rotasyonda sonradan girerek necipten daha fazla forma şansı bulur.

Büyük hedefler için ve de inişli çıkışlı grafik sergilememek için geniş kadro gerekli.En kötü her sezon ligde ikincilik ,elemelerden şampiyonlar ligi için.Üst tarafın başarı sınırı yok ama alt tarafa bir sınır koymalı.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Ekim 2014, 20:37:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ekşide biri hislerime tercüman olmuş

Alıntıdır.

gökhan töre ile sağ kanatta çok pis yardıracak futbolcu.

gökhan töre ile verkaçlarını, demba ba'ya ortalayarak attırdığı golleri, olcay şahanı soldan içeriye kaçıran paslarını, sağ kanattan içeriye dalıp attığı golleri şimdiden görüyorum.

hoşgeldin kuzeyin oğlu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Benim bu sezon geçen sezondan farklı gördüğüm şey takımın kalitesinin net artması.Veli Kavlak misal,geçen seneye göre kötü oynamıyor ama bizim yüksek tempomuza ayak uydurmaktada zorlanıyor.Atibada biraz öyle.Bence en az Melo kadar iyi bir libero almalıyız.Yanınada Box to Box u iyi oynayabilecek bir oyuncu olmalı.Bu 2 transfer gelecek sene için çok önemli.Paradan kaçıp serbest oyunculara felan vakit kaybetmememiz gerek.Tabiki serbestlerde iyi oyuncu varsa değerlendiririz ama nokta atışı yapmamız lazım.Bilic oyuncuyu söyleyecek.Başkan alacak.2. veya 3. tercih olmamalı.Eğer yabancı sınırı kalkarsada Pektemekle de yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.Yerine Ceza sahasını ezbere bilen ve gerektiğinde çift forvet oynayabilecek bir oyuncu olmalı.Belliki bu sene transfer hareketli geçecek.Stat da açıldığı için başkan büyük isimler alacaktır herhalde.Umarım bizim için nokta atışı transferler olur.İyi işleyen bir sistemimiz var ve bu bozulmamalı..

Ben 5+3 icin Veli'yi begeniyorum, ozellikle karakteri ve alman-avusturya disiplini bizim takima cok uyuyor. Yabanci sinirlamasi olmasa ancak yedek olur. Dedigin gibi Atiba da oyle. Atiba'yi da cok begeniyorum ama Turkiye'de kapali takimlara karsi ceza sahasi disindan arada bi "burun ucu dayayacak" :) adam lazim. Almanya'da bulsunlar bi defansif ortasaha. Fink'in bir ust modeli bence su durumda harika olurdu. Ayi Volkan'a ne sokmustu!?

Kim gelirse gelsin stat ile gelecek cok parlak ama yine bi numaralar donebilir. Besiktas'i az harcamadilar. Su an 18 sampiyonlugumuz rahatlikla olurdu. Digiturk'un devlete gecmesi rating baskisini azaltti. 3 Temmuz'da bizi de arada kaynattilar ama artik fb ve turkiye'ye sikeyi getiren gs artik daha dikkatli olur bundan sonra.

en cok sevindigim ise gs'nin ali sami yen'den vaz gecerek orta uzun vadede patlamasidir. bu kadar borc icinde, ve toki'de oynayarak zaten ruhsuz olan gs iyice cokecek. Besiktas'in bas dusmani gs'dir. beter olsunlar.
Alan Walsh