bizim yerli oyuncularla neden bu kadar sorunu var taraftarın anlamıyorum

bugün mustafayı nasıl arıyorsak yarın da arayabiliriz.Kaldıki çok şükür yerlilerimizin hepsi takım ruhuna sahip , karakterli futbolcular ve üstelik 30 yaşlarına daha çok var.
Örnek vermek gerekirse Toraman ne kadar karakterli de olsa takım ruhu da olsa yaştan gitmeli.ama bu 39 yaşında futbolcu görmek istemiyorum demek değil.Teşekkürünü edeceksin.anlaşarak kimse gönül koymadan ayrılacaksın.takımda yer yok ve maddi imkan yok.
atınç franco sivok ersan + yabancı alınacak toraman şişiriyor orayı.
Ücreti dengelersin onu anlayabilirim ama veli gitsin mustafa gitsin nereye kadar.Veli de gitmesin Mustafa da gitmesin. Atıyorum seneye uçacağız yabancılarımız çok olacakya ,Türkiye kupası maçlarında bile rahat oynarlar.
Onları tutacaksın onları yedeğe itecek transferler yapacaksın ama öyle koy ver gitsin yapmamalı.Mesela necip i aramayız veli gibi yedeğimiz varken.Zaten veli yedek olsa rotasyonda sonradan girerek necipten daha fazla forma şansı bulur.
Büyük hedefler için ve de inişli çıkışlı grafik sergilememek için geniş kadro gerekli.En kötü her sezon ligde ikincilik ,elemelerden şampiyonlar ligi için.Üst tarafın başarı sınırı yok ama alt tarafa bir sınır koymalı.