Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968398 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 12:02:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

dün ilk golden sonra biraz duraksadık ve dedimki ben hadi hoca ikinci forveti sok cenki yani eger sokma gibi bir niyetin yoksa bariz birsekilde sen beraberliğe evet diyorsun dedim nitekimde değişiklik yapmadı sansımıza dembaba ve olcay faktoru bence hocayı dun kurtardı ç

Ben de seni eleştireyim Ozan dün Kerim'in olduğu ortasahaya eğer Cenk'i alsaydık Sivas bizi 5'lik yapardı  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben de seni eleştireyim Ozan dün Kerim'in olduğu ortasahaya eğer Cenk'i alsaydık Sivas bizi 5'lik yapardı  :bandit:

ikinci yarı için diyorum tabi:D ilk yarıda dengeli gitti kerim, sonrasında adamlar risk almaya bi basladı iki topla bizim kaledeyken biz dolana dolana gidince tabi sıkıntı oldu

yanioguzhan hamlesinden sonrası için diyorum

ya birde diyoruzya cok genis kadro bazen o konuda teredüte dusuyorum dun dedim kimi cıkarırsa maçı rolantiyle sıkıntısız bitiririz yok yani öyle bir isim:))

[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 12:10:03 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bilic kerime cok sans verdi ve benim de umidim vardi ama gorunen o ki kerim bu sanslari kullanamiyor.Turkiye kupasi maclari başlasın anca orda oynar.ya kendini gosterir ya da sezon sonu kiraya gider.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 12:36:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic kerime cok sans verdi ve benim de umidim vardi ama gorunen o ki kerim bu sanslari kullanamiyor.Turkiye kupasi maclari başlasın anca orda oynar.ya kendini gosterir ya da sezon sonu kiraya gider.

Kullanamıyor değil @Deniz kabullenmemiz gereken adam henüz hazır değil. Kerim koşmuyor değil ya da çalışmıyor değil ama maç tecrübesi çok az.

U-21 takımından adama 3 milyon euro verdik resmi maç sayısı bir el parmağını geçmiyor. 1 senenin yeteceğini sanmıyorum Hollanda liginde bir takıma 2 seneliğine verilmeli Kerim Heerenveen tarzı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı ortalıkta Lasse Schöne ismi dolaşıyor sağ beke yabancı alacakken,Sosayı kadroya katmışken ihtimal var mı sence?Kendisini çok beğenirim ayrı mesele :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 12:38:19
  • Beşiktaş / Bodrum
ikinci yarı için diyorum tabi:D ilk yarıda dengeli gitti kerim, sonrasında adamlar risk almaya bi basladı iki topla bizim kaledeyken biz dolana dolana gidince tabi sıkıntı oldu

yanioguzhan hamlesinden sonrası için diyorum

ya birde diyoruzya cok genis kadro bazen o konuda teredüte dusuyorum dun dedim kimi cıkarırsa maçı rolantiyle sıkıntısız bitiririz yok yani öyle bir isim:))

Var o isim ama sakat  :kop: Pektemek Sosa bunlar top tutan adamlar hepsi pert oldu 2 haftada  :ebebe:

Hiç farketmez Oğuzhan girdi diyelim Cenk'i almak için Veli'yi çıkarırsa sakatlıktan çıkmış Oğuzhan , üstüne 2 forvet Atiba foldorfoş olurdu göbekte en doğrusunu yaptı emin ol  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 12:39:20
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı ortalıkta Lasse Schöne ismi dolaşıyor sağ beke yabancı alacakken,Sosayı kadroya katmışken ihtimal var mı sence?Kendisini çok beğenirim ayrı mesele :D

Sanmıyorum ben abi sene başı gündeme geldi ama şuan bence pek ihtiyaç da yok çift yönlü değil Schöne ama Sosa olmasa çok iyi olurdu tabi ki ben de beğeniyorum  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş belki gelecek sene için devre arası anlaşıp bedavaya getirmeyi düşünüyor olabilirler

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: "Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız"
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı FARUK

Güntekin de dedi ama
Ali Ece ciddi ciddi söylüyor
türkiyede kapora diyebileceğimiz bir miktar para verildi devre arası transfer önceliği için dedi

düzenleme: linnes için dediklerim unutmuşum eklemeyi :)
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 13:00:56 FARUK ]

Çevrimdışı ozan062

2.derece yırtıkmıs serdarınki ayvayı yedik:((  :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 13:19:26
  • Beşiktaş / Bodrum
sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş belki gelecek sene için devre arası anlaşıp bedavaya getirmeyi düşünüyor olabilirler

Bne şunu anlarım bu durumda.

Kerim seneye kiralanacak ya da devre arasında. Olcay ve Töre'nin kanatlardaki alternatifi Schöne ve Sosa olacak ki çok mantıklı bir hamle olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Serdar 6 hafta yok. Tam da form tutmaya başlamıştı ya.  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Bne şunu anlarım bu durumda.

Kerim seneye kiralanacak ya da devre arasında. Olcay ve Töre'nin kanatlardaki alternatifi Schöne ve Sosa olacak ki çok mantıklı bir hamle olur.
Bence de buna ihtiyacımız var kanatlar alternatifsiz  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 13:45:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Serdar 6 hafta yok. Tam da form tutmaya başlamıştı ya.  :s20:

Linnes'in gelecek zaten 7-8 hafta sonra.

Sıkın kafasına gitsin  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Linnes gelince,sol bek İsmail mi olacak?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Linnes gelince,sol bek İsmail mi olacak?

sosa ,ba, pedro(yada sivok), atiba + bek
aynen linnes 11 çıkarsa solda ismail

Çevrimiçi Samet Ç

Eurosport Lasse Schöne ile ilgilindeğimizi yazmış. Bence gereksiz olur. Çift yönlü değil bize ön libero lazım.

Çevrimdışı ahmetx

dün maçta canlı olarak gördüm ki,gerçekten bir sağ beke ve merkezi orta sahaya ihityacımız var,diyeceksiniz ki Oğuzhan var Sosa var,ama ikisi sakat olabilir veya biri sakat diğeri cezalı olabilir falan filan o nedenle Lasse Schöne haberi inşallah doğrudur diyorum ve Toraman dün Velinin pozisyonundaydı gayet de iyi oynadı. :ok:

Çevrimdışı Tolga

linnes transferi olduysa bir de orta saha transferi ile 2.yarıya çok daha güçlü halde gireriz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

bu arada serdarın sakatlanmasına bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi doğrusu iyi kötü elimizdeki tek orjin sağ bekti o da gitti.

Çevrimdışı ahmetx

millet Serdara o kadar laf etti ki olacağı buydu,maçta Serdara küfredenleri susturmak için uğraştım ama az kaldı ben küfürü yiyecektim. :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

bizim bu sakatlık olayını artık çözmemiz lazım her hafta 1 sakat veriyoruz nereye kadar devam edecek bu :s20:

Çevrimdışı Anil

Linnes'in gelecek zaten 7-8 hafta sonra.

Sıkın kafasına gitsin  :evillol:
Beşiktaşlı duruşu  :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 19:12:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli