Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968406 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Gol atan oyuncu sayısını mutlaka arttırmamız gerekiyor..15 golün 10'u iki oyuncudan(Ba-Olcay)..Sosa umarım burada katkı sağlar..Yoksa gol sayısı yüksek ofansif orta saha almadığımıza pişman oluruz..

Oyun içi çok gol yemiyoruz 12 maçta hatırladığım kadarıyla 4 tane yedik..Ancak duran toplarda çok sıkıntılıyız..Ligde gollerin önemli oranı duran top ancak biz hepsini duran toptan yedik..

Öndeyken çok baskı yemesek de panik çok yapıyoruz..Bilic 3.stoperi alarak çözmeye çalışıyor..Bence de mevcut durumda son dakikalar için iyi bir çözüm ancak bu sorunun temeli oyunu sakinleştirecek,top yapacak bir ön libero ya da çift yönlü orta saha oyuncumuz olmamasından kaynaklanıyor bence..

Yoksa takım iyi yolda..Kimse bize net olarak bütün bir maç boyunca üstünlük sağlayamaz,bir iki istisna dışında..Tolga'ya top gelmiyor doğru düzgün o da sağolsun gelenleri şu ara hep alıyor zaten..Gökhan Töre basit oynadığında çok etkili bir oyuncu,umarım basit oynar yoksa çok top ezebiliyor..

Çevrimdışı Abdullah

demba Ba nın müslümanlığını tartışıyorlar.inşallah duymaz ilk uçakla gider.
@Deniz bunlar neyin tatavasını yapıyorlar takip edemedim  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bunlar neyin tatavasını yapıyorlar takip edemedim  :iscrewy:
Demba Ba doğru düzgün müslüman olsa secdeye yatacağına hakeme elime çarptı der ,demek ki değilmiş rokla çakar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Demba Ba doğru düzgün müslüman olsa secdeye yatacağına hakeme elime çarptı der ,demek ki değilmiş rokla çakar.
eline ne zaman değdi ya :alala: onlara neymiş kendileri çok mu düzgün müslümanmış   :ranting2:

Çevrimdışı Deniz

eline ne zaman değdi ya :alala: onlara neymiş kendileri çok mu düzgün müslümanmış   :ranting2:
Oo olur mu hiç @Abdullah cım adamlar en iyi müslüman ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:53:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beyler kusura bakmayın ama biraz trajikomik oluyor :)

Yahu hem sövüyorsunuz hem izliyip reyting almasını sağlıyorsunuz neden izliyorsunuz takımımıza söven adamları  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Yahu hem sövüyorsunuz hem izliyip reyting almasını sağlıyorsunuz neden izliyorsunuz takımımıza söven adamları  :iscrewy:
Abi ben izlemedim izlemem de bunları ama duyunca insanın yine de sinirleri tepesine çıkıyor  :s20:

Çevrimdışı Fatih

Evlerinde reyting olcum cihazlari yoksa sikinti yok hocam  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

tek kelimeyle ahlaksızlık programı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 01:26:34
  • Beşiktaş / Bodrum

@Deniz kudurdun resmen yazık sinirlerine kardeşim bitki çayı al bari yanına  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

kumanda da kırmızı tuşa bas (kırmızı kabloyu kes)  :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALI RIZA

neyin tartışmasını yapıyorsunuz _?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 01:36:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 01:36:40
  • Beşiktaş / Bodrum
neyin tartışmasını yapıyorsunuz _?

Deniz Beyaz Tv'yi bombalayacakmış  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Deniz Beyaz Tv'yi bombalayacakmış  :biggrinking:
bomba elinde patlamasın @Deniz _? ne oldu ben beyaz tv izliyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kudurdun resmen yazık sinirlerine kardeşim bitki çayı al bari yanına  :kop:
valla bir gün tvyi kırdıracaklar @Çağrı hocam

Çevrimdışı Deniz

bomba elinde patlamasın @Deniz _? ne oldu ben beyaz tv izliyorum  :kop: :kop:
Valla abi bu herifler beni çıldırtıyor rok u bir odaya kitleyip kaçacam amerikaya anahtarı da uçaktan okyanusa atacam en son  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Valla abi bu herifler beni çıldırtıyor rok u bir odaya kitleyip kaçacam amerikaya anahtarı da uçaktan okyanusa atacam en son  :kop: :kop: :kop:
:kop: inşallah yapsın umarım tek korkum uçağın kapısını açarsan sana birşey olmasından korkuyorum  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

:kop: inşallah yapsın umarım tek korkum uçağın kapısını açarsan sana birşey olmasından korkuyorum  :kop: :kop: :kop:
değil kapıyı açmak kelebek Camı kırılsa basınç değişiminden uçak düşer  :kop: :kop: .Olsun 20 milyon Beşiktaşlıyı kurtarmış olurum  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

değil kapıyı açmak kelebek Camı kırılsa basınç değişiminden uçak düşer  :kop: :kop: .Olsun 20 milyon Beşiktaşlıyı kurtarmış olurum  :kop: :kop:
kapıyı o hızla nasıl kapatacaksın ters tarafa açılıyor :) kurtarırsın walla sana da dua ederim  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

kapıyı o hızla nasıl kapatacaksın ters tarafa açılıyor :) kurtarırsın walla sana da dua ederim  :kop: :kop:
Mezar taşıma Beşiktaş için gitti yazarsınız  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mezar taşıma Beşiktaş için gitti yazarsınız  :kop: :kop:
ROK yüzünden kaybettik yazacağım  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

ROK yüzünden kaybettik yazacağım  :ebebe: :ebebe:
Onun adiniyazmayin bari orda kurtulayim su adamdan :D

Çevrimdışı Olimpos1903

maça dair aklımda kalanlar:
1.BU SENE EN İYİ TRANSFERİMİZ BİLİC.
2.TARAFTAR GÖRMEYİ ÖZLEMİŞİZ.
3.DEMBA LİGİN TARTIŞMASIZ EN İYİ SANTRAFORU
4.OLCAY SENİ SEVİYORUZ
5.SERDARDA ÇOK GELİŞME VAR MAÇI ALMAMIZDA İYİ ETKİLEYECEK
6.KERİM DAHA ÇOK ÇOK ÇOK GELİŞİP PAS ATMAYI DA ÖĞRENMELİ
7.BİRİ GÖKHAN TÖRENİN ELİNE AK47 VERSİN TÜM MİLLİ TAKIMI BAŞTAN AŞAĞI TARASIN ZATEN Bİ İŞE YARADIKLARI YOK
Bu arada olcay şahan nazar değmesin çok istikrarlı bir futbolcu 3.sezonu 84 maç 23 gol 17 asist ama hala beğenmeyen var barçada oynasa 50 60 milyon euro versen alamazsın her gün manşetlerde olur seviyoruzzz olcayı
Bir de bu beyaz tv ye sinirlenen arkadaşlar var dün bende az küfür etmedim hatta erteme tweette attım stüdyoyu bastırmayın diye tabi zonguldakta oturduğumu bilmiyorlar  :D yani bunları takmamak gerek yönetimden birinin konuşmasıda onlara prim vermek,adlarını duyurmak,umursadığımızı sanmalarına sebep olurdu gerek yok onlar kimki afedersiniz ama rok mahalle kaşarı gibi,ahmet çakar açık ve net (Hakaret Yasak)₅ vahap beyazla zamanında 45 metreden penaltı çalmış adamlardan ne beklenir ki sinan deseniz Beşiktaşlı olduğuna şahsen inanmıyorum medyada öyle bir görüntü yaratıyor ama yine afedersiniz azizi alamaya devam ediyor.2003te kompo oyunu kuranda Beşiktaşı bu hale getirenlerde y.d. ve sinan engin ile uşaklarıdır unutmayalım orada feneri kollamasına rağmen aklıbaşında yorumları yapan tek adam abdülkerim bu arada biz takımımıza sahip çıkalım diğerlerini umursamaya gerek yok
UNUTMAYIN
yıllardır Ülkede 2 şey hiç değişmedi:
1.si Ülke hep karışık
2.si BEŞİKTAŞ'ın hakkı hep yeniyor
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ozan062

ben elestiri yapmadan duramam illaki yapmam lazım :eyes

bilic bey suana kadar besiktas kariyerinde 46 maça çıktı

simdiye kadar sadece bir maçı geriden gelip çevirdi:)) oda sivas macı yanlız birseye dikkatleri çekmek isterim

dün ilk golden sonra biraz duraksadık ve dedimki ben hadi hoca ikinci forveti sok cenki yani eger sokma gibi bir niyetin yoksa bariz birsekilde sen beraberliğe evet diyorsun dedim nitekimde değişiklik yapmadı sansımıza dembaba ve olcay faktoru bence hocayı dun kurtardı çünkü yine taktiksel olarak olcayı cıkardı yine bir defans oyuncusunu soktu yani hala kafasında savunma planları var bundan hala vazgeçmemiş

elestirim bu ama sunuda dusunmeden edemiyorum acaba bilicin yaptıkları dogruda bu bizim oyuncuları itecek bir gucun olmayısından dolayımı surekli maçlarda geri dustuk yani motive olamadıkları için ve birde tabi kenardakilerin hazır olmayısıyla butun hatalar bilice kalıyordu simdi ben kararımı yukardakinden yana kullanıyorum ama iki taraflıda dusununce ortada kalmamak elde değil biz esasında hocamızı vodafone arenada sınayalım diye bir dusunce olustu ama tabi zaman lazım gider sacma puanlar kaybedersek o zaman devam edilmesin o konu ayrı...
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 11:57:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi