maça dair aklımda kalanlar:
1.BU SENE EN İYİ TRANSFERİMİZ BİLİC.
2.TARAFTAR GÖRMEYİ ÖZLEMİŞİZ.
3.DEMBA LİGİN TARTIŞMASIZ EN İYİ SANTRAFORU
4.OLCAY SENİ SEVİYORUZ
5.SERDARDA ÇOK GELİŞME VAR MAÇI ALMAMIZDA İYİ ETKİLEYECEK
6.KERİM DAHA ÇOK ÇOK ÇOK GELİŞİP PAS ATMAYI DA ÖĞRENMELİ
7.BİRİ GÖKHAN TÖRENİN ELİNE AK47 VERSİN TÜM MİLLİ TAKIMI BAŞTAN AŞAĞI TARASIN ZATEN Bİ İŞE YARADIKLARI YOK
Bu arada olcay şahan nazar değmesin çok istikrarlı bir futbolcu 3.sezonu 84 maç 23 gol 17 asist ama hala beğenmeyen var barçada oynasa 50 60 milyon euro versen alamazsın her gün manşetlerde olur seviyoruzzz olcayı
Bir de bu beyaz tv ye sinirlenen arkadaşlar var dün bende az küfür etmedim hatta erteme tweette attım stüdyoyu bastırmayın diye tabi zonguldakta oturduğumu bilmiyorlar

yani bunları takmamak gerek yönetimden birinin konuşmasıda onlara prim vermek,adlarını duyurmak,umursadığımızı sanmalarına sebep olurdu gerek yok onlar kimki afedersiniz ama rok mahalle kaşarı gibi,ahmet çakar açık ve net (
Hakaret Yasak)₅ vahap beyazla zamanında 45 metreden penaltı çalmış adamlardan ne beklenir ki sinan deseniz Beşiktaşlı olduğuna şahsen inanmıyorum medyada öyle bir görüntü yaratıyor ama yine afedersiniz azizi alamaya devam ediyor.2003te kompo oyunu kuranda Beşiktaşı bu hale getirenlerde y.d. ve sinan engin ile uşaklarıdır unutmayalım orada feneri kollamasına rağmen aklıbaşında yorumları yapan tek adam abdülkerim bu arada biz takımımıza sahip çıkalım diğerlerini umursamaya gerek yok
UNUTMAYIN
yıllardır Ülkede 2 şey hiç değişmedi:
1.si Ülke hep karışık
2.si BEŞİKTAŞ'ın hakkı hep yeniyor