Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967978 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Bu akşam pek çok kanalda algı yönetimi yapılıyor. Akıl almaz muhabbetler var olmayacak kanallarda uzattikca uzattilar.bu ne arkadaş ya!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ali Ece kırmış geçirmiş  :D

Beşiktaş'ın 2009 şampiyonluğu sağ beki Antep'in sol açığı Ekrem

Beşiktaş'ın 2003 şampiyonluğu sağ beki Kocaelispor'un forveti Dobrowski

Zaten ondan önce Takoz Recep vardı  :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 00:04:56 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Bu akşam pek çok kanalda algı yönetimi yapılıyor. Akıl almaz muhabbetler var olmayacak kanallarda uzattikca uzattilar.bu ne arkadaş ya.
çünkü izleyeni var.şu reyting ölçme aletleri her evde olsa izlediğimiz şeylerin kalitesi artar.belli kesimlere koyuyorlar izlediğimiz bu oluyor.atıyorum 5 bin kişi üzerinden kırsal kesimde şu izlemiş , kentte şu diye genelliyorlar.sonra izlediğimiz bu oluyor.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:04:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Hasan Şaş'ı böyle bilmezdim yalnız gerçekten çok karakterli konuşuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Ali Ece kırmış geçirmiş  :D

Beşiktaş'ın 2009 şampiyonluğu sağ beki Antep'in sol açığı Ekrem

Beşiktaş'ın 2003 şampiyonluğu sağ beki Kocaelispor'un sağ beki Dobrowski

Zaten ondan önce Takoz Recep vardı  :kop: :kop: :kop: :kop:
kaan dobra da açıktan bozmaydı yanlış hatırlamıyorsam :D

Çevrimdışı Deniz

Abi Demba BA nın Müslümanlığına bile laf ediyorlar kim bunlar ya kim yetti ama
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Katılmıyorum.

Alınan kaleci antrenörü kaleci geliştirmek için alınmadı bu zaten temel amaçtır. Bizim bu adamı ta oradan almamızın sebebi hem buradaki kaleci antrenörlermizi eğitmesi ki 3 sene yeterli bunun için , hem de değişik metodları ile bu adamlara bilmedikleri şeyleri öğretmek.

Adam pinpon topuyla çalışıyor  :evillol:

hocaları egitmekse temel amac o zaman tamam dicem ama o hocaları ben hiç gormuyorum altyapıdakileri egitiyorsa güzel gittiğinde üst yapı nolacak:((

yaptıgı metodlar cok hosuma gidiyorda unutmayalım 9 senelik deportivo kariyerinin son iki sezonunda takım gol yeme rekorları kırmıstı:D genk ten bir hoca vardı ben esasında onu istiyordum o olmadı bu oldu bizim için fark yok :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:05:19
  • Beşiktaş / Bodrum
kaan dobra da açıktan bozmaydı yanlış hatırlamıyorsam :D

Düzelttim şimdi forvetti daha da kötü  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hasan Şaş'ı böyle bilmezdim yalnız gerçekten çok karakterli konuşuyor.
Aynen adam yiğidi öldürüp hakkını yemiyor. Dün derbiden sonra geseli taraftarlara söylüyorum dedi galibiyete fazla sevinmesinler dedi. Çünkü biz 6-0'lık maçta bile bugünkü geseden daha iyi oynamıştık dedi. Adama helal olsun. Lig başladığından beri ligin en iyi takımı Beşiktaş diyor ve demeye devam ediyor. Gese camiasından çok az böyle doğruyu konuşan adam çıkar.

Çevrimdışı manyak1903

Düzelttim şimdi forvetti daha da kötü  :kop: :kop: :kop:
ileriden olduğu belliydi  :kop: linnes de acaba direkt sağ bek mi ,kökeni bek olmasın şampiyonluktan eder maazallah :kop:  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:07:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ahmet Nur  Çebi istediğimiz vizyonu nihayet koymuş.

Üstüste şampiyonluk.

Benim kanaatim aynı. Bu sene alırsak seneye kesin alırız üstüste 2 olur. 3.yıl kafa kafaya gideriz.

Bu sene olamazsak seneye kesin yarışın içinde oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
ileriden olduğu belliydi  :kop: linnes de acaba direkt sağ bek mi ,kökeni bek olmasın şampiyonluktan eder maazallah :kop:  :kop:

Kökeni sağ kanat onun da  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Demba BA nın Müslümanlığına bile laf ediyorlar kim bunlar ya kim yetti ama
Ben Sinan ile Ertem'in  yerinde olsam terk ederdim programı ama onlarda o karakter yok maalesef.

Çevrimdışı ozan062

baslamıs twitterlarda dedikodular ortasaha transferi oacak deniyor yakında duyurulur "mus"  :evillol:

besiktasımın gundemde olması aslında cok guzelbe ozlemişiz:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Beyaz Futbol ve Telegol programlarinin kurmaca oldugunu bilmiyor musunuz arkadaslar... Sinirlenmeye hic gerek yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı manyak1903

Kökeni sağ kanat onun da  :kop: :kop: :kop:
oo iyi iyi , şampiyonluk yakın meşaleleri yakın  :kop: :kop: :kop: :kop:

ben kaçayım biraz , güzel geçti günümüz hep böyle olur inşallah  :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:11:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Gündeme girince şişiren çok olur bu yazı Linnes hiç gündemde yokken 4 sene önce yazıldığı için okumanızı tavsiye ederim kimi alacağımıza dair.

Günümüz futbolunda beklerin oyuna katılımı, kademe anlayışları takımların başarılarında kilit faktörlerden birisi. Kuzey futbolunda yetişen, dikkat çeken beklerden biriside Molde'li Martin Linnes. 20 Eylül 1991 doğumlu olan Linnes Sander'de dünyaya geldi. Doğduğu yerin yerel kulübü Sander'de alt yapı eğitimine başlayan Linnes kısa bir sürede Kongsvinger'e geçiş yaptı. Sander Sor Odal'a ait belediyeyken burasıda Hedmark bölgesinin bir şehri. Haliyle farklı ve uzak şehirlerde alışma süreci yaşamasındansa komşu takımlardan Kongsvinger'e geçiş yapması daha doğruydu. Kongsvinger'in onda gördüğü en önemli özellikler topla ani süratlenmesi, hakimiyeti ve çizgideki hareketliliğiydi. Kongsvinger'in Tippeligaen'de oynadığı ilk sezonda 15 maç oynarak ciddi bir tecrübe edinen Martin Linnes'in oyununa yön verebilmesi ve gelişimi için biraz daha alt seviye mücadenin yaşandığı Adeccoligaen daha doğru bir ligti. Nitekim sezona bomba giriş yapıp servisleriyle dikkat çeken Linnes genç Milli takım yetkililerinin dikkatini çekip 21 yaş altı Milli takımından davet aldı. Kulübündeki istikrarlı futbolu, ülkesine hizmet etmeye başlaması Molde'de ciddi bir yapılanmaya giderek önemli başarılar kazandıran Solskjaer'in fazlasıyla dikkatini çekti ve Linnes'in alınması için kurmaylarını görevlendirdi. 19 yaşında şampiyon kadroya dahil edilen Linnes ilk sezonunda acemilikler yaşasada devşirme bek Gatt, güven vermeyen Simonsen'in yerine iyi işler yapabilecek kalitede olduğunu gösterdi. İlk sezonunda yaşadığı Tippeligaen şampiyonluğuda yeni başlayan kariyerine önemli bir artı olarak yazıldı..

Solskjaer-kulüp yönetimi arası yaşanan travma sonrası 2013 sezonu Molde için iyi başlamasada son dönemde toparlanarak tamamlandı. Martin Linnes sezonun parlayan isimlerden birisiyken 4 gol 3 asistlik önemli bir performans sergiledi. Kazanılan Norveç kupası kulübü kurtaran nokta olurken Linnes'te bu başarıda en büyük pay sahibi isimlerden birisiydi. Norveç futbolunu takip edenler Per Mathias Hogmo'nun Norveç'in bir nevi Fatih Terim'i olduğunu bilir. Kısıtlı bütçelerle kulüp başarıları, Milli takım başarıları vs..say say bitmeyecek çok ciddi bir tecrübe. Son olarak Djurgarden'i bataklıktan kurtarıp iyi bir seviyeye taşıdıki hep eleştirilerin olduğu Milli takım içinde ismi geçenlerden biriydi. Nitekim görevide seve seve kabul etti. Hogmo ile yenilenen Norveç kadrosunda yer almaya başladı Martin Linnes.

Artıları-Eksileri ;

Bazı oyuncular vardır, ekstra çalışmazlar-çaba göstermezler ve sadece günü kurtarmak adına (para) işler yapmaya çalışırlar. Linnes'in Kongsvinger'de oynadığı dönemde en büyük rakiplerinden birisi Adem Güven'di. Adem genel olarak futbolunu standart seviyede tutan, adı son dönemde sıklıkla Bosman'lılar arasında yer alan bir isimdi. İmza için genelde son günleri beklerdi. Hatta kısa bir süre önce Mersin macerası yaşadı fakat başarısız sonuçlandı. Linnes ise hep oyununu geliştirmeyi düşündü ve kazanan oldu. Kongsvinger yıllarında sağ açıktada izledik onu. Genelde ise orjini olan bekte oynadı. Hatta net hatırlıyorum Molde'ye imza attığı günlerde Gatt gibi benzer bir oyuncu daha aldı diyordum Solskjaer için. Amerika'lı Gatt'ta Molde'nin potansiyelli isimlerinden birisiydi fakat hiç bir zaman beklentileri tam olarak karşılayamadı. Tabi bunda geçirdiği sakatlıklarında rolü vardı. Linnes ise Solskjaer'in tanıdığı özgürlükle sağ kanadı zaman zaman otobana çevirdi. Son yıllarda Norveç futbolunda bu kadar kuvvetli ve dikine giden az bek izlediğimi söylemem gerek. Topla hızlanışı, yaptığı doğru ortalar, ceza sahası içine korkmadan girişleri dikkat çekiciydi. Bek savunmasında çizgiyede doğru şekilde iniyor, takım halinde hücuma çıkarlarken doğru pozisyonlara geçiyor Linnes. En büyük eksiklerinden birisi ters kanattan atılan toplarda alan kontrolünde sıkıntı yaşayabilmesi. Bununda ligin yapısından kaynaklandığı inancındayımki doğru bir çalışma ile giderilebileceği görüşündeyim. 1.77 boyunda oluşuda kafa toplarında etkinliğini azaltıyor, yüksek toplarda sorun yaratabiliyor. Savunma pozisyonunda oynayan birinin kart görme potansiyeli düşükken sakin bir oyuncu olan Linnes'in mümkün olduğu kadar cezadan uzak bir oyuncu olduğunuda söyleyelim.

Solskjaer Molde'nin başına geçtiğinden bu yana Molde yönetimi ile Manchester United yönetimi arasında ciddi bilgi akışları olmakta. Ferguson'da önceleri Aker stadyumunu ziyaret eder maç izlerdi. Kötü bir sezon geçiren Kırmızı Şeytanlar gelecek sezonun yapılanması için adım atarken kuzey futbolunuda taramaktalar. Scoutlarıda Molde'yi stadyumdan izlemek üzere Valerenga maçına gelmişler. Aslında öncelikli takip ettikleri ise Norveç'in gelecek vaadeden kalecilerinden Orjan Nyland fakat Martin Linnes, Forren, Flo gibi isimler hakkındada notlar aldıkları edinilen bilgiler arasında. 2016 sonuna kadar Molde ile sözleşmesi olan Linnes'in yaklaşık değeri 2 milyon euro civarında. Oyunu iki yönlü doğru oynayan bek arayanlar için ideal ve gelişime bir nevi pazarlamaya açık bir isim Martin Linnes. Gelecekte Bundesliga yada Premier Lig'de göreceğimizi düşünüyorum. Tabi ülkemizden herhangi bir takım girişim yapar ve ligimizde izlersek ayrı bir keyif olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

baslamıs twitterlarda dedikodular ortasaha transferi oacak deniyor yakında duyurulur "mus"  :evillol:

besiktasımın gundemde olması aslında cok guzelbe ozlemişiz:))
İyi iyi inşallah doğrudur.

Çevrimdışı Sarp

Diği türk d smart bunlar AB grubunda reyting ölçümü yapıyor. Bu programlara pirim vermeyelim

Çevrimiçi Samet Ç

Yemin ediyorum İstanbul'da olsam basardım şu yayını.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

yav utanmadan hala demba ba diyorlar ulan önce verilmeyen penaltı ve kırmızı kart var onlar verilse maç ilk yarıda biterdi ayıptır valla sırf şunları gördüm ya eskisinden çok daha fazla şampiyonluğu istiyorum inş bu sezon ipi göğüsleriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2014, 00:23:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Nur  Çebi istediğimiz vizyonu nihayet koymuş.

Üstüste şampiyonluk.

Benim kanaatim aynı. Bu sene alırsak seneye kesin alırız üstüste 2 olur. 3.yıl kafa kafaya gideriz.

Bu sene olamazsak seneye kesin yarışın içinde oluruz.
zaten koca camiada bir tek şampiyonluğu  kamoyu önünde dile getiren anç dir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

demba Ba nın müslümanlığını tartışıyorlar.inşallah duymaz ilk uçakla gider.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba