Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970632 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Kartal biraz insiyatif koyabilse takıma bugün Emre sahada olamazdı bildiğin Emre yönetiyor takımı.

Adam şişman be daha nasıl söylenir ki bu en az 5 kilo fazlası var. 34 yaşında. Bir kişi yedeğe çekemiyor şaka gibi.

Bu takımın üçlüsü Topal - Alper - Meireles'tir.

Emre'yi yedeğe çekmek yerine Salih'i gönderenler utansın.
bu emre konusunu izlanda maçı sısarında yazmıştım. bu adam tamamen bağlantılarıyla oynuyor. aslında futbol hayatı biteli çok zaman oldu. fenerde de ersun hoca bunu ve volkanı istemiyordu aslında ersun hocanın başını yediler. İnşallah beter olurlar

Çevrimdışı ozan062

sosanın bu sekilde maç kazandırma ihtimalini imkansız buluyorum,,dusunen varsa boyle cok yanılıyordur bosuna hiç beklentiye girmesin

biz onu kanatlara çekelim orta sahaya dengeleyen oyunun kontrolunu alan bir babayiğit alalım baska birsey istemiyorum en azından kanatlarda sosa daha verimli oalcaktır,, bu gokhan ve olcay formsuzken hiç çekilmiyorlar

ben  bu adamların boyle ucuz puan almasına kızıyorum baska birsey değil biz hala bunu ogrenemedik :akuma:
herifler maç fazlasıyla liderler batcakları geçtim bunlar moralle yine ite kaka giderler dortmundda bu hafta yenildi birde supriz yapıyorlarmıs:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin bize karşı stoperi kalmadı güzel oldu.

Çevrimdışı Tolga

Fenerin bize karşı stoperi kalmadı güzel oldu.
fbyi biz de yendik mi iyice dağılırlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

fbyi biz de yendik mi iyice dağılırlar.
İsmail Kartal'ın sonu olur. Tabi bizden önce gençler karşısında puan kaybetmezlerse.

Çevrimdışı manyak1903

Kulüpler bunu anlayana kadar yabancı tamamen sınırsız olur  :kop:
:kop:
sen şunu kaçırdın mı bir de ona bak :D Deniz atmıştı http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=720520

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

sneijderi hep şut çeken orta saha olarak örnek veririm.bugün hem maçı aldı hem de çok güzeldi be goller.tam yerine gitti.bombeli vuruyor bir de.(maçı izleyemedim zaten bir golleri gördüm soğuktu yine buz tuttu  :evillol: )
drogba gitti bir güçleri gitti.ama ikisi de karakterli çıktı.şimdiye çoktan para lafı yapmaları lazımdı.aslında bu biraz da el üstünde tutulup pohpohlanmalarından.onu hissettirmek lazım.

şu durumu da dikkate almak lazım.evet biz feneri yenersek dağılırlar ama bunu onlar da bildiği için feneri dağıtmak isterler mi.fenerasyon ve diğer gÖçler.bizi dağıtmasınlar da.

yarın güzel bir 3 puan yazarız inşallah.

Çevrimdışı Kemal

Bu Sneidere GS ne verse azdır, Juve maçı bu tarz maçlar adam parasını kat ve kat çıkardı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:34:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu emre konusunu izlanda maçı sısarında yazmıştım. bu adam tamamen bağlantılarıyla oynuyor. aslında futbol hayatı biteli çok zaman oldu. fenerde de ersun hoca bunu ve volkanı istemiyordu aslında ersun hocanın başını yediler. İnşallah beter olurlar

3.5 milyon euroya oynuyor o paranın ne kadar mafyaya akıyor kimbilir..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

sosanın bu sekilde maç kazandırma ihtimalini imkansız buluyorum,,dusunen varsa boyle cok yanılıyordur bosuna hiç beklentiye girmesin
sosa görevini yapıyor orada sıkıntı yok şu anda.geçen maç frikiklerini de hissettirdi.sneijder gibi şut olarak şu an için beklentim yok.izledikçe gösterir.

bizim eksiğimiz bu şut çekme işini yapacak bir kişi olması.yabancı takımlarda ceza sahası çevresinde en az 3 adam oluyor ,hepsi vurabilecek.bizde hiç yok ya da 1 kişi.bugün sneijderi bir boş bıraktılar hemen attı.hayırlısı artık.

Çevrimdışı manyak1903

aynı şekilde tarık gibi futbolcuların bonservis parası da sadece kulübe gittiğini sanmıyorum artık.düzen öyle bir düzenki.menajeri 4m e çıkaramaz ,en olmadı 1 se 2 yapar.bu gibi kurallarla ederinden fazlası veriliyor ve her şey kuralına uygun çıkıyor.artık para nereye gidiyor kim bilir.

bu arada gs yeni sabrisini tarıkla bulmuş.sabri de aslında 10 sene durdu durdu tam futbolu öğrendi , bir katkı vermeye başladı gönderdiler  :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

bilemeyiz tabi, daha önce de yazmıştım seyirci bunları bildiği için futbolan gittikçe soğuyor. bu adama 3,5 milyon verilir mi? ben bilet alacağım, forma alacağım bu adamda bizim paralarımızla 3,5 milyon euro alacak. şaka gibi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:41:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:41:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Beyler toplaşın.

Ön libero lazım. Lassana Diaarra Kadro dışı ocak'a kadar sonra satılacak muhtemelen  :saeek:

http://www.transfermarkt.com.tr/lassana-diarra/profil/spieler/23914
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:43:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Beyler toplaşın.

Ön libero lazım. Lassana Diaarra Kadro dışı ocak'a kadar sonra satılacak muhtemelen  :saeek:

baskanımız onun maasını odiyemez :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:50:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray'ın tercümanları bile aşırı itici  :uyucam:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beyler toplaşın.

son durumu nasıl bilmiyorum ama orta sahaya mutlaka transfer şart

Çevrimdışı manyak1903

Doumbia'nın fotoğrafa bakın

http://www.transfermarkt.com.tr/seydou-doumbia/profil/spieler/75287

:iscrewy:   :kop: :kop:
kafayı kesip koymuşlar gibi :D

ön libero ne zaman alınır bilemem ama pas özelliğinden çok , şutuyla can yakacak bir şey olmasını istiyorum.zaten onu yapan pası da verir  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Alvese de en az 3 mac gelir.bizim macta yok.olimpiyatta fenere acimamamiz lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Alvese de en az 3 mac gelir.bizim macta yok.olimpiyatta fenere acimamamiz lazim
bekir oynar bizim maçta alvesin yerine

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

O da dengesiz :D
orası öyle tabi ama bizim maça gelince dengeli oynarlar :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 22:11:29
  • Beşiktaş / Bodrum
orası öyle tabi ama bizim maça gelince dengeli oynarlar :)

Bekir de 2 hafta önce birisinin sırtına çıkmadı mı  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bekir de 2 hafta önce birisinin sırtına çıkmadı mı  :evillol:
işte o maçlarda yapar da bize geldi mi öyle kontrolsüz hareketler yapmaz kendisini frenler :)