Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971471 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Devre arası olur olmaz linnese imza attırılmasını bekliyorum.Başkan ve yönetim de gidip izledi artık alınmazsa ayıp
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Devre arası olur olmaz linnese imza attırılmasını bekliyorum.Başkan ve yönetim de gidip izledi artık alınmazsa ayıp

simdi biz pat diye 2milyon bonservis verdik iki gün once baskanın hiç transfer yapamayız laflarını unutmayalım derim:D egerki stadlar dolmamaya devam ederse seneyede transfer yapılmaz benden soylemesi :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

simdi biz pat diye 2milyon bonservis verdik iki gün once baskanın hiç transfer yapamayız laflarını unutmayalım derim:D egerki stadlar dolmamaya devam ederse seneyede transfer yapılmaz benden soylemesi :bandit:
bu sadece bizim sorunumuz değil ki.hangi kulübün stadı doluyor?Bizden önce batacak çok takım var.Özellikle sponsorları bile olmayan ve tek gelirleri seyirci geliri olan anadolu kulüpleri bu duruma direnemez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 23:04:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
25 kişilik kadro ortalama 1.3 milyon euro alsa 32.5 milyon eıro olur. yıllık yaklaşık 100 milyondur. 20 milyonda maç başılara gitse 120 milyon. normaldir bence ama bu bütçeyi en fazla 150 milyona çıkarabiliriz. ondan sonrası kesinlikle tehlikeli

Aynen durum bu. 150 milyon maaş bütçesnin vergisi bile 25 milyon yaklaşık yani bize dönüşü 175 milyon. Daha kulübün diğer gider kalemleri var.

Bütçe 350 milyon tllere vurmadan bu kadar bile çıkamayız. Bir yandan borç eritmemiz gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bu sadece bizim sorunumuz değil ki.hangi kulübün stadı doluyor?Bizden önce batacak çok takım var.Özellikle sponsorları bile olmayan ve tek gelirleri seyirci geliri olan anadolu kulüpleri bu duruma direnemez.

öyle öyle katılıyorum benim kastettiğim sey tek gelir kaynagımız bu ve artık bizim gelir kırdırabilicğeimiz gelecekten kredi .ekebiliceğimiz veya temlik edeceğimiz birsey kalmadı dolayısıyla baya zorlanıyoruz bu durumda en azından bir süre transfer yapılmaya bilir  :ok:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

öyle öyle katılıyorum benim kastettiğim sey tek gelir kaynagımız bu ve artık bizim gelir kırdırabilicğeimiz gelecekten kredi .ekebiliceğimiz veya temlik edeceğimiz birsey kalmadı dolayısıyla baya zorlanıyoruz bu durumda en azından bir süre transfer yapılmaya bilir  :ok:
2-3 mantıklı transfer yapılsın zaten pek ihtiyacımız olmaz :)

Çevrimdışı Pascal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  27 sn.27 saniye önce
Mustafa Pektemek ilk sene 1.500.000 maaş alacak. 600.000 zam yapıldı. Maç başı ücreti 15.000

Doğruysa çok yüksek.

Doğru değildir. Kaynak da pek sağlam sayılmaz  :evillol:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimiçi Samet Ç

Sanırsam Euro. 1,5 fix normal takımda herkes aynı seviyede burada tek tartışılması gereken zamı hakedecek ne yaptı? Bu adam 2 yıl sakattı zaten toplasan 1 yıl anca oynadı. Bence kademe kademe artmalıydı Mustafa'nın.

Cenk'e de 1 milyon verirler kesin.

Bu durumdayakında Ersan da 1,2 filan imzalar Veli de kabul ederse 1,3 civarına atar yok 2 filan istiyorsa Almeida örneği var aklını başına alsın. Biz Fernandes'i aramadık gidince Veli hiç aramayız.
Bende onu diyorum 2 yılda yanılmıyorsam 34 maç oynadı bu süreçte bu kadar zammı hak edecek ne yaptı. O yüzden bana biraz fazla geldi.Cenk'in maaşı da fazla geliyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 10:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Gs ne olsa düşüşe geçecek bu sene her türlü 3. bitirecekler ligi ama fener'i yenelerse 2 hafta sonra da biz yenersek Fener'e 7 puan takmak çok önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Gs ne olsa düşüşe geçecek bu sene her türlü 3. bitirecekler ligi ama fener'i yenelerse 2 hafta sonra da biz yenersek Fener'e 7 puan takmak çok önemli.
Bende gesenin yenmesini istiyorum ama berabere bitecek gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 10:40:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende gesenin yenmesini istiyorum ama berabere bitecek gibi.

Aynen ben de 0-0 bekliyorum kardeşim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen ben de 0-0 bekliyorum kardeşim
Ben 0-0 dan çok 2-2 gibi bir skor bekliyorum. Defans oyuncularının öne çıkacağı bir maç olabilir. Melo'nun ve Emre'nin kırmızısı garanti birde. Her neyse bunların derbisi önemsiz bizim yarın kazanmamız lazım. Kazanamazsak anlamı olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 11:02:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben 0-0 dan çok 2-2 gibi bir skor bekliyorum. Defans oyuncularının öne çıkacağı bir maç olabilir. Melo'nun ve Emre'nin kırmızısı garanti birde. Her neyse bunların derbisi önemsiz bizim yarın kazanmamız lazım. Kazanamazsak anlamı olmaz.

Sivas yerine azcık kapanan bir takım olsa yarın kazanamazdık ama Sivas olduğu için kazanacağız yarın  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sivas yerine azcık kapanan bir takım olsa yarın kazanamazdık ama Sivas olduğu için kazanacağız yarın  :ok:
İnşallah.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Derbi skor tahminim 1-1,bize her türlü yarayacak sonuç beraberliktir öylede olacaktır İnşallah iki takımdada iş yok.

Çevrimdışı Yakup

ben ilk yarı gs 1-0 önde bitirir ikinci yarı melo atılır ve gol yer gs 1-1 biter diye düşünüyorum. ama bu durumda bile gs en az 3 maç ceza laır diye de düşünmedene demiyorum. oda arkadaşım akşam maçta olacak o bile inşallah kötü oynarız da stres atarım diyor :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

yine kavga gürültü geçer bir maç da futbola dair hiçbirşey olmaz :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 12:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Bol kırmızı ve saha kapatma inşallah  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Spor Genel Müdürlüğü, sözleşmeye rağmen TT Arena'nın çatısını zamanında bitirmeyen Galatasaray Kulübü'nden, çatının imalat bedeli ve diğer zararlar ile birlikte, 3 Mayıs 2013 tarihindeki inşaat maliyetinin yarısı kadar ceza bedeli istedi. Bu rakam da yaklaşık 50 milyon TL tutuyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

bu sefer cok sakin bir derbi oalcaktır herturlu iddaaya girilir:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 13:51:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs'nin Devlet ile arasının bozulmasının sebebini bildiğim kadarıyla yazayım.

Riva bunların aslında riva çok büyük bir arsa yüzde 10'u bunların sadece. Ama imarı yok yani inşaat yapamıyorlar. İleride çıkma ihtimaline karşı sadece satma hakkı var burayı.

Sarıgül Gs'li olduğu için belediye başkanı olsaydı bunlara Riva için imar izni verecekti böylece oraya villalar döşenecek , etrafındaki arsaları 2 sene çnce toplayan Aysal da kendi arsaları için emsal gösterip imar isteyecekti.

Bu yüzden Gs sarıgül'ü destekledi Akp ile ters oldular o yüzden telekom sponsorluk anlaşmasını uzatmadı stad isim hakkını da uzatmayacak. Bankalar da kredi vermiyor bunlara Borsa'dan da önleri tıkadı hükümet.

Tek kredi alabildikleri Denizbank vardı bunun sebebi de Sberbank Denizbank'ı satın aldı birkaç sene önce. Rus bankası. Gs'nin birtakım hisselerini de aldılar.

Gs 2. kez sermaye artırımı yapamayınca locaların ve vip kolyukların 10 senelik geliri karşılığı Denizbank'tan para aldı. Yani yeni gelen yönetim stadtan sadece hasılat parası alabilecek kalanı çoktan kullanıldı.

İşin özü birileri el atmazsa Gs önümüzdeki en az 10 sene batımıştır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Gs'nin Devlet ile arasının bozulmasının sebebini bildiğim kadarıyla yazayım.

Riva bunların aslında riva çok büyük bir arsa yüzde 10'u bunların sadece. Ama imarı yok yani inşaat yapamıyorlar. İleride çıkma ihtimaline karşı sadece satma hakkı var burayı.

Sarıgül Gs'li olduğu için belediye başkanı olsaydı bunlara Riva için imar izni verecekti böylece oraya villalar döşenecek , etrafındaki arsaları 2 sene çnce toplayan Aysal da kendi arsaları için emsal gösterip imar isteyecekti.

Bu yüzden Gs sarıgül'ü destekledi Akp ile ters oldular o yüzden telekom sponsorluk anlaşmasını uzatmadı stad isim hakkını da uzatmayacak. Bankalar da kredi vermiyor bunlara Borsa'dan da önleri tıkadı hükümet.

Tek kredi alabildikleri Denizbank vardı bunun sebebi de Sberbank Denizbank'ı satın aldı birkaç sene önce. Rus bankası. Gs'nin birtakım hisselerini de aldılar.

Gs 2. kez sermaye artırımı yapamayınca locaların ve vip kolyukların 10 senelik geliri karşılığı Denizbank'tan para aldı. Yani yeni gelen yönetim stadtan sadece hasılat parası alabilecek kalanı çoktan kullanıldı.

İşin özü birileri el atmazsa Gs önümüzdeki en az 10 sene batımıştır.

birde hükümet tokispora stadyum çatısını kapatamadığı için + vergi cezasını onadığı içinde ceza yolladı. yanılmıyorsam ikisinin toplam tutarı 150 milyon tl eski para ile 150 trilyon.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

bugün iddia ediyorum ikisi de birbirine gol atamaz berabere biter :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

bugün iddia ediyorum ikisi de birbirine gol atamaz berabere biter :)

kesin bir penaltı olur gibi geliyor bana
ikisinde de tecrübeli (ünlem) adam var
alırlar bir şekilde penaltı :)