Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971967 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray'da kriz büyüyor.
Ödemeler olmadığı için Euroleague maçı için Sırbistan'a gitmek istemezken, araya giren Ergin Ataman büyük krizi 'şimdilik' dondurdu.

Komidin çocukları çok ahımızı aldınız son 2 yılda kendinizi bir halt sandınız bunlar başlangıç daha..
Beter olsun lavuklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Erceg ile Arroyo'yu geri alalım  :evillol:
Gelseler bile almam. Bu kadar net bizde indirime gitmeyenler gesede sene başı indirime gittiler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 22:13:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelseler bile almam. Bu kadar net bizde indirime gitmeyenler gesede sene başı indirime gittiler.

Biz indirim istemedik ki :)

Erceg Cska aldı direk bizde 500 bin alıyordu adama 2 milyon verdiler senelik  :nerd:

Arroyo da koçumuz sistemimize uymuyorduydu dediydi vıdıvıdı  :boom:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 22:15:34
  • Beşiktaş / Bodrum
GururLAN Tişörtleri çok güzel kaçırmayın kartalyuvalarında.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 22:16:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Özellikle Veli'nin üstündeki V yaka çok güzel 2 tane aldım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

normalde başka kulüplerin ekonomik sıkıntılar yaşamasına sevinmem ama bu gslılara müstahak bizle feda diyerek komidin diyerek dalga geçenler şimdi bizden daha beter hale geldiler o yüzden yalan yok ya içimin yağları eriyor daha da beter olsunlar smsle yine para dilenmeye devam etsinler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ilk maçta "paran komidinin üstünde hala duruyor geri al sana lazımdır " diye pankart açacan  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ekim 2014, 23:28:42
  • Beşiktaş / Bodrum
ilk maçta "paran komidinin üstünde hala duruyor geri al sana lazımdır " diye pankart açacan  :evillol: :evillol:

Biz yapmayız böyle şeyler de yazacak olduktan sonra neler neler geliyor şuan aklıma  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Biz yapmayız böyle şeyler de yazacak olduktan sonra neler neler geliyor şuan aklıma  :evillol:
Yazılsa neler yazılır da biz vicdanlı taraftarız yazmayız  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yazılsa neler yazılır da biz vicdanlı taraftarız yazmayız  :D
yok biz onlar gibi haysiyetsiz,onursuz,şeref yoksunu değiliz çok şükür o zamanda demiştim elbet bu günler geçecek illaki intikamımızı birgün alacaz işte o gün çok yakında artık intikam vakti geliyor.şampiyon olalım bu onlara verilecek en büyük cevaptır.

Çevrimdışı Deniz

Bu sene şampiyon olursak cincon fena rezil olur.tek korkum bu batan geminin mallarını batmasınlar diye şampiyon yapmaya falan çalışmazlar inşallah  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Baki mercimek ilk mesajını attı.İyi mavra dönecek  :kop: :kop:

Alıntı Baki Mercimek Nickli Üyeden Alıntı  Mesajı göster
Burası Beşiktaşın kalbi
Kalbinde Beşiktaş olanların arasına katılmanın mutluluğunu yaşiyorum..aslında aranızdan hiç ayrılmamıştım...
Teşekkürler Forza!!

Çevrimdışı Olimpos1903

fikret orman hakkında ne düşünüyorsunuz ben genel olarak hep olumlu bakmıştım gerek 8 senedir maketi yapılan statın inşaatına başlanması gerek çok güzel sponsorluklar ilk başta acemiliğinde vermiş olduğu yanlış transferlerden sonra güzel noktalara nokta atışı transferler yapılmasıyla alakalı falan ama bu tuğrul yenidoğanı hala işten kovmaması üstelik maaşına zam yapması,fener 1 milyon üye için yalvarırken bizim kabul edilmeyen 2000 üyemiz ve kartalbakışında da sormuş olduğum ve cevabı bu olan soru ve sorunlar Öncelikle merhaba erdem abi kulübe 1 çivi bile almadan Beşiktaş üzerinden prim yapan isimler hangileridir ve Fikret Orman hakkında ne düşünüyorsun sence Beşiktaşı ve taraftarı biraz daha sahiplenmesi gerekmiyor mu fener ile ilgili konuşmalarından çok rahatsızlık duyuyorum ama yaptığı işleri çok çok taktir ediyorum kimse yokken sahip çıktı stad yapıyor,borçları ödüyor(mu),güzel bir kadromuz oluşturuldu.Son olarak Önder Özenin yerine yeni bir isim düşünülüyor mu bir de olimpiyat stadı için düzenleme yapılıyor peki kim veriyor onun parasını şimdi gördüm haber hakkında ne düşünüyorsun bir de pektemeğin 2 yıla yakın sakatlığı bunu doğruluyor gibi http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=237372

---------------------------

Beşiktaş gibi bir kulüp sahipsiz kalmaz. Beşiktaş aciz bir camia değil. Yanan eve girdim, sahip çıktım gibi tabirler doğru yaklaşımlar değil. Kişileri yüceltirken Beşiktaş'ı küçümseyen tabirler gibi geliyor bana

Beşiktaş'ı herkes tanır. Şu an yöneticilik yapan kaç ismi tanıyorduk daha önce...
Hepsi kendilerini Beşiktaş sayesinde tanıtıyor. İş ve Özel hayatlarında bunun karşılığını fazlasıyla alıyorlar. Alsınlar ama mağdur olmuşlar gibi yapmasınlar.

Fakat şu bir gerçek. Türkiye'de kulüplerin durumu ortada Mali tabloda hemen hepsi göçmüş. Şimdi bu durumda başkan olmak büyük sorumluluk. Kimse ben talibim diyerek beklenti yaratmak istemiyor. İstiyorlar ki camia beni istesin öne itsin, gel kurtar bizi desin, biz de enkaz devralalım, beklentiler düşük olsun vs vs...

Şu çok basit sorulara cevap arıyorum:
Başkan Orman göreve geldi, kulüp içinde yıllarca yaşayan kan emicileri isim isim biliyordu. Yol verdi mi?
Beşiktaş'ın içindeki çarpık yapılanmayı biliyordu, önüne geçti mi?
İşe aldıkları kişi Kartal Yuvasını soyup gitti şimdi nerede dava takibi var mı?

Tek Kuruşunu yedirmem dediğiniz Kulübün Kasasından avans adı altında hiç hak etmediği halde 450 bin çeken adamları neden başımıza çıkardınız.
"Bırakın da kiminle çalışacağımıza biz karar verelim" dediğiniz kişinin ahlaksız kasetleri her yerde dolaşıyor. Ne yaptınız?
Yaşanan onlarca rezillik sonrası bile kapı dışarı etmeyip danışman yaptınız. Maaşını ikiye katlayıp bir de eski işinden yeni işine tazminat vererek uğurladınız. Neden?

Yanan eve girdiyseniz kimseyi koruyacak durumun olmaz. Elindeki suyu ilk gördüğünüz ateşe dökersiniz. Beşiktaş'ta yangın söndü mü?

Stat konusu tabi çok önemli ama stadı yıkarken kısa ve uzun vadede bir plan proje yapmak gerekmez mi? nerede oynayacağınızı belirlemek yönetimlerin işi değil mi?

"Kadıköy'den davet aldınız" Kapıyı açan olmadı!
"TT Arena'da oynayacaktık" rezillik çıktı.
Kasımpaşa'dan kovulduk.
Başakşehir'in kapısında yatıyoruz. Nafile
Böyle giderse Olimpiyat'ı bile alacaklar elimizden!

Şimdi ne olacak?

Sizin danışmanlar ne diyor bu işlere?
Her işi bitiriyor diyerek yüklü maaşlar ödediğiniz adamlar nerede?

Bende bunları soruyorum sormaya devam edeceğim.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

bir de dün sanırsam çarşıdan olan bir arkadaşla biraz tartıştım sırbistan maçında protesto etmeyi düşünüyorlarmış aramızda geçen konuşmaları olduğu gibi kopyala yapıştırla direkt olarak atıyorum düşünceleriniz neler biraz uzun olacak kusura bakmayın
Alen Markaryan ‏@AlenMarkaryan  15 Eki
Stad problemi ve polemiği yaşıyoruz
Yanlış ilişkiler,
Sahte davetler ve istemiyoruz diyenler
Şimdide koca İstanbulda saha bulamadık iyimi
 Yanıtla  Retweetle  Favorilere ekle   Daha fazla
 Ersan Kuzgun ‏@ershannn  15 Eki
@AlenMarkaryan cok normal taraftarin cogunlugu f.o yonetimine guvenmeyip yardim etmiyorsa rakipler neden yardim etsin ki ?
 Ünsal Aktaş ‏@Olimpos1903  15 Eki
@ershannn @AlenMarkaryan demirören layık size siz Beşiktaşı değil daha çok kendi eğlencenizi,cebinizi düşünüyorsunuz devam et aynen
 Yanıtla  Favorilere ekle   Daha fazla
@Olimpos1903 @AlenMarkaryan çok biliyorsun herşeyi çok 8 senemizi yedi demirören bırakalım bir 8 senemizi de fikret orman mı yesin ?
@Olimpos1903 @AlenMarkaryan terbiyesiz terbiyesiz konuşma adamın canını Sıkma klavye delikanlısı seni kim doldurmuş cebini ? Aptal herif !!!
@ershannn haklısındır bir şey demiyorum sadece fo dan başkası çıktı da seçilmedi mi
Kullanıcı Eylemleri   
Takip ediliyor

Ersan Kuzgun
‏@ershannn
@Olimpos1903 işini doğru yapsın f.o kalsın isimle işimiz yok bizim derdimiz Beşiktaş ı ziyan etmesinler başkan ın ismi beni ilgilendirmiyor
20:22 - 15 Eki 2014

Tweet metni
@ershannn adlı kişiyi yanıtla
@ershannn haklısın elbet herksein aklındaki düşünce belliydi fo seçilirken demirörenden hesap sorma ama sonuç yok benim tek takıldığım nokta
@ershannn hep kötü içerikli paylaşımlar yapılıyor bu külüpte hiç mi iyi bir şey yapmıyorlar hep mi eleştirilecek şeyler yapılıyor
@Olimpos1903 varsa iyi yapılan birşey söyle bizde Öğrenelim ? 3 sene oldu f.o geleli ne var elde gözle görülen ?
@ershannn 8 senedir maketi yapılan stat yapıma ne zaman başladı,hiç BJK li futbolcular ve ödenmeyen para haberlerine rastladın mı(örnek gs)
@ershannn haaa manevi babam dediği demirören piçinden hesap sormazsa gözümde sıfır ki gidişat o hiç haber yok 11 aralıkta mahkeme var
@ershannn bu arada açılan kartal yuvaları ve yapılan(yapılacak olan sponsorlukları) da unutmamak gerek bunlar eskiden var mıydı
@ershannn baştaki terbiyesiz sözümden dolayı tekrar özür dilerim partizan deplasmanında dikkatli olunuz hayırlı yolculuklar iyi geceler
@Olimpos1903 bunlari yapmak baskanin asli gorevi marsi yeniden bulmus gibi bahsetmene gerek yok yapacak tabi isine verdigi zararlari sayarim
@Olimpos1903 3 senede 60 milyon euro harcamis elle tutulur bir tane futbolcu goster yaada kimi kac paraya satariz ? bos laflara karnimiz tok
 Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi   Daha fazla
@Olimpos1903 3 sene sampiyonluk var mi ? yok kupa var mi ? yok sampiyonlar ligi var mi ? yok ... neyi konusuyoruz peki biz ?
@Olimpos1903 birde dilimin varmadigi tugrul yenidogan ve rezilliklileri kepazelilleri var ... uzaktan davulun sesi hos gelir ...
@Olimpos1903 i. toroman sozlesmesi bu sene bitiyordu sivasa kiralik verdik ... neden uzatiyorsun sozlemesini tekrar hoca istemiyor ?
@Olimpos1903 bizim baskanimiz YALANCI ister kabul et ister etme ...
 Yanıtla  Retweetlendi  Favorilere ekle   Daha fazla
@ershannn peki bu olaylardan turgay dwmir ali ecenin hic mi haberi yok insanları bilgilendirmiyorlar ben zonguldakta oturuyorum ist. Olaylar
@ershannn dan nasıl haberim olsun
@Olimpos1903 o zaman zonguldakta oturup Besiktas in semtinde oturan Besiktas i seven insanlara laf soylemeden once dusunmelisin ...
@ershannn haa tamam sen haklısın biz Besiktasi sevmiyoruz tamam hadi iyi gecelr görüntüleri cok cok onceden izlemistim hala nasil tvnin
@ershannn basinda bilmiyorum fo bu konunun çabuk üstünü örtmeye calisti farkindayim baska seylerinde farkindayim merak etme senin kadar
@ershannn sevmiyoruzdur elbet sen semtte oturuyorsan daha cok seviyorsundur elbet biz kimiz ki :)
@Olimpos1903 ben kimseyi tanimadan gormeden bilmeden suclamam konu kimin ne kadar sevdigi degil ,yanlis yonetiliyoruz bende dile getiriyorum
@Olimpos1903 demiroen soyleydi boyleydi kelamlari kabak tadi verdi ... hesabi soracak kisi sen ben degiliz baskan ... oda onu yapamiyor ...
@Olimpos1903 o zaman bende gecmise donmekten vazgecer suan ki baskanin yaptiklarina bakarim oda saolsun hic hayirli isler yapmiyor ...
@Olimpos1903 koca BESIKTAS camiasini bir stada hapsetti 3 yildir cok merak ediyorum stad bitince neyin arkasina siginacak...
@Olimpos1903 essek gibi calisiyorum sirbistana da giderim londra ya da ... baskan bize kale arkasini ayirmis o kim ki benim nerde duracagima
@Olimpos1903 hangi maca gidecegime karar veriyor ... f.o baskan olmadan once en son ne zaman stada gelip mac izlemis ?
@ershannn Beşiktaş hiç bir zaman sahipsiz değildr elbet onu SEVENler her zaman hakkina sonuna kadar sahip çıkacaktır
@ershannn bi an once bu taraftara dusmanmis politikasindan vazgeçmeli bu tur ve fenere yalaka davranislari benim de cok sinirimi bozuyor
@Olimpos1903 f.o iktidar yalakasi benim gozumde ... chp li degilim ama genel baskani stada gelmis mac izlemeye sen ev sahibisin mutlaka
@Olimpos1903 elini uzatip hosgeldin demek zorundasin ... Bizim icin Besiktas a siyaset bulastirdilar diyordu onu  yaptigi siyaset degil mi ?
@Olimpos1903 Besiktas spor kulubu yildiz futbolcularla sampiyon olmadi hic bir zaman taraftarin gucu kolej takimi havasiyla birlesti ve
@Olimpos1903 o muhtesem 15 yil suleyman sebayla beraber buyuk bir basariydi ... f.o taraftarinin gucunu reddeden bir baskan madem oyle
@Olimpos1903 gitmiyoruz iste icerde ki hic bir maca BEsiktas in sahibi kongre uyleri diyordu onlar gitsin bakalim kac kisi gidecek
@ershannn bi sey demiyorum dedigin her sey de haklisin tek sorun daha iyisi çıkana kadar en iyisi fo sonucta baska biri cikti mi?
@ershannn ben zaten basa Ahmet Nur Cebinin gecmesini istemistir ama benim istemem bir sey degistirmiyor fo kuculme yoluna giderek bastan
@Olimpos1903 Kartal yuvalarından çok alış veriş yapanları arıyorlar beni de aradılar
@Olimpos1903 hic dusunmeden evet dedim parasina bakmadan ... ne oldu kartal yuvalarini dolandiran kisi neden yargilanmiyor ?
@ershannn yanlis yapmistir Zaten Besiktasi taraftarindan kacirmak bir baska hataydi elbet kimin nerede oturacaginada o karar veremez
@ershannn merak ettigim sey neden bunlari aliece turhay demir fatih dogan hic soylemiyor bunlar bizzat kulübün icerinde olan tv calisanlari
@Olimpos1903 basladigi stadi biterecek tipis tipis gidecek merak etme oda biliyor yeni stadda rahat rahat mac izleyemeyecegini ...
@Olimpos1903 tugrul yenidoganin baskana santaj yaptigi herkesin dilinde ... zaten maasina aldigi zam ve mevkisinin yukseltilmesi gibi yada
@Olimpos1903 400 milyar nakit para cektigi de konusuluyor ... kimbilir baskanin neleri var ki santaj a magruz kaliyor gunahlari boyunlarina
@Olimpos1903 gormeden suclayamiyorum gormek lazim ama o video gibiyse santaj malzemesi gormsemde olur ...
@ershannn basladigi isi bitirsin sonrasini ben de tahmin etmiyorum Besiktasin cag atlatacak bir baskana ihtiyaci var kucultmeye degil
@Olimpos1903 semtte oturmaktan kastim cok sevmek az sevmek degildi bu tip seylerin konusuldugunu onceden duymakti bilmem anlatabildim mi
@Olimpos1903 yoksa BESIKTAS herkesin BESIKTAS i hangi ilde hangi ulkede oldugunun bir onemi yok ...
@Olimpos1903 dedin ya hic mi doru hareketi yok ? hic yok ... yapmakla zorunlu oldugu seyleri yapiyor bu onun dogru oldugu anlamina gelmez
@Olimpos1903 simitciysen simit satmak zorundasindir gecinmek icin oda simit satiyor ... ayakkabi satamazsin bilmiyorsan matematik belli ...
@Olimpos1903 bu kulubun sahibi kongre uyleri dedi tekrar secildi stada basladi sonra takimin sahibi taraftar oldu neden ? kombine satilsin
@ershannn belki haklisindir demirorenden sonra gelmesi de onu gözümde abartmama sebep olmustur
@Olimpos1903 peki kac tane kombine almis kongre uyeleri ? kim soracak bosa harcanan transfer paralarinin hesabini ? 3 senede 60 milyon euro!
@Olimpos1903 yeter demiroren dedik hain dediler ... q7 geldi guti geldi simao geldi biz uvey evlat olduk ... netice ortada ...
@Olimpos1903 eskiden boyle degildi yildiz topcumuz yoktu ama 15 sene lige ambargo koymustuk ... biz BESIKTAS i boyle sevdik ...
@ershannn tek sorun yeterin 5 sene sonra denmesi
@Olimpos1903 simdi f.o BESIKTAS i bizden resmen kaciriyor goremiyoruz takim ne yapiyor ne ediyor nasil calisiyor durum ne bilmiyoruz ...
@Olimpos1903 3 sene de f.o sans verdik sustuk icimize attik 2 sene daha bekliyelim emin ol catir catir satar kulubu sponsorluk adi altinda..
@ershannn biliyorum hocam bu durmu fo baskanliktan gittikten sonra kac kere maca gelecek o da gorulecek elbet
@Olimpos1903 baskan olmadan once 5 senedir ismini duymamistim ben f.o nin baskanligindan sonra hic duymayiz ticari hayatini da duzeltti bjk
@Olimpos1903 sayesinde ... artik batik bir is adami degil milleti susturmak icinde stadi bitirecek 2 yil dedi 4 yilda o stad biter ve gider
@Olimpos1903 olan yine sana bana olur ... forma al , bilet al , kombine al , oraya git buaraya git elde var sifir ....
@Olimpos1903 biz o takim sahaya ciktiginda duydugumuz hazzi anlatamadik f.o a ailenin yaramaz cocugu ilan etti bizi ... takim kotu gitti
@ershannn dedigim gibi o konuda cok haklisin bir aziz yildirimin taraftari sahiplenmesine bir de fo nun dusman gibi davranislarina
@Olimpos1903 cArsi siyaset yapti oldu ... yanlis transferlere bir suru paralar gitti cArsi kotu cocuk oldu ... kartal yuvalari dolandirildi
@ershannn bakiyorum cok cok yanlis ama gitse yerine kim gelecek tek secenek o gozukuyor(du)
@Olimpos1903 biz bedavaci olduk ... tugrul yenidoganin yemedigi halt kalmadi bize bedava bilet istiyorlar dedi ...
@Olimpos1903 stadi bitirmeden giderse bir daha sokaga cikmasin adamim diye ... basladigi isi bitirecek hayir duamizi alacak gidecek ...
@Olimpos1903 o kadar iyi biliyor ki yeni stadda tepki yiyecegini akli sira bir stada koca BESIKTAS taraftarini kandiracagini zannediyor ama
@Olimpos1903 yanlis ata oynuyor haberi yok ... efendiligimizden hakeret etmiyoruz ama yedigi her halttan haberimiz var ...
@Olimpos1903 biz BESIKTAS in baskanlik koltuguna saygimizi gosteriyoruz oysa bizi korkttugunu zannediyor isin en aci kismi da bu ...
@Olimpos1903 sirbistan da protesto edicez bakalim ne diyecek bedavaci diyebilecek mi ? basin soracak hayirdir baskan diye elbet oda su
@Olimpos1903 cevabi verecek stadimiza yogunlastik vs vs masallar masallar ...
@ershannn hocam seb semtte oturan biri olarak elbet daha dahlam bilgilere asiyorsundur ama ben sadece tvlerden internetten bir seyler
@ershannn öğrenmeye calisiyorum fikret ormanin konusmasida sempatik geliyor o surusu falan bilmiyorum sicak geliyor(du)
@Olimpos1903 uzayda da otursan farketmez bir soru sorucam sana ...
@Olimpos1903 onder ozen mi futbolu daha iyi biliyor yoksa ahmet nur cebi mi ?
@ershannn şüphe mi var tabii ki de önder özen
@Olimpos1903 neden yedi onder ozen i ? yalcin ayhan dan daha kazma cok topcu var takimda birak almis adam o topcuyu ziyan etme adami ...
@Olimpos1903 futbolu futbol oynamis , futbolu seven , futbolu bilen insanlar yonetsin istiyoruz kotu birsey mi bu ? neden nur cebi ?
@ershannn ben nereden bileyim hocam neden yediğini bi anda oldu zatenbistifa sureci ama daha oncesi de var ama basli basina bir hataydi
@Olimpos1903 parasi var cunku ... yillardir sadece bjk degil turk futbolu bundan ilerlemiyor ... a.madrid , benfica , bayern munih , sevilla
@Olimpos1903 daha onlarca avrupa da basarili olmus kuluplerin basinda hep futbolu bilen insanlar var ... hadi yedin diyelim onder ozeni
@ershannn onder ozenin gonderilmesi hala onun projelerini harekete gecirmeye calisiyorlar haa basarabilirler mi sanmam
@Olimpos1903 bari oyle birini getir ki futbol bilgisini kimse tartisamasin ... ahmet nur cebi nin parasindan bize ne allah daha cok versinde
@Olimpos1903 olan BESIKTAS a oluyor ...
@ershannn biliyorum o kadar futbolun basinda onu sevwnler degil onun sevilen bir oyun oldugunu görüp kendini tanitan para babalarinin oldugu
@ershannn nu ama bu kokten degistirilmesi gereken bir sey o kokude bu para babaları olusturdugu icin degismeyecek gibi
@Olimpos1903 bu takimda veli top oynuyorsa yalcin ayhan da yedek kulubesinde otururdu ... hic olmazsa onder ozen istifa etmezdi ... bugun
@Olimpos1903 satabilecegimiz tek topcu var pedro franco onuda onder hoca buldu getirdi ayiptir bu kadar haksizlik edilmez bir insana ...
@Olimpos1903 yani senin anlayacagin yaptigi tek bir doru hareket yok ... stad dersen o stad demiroren zamaninda neden yapilmadi biliyormusun
@ershannn farklı bir sey demedim zaten daha o istifa söylentisi cikinca karsi çıkmıştım ama ben ne yapabilirim yapacagim tek sey forma almak
@Olimpos1903 butik otel yapmak isitoyrdu demiroren eski acik kismina turizm bakanligi sadece stada izin veriyordu ondan yapilmadi
@Olimpos1903 f.o butik otelden vazgecti stada izin cikti ... superman degil yani f.o bunu bil ...
@ershannn oyle bir sey diyen yok attığım fotoya bakmadin sanirim merak etme aklımız var görebiliyoruz bazi şeyleri
@Olimpos1903 stadin maketini kuramazken f.o gercegini yapiyor dedin de ona istinaden bilgin olsun diye yazdim .. iktidar ne derse f.o yapmak
@Olimpos1903 zorunda ... cunku ticari hayati BESIKTAS tan cok daha onemli ... onu riske atamaz ... hadi iyi geceler ...
@ershannn eyvAllah ama bıktım artik bu sorunlardan gunesli gnleri gorememekten istedigim sampiyonluk falan degil yemisim kupayi
@Olimpos1903 insallahlara masallahlara kalmis bisim isimiz ... haftaya netlesir ... tekrar iyi geceler ...
@ershannn tek istedigim hakki yenmeyen sorunsuz Şerefiyle oynayan bir Beşiktaş görmek bastaki ifadem için tekrar kusura bakmayin
@ershannn hakkinizi helal edin partizan macinda dikkatli olunuz iyi geceler son sozumuz Besiktas
@Olimpos1903 gidicez gorucez onlarda dikkat etsinler ... son sozumuz BESIKTAS !!!
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Türkay

Aslında galatasaray macında "Gün gelir devran döner…" pankartı açılmalı :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

bu yıldırım demirören kulüplere farklı yaptırımlarda bulnacağız diyor kimsede çıkıp karşısına beşiktaşada ceza verebilecekmisiniz beşiktaşın borcunun şu kadarı sizin döneminizde oldu.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 10:22:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Piyasada sağ bek için Kaderabek ve Linnes var sadece.

İkisi de çok benzer tip.

Linnes bu sene 4 gol 6 asist yaptı

Kaderabek geçen sene 5 gol 10 asist yaptı.

İkisi de çabuk oyuncu ama ikisi de hızlı oyuncu değil yani uzun alanda hızlanamıyorlar.

Kaderabek fizik olarak çok daha iyi. Daha uzun , daha dengeli , kondisyonu daha iyi ve güçlü. Linnes ise teknik olarak çok daha iyi. Driblingi Töre kadar iyi nerdeyse ortaları ve şutları çok iyi.

İkisi de takım oyuncusu ikisi de çalışkan.

Özetle hangisi gelirse gelsin fark yaratacak ancak Bilic seçecekse kesinlikle Kaderabek'i seçer eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ekim 2014, 10:25:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine başladılar Avrupa'nın gözü Dünya derbisinde diye  :kop:

Ya akreditasyon yaptıran yabancı gazeteci sayısı 5'i geçmiyor be her sene  :kop: Bizim maçlara gelen japonlardan az  :kop:

Futbol yok sahada bir kere bol bol kavga dövüş , Emre ve Volkan'ın poz atma çabaları , Melo'nun itlikleri alın size Dünya derbisi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

İkisi de çok benzer tip.

İkisi de çabuk oyuncu ama ikisi de hızlı oyuncu değil yani uzun alanda hızlanamıyorlar.

Kaderabek fizik olarak çok daha iyi. Daha uzun , daha dengeli , kondisyonu daha iyi ve güçlü. Linnes ise teknik olarak çok daha iyi. Driblingi Töre kadar iyi nerdeyse ortaları ve şutları çok iyi.

Özetle hangisi gelirse gelsin fark yaratacak ancak Bilic seçecekse kesinlikle Kaderabek'i seçer eminim.
Ben de bire bir aynı düşünüyorum. Hangisi olursa olsun ikisi de iyi. Ama ikisini aynı anda alamayacağımıza göre ben önce Kaderabek, o olmazsa Linnes derim.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Yakup

İkisi de çok benzer tip.

musa muhammed 14 gün sonra kartal olmak için yaşını dolduruyor. kesinlikle musa muhammed denenmeden kimseyle anlaşılacağını özellikle devre arası transfer yapabileceğimizi pek düşünmüyorum. ocakta yabancı kuralı açıklanınca ersan,veli ve mustafa ile sözleşme imzalanır bizim için devre arası böyle geçer diye umuyorum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Dünya derbisine gelllll.el salako  :kop:

Çevrimdışı Tolga

dünya derbisi mi yav o maça hala derbi diyenler var şaka gibi

Çevrimdışı Deniz

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için satışa çıkarılan 30 bin biletin sadece 7.700'ü satılmış durumda (Ntv Spor)

Çevrimdışı Olimpos1903

utanmadan birde dalga geçiyorlar yüzsüzler

Beşiktaş Kulübü'nün 18 Mart 2013 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edilmemesi üzerine 'hükmen ibra' davası açan Yıldırım Demirören'in, bu talebi mahkemece reddedildi. Demirören'in avukatı, dava dilekçesinde, "Müvekkilim hırsızlık mı yaptı?" ifadelerini kullandı Beşiktaş Kulübü'nün 18 Mart 2013 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edilmemesi üstüne 'hükmen ibra' davası açan Yıldırım Demirören'in, bu talebi mahkemece reddedildi. Demirören'in avukatı, dava dilekçesinde, 'Müvekkilim hırsızlık mı yaptı?' ifadelerini kullandı. Şu anda TFF Başkanlığı oluşturan Beşiktaş'ın eski başkanı Yıldırım Demirören ile ortak Ertunç Soğancıoğlu ve Mehmet Soysal'ın, Beşiktaş Kulübü'nün 18 Mart 2013 tarihinde yapılan Genel Kurulu ile alakalı 'hükmen ibraya karar verilmesi' talebi kabul edilmedi.

Çevrimdışı magnes

Dünya derbisini sadece 1 kanal yayınlıyor  :D :lol: