Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972609 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi murat

Şu milli takımda ardaya sinir oluyorum işin basiti varken hep bir mükemmel bir artistik hareket peşinde koşuyor.takımdaki arkadaşlarına hava atar gibi oynuyor.birde sağ ve sol bekletiniz bek olarak 5 para etmiyorlar.asıl görev yerlerinde hiç yoklar.zayıf takımlara karşı hücum beki iyi ama üst düzey maçlarda bek gibi beklerim eksikliğini çok çekiyoruz.kabak hep stoper ve kalecilere patlıyor.
mürekkep kurumadı yine haklı çıkardılar.bu sefer kurban acemi çocuğa patladı.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Sorun şu ki neden ikisi birden alınmıyor :)

Yabancı stoper alacaklar Sivok neden gitmiyor.

Babam böyle güzel puding yapmayı nereden öğrendi  :biggrinking:
:kop: :kop: :kop:  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

linnes alınmayıp musa muhammed falan oynatılacaksa biz gene ümitlenmeyelim şampiyonluk için sağ bek eksikliği bas bas bağırıyor bu arada gol attığı için değil ama bilali devre arası alsak lig için rotasyonda kullansak fena olmaz diye düşünüyorum.
musa iyi oyuncu hocam bana mantıklı geliyorda yabancı stoper alınacaksa pedroyu kesmek zorunda kalacak bilic ben onu düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

musa iyi oyuncu hocam bana mantıklı geliyorda yabancı stoper alınacaksa pedroyu kesmek zorunda kalacak bilic ben onu düşünüyorum
hocam iyi oyuncu olabilir de bize geldiği zaman direk katkı verecek oyuncular lazım musa muhammed belki 1-2 sene sonra bu takımda forma giyebilir ama şampiyonluğa gideceksek bize 17 yaşındaki oyuncular değil daha tecrübeli ve sürekli oynayan oyuncular lazım ben öyle düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Adnan aybaba bugünden sonra "Türk Futbolunun cenazesini kaldırıyor " diye temsili cenaze kaldırır  :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Oğuzhan'ın son durumu hakkında bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı Olimpos1903

Oğuzhan'ın son durumu hakkında bilgisi olan varmı ?
salı günü belli olacakmış :akuma: :busted_cop:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ALI RIZA

salı günü belli olacakmış :akuma: :busted_cop:
bugün salı _? ne oldu acaba durum  :ebebe:

Çevrimdışı FARUK

İns.  birseyi yoktur
Tahminim köprücük kemiğinde kırık  :alala:

Çevrimdışı Deniz

İns.  birseyi yoktur
Tahminim köprücük kemiğinde kırık  :alala:
Kırık olsa o kadar dk oynayamazdı.Bağlarında zedelenme vardır

Çevrimdışı FARUK

Kırık olsa o kadar dk oynayamazdı.Bağlarında zedelenme vardır
İns oyledir ama omuz dusuk duruyordu

Çevrimdışı Deniz

İns oyledir ama omuz dusuk duruyordu
Orası eğer kırıksa iyileşme süreci uzun diye biliyorum.Hareket etmemen falan gerekyor.Değildir inşallah

Çevrimdışı ALI RIZA

Orası eğer kırıksa iyileşme süreci uzun diye biliyorum.Hareket etmemen falan gerekyor.Değildir inşallah
oğuzhan için engel değil discolara barlara kim gidecek _?
en fazla zedelenmedir nazlıdır bizim oyuncu... hafta sonu oynar

Çevrimdışı Deniz

oğuzhan için engel değil discolara barlara kim gidecek _?
en fazla zedelenmedir nazlıdır bizim oyuncu... hafta sonu oynar
yarın belli olur ben de zedelenme olarak düşünüyorum

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Kemal

Gitmeyeceksin arkadaş milli maça falan , uyduracaksın bir bahane, şuraya bak Ozi sakatlandı- Demba Ba nın milli takımda ne olduğu belli değil adamlar MR sonuclarını bile yollamamış, Gökhan Töre sekiyodu, Olcay yoruldu.Sivok desen yaşını başını almış adam çok yoruldu.

lig desen, İlhan Pepe midir Tepemidir her ne yaprağımsa kasap , Sosanın anasını ağlattı, birde adam görmüyoken arkadan yaptıki Sosa ayağını kaldırıp darbeyi bile azaltamadı. Pektemek yine sakat.

Stat desen yok , basın desen birilerine 4.yıldız için yarışta.

Çekelim bu takımı ligden bari bizede ızdırap olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, milli takıma giden ve sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda altyapı oyuncularıyla birlikte bir antrenman maçı yaptı. Karşılaşmada A Takım futbolcuları ile altyapı oyuncularının karmasından oluşturulan takımlar mücadele etti. Veli ve Atiba da karşılıklı takımlarda yer aldı.
Mücadelenin ilk yarısında Atiba, Veli'ye sert bir müdahale yaptı. İkinci yarıda ise bu kez Veli, Atiba'ya sert giren isim oldu. Bunun üzerine Kanadalı futbolcu, takım arkadaşına "Düzgün oynasana, sert girme, sakatlayacaksın" diye çıkıştı. Veli ise "Bebek gibi ağlama, top oyna" karşılığını verdi. Ardından iki oyuncu birbirinin üzerine yürüdü.
Tartışmanın büyümesini ise araya giren yardımcı antrenörler önledi. Teknik direktör Slaven Biliç'in oturduğu sandalyeden kalkmayıp yaşananları sadece izlemekle yetindiği bu kavga sonrasında çalışmaya nokta kondu.
Vatan

Komplo haberleri başladı yine :D

Çevrimdışı magnes

Beşiktaş, milli takıma giden ve sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda altyapı oyuncularıyla birlikte bir antrenman maçı yaptı. Karşılaşmada A Takım futbolcuları ile altyapı oyuncularının karmasından oluşturulan takımlar mücadele etti. Veli ve Atiba da karşılıklı takımlarda yer aldı.
Mücadelenin ilk yarısında Atiba, Veli'ye sert bir müdahale yaptı. İkinci yarıda ise bu kez Veli, Atiba'ya sert giren isim oldu. Bunun üzerine Kanadalı futbolcu, takım arkadaşına "Düzgün oynasana, sert girme, sakatlayacaksın" diye çıkıştı. Veli ise "Bebek gibi ağlama, top oyna" karşılığını verdi. Ardından iki oyuncu birbirinin üzerine yürüdü.
Tartışmanın büyümesini ise araya giren yardımcı antrenörler önledi. Teknik direktör Slaven Biliç'in oturduğu sandalyeden kalkmayıp yaşananları sadece izlemekle yetindiği bu kavga sonrasında çalışmaya nokta kondu.
Vatan

Bu senaryoları nasıl buluyorlar acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Vatan

listenin üstünde biz olunca birilerine fena batıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Trt Haber'de Chelsea ile bir anlaşma yapacağımızı söyledi demin. Acaba gerçeklik payı nedir. Böyle bir anlaşma olursa Chelsea'den istediğimiz şekilde oyuncu kiralayabiliriz.

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş, Jose Sosa'nın bonservisini almak için yarın Metalist Kharkiv'e 2 milyon euro ödeme yapacak.

Çevrimdışı Tolga

Vatan

bunları haber diye yapanlardan iyi senaristler çıkar hep söylemişimdir :)

Trt Haber'de Chelsea ile bir anlaşma yapacağımızı söyledi demin. Acaba gerçeklik payı nedir. Böyle bir anlaşma olursa Chelsea'den istediğimiz şekilde oyuncu kiralayabiliriz.
doğruysa çok iyi olur ucuz yollu birçok oyuncu kiralayıp satın alabiliriz.

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş, Jose Sosa'nın bonservisini almak için yarın Metalist Kharkiv'e 2 milyon euro ödeme yapacak.

sosanın zaten alınması lazım ve alınacaktır da.

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
Oğuzhan Özyakup..Omzunda çıkık var..MR çekildi..Ameliyata gerek yok..Tedavisine başlandı..Sivasspor maçında oynaması zor..

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  5 dk.5 dakika önce
Oğuzhan Özyakup..Omzunda çıkık var..MR çekildi..Ameliyata gerek yok..Tedavisine başlandı..Sivasspor maçında oynaması zor..
bu nasıl iş arkadaş sakatlanan geri gelemiyor hay ben böyle işin