Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972474 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 22:06:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sneijder serbest kalmış 90 gündür maaşını alamıyormuş. Sözleşmesinde 30 gün para ödenmezse serbest kalır maddesi varmış.

Fener alsın da gülelim biraz  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fener alsın da gülelim biraz  :kop: :kop:
bilmiyorum da inşallah biz almayız  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 22:17:33
  • Beşiktaş / Bodrum
bilmiyorum da inşallah biz almayız  :evillol:

Stadtan hisse verirsek anca  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Abdülkerim Durmaz : Ben niye stadımı Beşiktaş'a vereyim.

Ahmet Çakar : Sen kimin malını kime vermiyorsun. Beşiktaş'ı Ankara'ya gönderen Tff'ye ve devlete yazıklar olsun.

İyi futbol oynayarak lideriz ya Abdülkerim bey rahatsız oldu herhalde. :D

Çevrimdışı Kemal

ROK dıyo ki : Arkadaşımın Plazasından stadı yukardan inceledim bitmez ve ayrıca Dolmabahçe Sarayının yanında stat yapıyolar.

Ulan orda kimsede demiyoki, lan senin arkadaşının Süzen plazası stadın yanında silüetin ortasına bacak sokar gibi girerek göğe yükseliyoya ona niye laf söylemiyosun ?

Çevrimdışı Yakup

ROK dıyo ki : Arkadaşımın Plazasından stadı yukardan inceledim bitmez ve ayrıca Dolmabahçe Sarayının yanında stat yapıyolar.

Ulan orda kimsede demiyoki, lan senin arkadaşının Süzen plazası stadın yanında silüetin ortasına bacak sokar gibi girerek göğe yükseliyoya ona niye laf söylemiyosun ?

arkadaşının ki ona girsin.  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı magnes

Gökhan Töre olayını canlandırmak isteyen arkadaşlar  :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Sedat

Bugün ki organizasyon yüzleri güldürmüş ki devamı geliyor hemen  :D

"Cenk Tosun ve Veli Kavlak, Vialand AVM Kartal Yuvası'nda Taraftarlarımızla Buluşacak
Yıldız futbolcularımız Cenk Tosun ve Veli Kavlak 16 Ekim 2014 Perşembe günü, Vialand AVM Kartal Yuvası'ndan alacağınız ürünleri imzalamak için saat 14:30-15:30 arasında sizlerle mağazamızda buluşacak.
Tüm taraftarlarımızı Vialand AVM Kartal Yuvası'na bekliyoruz"
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Olimpos1903

organizasyona katılım nasılmış kaç kişi vardı ki acaba giden veya yakından geçip gören var mı?
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Olimpos1903

Sneijder serbest kalmış 90 gündür maaşını alamıyormuş. Sözleşmesinde 30 gün para ödenmezse serbest kalır maddesi varmış.
Aslında 2-2,5M euroya falan alabilsek epey iş yapardı sonunda kumaşı belli kaliteli bir oyuncu ama şimdiki aldığı parayı bırakacağını sanmıyorum sonuçta ortada bir sözleşme var söke söke alır sabri ile ebouenin de alacakları varmış faiziyle birlikte bu arada hajrovic davası ne zaman sonuçlanacak bilgisi olan var mı?
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  3 dk.3 dakika önce
FLAŞŞŞ !
BEŞİKTAŞ devre arası transfer dönemi için Yunan stoper VANGELİS MORAS ile anlaşmak üzere !
Menajeri George Kazianis İstanbul'da!

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic bu 33'lüklerden ne zaman vazgeçecek anasını satayım ya.Takım cayır cayır bağırıyor çift yönlü orta saha diye.  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

FLAŞŞŞ .
BEŞİKTAŞ devre arası transfer dönemi için Yunan stoper VANGELİS MORAS ile anlaşmak üzere .
Menajeri George Kazianis İstanbul'da.
o kim arkadaş ayrıca bizim stopere ihtiyacımız mı var sağ bek ve ön libero yeterli.seneye sivok un yerine stoper alabiliriz o ayrı tabi bir de ala ala 33 yaşında yunan bir stoper mi alacakmışız bilmiyorum da bana inandırıcı gelmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

FLAŞŞŞ .
BEŞİKTAŞ devre arası transfer dönemi için Yunan stoper VANGELİS MORAS ile anlaşmak üzere .
Menajeri George Kazianis İstanbul'da.
derin merin hikaye  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 22:02:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 22:03:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Alınacak olduktan sonra illa yaşlı alınacak Rolando'nun sözleşmesi bitiyor sene sonu.

Devre arası 2 milyona alırız Porto'dan 29 yaşında daha 1,92 taş gibi çabuk stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 22:04:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'i çok iyianlıyorum çıkıp kafa vuracank agresif ama sakatlanmayan pozisyon hatası yapmayan bir adam istiyor.

Haklı da lakin 33 olması şart değil yaşının bunun için  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Şu milli takımda ardaya sinir oluyorum işin basiti varken hep bir mükemmel bir artistik hareket peşinde koşuyor.takımdaki arkadaşlarına hava atar gibi oynuyor.birde sağ ve sol bekletiniz bek olarak 5 para etmiyorlar.asıl görev yerlerinde hiç yoklar.zayıf takımlara karşı hücum beki iyi ama üst düzey maçlarda bek gibi beklerim eksikliğini çok çekiyoruz.kabak hep stoper ve kalecilere patlıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu milli takımda ardaya sinir oluyorum işin basiti varken hep bir mükemmel bir artistik hareket peşinde koşuyor.takımdaki arkadaşlarına hava atar gibi oynuyor.birde sağ ve sol bekletiniz bek olarak 5 para etmiyorlar.asıl görev yerlerinde hiç yoklar.zayıf takımlara karşı hücum beki iyi ama üst düzey maçlarda bek gibi beklerim eksikliğini çok çekiyoruz.kabak hep stoper ve kalecilere patlıyor.
caner süper Bizde olsa kimse yok demez... Gökhan gönül de formsuz olabilir ama ama formda olduğu zamanları biliyoruz...

Çevrimiçi murat

caner süper Bizde olsa kimse yok demez... Gökhan gönül de formsuz olabilir ama ama formda olduğu zamanları biliyoruz...
ben defansta iyi oldukları hiç bir dönem hatırlamıyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes'in alınmaması gündemdeymiş Musa Muhammed'i kadroya dahil edip yabancı bir stoper alınabilirmiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2014, 22:52:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes'in alınmaması gündemdeymiş Musa Muhammed'i kadroya dahil edip yabancı bir stoper alınabilirmiş.

Sorun şu ki neden ikisi birden alınmıyor :)

Yabancı stoper alacaklar Sivok neden gitmiyor.

Babam böyle güzel puding yapmayı nereden öğrendi  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

linnes alınmayıp musa muhammed falan oynatılacaksa biz gene ümitlenmeyelim şampiyonluk için sağ bek eksikliği bas bas bağırıyor bu arada gol attığı için değil ama bilali devre arası alsak lig için rotasyonda kullansak fena olmaz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...