Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973978 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2014, 23:46:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tam Demirören ligi bu. Para var diye kendini adam sanmak. Ligin yüksek olan tek şeyi bütçesi 10 yıldır böyle bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Cenk gönen geçmeli kaleye tolga cidden kafa olarak futbolda değil.o goller yenmez hele 2. gol.sezemiyor pozisyonları
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2014, 23:57:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk gönen geçmeli kaleye tolga cidden kafa olarak futbolda değil.o goller yenmez hele 2. gol.sezemiyor pozisyonları

Ben Tolga'nın ölüsünü Cenk'ê tercih ederim. Cenk aşırı rahat adam. Tolga evet çok iyi top çıkaramıyor ama yan top hatası yapmıyor. En azından Zıplıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben Tolga'nın ölüsünü Cenk'ê tercih ederim. Cenk aşırı rahat adam. Tolga evet çok iyi top çıkaramıyor ama yan top hatası yapmıyor. En azından Zıplıyor.
Atletico maçında İnönüdeydim.Cenk o son golü yediğinde sahaya atlıyordum abim tuttu  :lol: .Ama şu an tolga da aynı duruma getirmek üzere.Cenke şans verilip denebilir.Bu sezon hatasız oynadı oynadığı maçlarda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

tolga böyle oynamaya devam ederse kendi kendine formayı cenk e verecek gidişat bunu gösteriyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga hatalı goller yedi ama bana derseniz ki Tolga'yı kesip Cenk'i oynatalım güler geçerim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 00:13:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Kabul ekstra iş yapmıyor ama Cenk güven vermiyor asıl sorun bu.

Ben biliyorum ki kornerde ortalarda hava topu Tolga'nın eline yapışır. Şutları sektirmez. He aman aman top çıkarmaz ama bizim savunmamız zaten aşırı pozisyon vermiyor.

Cenk'in konsantrasyonu çok zayıf en başta. 40 dakika top gelmezse ilk gelen topu içeri alıveriyor. Oynarsa ilk golde başlar herkes ulan senin eline ayağına diye aman derim  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yahu en azından cenk hatalı gol yedi mi linç edebiliyoruz tolgaya elimiz varmıyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 00:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu en azından cenk hatalı gol yedi mi linç edebiliyoruz tolgaya elimiz varmıyor  :kop: :kop:

:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 00:42:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de kendini sıyırıyor biraz ama taktik fukarası bir milli takım teknik direktörü var.

Tek bildiği önde bas bayılt kanatlardan gel. Devre arası motivasyonla itele bu kadar. B planı yok. Sistem bilgisi kendisini bile yok oyuncularda olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir de kendini sıyırıyor biraz ama taktik fukarası bir milli takım teknik direktörü var.

Tek bildiği önde bas bayılt kanatlardan gel. Devre arası motivasyonla itele bu kadar. B planı yok. Sistem bilgisi kendisini bile yok oyuncularda olsun.
ne bekliyorsunuz ki bu kadar dandik futbol dünyamızın taratoru da olsa olsa bu kadar olur. büyük başkan yd bu dururmu inceleyip çözüme kavuşturacaktır.yersen  :D

Çevrimdışı Yakup

Cenk konusuna şu şekilde katılırım. Tolga trabzonda oynarken kötü zamanlarında nasıl onurla değişiyordu yada tam tersi. Bilicinde arada bu takımın 2 kalecisi olduğunu hatırlatması anlamında cenk'i oynatmalı diye düşünüyorum. Misal gelecek haftaki  sivas maçı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 12:32:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk konusuna şu şekilde katılırım. Tolga trabzonda oynarken kötü zamanlarında nasıl onurla değişiyordu yada tam tersi. Bilicinde arada bu takımın 2 kalecisi olduğunu hatırlatması anlamında cenk'i oynatmalı diye düşünüyorum. Misal gelecek haftaki  sivas maçı.

Denenecek maç Sivas maçı değil aman ha  :kop:

Ne bileyim gençler filan olsa tamam da Aatif Şeyşu Cenk'i elek yapar uzaktan çok şut atıyor Sivas bir hafta da ha Beklesin Bilic ben Partizan maçına bile razıyım  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Denenecek maç Sivas maçı değil aman ha  :kop:

Ne bileyim gençler filan olsa tamam da Aatif Şeyşu Cenk'i elek yapar uzaktan çok şut atıyor Sivas bir hafta da ha Beklesin Bilic ben Partizan maçına bile razıyım  :biggrinking:

tolga'nın geçen sene ki sivas maçından dolayı sivas maçı demiştim.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı WarrChief

http://www.transfermarkt.com.tr/bjorn-engels/profil/spieler/193469

İstediğimiz stoper Belçika'da yatıyor 1,94 boyunda taş gibi 20 yaşında daha. 4 milyon euro bonservisi var gibi duruyor.

Bu sezon 6 maçta 3 duran top golü var kafa ile.

Geçen sezon 23 maç 4  kafa golü.

ben iki sezondur ozel bir istek üzerine
BRANISLAV TRAJKOVIC i takipteyim uyar ise klube onerilecek
farklı bir stilde bircok yerden olumlu raporlar var"mıs" bana gore oyle bir profil yok ama alınıcaksa boyle biri alınmalı
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 14:01:56 WarrChief ]

Çevrimdışı Deniz

Türkiyede futbolun geldiği son nokta:

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 14:41:44
  • Beşiktaş / Bodrum
ben iki sezondur ozel bir istek üzerine
BRANISLAV TRAJKOVIC i takipteyim uyar ise klube onerilecek
farklı bir stilde bircok yerden olumlu raporlar var"mıs" bana gore oyle bir profil yok ama alınıcaksa boyle biri alınmalı

25 yaşına gelmiş kendi liginden çıkamamış Sırp stoper var. Atınç'ı koyarım böyle bir şey yapacağıma ben.

Eğer alınacaksa genç stoper gerçekten uzun ve gerçekten potansiyelli olmalı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 14:42:10
  • Beşiktaş / Bodrum

Her halk hakettiğini yaşar. Hakettiği sunulur. Arz talep meselesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bunu telegolde şike döneminde erman toroğlu da yapmıştı bari yapacaksanız özgün birşey yapın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Türk futbolu bitti uzatmalara oynuyor.Biz ailece her Demirspor maçına ,senede de 4-5 kere İstanbula Beşiktaş maçına gelen bir aile olarak şimdi maça gidecek adam bulamıyorum.
Babama diyorum passo çıkartmam diyor,abime amcama diyorum aynı kuzenler desen kim uğraşacak zaten stad boş tadı olmaz diyor.

Milli takımın ruhu falan kalmadı eskiden milli maç oldu mu sosyal medya yıkılır herkes maça odaklanırdı,şimdi maç olduğunu bile kimse bilmiyor .Kulüpler sponsor bulamıyor.

Tutamadım kendimi Digitürk aldım ingiltere ligi varken Beşiktaş maçı hariç TR liginden 1 maçı bile izlemiyorum.Adamların lig sonuncusu bile bizim kulüplerden daha iyi oynuyor.Tribünler dolu zeminler güzel futbol adına herşey var.

El birliğiyle futbolu bitirdiler.Bu sezon sonuna kadar süper ligden ve pttden iflasını açıklayacak takımları gözlerimizle görecez.

Çevrimdışı ilhan mansız

Türk futbolu bitti uzatmalara oynuyor.Biz ailece her Demirspor maçına ,senede de 4-5 kere İstanbula Beşiktaş maçına gelen bir aile olarak şimdi maça gidecek adam bulamıyorum.
Babama diyorum passo çıkartmam diyor,abime amcama diyorum aynı kuzenler desen kim uğraşacak zaten stad boş tadı olmaz diyor.

Milli takımın ruhu falan kalmadı eskiden milli maç oldu mu sosyal medya yıkılır herkes maça odaklanırdı,şimdi maç olduğunu bile kimse bilmiyor .Kulüpler sponsor bulamıyor.

Tutamadım kendimi Digitürk aldım ingiltere ligi varken Beşiktaş maçı hariç TR liginden 1 maçı bile izlemiyorum.Adamların lig sonuncusu bile bizim kulüplerden daha iyi oynuyor.Tribünler dolu zeminler güzel futbol adına herşey var.

El birliğiyle futbolu bitirdiler.Bu sezon sonuna kadar süper ligden ve pttden iflasını açıklayacak takımları gözlerimizle görecez.
marka değerini reel değerler üzerine inşa etseydik sorun olmazdı. ancak bizim ülkemizde plansız programsız ve ileriye dönük ciddi yatırımlar yapuılmadan sahtekarlar-soytarılar eliyle marka değeri oluşturulmaya çalışıldı. bu sahtekarlar ilk başlarda toplumu da kandırdılar ancak zaman içerisinde herkes bunların bir tiyatrodan ibaret olduğunu anladı ve futboldan soğumaya başladı. son yıllarda benim birçok arkadaşım da bırakın maça gitmeyi evdeki tv lerini bile iptal ettiler.yazık. Süleyman Sebanın sözüyle bitireyim. İNSANLARI BAZEN KANDIRABİLİRSİNİZ, BAZI İNSANLARI HERZAMAN KANDIRABİLİRSİNİZ FAKAT, HERKESİ HERZAMAN KANDIRAMAZSINIZ.

Çevrimdışı Deniz

marka değerini reel değerler üzerine inşa etseydik sorun olmazdı. ancak bizim ülkemizde plansız programsız ve ileriye dönük ciddi yatırımlar yapuılmadan sahtekarlar-soytarılar eliyle marka değeri oluşturulmaya çalışıldı. bu sahtekarlar ilk başlarda toplumu da kandırdılar ancak zaman içerisinde herkes bunların bir tiyatrodan ibaret olduğunu anladı ve futboldan soğumaya başladı. son yıllarda benim birçok arkadaşım da bırakın maça gitmeyi evdeki tv lerini bile iptal ettiler.yazık. Süleyman Sebanın sözüyle bitireyim. İNSANLARI BAZEN KANDIRABİLİRSİNİZ, BAZI İNSANLARI HERZAMAN KANDIRABİLİRSİNİZ FAKAT, HERKESİ HERZAMAN KANDIRAMAZSINIZ.
+1903

Çevrimdışı magnes

Kesinlikle katılıyorum. Kendi ülkemizde şifreli maç izliyoruz veya stada girebilmek için bir sürü karttır vesairedir şeylerle uğraşıyoruz bunların çoğu bide sorunlu olarak yada ertelemeli olarak geliyor. Transferlerde bile Türkiye Liginin adını çok duydum çok zevkli bir lig diyenler vardı. Yakında onlarca olmayacak maalesef. Ligimiz iyice kalitesizleşmeye başladı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2014, 18:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
İnsanlar niye maç izlesinler ki.

Stadlar passolig sağolsun boşaltıldı.

Lig tv tam fiyasko.100 lira ftura istiyorlar aylık. Lig tv maçlar için 50 lira istiyor nasıl oluyor bu 100 lira fatura?

25 üyelik

11 Hd paket

16 lira da iki paket seçme zorunluluğu.

Ya kardeşim sadece maç şzleyeceğim diyoerum ek iki paket seçmeden maçları izleyemezsiniz diyor dünyanın başka bir yerinde var mıdır bu?

Yetmiyor abonelik alıyor 100 lira ayda niçin? Reklamsız maç izlemek içindir kapalı tv yayını. Ama lig tv her turan topta kocaman reklamları giriyor en can alıcı yerlere.

Sonra kaçak izlemeyin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli