Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975648 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

En büyük taraftar grubumuz klavye kartallarını  :D maça bekliyoruz. Buyrun gelin bakalım bi görün olimpiyat stadını nasıl bir yer tanıyın

Çevrimiçi Necmi

Hocam iste sorun orda oynayacagimiz stad yok.olimpiyatin zemini zemin degil koskoca bir yaz hic bakim yapilmamis.o sahada sakat verriz bol bol sezon sonuna sahada adam kalmaz.avil bir yer bulmamiz lazim
topu topu oynayacağımız 17 maç var iki avrupa ve derbiler zaten orda oynanacak her halükarda geriye kaldı 12 maç bunun yarısıda düzgün havalara denk gelir geriye kalır 6 maç bunun için kimsenin ağız kokusunu dinlemeye gerek kalmaz öyle abartıldığı kadar sakat verecek kadar kötü bir zemin yokbiz sakatı deplasmanda verdik daha kendi sahamızda sakat vermedik her sakatlığıda zemine bağlamamak lazım olimpiyatın tek kötü yanı taraftar baskısının olmaması bununda nedeni taraftarın gitmemesi sanki başka stada gidince taraftar gelecek Beşiktaş taraftarından bahsediyoruz gelirse olimpiyata da gelir gelmezse hiç bir stada gelmez adamlar olimpiyat olduğu için gelmemezlik etmiyorlarki passoligi protesto ettikleri için gelmiyorlar kombine alanlar bile kulübün ihtiyacı var diye aldı bende kombinemi kulüp için aldım bu stad yapılıyor ve taraftar desteği gerekiyor olmasaydı bana kimse kombine aldıramazdı kesinlikle almayanada gelmeyenede saygı duyuyorum ama soğuk ulaşım zor diye gitmiyorum diyene saygı duymam

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim ki biraz kıyasıya eleştirdim zebrayı hesabı. Klavyeden salla sallayabildiğin kadar ama destek verme sakın. Bir daha yazıyorum takım lider kardeşim, biletler ucuz, forma tasarımları mükemmel başka ne bahane vardı?   :D

Çevrimdışı Deniz

topu topu oynayacağımız 17 maç var iki avrupa ve derbiler zaten orda oynanacak her halükarda geriye kaldı 12 maç bunun yarısıda düzgün havalara denk gelir geriye kalır 6 maç bunun için kimsenin ağız kokusunu dinlemeye gerek kalmaz öyle abartıldığı kadar sakat verecek kadar kötü bir zemin yokbiz sakatı deplasmanda verdik daha kendi sahamızda sakat vermedik her sakatlığıda zemine bağlamamak lazım olimpiyatın tek kötü yanı taraftar baskısının olmaması bununda nedeni taraftarın gitmemesi sanki başka stada gidince taraftar gelecek Beşiktaş taraftarından bahsediyoruz gelirse olimpiyata da gelir gelmezse hiç bir stada gelmez adamlar olimpiyat olduğu için gelmemezlik etmiyorlarki passoligi protesto ettikleri için gelmiyorlar kombine alanlar bile kulübün ihtiyacı var diye aldı bende kombinemi kulüp için aldım bu stad yapılıyor ve taraftar desteği gerekiyor olmasaydı bana kimse kombine aldıramazdı kesinlikle almayanada gelmeyenede saygı duyuyorum ama soğuk ulaşım zor diye gitmiyorum diyene saygı duymam
Ben zemin için dedim abi ulaşım vs dert değil dediğin gibi gitmeyecek adam arsenal maçına 60 bin kişi gitmezdi passo yok diye 60 bin kişi gitti o maça bir sonraki maça passo var diye 3000 kişi gitmedi.

Tek korkum zaten pamuk ipliği gibi olan futbolcuların çapraz bağlarının daha da zarar görmesi ve bu sahada istediklerini verememesi..Bak tottenham maçına güzel sahada nasıl top oynadık ama iç sahada oynayamıyoruz çünkü zemin buna izin vermiyor.Biz oynamak isteyen takımız kapanan takıma o zeminde gelemiyorsun sen bozuk parkede basketbol oynayabilir misin ya da bozuk buz pistinde kayabilir misin bize de yeteneklerimizi göstermek için iyi saha lazım.Anadolu takımlarının işine geliyor olimpiyat zaten top oynadıkları yok.olimpiyat bizim için büyük handikap
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Benim anlamadığım neden bu konular hakkında resmi siteden sert bir açıklama yapılmıyor? Yok Beşiktaşı hakemler kolluyor yok stadı vermeyiz yok şöyle yok böyle. Yap tek tek isim vererek sert bi açıklama bak bakalım nasıl susuyorlar. Şöyle gündeme bomba gibi düşsün ahmet çakar gibi tvlerde çıkan adamlarda akıllanır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı WarrChief

bu les adamlara neden biz onem veriyoruz onların prim yapması demek bizim çöküsümüzü simgeler bosverin uzak durun daha 6.haftada sampiyon yaptılar bizi

yonetimin yapması gereken bu kotu yanlı haber yapanları tesise almamasıdır aynı fbnin yaptıgı gibi ama yapabilirmi bizimkiler hayır anlıyamıyorum neden

onuda geçtim bizim hocamıza sen nasıl verilmiş kararı sorgulatırsın yani bunları hep bize yapıyorlar sonrada nerdeyse hocamız kabul etti diye maçı onlara vericez nedir bu ahlaksızca yüklenmeler bizimkiler yaptırım yapabilse birsekilde onunu keserizde oda zor be hacı:((

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar yönetim şunu yapmalı bunu yapmalıyı bırakın maça lider takımı desteklemeye gelin. Takım desteği sonuna kadar hakediyor. Bırakın onun bunun - çocuklarının - ne dediğini. Gücümüzü gösterirsek adımızı ağızlarına korkarak alırlar. İş bizde artık kardeşim bu kadar basit

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Saha saha gezmektense bu milli maç arasında bakıma girecek olan zemini daha iyi kullanmanın yollarını araylım,yönetim TFF'ye başvursun maçları gündüz oynayalım olsun bitsin.

Çevrimdışı Deniz

Saha saha gezmektense bu milli maç arasında bakıma girecek olan zemini daha iyi kullanmanın yollarını araylım,yönetim TFF'ye başvursun maçları gündüz oynayalım olsun bitsin.
+1903 gündüz oynamalıyız.En azından rüzgar daha az olur taraftarların stada gidiş ve dönüşü daha rahat olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

+1903 MAÇA GİTMELİ TAKIMA DESTEK OLMALIYIZ. bahaneye son

Çevrimdışı Tolga

lig tv gündüz oynanmasını istemiyor o yüzden o iş olmaz malesef
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 19:29:17
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Benim anlamadığım neden bu konular hakkında resmi siteden sert bir açıklama yapılmıyor? Yok Beşiktaşı hakemler kolluyor yok stadı vermeyiz yok şöyle yok böyle. Yap tek tek isim vererek sert bi açıklama bak bakalım nasıl susuyorlar. Şöyle gündeme bomba gibi düşsün ahmet çakar gibi tvlerde çıkan adamlarda akıllanır
Bu sert açıklamalar talebi hep var yönetime ama o tür açıklamaların bir çok zararı da oluyor.
Örnekse Trabzon. Sert açıklamaların tillahını yapıyorlar yıllardır.
Gittikçe de dağılıyorlar...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu sert açıklamalar talebi hep var yönetime ama o tür açıklamaların bir çok zararı da oluyor.
Örnekse Trabzon. Sert açıklamaların tillahını yapıyorlar yıllardır.
Gittikçe de dağılıyorlar...
dostum zaten saçmalık bu sert açıklama muhabbeti, sadece zarar verir. Gündüz oynamaya da yayıncı izin vermez o yüzden diyorum ya zaten biz işimize bakalım. En büyük tribün grubumuz klavye kartallarını  :D birkez daha maça çağırıyorum. O takım olimpiyatta 40 bin seyirci görürse daha başka oynar. Bence asıl bunu kimse unutmasın

Çevrimdışı Deniz

Biz sert açıklama yapan bir kulüp değiliz ama eğer Beşiktaş sert açıklama yapıyorsa kesinlikle ortada birşey vardır ve iş dayanılmaz noktaya gelmiştir.Bakın 1 haftadır Beşiktaş şampiyon yapılmak isteniyor diye herkes mikrofonlara konuşuyor.Ahmet çakardan sonra trabzonun basın sözcüsü de bu işlere girdi.toplumda algı yaratmaya çalışıyorlar ki bu çok ciddi birşeydir.Bizim buna acilen tepki göstermemiz lazım.Aynı hafta melo da kırmızı görmesi gerekirken sarı görmüşken Ersan olayının bu kadar gündemde tutulmaya çalışılması tamamen art niyet.

Çevrimdışı Deniz

BJK tv yi açın çok güzel program var ahmet çakar ve trabzonlu kuklaya iyi ders veriliyor.5 haftadır aleyhimize verilen hakem kararları gösteriliyor.Yerel kanallarda da bu tepkimizi dile getirdik mi tamamdır  :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

İşte bende diyorum ki olimpiyatı fulleyelim bundan güzel tepki mi olur. Üstelik takım da lider ve gayet iyi oynuyor. Bu kadar net. Haydi klavye kartalları maça. Eleştirileri maçtan sonra yaparsınız  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizim spor medyasında ciddiye alınacak 10 kişi çıkmaz geri kalanları sallayın gitsin. Bikinispor da bunlardan bir tanesi. Son 10 yıldır bu tarz programları hiç izlemedim.

Çevrimdışı Deniz

İşte bende diyorum ki olimpiyatı fulleyelim bundan güzel tepki mi olur. Üstelik takım da lider ve gayet iyi oynuyor. Bu kadar net. Haydi klavye kartalları maça. Eleştirileri maçtan sonra yaparsınız  :D
Hocam "klavye kartalları" vs. gibi lafları burada edip ortalığı germeye çalışmayın.kimse klavye kartalı falan değil kimsenin Beşiktaşlılık seviyesini ölçmek de size düşmez.Giden adam Feyenoord ve Arsenal maçına gidiyor ,passo var  diye lig maçına gitmemek insanların tercihidir yargılamak da size düşmez.Beşiktaş tarihinde en fazla formayı bu sezon sattı demek ki insanlar klavye başında yazmakla yetinmiyor.Tartışmaya neden olacak mesajları göndermekten kaçınmanızı tavsiye ediyorum  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam "klavye kartalları" vs. gibi lafları burada edip ortalığı germeye çalışmayın.kimse klavye kartalı falan değil kimsenin Beşiktaşlılık seviyesini ölçmek de size düşmez.Giden adam Feyenoord ve Arsenal maçına gidiyor ,passo var  diye lig maçına gitmemek insanların tercihidir yargılamak da size düşmez.Beşiktaş tarihinde en fazla formayı bu sezon sattı demek ki insanlar klavye başında yazmakla yetinmiyor.Tartışmaya neden olacak mesajları göndermekten kaçınmanızı tavsiye ediyorum  :ok:
Deniz benim mesajlarım her zaman doğru yere gider. Sen hiç üzme kendini anlayan anlar bu forumu izleyen birçok ziyaretçi de var. Ben çok rahat anlaşılabilir mesajlar yazdım yazmaya da devam edeceğim. Liderlik sonrası bu mesajları özellikle atıyorum iyi düşün ne için yazıldığını  :super:

Çevrimdışı Türkay

BJK TV uyduya d smarta falan geçmeyecek mi ya?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Deniz benim mesajlarım her zaman doğru yere gider. Sen hiç üzme kendini anlayan anlar bu forumu izleyen birçok ziyaretçi de var. Ben çok rahat anlaşılabilir mesajlar yazdım yazmaya da devam edeceğim. Liderlik sonrası bu mesajları özellikle atıyorum iyi düşün ne için yazıldığını  :super:
Hocam ben forum ortamının esenliği için yazdım siz belki buradakilere demiyorsunuz ama bunu okuyan herhangi bir arkadaş üstüne alınabilir tartışma ortamı doğabilir.herkesin maça gidecek maddi durumu olamıyor ya da istanbul dışında yaşıyor önemli olan herkesin elinden geldiği kadar kulübe destek vermesidir.kimisi gider 100 bin dolar verir loca alır kimisi gider 10 lira verir anahtarlık alır bu bütçe meselesi ,ya da kimisi bir olaya karşı çıkar gider başka yollardan kulübe maddi yardımı yapar.Zaten durumu olup da kulübe destek vermeyene burda ne dense anlamaz :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 20:18:50
  • İstanbul (Kurtuluş)
Biz sert açıklama yapan bir kulüp değiliz ama eğer Beşiktaş sert açıklama yapıyorsa kesinlikle ortada birşey vardır ve iş dayanılmaz noktaya gelmiştir.Bakın 1 haftadır Beşiktaş şampiyon yapılmak isteniyor diye herkes mikrofonlara konuşuyor.Ahmet çakardan sonra trabzonun basın sözcüsü de bu işlere girdi.toplumda algı yaratmaya çalışıyorlar ki bu çok ciddi birşeydir.Bizim buna acilen tepki göstermemiz lazım.Aynı hafta melo da kırmızı görmesi gerekirken sarı görmüşken Ersan olayının bu kadar gündemde tutulmaya çalışılması tamamen art niyet.
Bu dediklerine engel olmak için sert açıklama değil medya içinde lobi oluşturmak gerekli bence. Medya üzerinden sana vuruluyorsa sen de medya üzerinden defans yapabilmelisin. Ama bizim için bu çok zor. Medyada zayıfız. O medya ilişkilerini bizim değerlerimizle birlikte götürmek biraz zor. Türkiye'deki teknik direktörlerin futbol adamlarının yarıdan fazlası Beşiktaşlı ama medyada bu oran daha düşük.

"Sert açıklamalar" geçen sene Kasımpaşa maçından sonra yapıldı ve sonuç alındı. Çünkü arkası dolu bir çıkıştı.

Şu durumda ortada net bir şey yokken, alınması beklenen bir sonuç yokken yapılacak resmi açıklama, başkan, yönetici açıklamaları bize fayda getirmez kanaatindeyim. Daha beter iş sakız olur. Gündeme gelmek için can atan bir takım medya insanlarını muhattap almış olursun. Bu hakemlere de olumlu yansımaz bizim maçlarda. Hakemleri bırak futbolcuların da kafası karışır, vs.

Çevrimdışı Deniz

BJK TV uyduya d smarta falan geçmeyecek mi ya?
Şu anki sisteme göre geçemez kardeşim.Çünkü maçtan görüntüler veriyor ,yerel kanallar (trt hariç) ligin görüntülerini yayınlayamaz. Lig tv platformunun dışına şu an çıkamayız malesef.lig tv biterse pek güzel dsmart ve uyduda hizmet veririz  :)

Çevrimdışı Deniz

Bu dediklerine engel olmak için sert açıklama değil medya içinde lobi oluşturmak gerekli bence. Medya üzerinden sana vuruluyorsa sen de medya üzerinden defans yapabilmelisin. Ama bizim için bu çok zor. Medyada zayıfız. O medya ilişkilerini bizim değerlerimizle birlikte götürmek biraz zor. Türkiye'deki teknik direktörlerin futbol adamlarının yarıdan fazlası Beşiktaşlı ama medyada bu oran daha düşük.

"Sert açıklamalar" geçen sene Kasımpaşa maçından sonra yapıldı ve sonuç alındı. Çünkü arkası dolu bir çıkıştı.

Şu durumda ortada net bir şey yokken, alınması beklenen bir sonuç yokken yapılacak resmi açıklama, başkan, yönetici açıklamaları bize fayda getirmez kanaatindeyim. Daha beter iş sakız olur. Gündeme gelmek için can atan bir takım medya insanlarını muhattap almış olursun. Bu hakemlere de olumlu yansımaz bizim maçlarda. Hakemleri bırak futbolcuların da kafası karışır, vs.
Abi haklısın da bu medyada nasıl lobi oluşturacaz?medyaya bakıyorsun beyaz tv ve boş yorumcuları,telegol ve boş yorumcuları,ermanın boş programı..ligde tek ntvspor izlenebilir halde onlarla da istediğimiz açıklamayı yapsak da bu yukardaki kanallar yine boş beleş konuşmaya devam edecek.Bunları susturmalıyız.Kulüp hakkında haksız ve asılsız ithamlar veremez hale getirmeliyiz.En azından bir yöneticimiz bunların canlı yayınına bağlanıp bir güzel dersini verip 70 milyonun önünde rezil edecek bir açıklama yapmalı.yoksa susacakları yok..

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 20:25:31
  • İstanbul (Kurtuluş)
Bizim ki biraz kıyasıya eleştirdim zebrayı hesabı. Klavyeden salla sallayabildiğin kadar ama destek verme sakın. Bir daha yazıyorum takım lider kardeşim, biletler ucuz, forma tasarımları mükemmel başka ne bahane vardı?   :D
Klavye kartallarını da fazla ötekileştirmeyelim. Artık sosyal medya konvasiyonel medyanın önüne geçmiş durumda. Klavye kartallarımız da olmalı yani. Maçlara gelmeseler de olur ama klavyeden sadece bizim yönetime değil diğer medya organlarına, federasyona, vd baskı oluşturmalılar  :ok: