Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976869 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

onu bunu bilmem ama sosa olmadan önümüzdeki maçlarda işimiz çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sosa icin 12 hafta diyorlar eger oyleyse bu sezonu sadece oguzhan idare edemez.oguzhanda haftada iki mac cikartacak fizik yok.insallah 1 aya doner.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa derbiler ve avrupa maçları için kilit oyuncu en fazla 5 hafta desek 1-2 hafta kondisyon toplaması lazım 7 hafta sahalardan uzak kalır diye düşünüyorum. 2 haftası milli maç arasında kaynayacak 12. haftada sahada olur en iyi ihtimal yani fener maçını kaçırır.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 23:49:24 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de Pektemek'in yırtığının kaçıncı derece olduğunu bilmiyoruz. Büyük bir ihtimalle sakatlık sebebi golden sonra reklam panolarının üstünden atlaması. Basında bugün 3. derece yırtık diye geçti inşallah doğru değildir. Eğer doğruysa 6 haftada Pektemek yok.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 23:55:38 Samo1903 ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Sosa icin 12 hafta diyorlar eger oyleyse bu sezonu sadece oguzhan idare edemez.oguzhanda haftada iki mac cikartacak fizik yok.insallah 1 aya doner.
göktuğ sevinçli bol keseden sallıyor o adamın hiçbir yorumuna katılmam
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

bu toroğlunun programındaki adam mı abi ?

Çevrimdışı Deniz

İnşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu toroğlunun programındaki adam mı abi ?
aynen ta kendisi haftalardır bu takımı samet aybaba kurdu diyip duruyor allah aşkına bu takımda onun zamananından alınan olcay ve oğuzhan var oğuzhan da altınsayın keşfi . arayım söyleyim dedim ulaşamadım nasıl bu kadronun temeli aybabaymış anlamadım escude batuhan sinan kurumuş emre emre kaş mcgregor niang dentinho nerde bunlar diyecektim ama olmadı bu adamı takmamak lazım verilen süreden çok daha önce dönecektir sosa ve pektemek
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

aynen ta kendisi haftalardır bu takımı samet aybaba kurdu diyip duruyor allah aşkına bu takımda onun zamananından alınan olcay ve oğuzhan var oğuzhan da altınsayın keşfi . arayım söyleyim dedim ulaşamadım nasıl bu kadronun temeli aybabaymış anlamadım escude batuhan sinan kurumuş emre emre kaş mcgregor nerde bunlar diyecektim ama olmadı bu adamı takmamak lazım verilen süreden çok daha önce dönecektir sosa ve pektemek
Abi o adamda futbol bilgisi sıfır adam Töre'ye geri gelmiyor diyen toroğlunu destekliyor. Töre geri gelmese biz Serdar'ın sağ bek oynadığı durumda sağ taraftan her maç gol yeriz. Ondan sonra milli takım on birine sağ kanata olcanı koymuş Töre varken. Futboldan anladığı yok. Maksadı Beşiktaş'ı yıpratmak bu aralar herkesin derdi biz olmuşuz. Sosa'ya 12 hafta demesine kahkaha attım üstüne birde Pektemek'in yırtığının kaçıncı derece olduğu belli değil basına açıklanmamış benim bildiğim kadarıyla 6 hafta sahalardan uzak kalacak diyor.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Abi o adamda futbol bilgisi sıfır adam Töre'ye geri gelmiyor diyen toroğlunu destekliyor. Töre geri gelmese biz Serdar'ın sağ bek oynadığı durumda sağ taraftan her maç gol yeriz. Ondan sonra milli takım on birine sağ kanata olcanı koymuş Töre varken. Futboldan anladığı yok. Maksadı Beşiktaş'ı yıpratmak bu aralar herkesin derdi biz olmuşuz. Sosa'ya 12 hafta demesine kahkaha attım üstüne birde Pektemek'in yırtığının kaçıncı derece olduğu belli değil basına açıklanmamış benim bildiğim kadarıyla 6 hafta sahalardan uzak kalacak diyor.
karanlık hoca çok daha önce yetiştirecektir doktora güveniyorum iyiki ayhan optur yok sana katılıyorum göktuğda futbol bilgisi sıfırdır

Çevrimiçi Necmi

Gebze iyidir işçier yoğunlukta gelen de çok olur fiyatlar uçmazsa.

Kocaeli de Beşiktaş'ın kalesidir oradan da akan olur baya.
ne geleni çok olur bir tane bile bilet satamazlar misafir tribüne ayırdıktan sonra 14000 koltuk kalıyor bunun 13000 i zaten kombine geri kalan bin koltuk için sponsorlar birbiriyle kavga eder olimpiyatta en kötü haliyle bin ikibin bilet satıyorsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
çok rahatladık abi gerçekten :D artık bu hale geldik sakatlıklar konusunda

Hahaha  :kop:

Valla kardeşim elimizden bu kadar geliyor senin hatrına minmuma çektim ben  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ne geleni çok olur bir tane bile bilet satamazlar misafir tribüne ayırdıktan sonra 14000 koltuk kalıyor bunun 13000 i zaten kombine geri kalan bin koltuk için sponsorlar birbiriyle kavga eder olimpiyatta en kötü haliyle bin ikibin bilet satıyorsun
Necmi abi Gebze Alaettin Kurt stadının kapasitesi 27.000 3 bini deplasmana ayırılsa 13 bin kombineli 11 bin bilet geliri olur her maç.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:20:06
  • Beşiktaş / Bodrum

@Necmi abi zaten o şekilde olmaz Gebze'ye geçersek. Muhtemelen bir şeyler düşüncekler çünkü kombine alanların yarısı maça gitmiyor her ihtimalde bir sistem oluştursunlar gelmeyecekler biletini boşa çıkarsın vs gibi.

Ki konu aslında taraftardan çok zemin şuanda. Hiç seyirci olmasın halısahada oynayalım biz yine yeneriz yeter ki zemin sağlam olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:21:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bursa'da oynayalım hem İstanbul'a çok yakın hem 25,000 kişilik stad  :kop: :kop:

Gidenlerin 5,000 filan telef olsa iyi iyi temiz iş  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bursa'da oynayalım hem İstanbul'a çok yakın hem 25,000 kişilik stad  :kop: :kop:

Bursa güzel olur   :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Gebze Alaettin Kurt stadının kapasitesi 27.000 3 bini deplasmana ayırılsa 13 bin kombineli 11 bin bilet geliri olur her maç.
27000 se yeterli olur :tabe: deplasman kontenjanı %5 sanırım ama passolig sistemine uyumlu değilmiş diye duymuştum sisteme uyumlu hale getirilmesi 2,5 ay sürüyormuş hemde passonun işine gelmez böyle bir yatırımı yapmak tamamen ölü yatırım 14 maç için yapmazlar

Çevrimiçi Samet Ç

27000 se yeterli olur :tabe: deplasman kontenjanı %5 sanırım ama passolig sistemine uyumlu değilmiş diye duymuştum sisteme uyumlu hale getirilmesi 2,5 ay sürüyormuş hemde passonun işine gelmez böyle bir yatırımı yapmak tamamen ölü yatırım 14 maç için yapmazlar
Olimpiyattaki makinaları söker oraya takarız biz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:27:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Passolig tüm liglerde geçerli değil mi  :iscrewy:

Bu durumda BAL liginde istediğimiz gibi maça girip adam kesebilir miyiz  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:27:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Olimpiyattaki makinaları söker oraya takarız biz :D

Akbil okuyucu koyalım aynı işi görüyor ne olsa  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Passolig tüm liglerde geçerli değil mi  :iscrewy:

Bu durumda BAL liginde istediğimiz gibi maça girip adam kesebilir miyiz  :tabe:
Yok hocam geçerli değilmiş sonuçta ligde pasolig var Türkiye kupasında yok  :alala: bu arada BAL liginde hala taraftarlar sahaya girip hakeme saldırabiliyorlar geçen hafta şahit oldum ondan sonrada karakolda ifade alıp serbest bırakıyorlar
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2014, 00:33:36 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

5000 taraftarın telef olacağı yerde bırak stadı bursa şehri kalmaz :bandit: o yüzden bir maç oynayabiliriz bursada bursa yok olduktan sonra başka şehirde istemez bizi :o_o:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2014, 00:37:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok hocam geçerli değilmiş sonuçta ligde pasolig var Türkiye kupasında yok  :alala: bu arada BAL liginde hala taraftarlar sahaya girip hakeme saldırabiliyorlar geçen hafta şahit oldum ondan sonrada karakolda ifade alıp serbest bırakıyorlar

Ondan sonra sistemin iyi niyetinden bahsediyorlar. Amaç çok açık değil mi bu kadar mı bağırır  :)

Yapacaksan tam yap. Bunu eninde sonunda söküp atacaklar kulüplere kendi kulüp kartlarıyla bu sorumluluğu almaları söylenecek muhtemelen verilen paralar da Aktifbank'ın kulüplere kredi olarak verdiği paralara dönüşür artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ondan sonra sistemin iyi niyetinden bahsediyorlar. Amaç çok açık değil mi bu kadar mı bağırır  :)

Yapacaksan tam yap. Bunu eninde sonunda söküp atacaklar kulüplere kendi kulüp kartlarıyla bu sorumluluğu almaları söylenecek muhtemelen verilen paralar da Aktifbank'ın kulüplere kredi olarak verdiği paralara dönüşür artık.
Hocam zaten sistemi anlatmadılar taraftarlara ne için bunu getiriyoruz artıları neler belki İstanbul'daki insanlar az çok biliyordur ama anadoluda yaşayan insanların çoğu hiç bilmiyorlar ben mesela yaşadığım şehirden örnek vereyim Samsun'da üniversite okuyorum arkadaşım Samsun maçına gidecek bilet alayım diyor pasoligin var mı diyorum adam o ne ki diyor.  Sonra bu taraftarlardan destek bekliyorsun sen ilk önce sistemi tam anlamıyla projeye dök vatandaşa anlat ondan sonra destek bekle.