Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978723 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Veliyi destekleyen forumda bir tek ben varim sanirim...  :lol:
:pes Bende varım. Velinin olmadığı maçları nasıl kaybettiğimizi unuttular Beşiktaş taraftarı balık hafızalı :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

:pes Bende varım. Velinin olmadığı maçları nasıl kaybettiğimizi unuttular Beşiktaş taraftarı balık hafızalı :evillol:
Bugün görücez bakalım @Necmi abi :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

hayret olcay ilk defa yedek olacak ve sosa-oğuzhan bence bu maçta baya etkili olacaklardır bilic yavaş yavaş yeniliklere başladı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bugün görücez bakalım @Necmi abi :lol:
bu maçı genç takımı çıkartsak almamız lazım böyle takımlar ölçümü biliç güçlü takımlara karşı Velisiz çıkmaz

Çevrimiçi Necmi

hayret olcay ilk defa yedek olacak ve sosa-oğuzhan bence bu maçta baya etkili olacaklardır bilic yavaş yavaş yeniliklere başladı :)
güven geldi  :D kulübeden gelenlerin performansı yükseldikçe hocanın seçenekleri artıyor geçen seneki gibi değilki her oyuncu ilk onbirde rahatlıkla oynar yerine geçtiği kişiyi aratmaz ingiliz takımları gibi olduk :D

Çevrimdışı Deniz

güven geldi :D kulübeden gelenlerin performansı yükseldikçe hocanın seçenekleri artıyor geçen seneki gibi değilki her oyuncu ilk onbirde rahatlıkla oynar yerine geçtiği kişiyi aratmaz ingiliz takımları gibi olduk :D
@Necmi abi en dogru tahlili yapmis kesinlikle oyle  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

güven geldi  :D kulübeden gelenlerin performansı yükseldikçe hocanın seçenekleri artıyor geçen seneki gibi değilki her oyuncu ilk onbirde rahatlıkla oynar yerine geçtiği kişiyi aratmaz ingiliz takımları gibi olduk :D
zaten böyle olması da gerekir rotasyonu doğru yerde doğru zamanda yapmak lazım :)

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar maç başlığından devam edelim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 21:34:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Normal şartlarda bu adamı bize yedirmezler lakin ben yazayım.

http://www.transfermarkt.com.tr/evgen-konoplyanka/profil/spieler/58949

Konopylanka'nın sözleşmesi bitiyor sene sonunda. 

Bu adam sol bek de oynuyor sol açıkta. Avrupa'daki en iyi sol ayaklardan biri. Nasıl ikna edilir bilmiyorum ama yeni stadın yıldızı olur. Paramparça eder sol tarafı alabilirsek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Linnesi alalim bence bize bu sezon yeter.

Çevrimdışı Tolga

herşeye rağmen lider olmak önemli :)

Çevrimdışı Tolga

devre arası linnes ve çift yönlü bir orta saha aldık mı ligin 2. yarısında çok daha rahat maç koparan bir ekip olabiliriz :ok:

Çevrimdışı eski inönü

bu 1-0 lar bizi şampiyon yapar. Olamazsak sebebi stadsızlıktır. Ama onu da aşıcaz ben inanıyorum  :ok: Yeterki taraftar inancını kaybetmesin. Tam destek çok onemli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2014, 23:34:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
devre arası linnes ve çift yönlü bir orta saha aldık mı ligin 2. yarısında çok daha rahat maç koparan bir ekip olabiliriz :ok:

Olay tam anlamıyla budur  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

İkna edilebilir bence hocam şimdiden temasa geçilirse. Solda Motta sağda Alves iki brezilyalı hücumcu bek iyi olabilir.

Tabi Linnes olabiliyorsa yaşı itibariyle Linnes yine de iyi olacaktır.
en fazla her şey dahil 2m e isterdim ancak linnes yaşı ve maliyeti bakımından daha iyi.

alvesi istemem çünkü alves oynaması gerekli ,oynamazsa sorun çıkarabilecek bir yapısı var bence ve olmalı da :D

franco motta alves atiba sosa ba

yani biz linnes i alsak bile her maç oynayamayacak.o her maç oynarsa motta oynayamayacak.o yüzden ücret ve kadro yapısından dolayı bizımle değılsın diyorum :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

100.yılımızda 1-0 biten maçlarımız ;

A.Gücü 0-1 Beşiktaş
Altay 0-1 Beşiktaş
Gs 0-1 Beşiktaş       
Beşiktaş 1-0 Bursa
Fb 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-0 A.Gücü
Elazığ 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-0 Gs    

Çevrimdışı eski inönü

100.yılımızda 1-0 biten maçlarımız ;

A.Gücü 0-1 Beşiktaş
Altay 0-1 Beşiktaş
Gs 0-1 Beşiktaş       
Beşiktaş 1-0 Bursa
Fb 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-0 A.Gücü
Elazığ 0-1 Beşiktaş
Beşiktaş 1-0 Gs    
:ok: ve en onemlisi Beşiktaş bu sene yenilmiyor. bu sezon lig avrupa toplam 11 maç yaptık tek yenilgimiz var o da Arsenal'e malumunuz. Gol atma sıkıntımızı da aşıcaz hic problem degil.

Çevrimdışı manyak1903

Batuhan'ın milli takım kariyeri

MAÇ  GOL

Türkiye   Türkiye U21      1   2
Türkiye   Türkiye U17      29   17
Türkiye   Türkiye U16      26   24

Muhammed ve Necip'te de aynısını oldu. Hata çok bariz. Şu Rakamlarla bu ölçüde gelişse Dünya çapında forvet olacak adam nerdeyse 2A grubunda oynayacak.
batuhanın istatistiğinin nedeni yeteneği değil bence fiziği.yaş aralığında fiziği çok üstün olduğundan belli şeyleri yapabildi.mesela stoper başlasa tutmuştu batuhan :D

Çevrimdışı manyak1903

bunlar şampiyon filan olamaz  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 
rezaletmiş bu.vallaha karakter yoksunluğu , bir şeylerin eksikliği.yazık günah bunlar kendine erkek demesin.

gökhan ve mehmet zeki , çevik ve aynı zamanda ahlaksız.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 00:36:14 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

Konyanın kalecisinin yediği golleri yemin ediyorum ben yemem.Özellikle 2. gol.Anadolu takımları fener ve cincona bu kadar kolay maç satarsa işimiz var.
şu seken goldeki topu alamaması ilginçlik.

Çevrimdışı manyak1903

Elinde patlayacak oyuncular.gönderirken üstüne para vermezlerse iyidir.aslında fena transferler değil ama omurgan olacak üstüne her sene  2-3 takviye yapacaksın.bu kadroyu seneye koruyup birkaç takviyeye devam etmeliler
omurga , selçuk ceyhun umut burak yılmaz olcan adın engin baytar  daha arada vardır :D egemen , aykut , giray

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Çakar : Beşiktaş'ı şampiyon yapmak istiyorlar.   :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:  :kop:

Çevrimdışı manyak1903

Veliyi destekleyen forumda bir tek ben varim sanirim...  :lol:
veli gönderilecek adam değil.
tottenham maçında çıktı ama bir sürü top kaptı.bugünkü maça da sonradan girdi yine kaptı topları.ancak 2 tane defansif oynadığımızda velinin hücuma katkısı olmadığı için zor oluyor.
geçen sene 1-2 gol atmıştı ve asist ya da pozisyona sokan topları da vardı.
bu sene devamlı yaptığı şey ,bizim takım rakip alana yerleşmişken , rakibin üstüne şutu çekip atağı bitirdiği gibi üstüne kontra yiyoruz.araya pas da istemiyorum artık :D oradan müsaitse vursun ama 2 kişinin üstüne abanmasın , kenara oynayıp atağı tazelesin