Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984232 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

valla sezon başından beri diyorum bu sezon kötünün iyisi şampiyon olacak öyle gözüküyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 20:22:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan 34 yaşında Gekas'ı görüp utanması lazım adam 34 yaşında 65. dakikada attığı depara bak bizimkinin 55. dakikada dili sarkıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

topuz mehmet kurtarıcı olarak ouna alınıyor

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan 34 yaşında Gekas'ı görüp utanması lazım adam 34 yaşında 65. dakikada attığı depara bak bizimkinin 55. dakikada dili sarkıyor.
bu da oyuncunun kendine bakması ve özverili şekilde çalışması ile alakalı o yüzden gekas işini yapıyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

akhisar için iyi bir antrenman maçı. mourinho ismail bir şey yapmalı

Çevrimdışı ilhan mansız

webo dede aslanlar gibi mücadele ediypr  :D fenerin kadroyu yenilemesi şart. 50 milyon euro gider

Çevrimdışı Tolga

şunu söyliyeyim eğer biz bu sezonda bu ligte şampiyon olamazsak daha kolay kolay şampiyon olamayız bu kadar kötü fb ve gsyı kim bilir kaç sezon daha sonra görürüz.

Çevrimdışı ilhan mansız

şunu söyliyeyim eğer biz bu sezonda bu ligte şampiyon olamazsak daha kolay kolay şampiyon olamayız bu kadar kötü fb ve gsyı kim bilir kaç sezon daha sonra görürüz.
her sene şampiyon oluruz. bu takımlar aslında çoğu sezon böyle  kötüler.

Çevrimdışı Tolga

her sene şampiyon oluruz. bu takımlar aslında çoğu sezon böyle  kötüler.
hocam tamam da bu sezon gerçekten en kötü halleri fb ve gsyın yokları oynuyorlar bu sezon mutlaka bir şekilde şampiyon olmak zorundayız olamıyorsak camia olarak çok sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir.

Çevrimdışı ilhan mansız

daha önce de yazmıştım. iddia ediyorum fener 70 puanı göremez bu yıl.

Çevrimdışı ilhan mansız

hocam tamam da bu sezon gerçekten en kötü halleri fb ve gsyın yokları oynuyorlar bu sezon mutlaka bir şekilde şampiyon olmak zorundayız olamıyorsak camia olarak çok sıkıntılı günler bizi bekliyor demektir.
hiç sanmıyorum. bizi bence çok güzel günler bekliyor. hatta bu yıl belki son kötü yılımız

Çevrimiçi Samet Ç

Yanarım yanarım dünkü puan kaybına yanarım.   :s20:

Çevrimdışı Tolga

hiç sanmıyorum. bizi bence çok güzel günler bekliyor. hatta bu yıl belki son kötü yılımız

eğer iki büyük rakibimiz dediğimiz takımlar bu kadar kötüyken şampiyon olamıyorsak kimse kusura bakmasın ama geleceğe nasıl umutlu bakabiliriz ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yıl şampiyon olabilirsek önümüzdeki 3-4 yıl lige ambargo koyarız bu kadar net.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 21:05:02
  • Beşiktaş / Bodrum
iki iç saha maçımızı alsaydık şuan ikisine de 5 er puan takmıştık. 2 hafta sonra derbi var berabere bitse 7 puan olacaktı. Ondan 2 hafta sonra fenerle iç sahada oynayacağız al sana 10 puan fark.

Bizim en büyük sorunumuz 20 yıldır kendimizle. 20 yıldır iç sahada en en az 8 maç kazanamıyoruz. 20 puan kayıp demek bu. Koy üstüne şampiyon olursun. Artık bunları görmemiz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Biz bu fb ve gs yi gecip sampiyon olmazsak sadece kendi hatalarimizdan olur 2 takiminda oynamaya falan niyeti yok biz biraz oynasak ilk yari fark 6-7 olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

iki iç saha maçımızı alsaydık şuan ikisine de 5 er puan takmıştık. 2 hafta sonra derbi var berabere bitse 7 puan olacaktı. Ondan 2 hafta sonra fenerle iç sahada oynayacağız al sana 10 puan fark.

Bizim en büyük sorunumuz 20 yıldır kendimizle. 20 yıldır iç sahada en en az 8 maç kazanamıyoruz. 20 puan kayıp demek bu. Koy üstüne şampiyon olursun. Artık bunları görmemiz gerek.
hocam ondan daha büyük sorunumuz üst üste 5 maç kazanamıyoruz yıllardır heralde en son şampiyon olduğumuzda 5 maç kazanmışızdır belki böyle bir performans gösterirsen şampiyon olamazsın tabiki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 21:07:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz bu fb ve gs yi gecip sampiyon olmazsak sadece kendi hatalarimizdan olur 2 takiminda oynamaya falan niyeti yok biz biraz oynasak ilk yari fark 6-7 olur

İlk yarıyı geç şuan 5 puan fark olacaktı Efe Fener'in bugün yenileceğini biraz ligi tanıyan herkes tahmin etmiştir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tottenham ve Balıkesir maçları çok önemli mutlak suretle kazanmalıyız.

Çevrimdışı Tolga

işin kötüsü biz ligte 4 gol attık gekas tek başına 6 gol atmış

Çevrimdışı Tolga

bu arada e.toroğlu diyor başkan ve erdal t. norveçte linnesi izlemeye gitmişler ne kadar doğrudur bilemem.

Çevrimdışı forzatunga

acil iç saha için stad sorununu cozmemiz lazım. izmit olmuyor mu bilgisi olan var mı?  ya da zeytinburnu diyorlardı.

şöyle 15.000 lik dolu bir stad ile çok fark yaratiriz

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biz şampiyon olmak için fb,gs'nin kötü olmasını bekliyoruz onlar şampiyon olurken biz kötü değilmiydik? Bu mantıktan vazgeçin kendimizi ezdirmek için yer arıyoruz adamlarda bize 3.büyük diyince kızıyoruz sonra.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 21:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
acil iç saha için stad sorununu cozmemiz lazım. izmit olmuyor mu bilgisi olan var mı?  ya da zeytinburnu diyorlardı.

şöyle 15.000 lik dolu bir stad ile çok fark yaratiriz

Zeytinburnu bomba olur  :kop: O stad çöktü çökecek önünden geçerken görüyorum  :biggrinking:

Beylerbeyinde oynayalım hiç olmazsa yarısı yere gömülü çökerse ölmeyiz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli