Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983339 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  8 dk.
Beşiktaş - Eskişehirspor maçı.
Satılan bilet sayısı : 850
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

2300 kişi pasolige bilet yüklemiş.

Çevrimdışı Deniz

Ayağı stadyumdan kesilen bunca taraftarın stadlara dönüşü de zor olacak.bu ülkede futbol insanların tek keyif almaya çalıştığı etkinlikti onu da bitirdiler passo ayağına.Sadece bizim için değil dün gs nin stadını ilk kez böyle boş gördüm.aynı durum fbde de geçerli.

Buraya diyorum sponsorlar tek tek kaçacak bu futboldan ,o ayağı kesilen taraftar tribüne dönsün diye yalvarılacak ama çok geç olacak.süper ligdeki 18 takımın 10 u iflas bayrağını çeker 2 seneye göreceksiniz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kyiv

Konu dışı olacak ama yabancı oyuncu konusunda son derece başarısız olduğumuz bir kere daha tescillendi. Hugo Almeida Al Nasr takımıyla anlaşmış. Son zamanlar bizde oynayan ne kadar yabancı futbolcu varsa bizden ayrıldıktan sonra doğru dürüst kulüp bulamayıp soluğu paralı ortadoğu ve körfez ülkelerinde alıyor. Bu da geçmişte özellikle son 10 senede takımımızın ne kadar gelişi güzel oluşturulduğu ve aynı zamanda kalitesiz oluşunun ıspatı.

Çevrimdışı magnes

Bu sezon Spor Toto Süper Ligin taraftar ortalaması İngiltere 3.ligi ile aynı orandadır heralde. Aslında Gs 75 bine yakın Beşiktaş 60bine yakın passolig kartı sattı ama maç için kartı yükletme oranları çok az.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Eylül 2014, 19:29:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şu adam tam bir yumurta fail bug artık ne kadar bu tarz kavram varsa o  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Başkan çıkıp bişeyler söylese niye söyledi.
Sessiz kalsa niye sessiz kaldı.

Haters gonna hate  :lol:
Baskan en dogrusunu yapiyor isi biliyor gerisi boş en guzel cevabi stad bittiginde verecek herkese :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Geçen hafta da yazmıştım, Bilic varken biz şampiyon falan olamayız. Bu kadar korkak futbol oynatılmaz ki ya yetti artık 4-2-3-1. Çık 4-4-2 bitir ilk yarıda maçı. Zaten zemin berbat hava berbat. Birde Bilic limon suyu sıkıyor işin içine :s20:

Çevrimdışı Efe

bundan sonraki iç saha lig maçı olimpiyatta olmayacak büyük ihtimal önümüzdeki 5 ay mart ayına kadar olimpiyatta lig maçı oynamamamız lazım(derbiler hariç) taraftar gitmediği için takımda belli bi seviyede oynuyor f.terim stadında lig maçlarını oynamamız lazım artık :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 22:42:08 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Gol atamiyoruz gol.savunma oyunu ile nereye kadar?hangi takim full savunma oyunu ile sampiyon olmus?kucuk takima karsi da savunma yapilir mi?

Çevrimdışı manyak1903

geçen senenin ilk 4 maçı ve lig içinde bazı maçlar , bu seneki avrupa elemelerimiz ,
yani bizim takım bu bahsettiğim maçlarda hep ilk yarı başı ölümüne pres , topu kapınca özellikle ceza sahası çevresinde hızlı paslaşmalar , her seferinde ceza sahası içine yerden ortalar vardı , kaptırınca yine pres.

Çözemediğim takım aynı , hatta üstüne az da olsa ileri için takviye var , neden biz hala o aradığımız oyunu oynayamıyoruz anlamadım gitti.Hani bazen maç içinde o oyun olurdu ,sonlara doğru bozardık.Artık o oyunu göremiyorum bile.İnşallah tek sebebi zemindir.

ercan taner de aynısını demiş
"6- Geçen sezon bu takım 3 pasta gol pozisyonuna girebiliyordu... Şimdi pili bitmiş gibi... 1-0'ı koruma antrenmanı yapılıyor hafta içi antrenmanlarda galiba..."
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 00:11:40 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş gibi bir takım kendi evinde çaykur rize ve eskişehirspor gibi takımları yenmeli.her maçta 1 gol atıp yaslanarak şampiyon olamazsın.

Veli-Atiba defansif ikilisini anadolu takımlarına karşı kendi evinde beraber oynatmandaki amaç ney?

Veli ya da Atibadan birini çıkartıp oyuna Kerimi neden dahil etmiyorsun?Bu korkak oyun niye?

Dünya üstünde hangi büyük takım bütün maçlarında defans yaparak şampiyon olmuş?Büyük takım her maç defans yapmaz,yeri geldiğinde,maçına göre yapar.

Bilic i seviyoruz ama bu takımı böyle oynatarak yazık etmemeli.Oyunu daha iyi okumalı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bilic bu maçta maalesef çok büyük hatalar yaptı. bu şekilde asla şampiyon olamayız. demba,olcay,oğuzhan buüç hücumcuyu da çıkardı. çok büyük hata.büyü katkım bu şekilde oynatılmaz. oyuncular gayet başarılıydı. ancak yanlış oynatılıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Maçlara artık şu 11 ile başlamamız lazım ;

Tolga
Serdar
Ersan
Pedro
İsmail
Atiba
Sosa
Oğuzhan
Töre
Olcay
Ba

Lakin Bilic dün basın toplantısında formasyonun ve 11'in doğru olduğunu söyledi. Böyle devam ederse sonunu hazırlamış olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Göksel beyfendi Başakşehir'i tüm sezon Beşiktaş ile paylaşamayız demiş stadyum programında ancak 2-3 maç için yardımcı olabiliriz demiş.

Çevrimdışı ALDENYX

SÜREYYA SONER nın röportajından çok güldüm ...

“15 senedir maçlara geliyorum hep yedeksin” 

Antalya’da Efes Kupası’nda Galatasaray ile oynuyorduk 2006’da. Tribünler yedek kulübesine yakın. Bir taraftar bir ayağını kulübeye atmış diğeri tribünde, elinde bayrak bağırıyor. Tam yanımızda. Tigana’ya bağırıyor “Değişiklik yap” diye. Tayfur Havutçu’ya “Yaşlandın. Gençlere bırak artık” diyor. Okan Buruk’a “Git Galatasaray’da oyna” diye bağırıyor. Sergen’e “At yarışı oyna” diyor. Sergen’in yanında Murat Şahin var. O “Abi sıra sana geliyor” dedi. Ben de kalktım, “Herkes rahatsız oluyor. Sus. Polis çağıracağım yoksa” dedim. Şöyle bir baktı, adımı da bilmiyor herhalde, “Ulan bıyıklı” dedi, “15 senedir maçlara geliyorum, hep yedeksin. Ne oynadığın bile belli değil. Sağda mı oynuyorsun solda mı? Kiralık da mı vermiyorlar?” Yedek kulübesi dağıldı gülmekten. Yıllar sonra biri tweet attı bana, Twitter hesabım var benim de... “Süreyya Abi babamı tanıdın mı?” demiş. Baktım, tanır gibi oldum. O taraftar babasıymış. Ben de tweet attım, “Baban futbolcu sandı. Sen de doktor mu sanıyorsun?” dedim.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 11:06:53 Çağrı ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2014, 11:08:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün açıktaki taraftarlar kapalıya alınmayınca kapalıdakiler açık tribüne gitmek istemiş bunun üzerine kapalının kapıları açılmış.

Çok özel bir taraftar grubuyuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

BILIC bu hatayı yeni yapmaya başlamadıki, sadece herkesde yeni yeni hedefler yükseldi, geçen seneye bakın ne zaman çift forvet oynatmış? ne zaman skoru yükseltmek için hücüm hattına dönük defansif futbolcu çıkarıp orta saha-forvet takviyesi yapmış maç anına? Kİ BEN İDDAA EDİYORUM BILIC  D E Ğ İ Ş M E Z !   isteyenle istediği iddaaya girerim bu değişim hakkında.

Öyle dik bir adamki, daha lig tv sipikeri soru sorarken afralara tafralara başlıyo cevabı yapıştırıyo, adam benim yaptığım doğru gerisi boş diyo arkadaş, daha bunun üzerine konuşma yapılır mı?

2 maçta da ''Bursa-Eses'' Tolganın durumlarını izledik maçta, Bursa maçı 101. dakikada bitti, ya bu Cenk bu kadar mı aşşağılık oyuncu, niye 2 maç o başlamıyo da biz ağzımız biyerimizde maç izliyoruz, ki Eskişehirin attığı ofsayttan golü izleyin Tolga izliyor 0 refleks.

Her maça 4-2-3-1 başlıyosun ,hadi başladın , forvetine top gitmiyo maç tıkanmış yaptığın hamle aynı kanatta 1 adamı çıkarıp 1 adamı almak , Olcayı çıkarıyosun Kerimi alıyosun, sanki Di-Maria oyuna giriyo, karşı takım bocalamıyo sistem bile değiştirmiyo çünkü sen sistemi değiştirecek, karşı takımın kafasını karıştıracak hamle yapmıyosun.

2 puan kaybımızın bence %80 lik payı budur , %20 si ise saha ve zemin, zaten orda top falan oynanmayacağı konusunda Tüm Türkiye hemfikirdir.

Birde ekleme Sivok olayı var , bu Sivok neden oynar ben anlamış değilim, geçen hafta Atınç harikalar yarattı , madem geriye yaslanık oynuyosun, istatiistikler belli ortada , Beşiktaş golü ya duran toptan yada kornerden yemiş dk 60dan sonra, e bunu Bursa maçında Atınçla kestin, Sivok ne alaka?

Sivok, senin ancak yedek stoperin olur, yedekte güzelde olur. Ama Sivok ilk 11 e başlayacak oyuncu değil, ben daha ilk yarı çıkarmalı dedim ve gole bakın kornerde durduğu yere bakın , oyuncuyu orda kaçıran kişiye ve son anda yetişip müdahale etmeye çalışan kişiye bakın hep Sivok, ki başka kritik pas hatalarıda yaptı ama Allahtan adamlar topu çıkartıp kaleciyle karşı karşıya kalmadılar. 

Bunlar işte hep Bılıcın inadıdır, geçen senede Pedroyu hatırlayın , kaç ay yedek oturdu , Kerimi hatırlayın neler çekti.
Kafasında belirli isimler var onlar ayağı kırılmadığı sürece o takımda oynarlar.

Çevrimdışı Deniz

Dün açıktaki taraftarlar kapalıya alınmayınca kapalıdakiler açık tribüne gitmek istemiş bunun üzerine kapalının kapıları açılmış.

Dün kuzen maçtaydı kapalıda.Açıktakiler yağmuru yemiş zaten hala da ıslanıyor bir de karşıdan esen rüzgarı yiyorlar millet hasta olacak .Maç başlamasına 1 saat kala tezahuratlar başlamış millet kapalıya alınsın diye almamışlar.Açık tarafında çocuğu ıslandı diye maçı izlemeden evine gidenler olmuş.Maç saatinde havanın yağmurlu olacağı belli.76 bin kişilik stad zaten maça gelen 3000 kişi al adamları kapalıya ne kaybedersin?İlla kapalıdaki taraftarların 1 saat boyunca tezahurat yapması mı lazım.Anlamak güç cidden.Rüzgarı yağmuru yiyen adam hasta olmadan evine gittiyse büyük başarı..

Çevrimdışı WarrChief

bilicin yırtma sebebi su iki haftadır bursa ve eskisehirin ileride bir aktifliği olmamasıdır aynı sekilde asterasta savunma yapıp kontralarla cıktıgı için 3 maçta bilic aslında iyi oynuyormus gibi gorundu
adamlar oyle boyle pozisyonlar buluyorlar normalde eskiden boylemiydi iki tane verirdik kaldıki ilk yarı basan bir takımdık

bana gore takımın almeidaya alısması bunun tek acıklaması bana gore bu hala ba pektemek ve cenki takımın yuzde 90ı degismedigi için yadırgıyor  yani almeidaya verdiginde en azından adam birseyler yapıyorken bu "muhtesem 3lü" takım oyununa gore bir varlık gosteremiyor illaki gokhan olcay veli ve atibanın enaz 3ünün iyi oynaması lazımki takım galip gelsin hakikaten buna inanıyorum cok guzel bir tespit

ilk paragrafta soyledigim gibi eskisehir ve bursanın ilerideki beceriksizlikleri hala bilici koruyor inanın benide bu cok rahatsız ediyor demekki iyi formda bir tottenham bizi parcalar dicem ama parcalayamaz neden çnk biz yurt dısına farklı motive oluyoruz demekki bu konudada bilic yetersiz...

Çevrimdışı Deniz

Anadolu takımına karşı böyle oyna bu baskıyla 2-3 farkla yenersin her maçı

Çevrimdışı Yakup

Boyle birşey asla olmadi. Biz kuzeyde doğuya alinmak için bagirdik olmayınca kapalidakiler kuzeyin yanina doğu alta indiler. Tabii ki her yerde poliste hazir  :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

mustafa denizli ile şampiyon olduğumuz sezondaki maçlara bakıyordum da gerçekten özgüvenli,istekli ve baskılı oynayarak maçları kazanıyorduk benzer oyun sistemine dönmesi lazım bilic in yoksa böyle çok maçta puan kaybederiz gidişat hiç iyi değil yani.ayrıca o zaman ki kadro ile şimdiyi kıyaslıyorum en büyük fark ernst gibi bir orta sahamızın olmayışı onun haricinde kalite olarak çok büyük bir fark yok arada o takım o kalite ile şampiyon olduysa bu takımda olabilir yeterki doğru oyun planı oluşturulsun he tabi şuan inönü de oynamıyoruz bu çok büyük bir sorun fakat başakşehir e geçersek orada da aynı etkiyi yaratabileceğimize inanıyorum.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2014, 18:17:16 burhanaltıntop1903 ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

gekas gene atmış valla insan söylemeden edemiyor boştayken neden almadık diye :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...