BILIC bu hatayı yeni yapmaya başlamadıki, sadece herkesde yeni yeni hedefler yükseldi, geçen seneye bakın ne zaman çift forvet oynatmış? ne zaman skoru yükseltmek için hücüm hattına dönük defansif futbolcu çıkarıp orta saha-forvet takviyesi yapmış maç anına? Kİ BEN İDDAA EDİYORUM BILIC D E Ğ İ Ş M E Z ! isteyenle istediği iddaaya girerim bu değişim hakkında.
Öyle dik bir adamki, daha lig tv sipikeri soru sorarken afralara tafralara başlıyo cevabı yapıştırıyo, adam benim yaptığım doğru gerisi boş diyo arkadaş, daha bunun üzerine konuşma yapılır mı?
2 maçta da ''Bursa-Eses'' Tolganın durumlarını izledik maçta, Bursa maçı 101. dakikada bitti, ya bu Cenk bu kadar mı aşşağılık oyuncu, niye 2 maç o başlamıyo da biz ağzımız biyerimizde maç izliyoruz, ki Eskişehirin attığı ofsayttan golü izleyin Tolga izliyor 0 refleks.
Her maça 4-2-3-1 başlıyosun ,hadi başladın , forvetine top gitmiyo maç tıkanmış yaptığın hamle aynı kanatta 1 adamı çıkarıp 1 adamı almak , Olcayı çıkarıyosun Kerimi alıyosun, sanki Di-Maria oyuna giriyo, karşı takım bocalamıyo sistem bile değiştirmiyo çünkü sen sistemi değiştirecek, karşı takımın kafasını karıştıracak hamle yapmıyosun.
2 puan kaybımızın bence %80 lik payı budur , %20 si ise saha ve zemin, zaten orda top falan oynanmayacağı konusunda Tüm Türkiye hemfikirdir.
Birde ekleme Sivok olayı var , bu Sivok neden oynar ben anlamış değilim, geçen hafta Atınç harikalar yarattı , madem geriye yaslanık oynuyosun, istatiistikler belli ortada , Beşiktaş golü ya duran toptan yada kornerden yemiş dk 60dan sonra, e bunu Bursa maçında Atınçla kestin, Sivok ne alaka?
Sivok, senin ancak yedek stoperin olur, yedekte güzelde olur. Ama Sivok ilk 11 e başlayacak oyuncu değil, ben daha ilk yarı çıkarmalı dedim ve gole bakın kornerde durduğu yere bakın , oyuncuyu orda kaçıran kişiye ve son anda yetişip müdahale etmeye çalışan kişiye bakın hep Sivok, ki başka kritik pas hatalarıda yaptı ama Allahtan adamlar topu çıkartıp kaleciyle karşı karşıya kalmadılar.
Bunlar işte hep Bılıcın inadıdır, geçen senede Pedroyu hatırlayın , kaç ay yedek oturdu , Kerimi hatırlayın neler çekti.
Kafasında belirli isimler var onlar ayağı kırılmadığı sürece o takımda oynarlar.