kesinlikle çekmesini haklı bulmuyorum.o zaman futbolu da çeksin ama hentbol küçük.onlar o kadar emek harcamış şampiyonlar liginde temsil edecekler beşiktaşı emeklerine yazık etmektir oyuncuların..90 bin dolar dendi deniyor.180 bin tl için çok büyük ayıp olur beşiktaşa, başta hentbol takımı oyuncularına.
sinan erdem hentbol için uygun hale getirilmesi söz konusuymuş galiba.anlamadığım herhangi iyisinden başka iller dahil yer bulunabilirdi.hatta bizim akatlar arena ne durumda bilmiyorum.
zaten şu an haber gördüm.göksel şike sürecinde de vardı sanırım.sözde çözmüş araya girip.biz sinan erdemi istanbul büyükşehir belediyesinden istiyoruz , belediye çalışanı da araya giriyor , çözüyor reklamını yapıyor.baştan aşağı belediye ekibi ülkeyi yönetiyor.tff sine kadar her yerdeler.ligtv onlarda.statlar onlarda.her şey her şey.geçen gördüm tape varmış çaykur rizeye kasımpaşadan oyuncu almalar vesaire.yazıktır günahtır ülkeyi ne hale getirdiler.her yeri kokuşmuş.
takım dönüşü yaşanan olayı haklı bulmamakla beraber zaten konuşulmaya değecek bir olay yokmuş bile.amkspor haberini görmüştüm o gece.takıma coşkulu karşılama diye son dakika vermişlerdi.protesto diye yazmıyordu bile.
sağolsun başkan yine yaptı yapacağını 3-5 kişi dediği kişileri türkiye gündemine oturttu.artık bu hafta bunu konuşur dururlar.kız gibiymiş tek olduklarında.millete gaz ver zaten cahil çok , bir de gazı sen ver.amaç ne anlamıyorum.fikret orman düello mu istiyor taraftarla bireysel , bu kadar düşük yorum yapmasın fikret orman bence.hani oradaki toplu bütün herkes bir şeyler içinde olur bunu dersin belki ama orada araya sızanlar için yapılmamalı.