Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984146 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Geçen sezon Gaziantep ile oynadığımız iç saha maçında

nasıl ya 01.09.2013 de mi?  1 yıldır penaltı kullanmadık mı biz ?

Çevrimdışı Deniz

En son penaltımızı fernandes vurmuştu sanırım ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bugün Başkanın hentbol takımıyla ilgili restini çok doğru buluyorum o kadar kirayı nasıl ödeyelim hem de biz burada Türkiyeyi temsil ediyoruz el insaf maçı kazansan o kadar para almıyorsun.

Ek olarak Başkanın dediği "kız gibi " tabiri tepki çekti bayağı ve bence laflarını biraz daha düşünerek söylemeli o tabir ona yakışmadı. Beşiktaş başkanına bırakın küfürü hakaret bile edemez kimse.eğer böyle bir hakaret yapılmışsa bunu yapanlar ahlaksızdır, karaktersizdir.Takımın da protesto edildiği söyleniyor ,3 puanı almış bir takımı protesto etmek de onu yapan insanların niyetini gösteriyordur.Ama başkanın bunlarla kameralar önünde muhattap olmaması gerekiyor. Medyanın ve Beşiktaş düşmanlarının istediği zaten bu onlara istediklerini vermemek gerekiyor.

Bizim konuşmamız gereken 2 haftada 4 penaltımızı yiyen futbolun katili hakemlerdir.Birilerinin gündemi değiştirmesine ve takımın moralini bozmasına izin vermemeliyiz.Takıma destek olmalıyız.Arada kötü niyetliler olmayacak mı?Olacak ama bunların istediği zaten reklamlarını yapmak bunun yerine çıkıp mhk ye ve tff ye dersini vermeliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

aman maçlarda küfür filan etmeyelimde.kurabiye serbest mi acaba :D

Çevrimdışı Fatih

http://youtu.be/8_S517M4FVY?list=UULJVUlpsxZcIMECVDcZaM2g

BJK Tv yayinlamis olayi.. Bagiran grup (max. 10 kisi)Asya Kartallari.. Amigo Sevsek Ali bir kac kez susturmak icin biseyler soyluyor... Karagumruklu Erdal Keles'te orada... Kufur filan var mi bilmiyorum, BJK Tv yayimlamamis... Cok fazla abartilacak sey durmuyor gibi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

görüntü burda bunu yapan 3-5 çakal ortalığı karıştırmaya gelmişler kim oldukları tespit edilip şikayet edilmeli.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı okansosa

En son penaltımızı fernandes vurmuştu sanırım ?
en son penaltımızı Almeida vurdu geçen sezon son hafta maçında kalecinin üstüne gol olmamıştı,Gaziantep maçındada Almeida vurmuştu yine kaleciye çarmıştı ama bu sefer içeri girmişti
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

en son penaltımızı Almeida vurdu geçen sezon son hafta maçında kalecinin üstüne gol olmamıştı,Gaziantep maçındada Almeida vurmuştu yine kaleciye çarmıştı ama bu sefer içeri girmişti
Onun ayağının dümenini zaten  :boxin:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 23:26:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Geçen sezon Gaziantep ile oynadığımız iç saha maçında
en son penaltı gecen sezon olimpiyatta 1-1 kaldığımız gencler maçında oldu almeida kaçırmıştı
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

Ben de daha iyisini isterim yalnız en yeteklisini aldık adı Quaresma'ydı Olcay kadar gol atıp tabela yapamadı bunları unutmamak gerek.
millet quaresmanın istatistiğine baktım bulduğum olcay kadar ya da az fazla.ama uzaktan iyi çakıyordu.quaresma iyidi hoştu , idare edilemedi o konuya girmeden : )
tam böyle güzel site var mı özellikle asistiyle beraber bakılabilecek.

bu arada depayla dünya kupasında çok iyi hamle yapıyordu hollanda.iyi oyuncu.

başlıkta gördüm , sanırım doğmuşun nice senelere :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Bursa maçı bu sezon için çok buyuk anlamlar taşıyor. Bana gore kırılma maçlarından biriydi. Arsenal maçlarından sonra beşiktaş düşüşteydi en son uefa maçı da düşüşün tuz biberi oldu. Bursa maçındaki rezil ilk yarıdan sonra devre arasında hoca ve futbolcular neler konustu bilmiyorum ama ikinci yarıdaki oyundan sonra alınan galibiyetle beraber takımda inanılmaz bir kenetlenme ve kaybedilen özguvenin tekrar kazanıldıgını gozlemliyorum. Bu haftayı bir yere not edelim. Sanırım Beşiktaşın yükselişinin başlangıcı olacak bu maç.
olcayın söylediğine göre bilic damardan girmiş  :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

kesinlikle çekmesini haklı bulmuyorum.o zaman futbolu da çeksin ama hentbol küçük.onlar o kadar emek harcamış şampiyonlar liginde temsil edecekler beşiktaşı emeklerine yazık etmektir oyuncuların..90 bin dolar dendi deniyor.180 bin tl için çok büyük ayıp olur beşiktaşa, başta hentbol takımı oyuncularına.

sinan erdem hentbol için uygun hale getirilmesi söz konusuymuş galiba.anlamadığım herhangi iyisinden başka iller dahil yer bulunabilirdi.hatta bizim akatlar arena ne durumda bilmiyorum.

zaten şu an haber gördüm.göksel şike sürecinde de vardı sanırım.sözde çözmüş araya girip.biz sinan erdemi istanbul büyükşehir belediyesinden istiyoruz , belediye çalışanı da araya giriyor , çözüyor reklamını yapıyor.baştan aşağı belediye ekibi ülkeyi yönetiyor.tff sine kadar her yerdeler.ligtv onlarda.statlar onlarda.her şey her şey.geçen gördüm tape varmış çaykur rizeye kasımpaşadan oyuncu almalar vesaire.yazıktır günahtır ülkeyi ne hale getirdiler.her yeri kokuşmuş.

takım dönüşü yaşanan olayı haklı bulmamakla beraber zaten konuşulmaya değecek bir olay yokmuş bile.amkspor haberini görmüştüm o gece.takıma coşkulu karşılama diye son dakika vermişlerdi.protesto diye yazmıyordu bile.

sağolsun başkan yine yaptı yapacağını 3-5 kişi dediği kişileri türkiye gündemine oturttu.artık bu hafta bunu konuşur dururlar.kız gibiymiş tek olduklarında.millete gaz ver zaten cahil çok , bir de gazı sen ver.amaç ne anlamıyorum.fikret orman düello mu istiyor taraftarla bireysel , bu kadar düşük yorum yapmasın fikret orman bence.hani oradaki toplu bütün herkes bir şeyler içinde olur bunu dersin belki ama orada araya sızanlar için yapılmamalı.

Çevrimdışı siyah-1903

kesinlikle çekmesini haklı bulmuyorum.o zaman futbolu da çeksin ama hentbol küçük.onlar o kadar emek harcamış şampiyonlar liginde temsil edecekler beşiktaşı emeklerine yazık etmektir oyuncuların..90 bin dolar dendi deniyor.180 bin tl için çok büyük ayıp olur beşiktaşa, başta hentbol takımı oyuncularına.

sinan erdem hentbol için uygun hale getirilmesi söz konusuymuş galiba.anlamadığım herhangi iyisinden başka iller dahil yer bulunabilirdi.hatta bizim akatlar arena ne durumda bilmiyorum.

zaten şu an haber gördüm.göksel şike sürecinde de vardı sanırım.sözde çözmüş araya girip.biz sinan erdemi istanbul büyükşehir belediyesinden istiyoruz , belediye çalışanı da araya giriyor , çözüyor reklamını yapıyor.baştan aşağı belediye ekibi ülkeyi yönetiyor.tff sine kadar her yerdeler.ligtv onlarda.statlar onlarda.her şey her şey.geçen gördüm tape varmış çaykur rizeye kasımpaşadan oyuncu almalar vesaire.yazıktır günahtır ülkeyi ne hale getirdiler.her yeri kokuşmuş.

takım dönüşü yaşanan olayı haklı bulmamakla beraber zaten konuşulmaya değecek bir olay yokmuş bile.amkspor haberini görmüştüm o gece.takıma coşkulu karşılama diye son dakika vermişlerdi.protesto diye yazmıyordu bile.

sağolsun başkan yine yaptı yapacağını 3-5 kişi dediği kişileri türkiye gündemine oturttu.artık bu hafta bunu konuşur dururlar.kız gibiymiş tek olduklarında.millete gaz ver zaten cahil çok , bir de gazı sen ver.amaç ne anlamıyorum.fikret orman düello mu istiyor taraftarla bireysel , bu kadar düşük yorum yapmasın fikret orman bence.hani oradaki toplu bütün herkes bir şeyler içinde olur bunu dersin belki ama orada araya sızanlar için yapılmamalı.

koskoca beşiktaşsın yaptığın spor salonu hentbol şampiyonlar ligi organizasyonu için geçer not alamamış... kimse bunu gündeme getirmiyor.. allahın feneri gidiyor stadını 15 yıl önce, spor salonunu 4 yıl önce en iyi şekilde yapıyor, sen o esnada ne yapıyorsun acaba koskoca beşiktaş.. aynısı gs için de geçerli.. kim ne derse desin, önce stad, sonra layıkıyla bir spor salonu yapmadan milletin ağzına bakacağız mecbur.. devlet desen senden yana değil, gs gibi birilerinin bi yerlerini yalama kültürün de yok, efendi efendi yapacaksın kendi tesislerini, sonra istediğine istediğin resti çek aga.. şimdiki rest sadece komik olmuş..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Deniz

Cekme olayi zaten blof beyler olay tepki gostermek.maci kazandigin taktirde bile o kadar para almiyorsun 90 bin az mi kac bin forma parasi.adam gibi indirim yapmalilar.

Çevrimiçi murat

koskoca beşiktaşsın yaptığın spor salonu hentbol şampiyonlar ligi organizasyonu için geçer not alamamış... kimse bunu gündeme getirmiyor.. allahın feneri gidiyor stadını 15 yıl önce, spor salonunu 4 yıl önce en iyi şekilde yapıyor, sen o esnada ne yapıyorsun acaba koskoca beşiktaş.. aynısı gs için de geçerli.. kim ne derse desin, önce stad, sonra layıkıyla bir spor salonu yapmadan milletin ağzına bakacağız mecbur.. devlet desen senden yana değil, gs gibi birilerinin bi yerlerini yalama kültürün de yok, efendi efendi yapacaksın kendi tesislerini, sonra istediğine istediğin resti çek aga.. şimdiki rest sadece komik olmuş..
koskoca beşiktaşın hentbol için uygun bir salonu yok tamamda koskoca istanbulda devletin de hentbolde uluslarası organizasyonda kullanılabilecek salonu yok.muhtemelen fenerin salonuda uygun değildir hentbol yok onlarda.hatta devletin uluslarası yeterlilikle ilgili bilgisi de yoktur muhtemelen.senin hentbol ligin var ama uygun salonun yok.

Çevrimdışı pascal26

Başkan sadece kamuoyu yaratıp pazarlıkta elini güçlendiriyor bence. Artık tanıdık.
Bu arada Başkanın son üslubunu beğenmiyorum fakat olayın aslını bırakıp üslubu tartışmaya da gerek yok.

Arkadaşlar, bu olay işaretlerden biri. Takımın hep kazanacak hali yok,  biraz tökezlesin ortalık karışacak.
Taraftarın önüne hep başka bi gündem çıkıyor, takıma yeterince destek veremiyoruz.

Videoyu izleyince farkettim, futbolcular taraftardan resmen ürküyor malesef.

Çevrimdışı forzatunga

Başkan çıkıp bişeyler söylese niye söyledi.
Sessiz kalsa niye sessiz kaldı.

Haters gonna hate  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 16:22:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2014, 16:22:17
  • Beşiktaş / Bodrum
millet quaresmanın istatistiğine baktım bulduğum olcay kadar ya da az fazla.ama uzaktan iyi çakıyordu.quaresma iyidi hoştu , idare edilemedi o konuya girmeden : )
tam böyle güzel site var mı özellikle asistiyle beraber bakılabilecek.

bu arada depayla dünya kupasında çok iyi hamle yapıyordu hollanda.iyi oyuncu.

başlıkta gördüm , sanırım doğmuşun nice senelere :evillol:

Sağolasın  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

nasıl ya 01.09.2013 de mi?  1 yıldır penaltı kullanmadık mı biz ?
Ben öyle hatırlıyorum. Arada belki bir tane daha olabilir.