Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984405 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam senin yorumlarını beğenirdim ama burdaki son 2 yorumuna kesin katılmıyorum. Madem bu analizi yaptın o zaman şunu da sorgulaman gerekir. Bir adam takıma sevgi gösterisinde bulunan bir gruba paralı kö... diye saydırır mı? Deli olması lazım, zeka geriliği fln olması lazım. :)
+1903 işte bu kadar basit aslında. Üstelik bir tarafta bir yöneticimiz var diğer taraftakilerin kim olduğu dahi belli değil

Çevrimdışı Deniz

Hocam senin yorumlarını beğenirdim ama burdaki son 2 yorumuna kesin katılmıyorum. Madem bu analizi yaptın o zaman şunu da sorgulaman gerekir. Bir adam takıma sevgi gösterisinde bulunan bir gruba paralı kö... diye saydırır mı? Deli olması lazım, zeka geriliği fln olması lazım. :) 

Hocam kesinlikle haklısın da peki bursa yı yenen takım gecenin 3 ünde kalkıp gidip protesto edilir mi? :) .Protesto edecek adam malubiyette eder 3 puanı almışız neden protesto etsinler.Benim tahminim eğer olay olduysa ; karşılamaya giden grup içindeki birkaç kişi Fikret Orman alehine tezahuratta bulundu,bunu gören yönetici de taraftara küfür etti ve ortalık karıştı.Her türlü tatsız olay suçlusu kimse en başta orada emek verip 3 puanı alan takıma ayıp etmiştir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben de senin yorumuna bi ekleme yapayım hocam. Es-es maçı 45.000 kişinin altına düşmez. İmkansız. Düşerse burdayız :)

Ama Başakşehir'e geçme konusuna büyük oranda katılıyorum Kasım 15 - Ocak ve 2. yarının başından Mart 15 e kadar Başakşehir'e geçmek şart. Hatta eğer takım orayı sahiplenir ve rakibi baskı altına alabilirsek Mart 15 sonrasındaki maçlar da olabilir.
45.000 kişiyi bırak 15.000 kişi olursa öpüp başınıza koyun herkes geçen sezon başını düşünüyor ama geçen sene hem pasolig yoktu hem de kombine alanlar yanlarına bir kişiyi daha getirebiliyorlardı o yüzden 40-50.000 civarına çıkıyordu bu sezon hiçbir maçımız ilk yarı için diyorum yani o rakamlara ulaşmaz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Mete Vardar: Otobüse binerken içlerinden 5-6 tanesi, hangi nedenle olduğunu bilmediğim şekilde, yönetime ve futbolculara tepki gösterdi
Mete Vardar:  Yola çıkarken, futbolcular ve diğer görevliler aşağıda bazı tatsızlıklar oluyor. Yöneticimiz Yalçın bey bir münakaşa içindeydi
Mete Vardar: Yalnızca sözlü bir tartışmadır. Vurma, darp yoktur. Sonrasında ortam sakinleşti ve ayrıldık. Başkan aleyhine tezahürat duymadım

buyrun olayın doğrusu budur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Ben de senin yorumuna bi ekleme yapayım hocam. Es-es maçı 45.000 kişinin altına düşmez. İmkansız. Düşerse burdayız :)

Ama Başakşehir'e geçme konusuna büyük oranda katılıyorum Kasım 15 - Ocak ve 2. yarının başından Mart 15 e kadar Başakşehir'e geçmek şart. Hatta eğer takım orayı sahiplenir ve rakibi baskı altına alabilirsek Mart 15 sonrasındaki maçlar da olabilir.

Dostum şöyle bir durum var. totalde 60.000 passo satmışız bunların 11.000 kombineli. kalıyor 49.000 bin kişi bu passoliglerin 40.000 ini istanbul 20.000 ini anadoluydu. şimdi tekrardan hesap yaparsak 45.000 taraftar nasıl olacak.  :alala: :alala: :alala:

1. passolig olayını atlamışsın.

2. bugün çrş. ctesi maçımız var ama hala biletler satışta değil  :alala: :alala:

3. bu sene bütün maçlarda olimpiyattaydım. ve feyenoord 60.000 arsenal 62.000 rize+asteras toplamı 10.000 taraftar vardı. 45.000 ini ctesi diye mi bulacağız  :alala: :alala:

@pascal26 umarım ben yanılırım ve sen haklı çıkarsın. gelecek her seyirci vodafone arena için kullanılacağı için haklı çıkmamam dileğiyle. seyirci beklentim ise olimpiyat olursa 10-15 bin başakşehir olursa bize ayrılan alanlar full dolar.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

başkan açıklama yapmış eskişehir maçı olimpiyatta kesin olarak fakat daha sonraki maçları başakşehir de oynamak için görüşmeler devam ediyormuş.

Çevrimdışı Deniz

Eskişehir maçı olimpiyatta kesinleşti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 16:07:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Prandelli:bursa Besiktas macini izledim.Atinc muazzam oyuncu benim takimimda olsa 90 dk oynatirim

Aşırı abartı. 5 tane hava topu kesti sadece son 10 dakika doldur boşaltta. 90 dakika adam akıllı oynasın o zaman göreceğiz kupada filan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 16:10:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Depay transferinin hikayesi nedir bilen varsa anlatabilir mi ?

Olay şu Töre'nin kiralandığı sene sol kanat için de Depay'ı istedi Önder Özen. 7 milyon euro istediler 5 'e kadar indi fiyat Önder Özen Depay ile kesin olarak anlaştı tam alınacağı sırada Deniz Atalay 19 yaşında Hollandalıya bu kadar para verilir mi dedi alınmadı. 

Son dakikada 3 milyon euroya Kerim alındı. Aradaki 2 milyon euro yüzünden ( Suni Sebep ) , Deniz Atalay ( Gerçek Sebep ) Transfer bitmedi. Şimdi Görüyoruz kim haklı çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 16:11:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynı Atalay 3.5 milyon euroya Ahmet İlhan'ı alacaktı Karabük'ten Özen araya girdi en azından Frei alınsın genç dedi. Biz ne çekiyorsak bunlardan çekiyoruz işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı pascal26

Hocam kesinlikle haklısın da peki bursa yı yenen takım gecenin 3 ünde kalkıp gidip protesto edilir mi? :) .Protesto edecek adam malubiyette eder 3 puanı almışız neden protesto etsinler.Benim tahminim eğer olay olduysa ; karşılamaya giden grup içindeki birkaç kişi Fikret Orman alehine tezahuratta bulundu,bunu gören yönetici de taraftara küfür etti ve ortalık karıştı.Her türlü tatsız olay suçlusu kimse en başta orada emek verip 3 puanı alan takıma ayıp etmiştir.

Katılıyorum sana Deniz. Ben bi tarafın haklı olduğunu söylemek için yazmamıştım o cevabı. Yapılan yorumda mantıken eksik bi taraf vardı. Onu belirtmeye çalıştım.

Benim kişisel durumum şu; hem Başkan'ın hem o arkadaşların hatalı oldukları yerler olabilir. Benim burada 1. önceliğim Beşiktaş başkanının önceliklerini doğru belirleyip belirlemediği, bakış açısının doğru olup olmadığı.  Bana göre Başkan kulübü doğru bir pozisyonda tutmaya çalışıyor. Başka oluşumlar içinde herkes hakkını arar ve aramalı.  Ama kulübü farklı pozisyonlar almaya zorlamak gerçekçi ve doğru değil.
Benim için aslolan Beşiktaş kulübünün kendisidir, sadece Beşiktaş.   Başkan da açıklama yapmış bu arada;

http://kartalbakisi.com/haber/cok-sert-konustu-teke-tek-gelin_h2616.html

Çevrimdışı pascal26

Dostum şöyle bir durum var. totalde 60.000 passo satmışız bunların 11.000 kombineli. kalıyor 49.000 bin kişi bu passoliglerin 40.000 ini istanbul 20.000 ini anadoluydu. şimdi tekrardan hesap yaparsak 45.000 taraftar nasıl olacak.  :alala: :alala: :alala:

1. passolig olayını atlamışsın.

2. bugün çrş. ctesi maçımız var ama hala biletler satışta değil  :alala: :alala:

3. bu sene bütün maçlarda olimpiyattaydım. ve feyenoord 60.000 arsenal 62.000 rize+asteras toplamı 10.000 taraftar vardı. 45.000 ini ctesi diye mi bulacağız  :alala: :alala:

@pascal26 umarım ben yanılırım ve sen haklı çıkarsın. gelecek her seyirci vodafone arena için kullanılacağı için haklı çıkmamam dileğiyle. seyirci beklentim ise olimpiyat olursa 10-15 bin başakşehir olursa bize ayrılan alanlar full dolar.
Ben c.tesi akşamı olimpiyatta maç yaptığımızı pek hatırlamıyorum. Kulüp sosyal medyadan bir an önce tanıtıma başlarsa ve maçın c.tesi olduğunun altı çizilirse bu rakam yakalanabilir.

Çevrimdışı Deniz

Katılıyorum sana Deniz. Ben bi tarafın haklı olduğunu söylemek için yazmamıştım o cevabı. Yapılan yorumda mantıken eksik bi taraf vardı. Onu belirtmeye çalıştım.

Benim kişisel durumum şu; hem Başkan'ın hem o arkadaşların hatalı oldukları yerler olabilir. Benim burada 1. önceliğim Beşiktaş başkanının önceliklerini doğru belirleyip belirlemediği, bakış açısının doğru olup olmadığı.  Bana göre Başkan kulübü doğru bir pozisyonda tutmaya çalışıyor. Başka oluşumlar içinde herkes hakkını arar ve aramalı.  Ama kulübü farklı pozisyonlar almaya zorlamak gerçekçi ve doğru değil.
Benim için aslolan Beşiktaş kulübünün kendisidir, sadece Beşiktaş.   Başkan da açıklama yapmış bu arada;

http://kartalbakisi.com/haber/cok-sert-konustu-teke-tek-gelin_h2616.html

Haklısın hocam zaten her ne olursa olsun taraftarın takımın yanında tartışmaya girip oyuncuların moralini bozmaya hakkı yok.Kimsenin Beşiktaş kulübüne ve takımına zarar vermeye hakkı yok.Ne diyelim olur böyle şeyler önemli olan olayların büyümemesi ve kapanması..

Çevrimdışı Anil

Aynı Atalay 3.5 milyon euroya Ahmet İlhan'ı alacaktı Karabük'ten Özen araya girdi en azından Frei alınsın genç dedi. Biz ne çekiyorsak bunlardan çekiyoruz işte.
Bu dediklerin kesin bilgiler mi ? Kesinse çok büyük hata yapmışız.. Zaten bu yöneticilerden Atalay,Kavalcı gibiler yüzünden bu durumdayız..Sürekli kendilerini gösterme peşindeler.Depay da ilk Fm de görmüştüm ve sonra takip ettikçe ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamıştım..Önder Özen'in futbol bilgisinin ne kadar üst düzey olduğunu görmek zor olmasa gerek..

Çevrimdışı Tolga

Bu dediklerin kesin bilgiler mi ? Kesinse çok büyük hata yapmışız.. Zaten bu yöneticilerden Atalay,Kavalcı gibiler yüzünden bu durumdayız..Sürekli kendilerini gösterme peşindeler.Depay da ilk Fm de görmüştüm ve sonra takip ettikçe ne kadar iyi oyuncu olduğunu anlamıştım..Önder Özen'in futbol bilgisinin ne kadar üst düzey olduğunu görmek zor olmasa gerek..
yönetimin güçlü olmadığını bu tarz şeylerden bile çıkarabiliyorsunuz yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 18:06:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada basın yazmaz biz hatırlatalım.

Krasic hala Fener'de ve A2 Takımda antrenman yaparak senede 2,5 milyon euro indiriyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu arada basın yazmaz biz hatırlatalım.

Krasic hala Fener'de ve A2 Takımda antrenman yaparak senede 2,5 milyon euro indiriyor.
Bizde olsa sayfa sayfa manşet

Çevrimdışı Tolga

Bizde olsa sayfa sayfa manşet
aziz yıldırım basını sindirdiği için böyle haberleri yayınlayamıyorlar yani.

Çevrimdışı eski inönü

Bursa maçı bu sezon için çok buyuk anlamlar taşıyor. Bana gore kırılma maçlarından biriydi. Arsenal maçlarından sonra beşiktaş düşüşteydi en son uefa maçı da düşüşün tuz biberi oldu. Bursa maçındaki rezil ilk yarıdan sonra devre arasında hoca ve futbolcular neler konustu bilmiyorum ama ikinci yarıdaki oyundan sonra alınan galibiyetle beraber takımda inanılmaz bir kenetlenme ve kaybedilen özguvenin tekrar kazanıldıgını gozlemliyorum. Bu haftayı bir yere not edelim. Sanırım Beşiktaşın yükselişinin başlangıcı olacak bu maç.

Çevrimdışı Kemal

Şimdi de herkes ''kız gibi'' lafına takılmış, çoğu kişide feminist ayakları. Yav geçin arkadaş bu ayakları, bu ayaklar koktu, eğer birşeyler tartışılacaksa masaya yatırılacaksa @Çağrı 'nın yukarda bahsettiği Depay konusu gıbı konular masaya yatırılsın ,asılsın kesilsin . Yok kız gıbı demiş, yok 6 kişi ferıbotta kufur etmiş falanda filanda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 20:35:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben olaya girmek istemedim hiç saçma bir durum çünkü ama basitçe fikrimi söyleyeyim.

Olayın iç yüzünü bilmiyoruz öncelikle. Ancak galibiyet kazanan takımın ve yönetiminin durup durmadık yerde taraftara sataşması malumunuz pek mümkün değil. Burada olayı taraftarın çıkarmış olma ihtimali yüzde 90 benim gözümde.

Ve bu çok büyük ayıptır. Hele ki takım galibiyetle dönüyorken. O yüzden ister deplasmana gitsin ister Çin'e gitsin desteklemek için edebiyle gidip dönecek herkes ve muhalaefeti sokak ağzı ile yapmayacak. Yaparsa böyle cevap alır , doğaldır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 20:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl bu hentbol takımının saha sorunu ne olacak? Bu adamlar hakettiği değerin 10 da 1 ini göremiyor biz zaten maçlara gitmiyoruz bir de Avrupa'da oynamama durumu çıktı saha uygun olmadığı için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 20:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve bu arada malum site 4-5 aydır personel maaşını alamadı! Grevvvv! Hüüüü Haaaa! İngaaaaaaaaaaaaa! Diye haber yapmadığına göre kulüpte ödemeler düzenli yapılıyor bu çok iyi haber.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş en son ne zaman Penaltı kullandı resmi Lig maçında hatırlayan var mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş en son ne zaman Penaltı kullandı resmi Lig maçında hatırlayan var mı?
Geçen sezon Gaziantep ile oynadığımız iç saha maçında