Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984458 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Başkana doğrudan ulaşılabilinse çok işe yarar işler çıkarılacak ama işte ulaşım imkanı yok.

Noboa - Khouma Babacar - Linnes , Beşiktaşın gelecek 4-5 yılını kurtarır ve üst düzey başarı getirir. Ayrıca satıştan para kazandırır ama işte...
taş çatlasa noboa ve linnes olur hatta sadece linnes olur olursa tabi.dediğin gibi keşke 3ünü alabilsek acayip kalite ve güç katarlar bize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Noboa ve linnes alınsın bize sezon sonuna kadar yeter :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 22:57:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkesten rica ediyorum forum olarak elimizdekini beğenelim beğenmeyelim farklı konu ama hakkını verelim. Sevelim bu adamı. Bu adam Beşiktaşlı , karakterli. Adam gibi adam.

Çok Yaşa Olcay ŞAHAN.

Beşiktaş'ta taraftarın en sevdiği isimler arasında yer alan Olcay Şahan, Bursa'da Siyah-beyazlı forma ile üst üste 71. maçına çıktı. Beşiktaş'ın ligdeki son 71 karşılaşmasında da sahaya çıkan deneyimli oyuncu, futbolunun yanı sıra attığı 21 golle de takımına önemli katkı yaptı.

Olcay Şahan'a 71 kere maşallah...

Deneyimli oyuncu, hem istikrarlı futbolu hem de attığı gollerle Beşiktaş'a puanlar kazandırmaya devam ediyor.

Siyah-beyazlılar'ın 2012-2013 sezonunun başında Almanya'nın Kaiserslautern takımından transfer ettiği Olcay, Beşiktaş forması ile ligde üst üste 71. maçını Bursa deplasmanında oynadı. 800 bin euro bonservis bedeli ile transfer edilen Olcay, Siyah-beyazlı formayı ilk kez 2012-2013 sezonunun ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında giymişti. O tarihten bu yana Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı 71 müsabakada da görev alan Olcay, bu süreçte takımını yalnız bırakmayan tek oyuncu olarak öne çıktı.

Sık sık sakatlık haberleri ile anılan Beşiktaş'ta sakatlık geçirmeyen tek futbolcu olarak da dikkat çeken olcay, forma giydiği bu 71 karşılaşmada attığı 21 gol ile takımına önemli katkı sağladı. Son olarak bursaspor ağlarını havalandırarak takımına 3 puan kazandıran 27 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlı forma ile ilk golünü 2012-2013 sezonunun 5. haftasındaki Gaziantepspor mücadelesinde kaydetmişti.

İlk sezonunda 11 gol atan milli futbolcu,  geçen sezon 8 golle takımına katkı sağlamıştı. Olcay, bu sezon ise ilk üç haftada 2 gol atmayı başardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 23:03:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz ilk yarıyı Fener ile kafa kafaya ya da 3-4 puan önünde kapatırsak ; İkinci yarı

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - Motta - Atiba - Noboa - Olcay - Sosa - Töre - KOBRA ( Avrupa'da 7 yabancılı kadro Uefa'ya yarı finale kadar yürüyebilir )

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - İsmail - Atiba - Sosa - Olcay - Oğuzhan - Töre - Kobra ( Ligde 5 yabancılı kadro bizi yarıştırır )

Seneye Dede ve Atiba'yı yedeğe atacak kalitede bir ön libero daha alabilirsek 2016'da kesinlikle şampiyonluğa oynarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz ilk yarıyı Fener ile kafa kafaya ya da 3-4 puan önünde kapatırsak ; İkinci yarı

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - Motta - Atiba - Noboa - Olcay - Sosa - Töre - KOBRA ( Avrupa'da 7 yabancılı kadro Uefa'ya yarı finale kadar yürüyebilir )

Tolga - Linnes - Ersan - Pedro - İsmail - Atiba - Sosa - Olcay - Oğuzhan - Töre - Kobra ( Ligde 5 yabancılı kadro bizi yarıştırır )

Seneye Dede ve Atiba'yı yedeğe atacak kalitede bir ön libero daha alabilirsek 2016'da kesinlikle şampiyonluğa oynarız.
planlamanın hepsine katılıyorum ve ek olarak elimizdeki yabancı sayısına göre tabi ön tarafa bir tane daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum.kanatlarda oynayabilen forvet arkası oynayabilen hücumda maç sıkıştığında bireysel yeteneğini gösterecek bir oyuncu transfer edilmeli gelecek sezon.he tabi biz bu planlamaları burada konuşuyoruz da keşke bir yararını görsek gene gerekli takviyelerin yapılmayacağı izlenimi var bende nedense.

Çevrimdışı Kemal

Olcay Şahanı ben severım ama dün maçı da izledik, yav Olcay sakatlanmıyo olabilir tamam ama dünkü golü atmasa golden 10 dk önce öyle bir gol kaçırdı ki yani dillere destan. Onun dışında muhteşem sağ ve sol ayağıyla ceza sahası içinden pas vermek varken topu göklere kaç kez dikti. Kaç kez pas hatası yaptı . Bunlarıda konuşmak gerek. Olcayı çıkartsan kimi sokacan ? o  pozisyonun derinliği yok. Hemen taraftarı unutmadı boş tribünlere koştu diye adamı Superman yapmamamız lazım. Tamam sevıyorum bende ama yanlışlarıda var Olcayın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 23:19:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay Şahanı ben severım ama dün maçı da izledik, yav Olcay sakatlanmıyo olabilir tamam ama dünkü golü atmasa golden 10 dk önce öyle bir gol kaçırdı ki yani dillere destan. Onun dışında muhteşem sağ ve sol ayağıyla ceza sahası içinden pas vermek varken topu göklere kaç kez dikti. Kaç kez pas hatası yaptı . Bunlarıda konuşmak gerek. Olcayı çıkartsan kimi sokacan ? o  pozisyonun derinliği yok. Hemen taraftarı unutmadı boş tribünlere koştu diye adamı Superman yapmamamız lazım. Tamam sevıyorum bende ama yanlışlarıda var Olcayın.

Abi burada biraz basit mantık güdeceğim.

Biz bu adamı 800,000 euroya aldık sadece. Adam yerli. Adam 1 maç dahi kaçırmadı. ve 3 maçta 1 gole yakın ortlama yakaladı. En önemlisi gollerini 2 şer 3 er atmıyor tek tek atıyor bu çok önemlidir.

En önemlisi ise eğer sol kanadımız da töre gibi yetenekli ama tabelasız olsaydı biz 3. bile olamazdık ligde birinin gözükmese de gol atması lazım.

Adamın sezgileri inanılmaz kuvvetli bu kadar gol pozisyona giren kanat biz Ali Gültiken'den beri görmedik bence. Yeteneği her zaman tartışılır ama verimi asla tartışılmaz. Biz hatayı burada yapıyoruz.

Şu istatistiği Kerim yapsa manyak olurdu herkes çünkü çalım yeteneği var. Olcay yapınca sövmek bize yakışmıyor bunu algılamamız lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Abi burada biraz basit mantık güdeceğim.

Biz bu adamı 800,000 euroya aldık sadece. Adam yerli. Adam 1 maç dahi kaçırmadı. ve 3 maçta 1 gole yakın ortlama yakaladı. En önemlisi gollerini 2 şer 3 er atmıyor tek tek atıyor bu çok önemlidir.

En önemlisi ise eğer sol kanadımız da töre gibi yetenekli ama tabelasız olsaydı biz 3. bile olamazdık ligde birinin gözükmese de gol atması lazım.

Adamın sezgileri inanılmaz kuvvetli bu kadar gol pozisyona giren kanat biz Ali Gültiken'den beri görmedik bence. Yeteneği her zaman tartışılır ama verimi asla tartışılmaz. Biz hatayı burada yapıyoruz.

Şu istatistiği Kerim yapsa manyak olurdu herkes çünkü çalım yeteneği var. Olcay yapınca sövmek bize yakışmıyor bunu algılamamız lazım.

Kardeşim ben bişey demiyorum sadece Beşiktaşlıların sol açıkta daha iyi isim görmeye hakları var dıyorum dığer erakıplerımızın 2 sol açığıyla karşılaştırabılırız, bızdede Marko MARIN tarzı bir isim olsa fena mı olur, Olcayla birlikte o kanadı kalkındırırlar. Bak Ozinin alternatıfı SOSA geldi, bundan sonra Oguzhandakı gelişimi izleyebılırız .

Çevrimdışı A_Aydin

Arkadaşlar Olcay Şahan forvet değil sonuçta.Asıl görevi gol atmak olan Burak,zamanında gelmiş geçmiş en büyük forvet denilen Hakan Şükür ne goller kaçırıyordu.Adam bir maçta 3 pozisyona giriyor atıyor bir tane.Daha ne istiyorsunuz ki.Bence mükemmel zamanlaması var.Ara paslarına defans arkasına çok güzel sarkıyor ofsayta bile düşmüyor hiç.Pozisyon sezgisi de çok iyi.Dem Baba,Gökhan Töre kaç pozisyona girdi maçta.Biraz insaflı ve objektif olun yahu.

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim ben bişey demiyorum sadece Beşiktaşlıların sol açıkta daha iyi isim görmeye hakları var dıyorum dığer erakıplerımızın 2 sol açığıyla karşılaştırabılırız, bızdede Marko MARIN tarzı bir isim olsa fena mı olur, Olcayla birlikte o kanadı kalkındırırlar. Bak Ozinin alternatıfı SOSA geldi, bundan sonra Oguzhandakı gelişimi izleyebılırız .
katılıyorum olcay tamam ligte yerli olduğu için oynamak zorunda ama hadi bu sezon olmadı gelecek sezon mutlaka o bölgede oynayabilecek daha kaliteli bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.eğer ş.liginde olursak seneye o zaman kesinlikle o maçların ağırlığını bilen o seviyelerde çokça oynamış bir oyuncu gerekecek.

Çevrimdışı Deniz

Olcayın en büyük eksiği maç içinde kaybolması.Kötü oynamaktan ziyade kayboluyor.Eğer bu özelliğinden kurtulursa taraftarın da gözüne batmayacaktır.Yüreğiyle oynayan biri kafası da çalışıyor istikrarlı.İyi işler yapabilecek seviyede
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar Olcay Şahan forvet değil sonuçta.Asıl görevi gol atmak olan Burak,zamanında gelmiş geçmiş en büyük forvet denilen Hakan Şükür ne goller kaçırıyordu.Adam bir maçta 3 pozisyona giriyor atıyor bir tane.Daha ne istiyorsunuz ki.Bence mükemmel zamanlaması var.Ara paslarına defans arkasına çok güzel sarkıyor ofsayta bile düşmüyor hiç.Pozisyon sezgisi de çok iyi.Dem Baba,Gökhan Töre kaç pozisyona girdi maçta.Biraz insaflı ve objektif olun yahu.

O zaman GS nın sol acığı Sneıjderınde attıklarını -aldıkları maçları ve girdıgı gol pozısyonlarınıda yazalım.

Yav bişey dedıgımız yok , daha iyi bir isim gelirse, 2si bırlıkte cok guzel işler yaparlar dıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 23:52:17
  • Beşiktaş / Bodrum

Gs'nin sol açığı yok  :alala:  :biggrinking:

Olcan'ı alırsak sol açık olarak ben Olcay'ı tercih ederim. Emre Çolak'ı saymıyorum bile.

Fener'de Sow var ama sol açık değil o onların sistemi farklı bizim sistem ile oynasalr Sow yokolur sahada.

Ben de daha iyisini isterim yalnız en yeteklisini aldık adı Quaresma'ydı Olcay kadar gol atıp tabela yapamadı bunları unutmamak gerek.

Her şeye rağmen Bilic'in Perisic'i istediğini biliyoruz oraya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 23:55:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada ben süper oyuncu demiyorum sadece hakettiği saygıyı göstermiyoruz Olcay'a bu yakışmıyor bize.

Hem Olcay kadar skor yapıp hem de çok yetenekli olan Önder Özen'in istediği yönetimin o adama o para verilmez diyip 5 milyon euroya almadığı Depay var şuan değeri  20 milyon eurolara vuran.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 23:57:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Depay bu sezon istatistiği

8 maç 8 gol 3 asist.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Depay büyük kayıptır, Holebasda öyle böyle isimler daha var. İnşallah Linnes ve Khouma böyle olmaz ..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 00:06:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre yerine alınacaktı Depay kesinlikle alınmalıydı adam yırttı kendini dinletenedi Deniz Atalay şahsiyetine sağolsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2014, 00:11:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Feyenoord dibe vurdu bu arada 15. sıradalar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Töre yerine alınacaktı Depay kesinlikle alınmalıydı adam yırttı kendini dinletenedi Deniz Atalay şahsiyetine sağolsun.
Bu Depay transferinin hikayesi nedir bilen varsa anlatabilir mi ?

Çevrimdışı Yakup

dün konuşulmuş bizde ekleme yapalım.

ligde derbiler ve bursa maçı zaten olimpiyatta olacak başakşehir'e geçersek. zaten avrupa maçlarımız için 2 stat belirttik biri olimpiyat diğer vodafone arena. yani şuan desem ki kaç bilet satılır eskişehir maçına , sivas maçına akhisar maçına cevap 2.000 ini geçmez. 2.000*50 desek 100.000 tl yapar. maç kazansak bundan daha fazla kazanıyoruz. başakşehire geçilir ve kombineliler gelir ve baskı ortamı oluşturursak ki ts taraftarından gördük 500 kişi bile iyi bir ambians oluşturabiliyor orada. her maçımıza baskıyla skor olarak öne geçebilecek etkiyle başlarız. saha ücretinin 250.000 tl olacağını bile düşünsek olimpiyattan vazgeçilecek her türlü ortam şuan mevcuttur. fakat dediğim gibi o çim 1 haftada 3 maçı kaldırabilir mi ?  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Prandelli:bursa Besiktas macini izledim.Atinc muazzam oyuncu benim takimimda olsa 90 dk oynatirim

Çevrimdışı Deniz

Tribundergii kadar seref yoksunu spor medyasi yok.Besiktas taraftari takimina saldirdi diye haber yapmid simdi de.Besiktas ne zaman iyi gitse onunu kesmeye calisan medya maymunlarindan biktim.gecenlerde de stad insaati durdu Besiktazin parsdi bitti diye haber yaptilar.bunlarin tasmasini kim tutuyorsa artik.

Çevrimdışı Deniz

İsmail er karakterisizinin haberiymis.bu herif tam Besiktas dusmani.bjk tv de goruntuleri yayinlayacakmis bugun hadi bakalim gorelim goruntuleri.

Çevrimdışı pascal26

ki dogrudur bana gore,, çnk bizimkiler onlardan olmayanı hemen soyle bir kenara itiyorlar,, sakın oyle degil demeyin orda bi otekileştirmeye cok musait bir yonetim var,, ornek cok verebilirim,,  o yoneticiyi ben biliyorum garip bir adam,, yalansa ki olma ihtimali dusuk cnk mete gitmiş ozur dilettirmiş:))
Hocam senin yorumlarını beğenirdim ama burdaki son 2 yorumuna kesin katılmıyorum. Madem bu analizi yaptın o zaman şunu da sorgulaman gerekir. Bir adam takıma sevgi gösterisinde bulunan bir gruba paralı kö... diye saydırır mı? Deli olması lazım, zeka geriliği fln olması lazım. :) 

Çevrimdışı pascal26

dün konuşulmuş bizde ekleme yapalım.

ligde derbiler ve bursa maçı zaten olimpiyatta olacak başakşehir'e geçersek. zaten avrupa maçlarımız için 2 stat belirttik biri olimpiyat diğer vodafone arena. yani şuan desem ki kaç bilet satılır eskişehir maçına , sivas maçına akhisar maçına cevap 2.000 ini geçmez. 2.000*50 desek 100.000 tl yapar. maç kazansak bundan daha fazla kazanıyoruz. başakşehire geçilir ve kombineliler gelir ve baskı ortamı oluşturursak ki ts taraftarından gördük 500 kişi bile iyi bir ambians oluşturabiliyor orada. her maçımıza baskıyla skor olarak öne geçebilecek etkiyle başlarız. saha ücretinin 250.000 tl olacağını bile düşünsek olimpiyattan vazgeçilecek her türlü ortam şuan mevcuttur. fakat dediğim gibi o çim 1 haftada 3 maçı kaldırabilir mi ?  :alala:
Ben de senin yorumuna bi ekleme yapayım hocam. Es-es maçı 45.000 kişinin altına düşmez. İmkansız. Düşerse burdayız :)

Ama Başakşehir'e geçme konusuna büyük oranda katılıyorum Kasım 15 - Ocak ve 2. yarının başından Mart 15 e kadar Başakşehir'e geçmek şart. Hatta eğer takım orayı sahiplenir ve rakibi baskı altına alabilirsek Mart 15 sonrasındaki maçlar da olabilir.