Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983729 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı FARUK

oğuzhan ın doğum günü :)
sandalyeye çıkıp ingilizce konuştu
ilk hediyemi hocam 42. dk da verdi bana diyor herkes gülüyor  :super:

Çevrimdışı Tolga

oğuzhan oyundan alınmasına karşı bu bakış açısıyla bakması hoşuma gitti yani bilice karşı bir tepkisi olur mu acaba diyordum aslında o açıdan bu olayın sorunsuz halledilmesi iyi olmuş doğum gününü de kutlayalım oğzuhanın :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arkadaşlar şu malum site haber yapmış A.Yalçın Pekcan isimli bir görgü tanığı Beşiktaşlı yönetici Yalçın Kaya Yılmaz'ın takım otobüsüne yaklaşan taraftarlar için yanındaki şahısa "kim bilir bunlar kimin (...)₄" dediğini mırıldanmış bu şahısta bunu duymuş.Çok büyük bir kumpas var bu işte takım otobüsünün geldiği yerde o gürültüde adamın ağzından çıkanı nasıl duymuş nasıl ifade vermiş bu olay ciddi bir konu herkesin düşüncelerini paylaşmasını istiyorum yine üzerimizde oyunlar dönüyor gibime geliyor şayet bu söylenenler doğruysa ama söz konusu yöneticinin en kısa zamanda istifa etmesi gerekiyor.

Çevrimdışı manyak1903

burada hala çok habersiz kişiler var.onu görüyorum.

karşılamada ne yapılmış göremedik ,yapılanı da tasvip etmiyorum.

ancak böyle anlık , şöyle olmuş , oo istifa diyenleri görünce de komik geliyor.öyle bir sebep var ki.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

oguzhanı sevmem biliyorsunuz,, dunku yaptıgı diyologlarıı onceki 2maçtır yapıyor ben burdan birkaç kişiye soyledim ama birtürlü inandıramadım,, yine diyorum ben kafamda sildim,, kaldıki sosa hamlesiyle inanılmaz mutluyum çnk oguzhana mecbur değiliz:))) ve bana sorarsanız ki soran yok ama ben soyleyim satılsın:))

konuya donersek,,, gzl maçtı ama bilic berbattı yine,,ilk yarıda yine korkak bir futbol devamında golden sonra bizim genc atıncla ikinci korkaklıgını simgeleyen bir detay oldu,, oyun içerisinde dembaba aynı gecen seneki jones gibi topu ilerde tutup maçı rolantiye sokmak istedi ama hiçbirinde basarılı olamadı,, dembabanın golcu bir oyuncu olmadıgını herkes anlamıstır umarım,, bakıyorum baya kelime yapmıslar sosyal medyada iyide adam zaten bu ozellikleri yoktu,, bu sıralar fifa 15 oynuyorum bir detayı sizlerle paylasmak isterim,, oyunda takımın tum yonetimi bende olmadıgında yani baska oyun modlarında,, dembabayı kenardan dakka 70de sokuyor veya ilk 11e cıktıysa 70de istisnasız hep cıkardı,, demekki bu oyuncunun bu kronik sakatlıgın oyun bile cozmus:)) kaldıki ben size soyluıyorum dembaba evet 30 maçtan asagı oynamamıs ama bir sorun bakalım oyundaki dakikalarını:)) hakikaten bunu bana sorgulatan bir yapay zekaya hayran kaldım:)

bu arada 3maçta bir kenarda dinlendirme olayına gore suan evet 90 dakika oynuyor:))
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:30:42 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı manyak1903

çok güzel bir ortam var takımda.bütün takıma nice senelere.sonuçta hepsine ayrı ayrı yazamıyoruz  :D

42. dk hediye göndermesi çok iyi  :ok: kafaya takmamaları güzel.bu takımda bu ortam ancak bilicle olur.

bu arada ismail in kollara bak oğuzhanın kollara bak , oğuzhana vücut için alet hediye etsinler , belki hediye der kullanır  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar şu malum site haber yapmış A.Yalçın Pekcan isimli bir görgü tanığı Beşiktaşlı yönetici Yalçın Kaya Yılmaz'ın takım otobüsüne yaklaşan taraftarlar için yanındaki şahısa "kim bilir bunlar kimin (...)₄" dediğini mırıldanmış bu şahısta bunu duymuş.Çok büyük bir kumpas var bu işte takım otobüsünün geldiği yerde o gürültüde adamın ağzından çıkanı nasıl duymuş nasıl ifade vermiş bu olay ciddi bir konu herkesin düşüncelerini paylaşmasını istiyorum yine üzerimizde oyunlar dönüyor gibime geliyor şayet bu söylenenler doğruysa ama söz konusu yöneticinin en kısa zamanda istifa etmesi gerekiyor.

ki dogrudur bana gore,, çnk bizimkiler onlardan olmayanı hemen soyle bir kenara itiyorlar,, sakın oyle degil demeyin orda bi otekileştirmeye cok musait bir yonetim var,, ornek cok verebilirim,,  o yoneticiyi ben biliyorum garip bir adam,, yalansa ki olma ihtimali dusuk cnk mete gitmiş ozur dilettirmiş:))

Çevrimdışı manyak1903

oguzhanı sevmem biliyorsunuz,, dunku yaptıgı diyologlarıı onceki 2maçtır yapıyor ben burdan birkaç kişiye soyledim ama birtürlü inandıramadım,, yine diyorum ben kafamda sildim,, kaldıki sosa hamlesiyle inanılmaz mutluyum çnk oguzhana mecbur değiliz:))) ve bana sorarsanız ki soran yok ama ben soyleyim satılsın:))

konuya donersek,,, gzl maçtı ama bilic berbattı yine,,ilk yarıda yine korkak bir futbol devamında golden sonra bizim genc atıncla ikinci korkaklıgını simgeleyen bir detay oldu,, oyun içerisinde dembaba aynı gecen seneki jones gibi topu ilerde tutup maçı rolantiye sokmak istedi ama hiçbirinde basarılı olamadı,, dembabanın golcu bir oyuncu olmadıgını herkes anlamıstır umarım,, bakıyorum baya kelime yapmıslar sosyal medyada iyide adam zaten bu ozellikleri yoktu,, bu sıralar fifa 15 oynuyorum bir detayı sizlerle paylasmak isterim,, oyunda takımın tum yonetimi bende olmadıgında yani baska oyun modlarında,, dembabayı kenardan dakka 70de sokuyor veya ilk 11e cıktıysa 70de istisnasız hep cıkardı,, demekki bu oyuncunun bu kronik sakatlıgın oyun bile cozmus:)) kaldıki ben size soyluıyorum dembaba evet 30 maçtan asagı oynamamıs ama bir sorun bakalım oyundaki dakikalarını:)) hakikaten bunu bana sorgulatan bir yapay zekaya hayran kaldım:)

bu arada 3maçta bir kenarda dinlendirme olayına gore suan evet 90 dakika oynuyor:))
sen sahada olsan , kafana uygun şekilde pas vermeseler, özellikle bomboşken ve o an pas gelse sen de şut çekebilecek veya hemen aklındaki adama atacak durumda olsan , sen de pas niye vermiyon diye girersin.burada yapıyon saha içinde anlık gerginlikle sen de yaparsın  :evillol:

oğuzhanın parasını arttırılmasına takığım ben ama daha silmedim oğuzhanı.ki öyle silinecek bir oyuncu değil.burak yılmaz silindi şimdi azçok iyi.bu çocuk daha şimdiden iyi.niye silme gereği duyuyorsun.

evet çalışmadığında veya böyle boşvermiş olduğunda forma verilmemeli ama silinmemeli de.

vallaha demba ba sakat olması 1 kişiyi ilgilendiriyor :D ama sakat çıkmasın.

farkındalık

feyenoord beşiktaş dk 60 da girmiş
beşiktaş feyenoord dk 87 de çıkmış 3 gol atmış
beşiktaş arsenal  maçında 90 dk oynamış ve sayesinde arsenal üstümüze gelememiş ve iyi de oynadı ve oynamışız
arsenal beşiktaş maçında 90 dk oynamış ve yine sayesinde hep umutluymuşuz

ligde 1. hafta tarlada riske edilmemiş ve kazanmışız
ligde 2.hafta  yine başka tarlada oynatılmamış ve onsuz da alabileceğimiz maçken
ligde 3.hafta  onun olduğu maç kazanmışız ve sadece o değil bütün takım etkisizken

asteras maçımızı kendi kendimize berabere kalmışız

yani demem o ki demba ba nın kendisi sorun değil olmaması sorun.ha demba ba olmasaydı elinde sanırım almeida veya demba ba etkisi gösteremeyecek bir forvet olacaktı.yani almeida gibi cam adam veya pandev gibi bir ucuz oyuncu herhalde.bu şartlar altında demba ba hayır demem.allah sakatlıktan korusun çünkü çok ihtiyacımız var kendisine ve kendisine bakıyor da diyebiliriz.

bilic yerine gösterebilecek daha iyi olan , biz de son 10 sene de luce harici bir örnek de bulamadım ki.bilic yiyelim bence en iyisi.morinho gelir.belki mancini getiririz.

Çevrimdışı ozan062

sen sahada olsan , kafana uygun şekilde pas vermeseler, özellikle bomboşken ve o an pas gelse sen de şut çekebilecek veya hemen aklındaki adama atacak durumda olsan , sen de pas niye vermiyon diye girersin.burada yapıyon saha içinde anlık gerginlikle sen de yaparsın  :evillol:

oğuzhanın parasını arttırılmasına takığım ben ama daha silmedim oğuzhanı.ki öyle silinecek bir oyuncu değil.burak yılmaz silindi şimdi azçok iyi.bu çocuk daha şimdiden iyi.niye silme gereği duyuyorsun.

evet çalışmadığında veya böyle boşvermiş olduğunda forma verilmemeli ama silinmemeli de.

vallaha demba ba sakat olması 1 kişiyi ilgilendiriyor :D ama sakat çıkmasın.

farkındalık

feyenoord beşiktaş dk 60 da girmiş
beşiktaş feyenoord dk 87 de çıkmış 3 gol atmış
beşiktaş arsenal  maçında 90 dk oynamış ve sayesinde arsenal üstümüze gelememiş ve iyi de oynadı ve oynamışız
arsenal beşiktaş maçında 90 dk oynamış ve yine sayesinde hep umutluymuşuz

ligde 1. hafta tarlada riske edilmemiş ve kazanmışız
ligde 2.hafta  yine başka tarlada oynatılmamış ve onsuz da alabileceğimiz maçken
ligde 3.hafta  onun olduğu maç kazanmışız ve sadece o değil bütün takım etkisizken

asteras maçımızı kendi kendimize berabere kalmışız

yani demem o ki demba ba nın kendisi sorun değil olmaması sorun.ha demba ba olmasaydı elinde sanırım almeida veya demba ba etkisi gösteremeyecek bir forvet olacaktı.yani almeida gibi cam adam veya pandev gibi bir ucuz oyuncu herhalde.bu şartlar altında demba ba hayır demem.allah sakatlıktan korusun çünkü çok ihtiyacımız var kendisine ve kendisine bakıyor da diyebiliriz.

bilic yerine gösterebilecek daha iyi olan , biz de son 10 sene de luce harici bir örnek de bulamadım ki.bilic yiyelim bence en iyisi.morinho gelir.belki mancini getiririz.

ben silerim zaten kimse silmiyor silmesinde tabiki ama diyoruzya besiktasın topcusu artı birde bizim altyapı meselesi,, bizden cıkmamıs birine bu kadar cok sabretmem bana ters geliyor yeter artık hala eksikleri aynı,, geliştirme sıfır...

simdi hocam dediklerine gelelim,, anlık tepki abi tamamda koskoca takımda sadece onunkiler goruluyor?:)) birdeğil 2değil3değil sonrasında kontrolsuz toplara girişler bunları 18yasındaki caylaklar yapar,, burak falan bosver hocam onlar gol atıyor sampiyonluk getiriyor:)) ha ne var hiçmi maç kazandırmadı tobe ,,, kazandırdı tabiki hakkını verelim,,,

dembaba kesinlikle kenarda olması bile faydalı zaten onunla alakalı en ufak bir eleştirim yok ama sistem bile onu tanımıssa demekki hayır yok demeyin bari rezil olmayın:))

enson soyledim onu cagrıyada,, bilicte ben sabredilcek yine birsey gormuyorum,,diyorumya herkesin gorus acısı farklı,, ben artık oyle bir hal almısımki artık batıyor mesela hastalık haline gelmiş bir hareketi bende batıyor,, enson gokhan gonulle munasebeti maçtaki,, dunde volkan maçtan cıkınca yaptıkları,, herkese hos geliyor banada baska turlu çnk ben diyorumya artık buraya gelen portekizli hoca vardı unttum adamın adını simdi,, oda bunları yaptı aynı seyleri sonucunda o beklediki ulkede bana yer verirler boyle sempatikliğe ama bilmiyorki buyuk bir camiaya mal oldugun vakit sana baska yerde ekmek yok,, bizim bilicte bakıyor bu ulkede hersey on numara yer edeyim diyor,, ha size gore boyle değildir bana gore boyle,, aman bu konu için beni yine topa tutmayın ben fazla acık oldum anlattım size :)) fikrimi değiştiremezsiniz onun için hiç dırdıra gerek yok:D

o portekizli carvalhal tamamdır hatırladım:D

[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 18:58:16 ozan062 ]

Çevrimdışı manyak1903

ben silerim zaten kimse silmiyor silmesinde tabiki ama diyoruzya besiktasın topcusu artı birde bizim altyapı meselesi,, bizden cıkmamıs birine bu kadar cok sabretmem bana ters geliyor yeter artık hala eksikleri aynı,, geliştirme sıfır...

simdi hocam dediklerine gelelim,, anlık tepki abi tamamda koskoca takımda sadece onunkiler goruluyor?:)) birdeğil 2değil3değil sonrasında kontrolsuz toplara girişler bunları 18yasındaki caylaklar yapar,, burak falan bosver hocam onlar gol atıyor sampiyonluk getiriyor:)) ha ne var hiçmi maç kazandırmadı tobe ,,, kazandırdı tabiki hakkını verelim,,,

dembaba kesinlikle kenarda olması bile faydalı zaten onunla alakalı en ufak bir eleştirim yok ama sistem bile onu tanımıssa demekki hayır yok demeyin bari rezil olmayın:))

enson soyledim onu cagrıyada,, bilicte ben sabredilcek yine birsey gormuyorum,,diyorumya herkesin gorus acısı farklı,, ben artık oyle bir hal almısımki artık batıyor mesela hastalık haline gelmiş bir hareketi bende batıyor,, enson gokhan gonulle munasebeti maçtaki,, dunde volkan maçtan cıkınca yaptıkları,, herkese hos geliyor banada baska turlu çnk ben diyorumya artık buraya gelen portekizli hoca vardı unttum adamın adını simdi,, oda bunları yaptı aynı seyleri sonucunda o beklediki ulkede bana yer verirler boyle sempatikliğe ama bilmiyorki buyuk bir camiaya mal oldugun vakit sana baska yerde ekmek yok,, bizim bilicte bakıyor bu ulkede hersey on numara yer edeyim diyor,, ha size gore boyle değildir bana gore boyle,, aman bu konu için beni yine topa tutmayın ben fazla acık oldum anlattım size :)) fikrimi değiştiremezsiniz onun için hiç dırdıra gerek yok:D
paraasını göre eleştiri konusu benim için de oğuzhan.2 sene daha 450(toplam 900) yerine şimdiden 1 küsür.o yüzden ben de biraz sert eleştiriyorum.hatta forması artık sosanın gibi duruyor benim gözümde.

burak yılmaz konusunda anlamamışsın.burak yılmaz beşiktaş fener sanırım bir anadolu takımı daha sonra trabzonda şenol güneşle kendini buldu.selçuk ve umut da öyle.yani burak yılmaz beşiktaş da 0 dı.oğuzhan 0 değil bunu anlaman gerekiyor.farkındalık diyorsun ya işte bunun farkına var.oğuzhan beşiktaşta burak yılmaz gibi 0 değil.0 değil.sıfır değil.not 0 :D

yoksa anca oyuncu yersin.yerine de oyuncu koyamazsın anca yabancı koyarsın.anlamadığım sen altyapıdan oyuncu yetiştirmek istemiyorsun ya da yurt dışı /içi genç oyuncu keşfetmek istemiyorsun, kesin ve net.istiyorum keşfetmek vesaire deme çünkü onları da yersin sen.oğuzhan gibi sadece mental ve fizik anlamında gelişmesi gereken ve üst düzey oyun görüşü olan birini yersen keşfedemezsin de.
anca başkalarının keşfettiği yıldızını parlattığı adamları buraya yazarız genç diye.of ne adamdı şu bizde olacaktı diye.ama işte eline geldiğinde yetiştiremezsin.

demba ba için ben hayır yok demiyorum.diyemiyorum da.yoksa da burada olur :D ama şu var.sakatlanmasını istemem.saçma sapan da o sakatlığın üzerine gitmem.hadi diyelim kesin ve net kronik sakat.kronik sakat diyince sakat sakat oynuyor demek değil.sakatlığı var ve nüksetme durumu olabilir.evet tehlike ama oynadığı sürece sorun yok.almeida diyorum sana daha ne diyeyim.(not demba ba kronik sakatsa zaten üzerine gidilmesi gereken ba değil fikret ormandır)

carvalhal sanırım dediğin.işte o bir yoksunluk.bir kişinin elini sıktığında tebrik ettiğinde bunlar batıyorsa ya hiç spor yapmamışsın ya da sadece sporu yapıp ahlakını kazanamamışsın.bu adamlar savaşmıyor ki savaşın bile kuralları var.ama şu var bilic şu bursa maçlarına derbi demesin :D

dırdır diyon da neyse.seninki at gözlüğünü taktım gidiyorum oluyor.hiçbir şeyi görmek istemiyorsun.mesela al sana benden örnek.olcay 10 numara giyiyor diye takık başladım.sonradan beğendim.hatta şu son röportajında 10 numarayı vermem gibi söz kullanmış kendine göre haklı ben gıcık oldum :D bizim deli ibo vardı bilirsin.yeteneklimiydi , yüreğiyle oynuyordu seviyorduk ve seviyoruz.olcayı o kefeye koyabilirsin.

bu arada dediğin doğru olmayanı hemen kenara itiyorlar demişsin.ben o kesimde değilim.sen bence bundan sonra şunu istemiyorum dediğinde ,şunu sildim dediğinde ,yerine isim yaz daha iyi anlayabileyim seni.kafasında bir düşünce var şunu istiyor diyeyim.sadece bunu siliyor kadroyu boşaltıyor olarak görmeyeyim kendi adıma  :evillol:
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 19:13:05 manyak1903 ]

Çevrimdışı ozan062

sildim bunu dostum sende sil ben vazgeçtim artık yazmıcam hiçbiryere onun için seninde mesajı silmeni bekliyorum,, hadi iyi aksamlarr
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 19:37:36 ozan062 ]

Çevrimdışı manyak1903

tamam ne guzel diyorsun,, sıfırdı,, işte benim oguzhan için sabretmemem gereken bir diğer detay daha bana sundun:)) sıfır değilse burada birseyler ispatlamalı ee hani 3sene oldu??

ben altyapı meselesini lafın gelişi soyluyorum,, simdi herkes neciple atınca bir baska bakıyor yalan de,, diyemezsin çnk bizim cocugumuz hakiki,,, cok eleştiriyoruz ama biliyoruzki onu bizden kimse ayıramaz , ben hiçbir zaman of ne adamdı demedim oguzhan için  canlıda izledim ve inan bazen bazı seylere inanman gerekir, diyoruzki bizim kenar hocası edin terzic, diyorlarki dortmund istediği vakit sıfır tazminatla onu geri alabilir peki bunda bir problem yok amaa oguzhanın alınıs sekli fiyatı itibariyle zaten birseyleri sana ilan ediyor, ben yuzde 25 satıstan pay diye birsey duymustum ama yokmus boyle birsey sordum en yetkiliye, bazen bunlar sana ısık tutar bazı seyler için,

aman ne olursa olsun o almeidadan kurtuldukya bizden mutlusu yok,,

diyorumya sıkmayı bir yaparsın iki yaparsın simdi taraflı birde,, ya herkese o goruste olacaksın yada hiç dolayısıyla buradaki olusan tutarsızlıklar beni buna goturur hiç actırma bu konuyu inanılmaz detaylarla gelirim aklın ucar:)) tabiki abartıyorum ama dediğim gibi bolca elementim var bunu soylemek için

atgozlugu orada samimi olarak diyorum batıyor diye simdi sana imkan vermesem boyle kelimeler kullanamazsın,,ben burda istediğim sekilde yazabiliyorsam ne ala ama birine soyluyorsam orada bir duralım bakalım,, sizin esas at gozlugunuz oldugunu dusunende benim ama hiçbir yazımda birilerine bu sekilde birsey yazmadım yazmamda,,,seviyemi dusurmedim,,

herkes dunyaya inat olarak dogmustur değilmi,,

sana sunu soyleyim,,, ben iş hayatımın her noktasında boyleyim,,ve nedense hiçbirzamanda zararını gormedim ve ilginc bir profil yarattıgım içinde herseyde benimde fikrim alınır. simdi orada yuzyuze konusuluyor burada klavyeyle derdini anlatıyoruz, simdi burada ben anlatmak istedigimin sence ne kadarını anlatabiliyorum,??

yakında imkan bulucam gelicem su necmi abilerle bi goruntulu bi video ortamları carcurt birseyler yaparak bi etkileşim olusturucam bakın bakalım benmi haklıyım sizmi:))
senin için 0 tamam :)

necip e ben o gözle bakmıyorum.aha necip giriyor dur sarısını alsın diyorum girince :D necip şunun için gerekli olabilir.adam yokluğunda.şu anda zaten öyle oynuyor.bir de hani kadroda altyapıdan oyuncu bulundurmak yedek falan o ihtiyaç için.

at gözlüğü için özür dilerim sana at dediğimi düşündeysen  :evillol: yani düz gidiyorsun görmek istemiyorsun anlamında.ki zaten dile de getiriyorsun bana yazmayın benim düşüncem bu.anlatamazsınız dırdır etmeiyin diye :D

zurnanın deliğine gelmişiz.sen beni necmi abilerle aynı kefeye koymuşsun , ben az mı çekişiyorum abilerle :evillol: benim de sildiğim bir şey var.beşiktaş yönetim.ben beşiktaşla isimleri ayırdım .takım başka yönetim başka şey.silmem için de çok önemli nedenler var.

ayrıca burada yeni olan bir şey hala konuşulmadı.onu ben niye yazmıyorum.felaket habercisi olmamak için.ben de sıkıldım sadece yaşayarak yorumluyorum.millet görmek istemiyor.şuraya bir şey yazınca 10 kişi gelip karşılıyor sende olduğu gibi.ben yazarım da insanlar yaşarak öğrenmeye alışmış.o yüzden de seneye herkes patlayacak.zaten her gün haklı çıkıyoruz.bir de senesini beklesinler  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Dün takım karşılamasında yaşanan olay üzücü.Beşiktaş yöneticisi hiçbir şekilde taraftarına küfür edemez.Senin bir ağırlığın var sen yöneticisin saygılı olmak zorundasın bu kulüp Seba nın kulübü.Eğer taraftar içinden de Fikret Ormana küfür eden olduysa yaptığı büyük karaktersizlik çünkü Fikret Orman bu kulübün Başkanı kendisine saygısı yoksa bile makamına saygısı olmalı.

Mete Vardarı da tebrik etmek istiyorum o "yönetici" olacak herife haddini bildirip özür diletmiş.Olayı çok büyütmemek lazım olmuş ve bitmiş umarım tekrarı yaşanmaz.

Oğuzhanın doğum gününe gelince 42. dk güzel bir ders olmuş.Tolganın masaya düşen pastayı "ziyan olmasın ye işte " diye vermesi de büyük mütavazilik göstergesi.Takım içinde arkadaşlık kuvvetlendikçe şampiyonluğa yaklaşırız.Yeter ki gruplaşma olmasın hepsi dost olsun :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga ya bak tam halktan mahalle kırıQı :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arkadaşlar takımın tökezlemesini bekliyor. Artık herkes bu gerçekle yüzleşsin. En ufak bi sarsıntıda olay çıkabilir. Malesef gerçek bu. Onların da haklı olduğu noktalar vardır. Fakat ameliyat masasında yatan bi kulübü bu işlerin dışında tutmak bence doğru olan. Kaldı ki başkan zamanında kendileriyle görüştü ve uyardı. Yani Başkan baştan söz verdiği birşeyi yapmıyor değil. Son derece tutarlı. Ayrıca büyük kulüp, her kesimden taraftarı barındırır, hiçbirinin güdümüne girmez Nokta
bunlar bu klübün üzerinden geçinen ve sadece klübe zarar veren insanlar. Başkan daha geçen gün rapordan açıkladı. Eski Başkan'ın klübe verdiği 103 milyonun büyük bölümü taraftarlar için yapılan bilet harcaması olarak muhasebeleşmiş. Ne kadar ilginç değil mi?

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün takım karşılamasında yaşanan olay üzücü.Beşiktaş yöneticisi hiçbir şekilde taraftarına küfür edemez.Senin bir ağırlığın var sen yöneticisin saygılı olmak zorundasın bu kulüp Seba nın kulübü.Eğer taraftar içinden de Fikret Ormana küfür eden olduysa yaptığı büyük karaktersizlik çünkü Fikret Orman bu kulübün Başkanı kendisine saygısı yoksa bile makamına saygısı olmalı.

Mete Vardarı da tebrik etmek istiyorum o "yönetici" olacak herife haddini bildirip özür diletmiş.Olayı çok büyütmemek lazım olmuş ve bitmiş umarım tekrarı yaşanmaz.

Oğuzhanın doğum gününe gelince 42. dk güzel bir ders olmuş.Tolganın masaya düşen pastayı "ziyan olmasın ye işte " diye vermesi de büyük mütavazilik göstergesi.Takım içinde arkadaşlık kuvvetlendikçe şampiyonluğa yaklaşırız.Yeter ki gruplaşma olmasın hepsi dost olsun :ok:
dün takım karşılamasında olan rezilliğin müsebbibi oraya gidenlerdir. Bu kadar basit açık net.

Çevrimdışı Deniz

dün takım karşılamasında olan rezilliğin müsebbibi oraya gidenlerdir. Bu kadar basit açık net.
Taraftarına küfür eden,insanları kışkırtan suçlu değil gecenin 3 ünde takımı karşılamaya giden mi suçlu yani ? :) .Beşiktaşlı yöneticinin 1 numaralı özelliği saygılı ve terbiyeli olmasıdır.Karşında seni tahrik eden birisi olsa dahi bütün taraftara küfür etme hakkını sana kimse vermez.Özür dileyen yöneticiyse ,yönetici suçlu açık ve net olan kısım burası  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Taraftarına küfür eden,insanları kışkırtan suçlu değil gecenin 3 ünde takımı karşılamaya giden mi suçlu yani ? :) .Beşiktaşlı yöneticinin 1 numaralı özelliği saygılı ve terbiyeli olmasıdır.Karşında seni tahrik eden birisi olsa dahi bütün taraftara küfür etme hakkını sana kimse vermez.Özür dileyen yöneticiyse ,yönetici suçlu açık ve net olan kısım burası  :ok:
tarih ders almasını bilmeyenler için tekerrürden ibarettir Deniz, sosyal olaylar matematiğe benzemese de iyi izlendiğinde askında ne yapılmaya çalışıldığı -GERÇEKLER NE KADAR SAPTIRILMAYA ÇALIŞILSA DA- kolayca anlaşılır.

Çevrimdışı Deniz

tarih ders almasını bilmeyenler için tekerrürden ibarettir Deniz, sosyal olaylar matematiğe benzemese de iyi izlendiğinde askında ne yapılmaya çalışıldığı -GERÇEKLER NE KADAR SAPTIRILMAYA ÇALIŞILSA DA- kolayca anlaşılır.
Hocam ne siz ordaydınız ne de ben bu konuda gözümüzle görmediğimiz bir şeye şu haklı şu haksız demek çok abes kaçar.Ön yargılarla hareket edip kimsenin günahına girmemek gerekiyor günümüzde insanlar ufak tefek şeylerden bile tartışabiliyor belki öyle basit bir tartışma oldu ama olayı gazeteler bambaşka şekilde yansıttı.Biliyorsunuz ki medya ne zaman Beşiktaş iyi gitse çelme takma derdine düşer.

Kaldı ki renkli sporxten başka bir sitenin haberi yapmaması da bir o kadar ilginç ne kanallarının Beşiktaş muhabirleri Atakan Kurt (ligtv) ne Fırat Günayer (trt) ne de Fatih doğan(sabah) böyle bir haber geçmediyse ya olay yaşanmamıştır ya da olay yansıtılandan çok farklıdır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocam ne siz ordaydınız ne de ben bu konuda gözümüzle görmediğimiz bir şeye şu haklı şu haksız demek çok abes kaçar.Ön yargılarla hareket edip kimsenin günahına girmemek gerekiyor günümüzde insanlar ufak tefek şeylerden bile tartışabiliyor belki öyle basit bir tartışma oldu ama olayı gazeteler bambaşka şekilde yansıttı.Biliyorsunuz ki medya ne zaman Beşiktaş iyi gitse çelme takma derdine düşer.

Kaldı ki renkli sporxten başka bir sitenin haberi yapmaması da bir o kadar ilginç ne kanallarının Beşiktaş muhabirleri Atakan Kurt (ligtv) ne Fırat Günayer (trt) ne de Fatih doğan(sabah) böyle bir haber geçmediyse ya olay yaşanmamıştır ya da olay yansıtılandan çok farklıdır.
ben kesinlikle önyargıyla yazmam.kimseye de haksızlık etmek istemem. Yalnız, bu tarz olaylar futbol camiasında ilk kez yaşanmıyor böyle durumları çözmek de hiç zor değil. Çok uzatmaya gerek yok. Zaman herşeyi açığa çıkarır,

Çevrimdışı Deniz

galatasarayda takım içi gruplaşma var,fenerde desen birbirlerini dövecekler nerdeyse.Çok şükür bizde durumlar iyi.Takım teknik ve mentalite açısından kendini biraz daha geliştirirse bu ruhla iyi iş yapar.Ama kadro kalitemizi yükseltmek zorundayız.Necip ve ismailden sağ bek olmayacağını acı tecrübelerle gördük.Devre arasında 2 iyi transfer bu takımı iyi yerlere getirir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 22:25:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Noboa'nın kontratının bitmesine son 2,3 ay  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Noboa'nın kontratının bitmesine son 2,3 ay  :bandit:
istikrarlı ve zeki futbolcu.Free alabilirsek büyük başarı olur ama bence zor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2014, 22:30:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
istikrarlı ve zeki futbolcu.Free alabilirsek büyük başarı olur ama bence zor

Free ve adam çoktan iş attı bize twitterdan ama birileri bu adamı istemiyor kim bilmiyorum @Deniz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Başkana doğrudan ulaşılabilinse çok işe yarar işler çıkarılacak ama işte ulaşım imkanı yok.

Noboa - Khouma Babacar - Linnes , Beşiktaşın gelecek 4-5 yılını kurtarır ve üst düzey başarı getirir. Ayrıca satıştan para kazandırır ama işte...