sen sahada olsan , kafana uygun şekilde pas vermeseler, özellikle bomboşken ve o an pas gelse sen de şut çekebilecek veya hemen aklındaki adama atacak durumda olsan , sen de pas niye vermiyon diye girersin.burada yapıyon saha içinde anlık gerginlikle sen de yaparsın 
oğuzhanın parasını arttırılmasına takığım ben ama daha silmedim oğuzhanı.ki öyle silinecek bir oyuncu değil.burak yılmaz silindi şimdi azçok iyi.bu çocuk daha şimdiden iyi.niye silme gereği duyuyorsun.
evet çalışmadığında veya böyle boşvermiş olduğunda forma verilmemeli ama silinmemeli de.
vallaha demba ba sakat olması 1 kişiyi ilgilendiriyor
ama sakat çıkmasın.
farkındalık
feyenoord beşiktaş dk 60 da girmiş
beşiktaş feyenoord dk 87 de çıkmış 3 gol atmış
beşiktaş arsenal maçında 90 dk oynamış ve sayesinde arsenal üstümüze gelememiş ve iyi de oynadı ve oynamışız
arsenal beşiktaş maçında 90 dk oynamış ve yine sayesinde hep umutluymuşuz
ligde 1. hafta tarlada riske edilmemiş ve kazanmışız
ligde 2.hafta yine başka tarlada oynatılmamış ve onsuz da alabileceğimiz maçken
ligde 3.hafta onun olduğu maç kazanmışız ve sadece o değil bütün takım etkisizken
asteras maçımızı kendi kendimize berabere kalmışız
yani demem o ki demba ba nın kendisi sorun değil olmaması sorun.ha demba ba olmasaydı elinde sanırım almeida veya demba ba etkisi gösteremeyecek bir forvet olacaktı.yani almeida gibi cam adam veya pandev gibi bir ucuz oyuncu herhalde.bu şartlar altında demba ba hayır demem.allah sakatlıktan korusun çünkü çok ihtiyacımız var kendisine ve kendisine bakıyor da diyebiliriz.
bilic yerine gösterebilecek daha iyi olan , biz de son 10 sene de luce harici bir örnek de bulamadım ki.bilic yiyelim bence en iyisi.morinho gelir.belki mancini getiririz.
ben silerim zaten kimse silmiyor silmesinde tabiki ama diyoruzya besiktasın topcusu artı birde bizim altyapı meselesi,, bizden cıkmamıs birine bu kadar cok sabretmem bana ters geliyor yeter artık hala eksikleri aynı,, geliştirme sıfır...
simdi hocam dediklerine gelelim,, anlık tepki abi tamamda koskoca takımda sadece onunkiler goruluyor?

) birdeğil 2değil3değil sonrasında kontrolsuz toplara girişler bunları 18yasındaki caylaklar yapar,, burak falan bosver hocam onlar gol atıyor sampiyonluk getiriyor:)) ha ne var hiçmi maç kazandırmadı tobe ,,, kazandırdı tabiki hakkını verelim,,,
dembaba kesinlikle kenarda olması bile faydalı zaten onunla alakalı en ufak bir eleştirim yok ama sistem bile onu tanımıssa demekki hayır yok demeyin bari rezil olmayın:))
enson soyledim onu cagrıyada,, bilicte ben sabredilcek yine birsey gormuyorum,,diyorumya herkesin gorus acısı farklı,, ben artık oyle bir hal almısımki artık batıyor mesela hastalık haline gelmiş bir hareketi bende batıyor,, enson gokhan gonulle munasebeti maçtaki,, dunde volkan maçtan cıkınca yaptıkları,, herkese hos geliyor banada baska turlu çnk ben diyorumya artık buraya gelen portekizli hoca vardı unttum adamın adını simdi,, oda bunları yaptı aynı seyleri sonucunda o beklediki ulkede bana yer verirler boyle sempatikliğe ama bilmiyorki buyuk bir camiaya mal oldugun vakit sana baska yerde ekmek yok,, bizim bilicte bakıyor bu ulkede hersey on numara yer edeyim diyor,, ha size gore boyle değildir bana gore boyle,, aman bu konu için beni yine topa tutmayın ben fazla acık oldum anlattım size

) fikrimi değiştiremezsiniz onun için hiç dırdıra gerek yok:D
o portekizli carvalhal tamamdır hatırladım:D