Yine çok ağır yine çok dışarıdan görüşler. Sanırım bu iş cevapla olmayacak ben soru sorayım sen bulmaya çalış hatalar nerede.
Hangi imkan? Rakiplerinin 3 katı bütçesi varken senin sağ , ön libero , ikinci forvet , stoper alamadığın peşinat ödeyemediğin adamı almak için pazarlıktan 3 ay oadamı beklediğin imkan mı?
Kenardaki adamların biri Terzic Dortmund'dan zorla koparıldı diğeri Jurcevic. Bu adamların pro lisansı var bu bile bu adamın senin benim yaşım kadar eğitim aldığını gösterir bu adama beyni felç demek senin benim haddim nasıl oluyor? Kulübede ne söylediği neler konusunda uyarı yaptığını biliyor muyuz?
Sabretmediğimiz 19 yılda 3 şampiyonluk aldığımız için sabredebilirsin desem? Bu şekilde düşünfüğü için Yd 8 yılda 0 adam gönderdi 1 şampiyonluk alabildi onda da Sivas ile çekiştik desem? Gönderilenlerin arasında Dünya kupası , Avrupası kaldıran Bosque , Bursayı şampiyon yapıp tarihe geçen Sağlam , Seni şampiyon yapan Denizli , Shakthar'da tarih yazan Luce var desem?
Hayatında 1 senede neleri değiştirebilirsin işin konusunda? Ben Beşiktaş gibi kurumu geçtim en küçük işte neleri değiştirebilirsin? 1 sene başarı için yeterli midir? 1 sene önce ortada olan çöpün çöpü bir kadroya sadece 10 milyon euro ile birkaç değişiklik yapıp o kadroyu şampiyon hale getirebilir misin? B sırada rakibini devlet iterek şampiyon yapıyorken?
Takımın en önemli oyuncuları kim olacak bu sene? Ba ,Töre , Sosa , Oğuzhan değil mi? 4 tane yıldızın var. 3 tanesi kamp dönemini seninle geçirmedi biriyse yarısında sakattı.
Bunu söyleyen Denizli ya da Terim olsa o bile eleştirilirken sen bu kadar kolay nasıl bir hayırr gelmez diyebilirsn? En basiti Yılmaz Vural'ın gördüklernin bile binde 1'ini sen ben gördük mü hayatımızda? Onu geçtim sahada bir takım yönetmeyi bırak bir parçası oldun mu? Yabancı senden çok mu akıllı Türkten hayır gelmez diyoruz? Samet bu takımın kaptanıydı. Sayısız futbolcu kazandırrdı Türk futboluna. O döküntü takımla da oynatılabilecek en iyi futbolu oynattı o takımın çapı oydu burada Samet'e laf söyleyenleri zaten hiçbir zaman anlayamadım sahadaki futtbol anlamında.
Oyuncularla sahada antrenmanda özel hayatta nasıl ilşkisini olduğunu biz nereden biliyoruz? Mourinho mesela dışarıdan çok katıdır ama ameliyat olacak oyuncusunun elini tutarak amliyatlarına girer biliyor musun? Yanından ayrılmaz. Sevgilisinden ayrılınca destek olur vs vs. Oyuncunun Bilic'ten dolayı saldığını nereden biliyorsun? Sorun Bilic'in tavrı mı oyununcun profesyonel olmaması mı? Ya da Denizli ya da Luce bunların iletişimini nereden biliyorsun oyuncuyla? Televizyonda mı? Maçlardan mı? televizyondan Pınar Altuğ çok seksi gözüküyor sen gel bir de tekne turunda yakından gör bakalım tanıyabilecek misin.
Eleştiri yapmak sanattır. İmzanda olduğu gibi farkındalık yaratmak istiyorsan tahmini eleştiri yerine ( ki konu hakkında benim olmadığı gibi senin de hiçbir fikrin yok eminim hiçbirimiz yok ) senin gördüklerini reel şeyleri konuşman gerekir. Çünkü bunlarıun tamamı ilüzyon. Sadece senin gördüğün şeyler hatta o bile değil gözüken şeyler. Eleştirli yapılacak konular hakkında fikrimiz yoksa sadece soru sorabiliriz fikir belirtemeyiz aksi halde özür dilerim diyen çok olur bu durumda özür senin kabahatini örtmez. Mesele hiç yapmamaktır.
cok guzel parca parca yazmıssın,,
imkan olayına gelince,, biz değilmiyiz ispanyadaki farkın olmadıgı bir ligdeyiz,, madrid barca atletico arasındaki,, bu adamlar arasında fark yokken kucuk olan buyukleri deviriyorsa gecelim bu yorumunu onun için oyuncu yok dedik var aldı bana yeter dedi yani halilhodzic gibi diklenseydi aldırysaydı:))
kenar ekip için sunu soyleyim,, ben sonuca bakarım:)) egerki ugras vs dersen yandık çnk ne ekipler var ugrasırlar didinirlielr sahada bunu gorursun birtürlü bunu sonuclandıramazsın o zaman tamam sorun yok dersin bekleriz ama oyle birsey oldumu?? bana neyin ısıgını verdiler??
sabır oalyında ise,, adamlar bir ısık veriyordu,, yasları bize geldiğinde neydi dolaysıyla gerekli deneyimleri yasamıslar bunlarda savredersin ama bu adam hiçbir buyuk takım refleksini yasamamıs hem klup taraihinde hemde hocalıgında
bir sene olayında ise,, biz demiyormuyduk bir hocanın alısma sureci bir senedir, diye peki bu bir sene bitti yeni sezonunda ilk riskli macları oynarken sonucu muyhtemel etkileyen bu musabakalarda sen agır hatalar yapıyorsan ???
benim türk hocaları hakkında fikrim budur kesin ve net,, çnk anca türkiyede iranda arabistanda katarda yaparlar bunu,, sasırtsınlar beni ben yanılmaya razıyım
tahmini elkeştiri oalyına gelirsek,, cok yandık çnk o zaman sen herseye bir kılıf uydurursun ve hersey tozpembedir,, bana bununla gelmeyin çnk ne kadar eevet yalan desem bir çıkıyor iki cıkıyor ve hala devam ederse ben buna inanırım:)) zaten onların istediğinide budur bana bunu kabul ettirmek,, ben neden klubun içindeki duzensizliği hiyerasik saçmalıgı elestirmiyorum,, ben neden klubun teknik tesislerini agır elestirmiyorum çnk hakim değilim soyleyip geciyorum ama bunlar goz yetiyor:)) zaten ben ugrastıklarını gormesem burada cok cok cok daha agır seyler soylerim,, soylemiyorum sadece uyarıyorum tamamen amac bu insan sevdiği herseyin dogru olmasını ister dimi,, ben yıpratmıyorumki sen oyle dusunebilirsin gelsin yuzune soyleyim anlatayım derdimi hiçbirsekilde mutsuz ayrılmayız neden çnk uslubuna gore yazıyorum... ben eleştiriyi yapıcam hatta diyorum cok daha fazla detaylarına kadar yapıcam,, çnk bu benim kişisel oalrak yapmam gerektiğine inandıgım birseydir...