Takımdaki sıkıntı bence pskolojik ve Bilic takıma müdahele etmeyi pek beceremiyor sanki..Ama Bilice gitsin demek kesinlikle haksızlıktır Beşiktaşa Bilic kadar futbol bilen teknik direktör az gelmiştir.Sabretmeye devam bu sene iyiyiz..
neden sorusunu sorarım?? son dakika puanlarını kaybeden bir samet var adamı yerlerden kaldırmadık etmediğimiz kelime yoktu,, hiçbir derbi kazanamayan bir hoca var,, hiçbir ekstrası yok su anlamda yaptıgı hamlelerle oyunu değiştirip macı kazandırdıgı, aynı sekilde saha dısındaki demeclerinde hiç özelestiri yaptıgını gormedim,, sadece oyunun geometrisini biliyor diye tutarsak yandık,, hayır bu sene onun senesi olacakken yine aynı garipliklere devam ediyor,, zaten bende onu bitiren detay surdadır,, türk yardımcı istememsidir,, dolayısıyla bu adamın gelişmesi bir simone olması imkansızdır... gereksiz kendimizi bilic için ısrar edip üzmeye luzum yok,,, gecen sene hamle yapacak oyuncusu yok diyoruz,, simdi var diyorsunuz ben hala yok diyorumda kamoyunda var deniliyor ve bu adam o zaman harikalar yaratması lazım hani?? hiçbir derbi kazandıgını gormedim?? diceksiniz birini oner kim daha iyi,, bulunurrr siz isteyin bulunurr
birde guntekinin bir elestiri vardı turk futboluyla alakalı onuda soyleyim
bir uluslararası hocanın buraya geldiğinde kendi stratejisi vardır değilmi?? evet dolayısıyla yurt dısında form tutma olayı nasıldır mesela hemen sezonun basıdır,, peki bu adamlar buraya gelince neden bu goruslerini uygulamıyorlar,, istisnasız bu butun kluplerde oldu bi işte ersun bunu bozdu o kadar,, yani biz esas butun onemli maçlarımızı bu surecte yasıyorken bu adamlar diyorki biz gec form tutalım,, diyorki birde 10.haftadan sonra form tutalım yahu deli kalıyor devre arasına 7 mac,, sonra 1 ay ara veriyon tekrar form tutma 30uncu haftaya denk geliyor peki nasıl bir takvim kullanır bu zihniyettekiler onuda ben anlıyamıyorum,, mesela bilicin su necip sevdasının sebebinin yonetim oldugunu dusunuyorum yonetimden kastım klübün dinamiklerinin dusundukleri ilk gelen bir kişi için en onemli nottur değilmi,, bakıyor saygılı ve ugrasıyor,, ama surda unuttugu birsey var,, bu klup buyuk ve yetenekli olan barınabiliyorsa o zaman necip saygının tillahını yapsın o kapıyı gostericeksin,, bunu ornek olarak soyluyorum senelerce bu sekilde vasıfsız adamlara paralar ve umutlar bagladık hala akıllanamadık bunu ogrenmek için ne gereklidir merak ediyorum sanırım tumer gibi hepsi bizi satarsa evet akıllanabiliriz