Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979095 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Şurası var ya şurası çok önemli işte. Demin maç kısmına yazdım benzerini.

Kazanmayı bilmiyor çünkü kendi de kazanmamış. Kendi tuttuğu takım da kazanan değil savaşan konumunda Hırvatistan'da. Biz sahaya winner arıyoruz ya hani sahanın kenarındaki winner değil sorun bu.

Hep ağzından savaşacağız çıkıyor biz savaşmak değil kazanmak istiyoruz. İlk 20 dakikada 3 tane salla bakayım savaşmana gerek kalacak mı? Maç 85 dakika 1-0 giderse çok iyi savaştık bravo mu diyeceğiz? Neden 3-5 olmadı diyeceğiz? Koca sezonda kadrosu bizim seviyemizde olan sadece 5-6 maç yapıyoruz biz. Geri kalanı hep altımızda. Neden savaşmak? Çıkacaksın bayıltana kadar saldıracaksın ama atacaksın da. Bilic'in önce kendisi kazanmayı öğrenmesi gerek.

Telafuzlara bakın West Ham , Split , Udinese bunlar bizimle bir mi? Biz büyük takımız ligimizde kazanan takımız. Kazancağız demeye korkmamalı Beşiktaş'ın teknik direktörü. Akıllı oynar 3 tane atarsan kanının son damlasına kadar vermezsin tasarruflu kullanır sezonu kazanırsın o kanla.

efsane tespit acayip begendim bunu,,, hakikaten savasıcaz kelimesinden dolayı zaten buyuk maçlarda beraberlikten baska sonuc olmuyor,,,anca bu savasma işi onlara sokuyor,, gerisinde saçmalıyoruz çnk gercekci bir motivasyon sekli değil,,, aynı zamanda kupa kazanma ihtimali olan bir hoca aldık,, kaldırmamıs kendi kariyerinde banane ilk yabancı kaptan olmasının getirisinden,, bana sampiyonluklarla gelmeli dimi,, en azından o parayı alıyorsan sampiyonluklar yasamıs dediğin gibide winner olmalı,,, farkı yasatmalıderken tekrardan onder hocalı doneme dondu,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Futbol sadece büyük takımlara karşı direniş göstererek ya da 1 gol atıp onları yenerek oynanmaz.Küçük takımları yenemedikten sonra bir anlamı yok.Aynı gurupta Asterası da yenersen 3 puan veriyor Tottenham ı yenersen de 3 puan veriyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

açıkçası bundan sonra her maçımız ortadadır yani şu maçı rahat kazanırız diyeceğimiz bir maç hiç olmayacak bu bariz belli olmaya başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

açıkçası bundan sonra her maçımız ortadadır yani şu maçı rahat kazanırız diyeceğimiz bir maç hiç olmayacak bu bariz belli olmaya başladı.
Eğer Bilic bu mantıkla giderse 10 takımdan 5 i ile berabere kalırız .Bu oyun düzeninde ısrar ederse küçük takımlar bize karşı çok puan alır.Tam küçük takımın istediği gibi oynuyoruz.
Çok yüklenmiyoruz,baskı kurmuyoruz,bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcıyoruz,sonra geriye yaslanıyoruz ve adamlara şans veriyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Eğer Bilic bu mantıkla giderse 10 takımdan 5 i ile berabere kalırız .Bu oyun düzeninde ısrar ederse küçük takımlar bize karşı çok puan alır.Tam küçük takımın istediği gibi oynuyoruz.
Çok yüklenmiyoruz,baskı kurmuyoruz,bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcıyoruz,sonra geriye yaslanıyoruz ve adamlara şans veriyoruz.
maalesef öyle hocam bilicin buna bir an evvel çare bulması gerekiyor ç.rize maçından sonra da aynı yorumu yapmıştım bu oyun anlayışıyla rakip savunmaları aşmamız çok zor ligteki çoğu takım astreastan daha iyi takımlar onlar 1-2 kez hücum ettiler 1 gol attılar ligde daha iyi kontraya çıkan takımlar var sen gidip girdiğin 3-4 pozisyonu gole çeviremezsen dünkü gibi son dakikada gene şok yaşarsın futbolun doğasında olan birşey maalesef yine dönüp dolaşıp büyük takım gibi oynayamamışımız en temel sorun olarak ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı CanEmre

maalesef öyle hocam bilicin buna bir an evvel çare bulması gerekiyor ç.rize maçından sonra da aynı yorumu yapmıştım bu oyun anlayışıyla rakip savunmaları aşmamız çok zor ligteki çoğu takım astreastan daha iyi takımlar onlar 1-2 kez hücum ettiler 1 gol attılar ligde daha iyi kontraya çıkan takımlar var sen gidip girdiğin 3-4 pozisyonu gole çeviremezsen dünkü gibi son dakikada gene şok yaşarsın futbolun doğasında olan birşey maalesef yine dönüp dolaşıp büyük takım gibi oynayamamışımız en temel sorun olarak ortaya çıkıyor.
fazla pozisyon bulamadığımız rize maçı için Biliç'i sorgularım ama pozisyon bulup kaçırdığımız asteras maçı için futbolcuları sorgularım.
Demba Ba ve Sosa'nın 90 dakika oynayacağı maçları çok merak ediyorum bu arada.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ÖZGÜR

Şurası var ya şurası çok önemli işte. Demin maç kısmına yazdım benzerini.

Kazanmayı bilmiyor çünkü kendi de kazanmamış. Kendi tuttuğu takım da kazanan değil savaşan konumunda Hırvatistan'da. Biz sahaya winner arıyoruz ya hani sahanın kenarındaki winner değil sorun bu.

Hep ağzından savaşacağız çıkıyor biz savaşmak değil kazanmak istiyoruz. İlk 20 dakikada 3 tane salla bakayım savaşmana gerek kalacak mı? Maç 85 dakika 1-0 giderse çok iyi savaştık bravo mu diyeceğiz? Neden 3-5 olmadı diyeceğiz? Koca sezonda kadrosu bizim seviyemizde olan sadece 5-6 maç yapıyoruz biz. Geri kalanı hep altımızda. Neden savaşmak? Çıkacaksın bayıltana kadar saldıracaksın ama atacaksın da. Bilic'in önce kendisi kazanmayı öğrenmesi gerek.

Telafuzlara bakın West Ham , Split , Udinese bunlar bizimle bir mi? Biz büyük takımız ligimizde kazanan takımız. Kazancağız demeye korkmamalı Beşiktaş'ın teknik direktörü. Akıllı oynar 3 tane atarsan kanının son damlasına kadar vermezsin tasarruflu kullanır sezonu kazanırsın o kanla.

Kazanmamış olması kazanması için ekstra motive ve hırs sağlayabilir sürekli kazanan birine göre.

Ama 3. paragrafta yazdıklarına aynen katılıyorum kazanan takım olmamız lazım artık, sezonun sonunu bu dar kadroyla sadece koşarak yada savaşarak getiremeyiz, biz büyük takımız bizim kimliğimizde var kötü oynasak bile  kazanmak

Çevrimdışı Deniz

Demba BA 3 gün sonra hazır dediler 1 aydır yok.Bizi saf salak mı sanıyorlar.Adam gibi söyleyin bu adam sakatlandı 1 ay yok tamam diyelim düzelmesini bekleyelim ama 3 gün deyip 1 ay oynatmamanın hiç bir açıklaması yok.

Çevrimdışı ahmetx

Evet bu takım çok iyi bir takım ama bal yapmayan arı,bunun çok kolay çözümü var bana göre o da Veli Kavlak yerine dikine oynayabilen Giunti tarzı bir orta saha ,ara transfer çok önemli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Bu sene Şampiyon olamazsak [ki ben görünene göre olamayacağımızı düşünüyorum] Bılıc sene sonunda gider.

Çevrimdışı Tolga

Bu sene Şampiyon olamazsak [ki ben görünene göre olamayacağımızı düşünüyorum] Bılıc sene sonunda gider.
bilic gitti diyelim yerine kim gelecek ben sorunun sadece bilicte olduğunu düşünmüyorum şunu da söyliyeyim eğer biz olamazsak şampiyon fb olur kesin yani o zaman şu ortaya çıkacak sadece iyi hoca olmakta yeterli değil kadron iyi olacak ismail kartal ilk hocalık deneyiminde fbyi şampiyon yaparsa o zaman bu başarıyı ben kadro kalitesine bağlarım kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı manyak1903

kazanan hoca alınca da bizi takmıyorlar  :evillol:  del bos , schuster örnekleri .

bizim zemini iyi olan 20 binlik bir stada veya ortalama zeminli çok seyircili bir stada ihtiyacımız var.

şükrü saraçoğlunu medya önünde istemeli fikret orman.fenerbahçe bizim adımızı sıkça kullanıyor en azından avrupa maçlarımızda stadını versin diye kamuoyu oluşturulmalı.

ligde de olimpiyattan kurtulmalıyız.normal rüzgarlı az çok oynanıyor ama yağmur yağınca ölüyor zemin.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

ibretlik tespitimi yapıyorum,, biraz once pektemek sakatlandıgına gore,, karanlık efendi oyuncuları tam olarak ısındırıp  sakatlıktan kuratrıp baslatmıyor,,  aynı sekilde oyuna cenki soktuguna gore ba ve sosada sakatlıkları net olarak bitmemiş,,riske edilmiyorlar,,

uzun zaman sonra soyluyorum

YÖNETİM İSTİFA veya Saglık ekibi İSTİFA

belki sosa girer belki ba girer gol atar ben anlamam suanki zihniyet bunu tescil ediyor,,,tersini dusunen varsa cahildir...
demin sakatlıklar için ben de maç bölümüne yazmıştım :D

yönetimin istifası için çok daha önemli sebep var artık.sakatlık makatlık borç morç hikaye.

Çevrimdışı Kemal

bilic gitti diyelim yerine kim gelecek ben sorunun sadece bilicte olduğunu düşünmüyorum şunu da söyliyeyim eğer biz olamazsak şampiyon fb olur kesin yani o zaman şu ortaya çıkacak sadece iyi hoca olmakta yeterli değil kadron iyi olacak ismail kartal ilk hocalık deneyiminde fbyi şampiyon yaparsa o zaman bu başarıyı ben kadro kalitesine bağlarım kimse kusura bakmasın.

en azından korkak futbol oynatmayan bırı gelir, bana kimse bu maçta neden tek forvetle oynadığımızı anlatamaz.

Çevrimdışı manyak1903

en azından korkak futbol oynatmayan bırı gelir, bana kimse bu maçta neden tek forvetle oynadığımızı anlatamaz.
anlatayım  :evillol: mustafa sakat Ba sakat cenk sakattı.

mustafa zaten ayağında bandajlarla oynamış erken de sakatlık yaşayınca ba risk olmasın diye giremedi.cenk girdi.

cenk girince 1 değişiklik hakkı güme gitti.en olmadı ba girmese bile ikinci yarı cenk mustafa ikili oynar sonra Ba girerdi.

kısaca o değişiklik hakkı biraz sıkıntıya soktu.1-0 da olduğundan yine Ba için risk alınmadı.

bana kalsa son 2 değişiklik sosa olcayın yerine 70 lerde.ardından 80 e doğru maça göre kerim oğuzhan değişip sosa ortaya kerim kenarda.

pozisyon da bulamadık değil aslında kaderde varmış.2 forvet BA düzelmedikçe zor gibi.zaten BA tekli forvette 2 oluyor 2 li forvette 3 lü oluyoruz biz  :evillol:

cenk o poziyonda topu kontrol etmek yerine arkaya bıraksa idi halamın bıyığı neyse ya o kadar sıkmayalım canımızı.

Çevrimdışı Tolga

yav hala tek forvet çift forvet olayındasınız çift forvet oynadığımız zaman orta saha da yaratıcılık gösterecek oyuncu olmuyor takımda topu karşı kaleye veli-atiba mı götürecek ç.rize maçında çift forvet oynadık ne oldu pozisyon bulabildik mi hayır şunu da dersen kabul edicem rakipler üzerine gerekli baskıyı kuramıyoruz,girdiğimiz pozisyonları sonuçlandıramıyoruz, 2. bir demba ba ya ihtiyacımız var ve bilicin bu oyun sistemi bu tarz maçlarda yeterli olmuyor dediğim gibi bunları kabul edicem fakat çift forvet oynamak ya da oynamamak korkaklık ya da cesaret değildir barcelona 4-6-0 la sahaya çıkıyordu bir ara guardiola varken o zaman o da korkaktı bu bakış açısına göre artık saha içi dizilimlerin futbolda etkinliği eskiye oranla azaldı kaliteli takımın olduktan sonra forvetsiz çık yine işi bitirirsin.tabi ben bilicin hatası hiç yok demiyorum ama bilic gitse de gelecek teknik adam eldekilerle çok ekstra işler yapabileceğini sanmıyorum bu benim fikrim tabi.

Çevrimdışı okansosa

Stad olarak Vodafone Arena ile Zulümpiyatı gönderdik sonradan değiştriebiliyormuyuz ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı murat

asıl sıkıntı gol için belli ayaklara bakmamız.skor üretecek oyuncu sayımız az.sağ bek gol atmaz orta yapmaz asist yok sol bek aynı şekilde.stoperlerimiz stadndartlar dahilinde becerebiliyor.iki ortasaha oyuncumuz veli ve atibada gol ve asistte olması gereken ölçüde yoklar.demba ba hariç skorer santraforumuz yok.bütün yükü omuzlayanlar forvetlerimiz oluncada onlara önlem aldıklarında kilitleniyoruz.beklerin hücum gücü zayıf.bence rize vs takımlara solbekte uğur boral gibi bindiren bir oyuncu daha yararlı olur.

Çevrimdışı Anil

Takımdaki sıkıntı bence pskolojik ve Bilic takıma müdahele etmeyi pek beceremiyor sanki..Ama Bilice gitsin demek kesinlikle haksızlıktır Beşiktaşa Bilic kadar futbol bilen teknik direktör az gelmiştir.Sabretmeye devam bu sene iyiyiz..

Çevrimdışı frkndgnr

Tolga'nın evet karakterine hiçbir şey söylenemez ama her pozisyonda ağlaması, sakatlanması, kaleci vuruşunu hep taça göndermesi, hiç önemli kurtarış yapamaması, bunları kim inkar edebilir? Bence Cenk'e 11 yolu görünüyor...

Çevrimdışı ozan062

Takımdaki sıkıntı bence pskolojik ve Bilic takıma müdahele etmeyi pek beceremiyor sanki..Ama Bilice gitsin demek kesinlikle haksızlıktır Beşiktaşa Bilic kadar futbol bilen teknik direktör az gelmiştir.Sabretmeye devam bu sene iyiyiz..

neden sorusunu sorarım?? son dakika puanlarını kaybeden bir samet var adamı yerlerden kaldırmadık etmediğimiz kelime yoktu,, hiçbir derbi kazanamayan bir hoca var,, hiçbir ekstrası yok su anlamda yaptıgı hamlelerle oyunu değiştirip macı kazandırdıgı, aynı sekilde saha dısındaki demeclerinde hiç özelestiri yaptıgını gormedim,, sadece oyunun geometrisini biliyor diye tutarsak yandık,, hayır bu sene onun senesi olacakken yine aynı garipliklere devam ediyor,, zaten bende onu bitiren detay surdadır,, türk yardımcı istememsidir,, dolayısıyla bu adamın gelişmesi bir simone olması imkansızdır... gereksiz kendimizi bilic için ısrar edip üzmeye luzum yok,,, gecen sene hamle yapacak oyuncusu yok diyoruz,, simdi var diyorsunuz ben hala yok diyorumda kamoyunda var deniliyor ve bu adam o zaman harikalar yaratması lazım hani?? hiçbir derbi kazandıgını gormedim?? diceksiniz birini oner kim daha iyi,, bulunurrr siz isteyin bulunurr

birde guntekinin bir elestiri vardı turk futboluyla alakalı onuda soyleyim

bir uluslararası hocanın buraya geldiğinde kendi stratejisi vardır değilmi?? evet dolayısıyla yurt dısında form tutma olayı nasıldır mesela hemen sezonun basıdır,, peki bu adamlar buraya gelince neden bu goruslerini uygulamıyorlar,, istisnasız bu butun kluplerde oldu bi işte ersun bunu bozdu o kadar,, yani biz esas butun onemli maçlarımızı bu surecte yasıyorken bu adamlar diyorki biz gec form tutalım,, diyorki birde 10.haftadan sonra form tutalım yahu deli kalıyor devre arasına 7 mac,, sonra 1 ay ara veriyon tekrar form tutma 30uncu haftaya denk geliyor peki nasıl bir takvim kullanır bu zihniyettekiler onuda ben anlıyamıyorum,, mesela bilicin su necip sevdasının sebebinin yonetim oldugunu dusunuyorum yonetimden kastım klübün dinamiklerinin dusundukleri ilk gelen bir kişi için en onemli nottur değilmi,, bakıyor saygılı ve ugrasıyor,, ama surda unuttugu birsey var,, bu klup buyuk ve yetenekli olan barınabiliyorsa o zaman necip saygının tillahını yapsın o kapıyı gostericeksin,, bunu ornek olarak soyluyorum senelerce bu sekilde vasıfsız adamlara paralar ve umutlar bagladık hala akıllanamadık bunu ogrenmek için ne gereklidir merak ediyorum sanırım tumer gibi hepsi bizi satarsa evet akıllanabiliriz
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 10:07:02 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga'nın evet karakterine hiçbir şey söylenemez ama her pozisyonda ağlaması, sakatlanması, kaleci vuruşunu hep taça göndermesi, hiç önemli kurtarış yapamaması, bunları kim inkar edebilir? Bence Cenk'e 11 yolu görünüyor...
Ya bırakın şu Cenk sevdasını Cenk ne yaptı Tolga yokken bana bir onu anlatın bu takımın kalecisi McGregor iken McGregor'u kesememiş adam Tolga'yı mı kesecek? Adam bir gol yedi bitirdiniz adamı. O golde de yapacağı hiçbir şey yok adam jeneriklik gol attı.

Çevrimdışı Deniz

Cenk gonene sans verilsin diyorum ama bir gecmise bakiyorum tvye cenk yuzunden firlattiklarim aklima geliyor ve irkiliyorum..

Çevrimdışı Anil

neden sorusunu sorarım?? son dakika puanlarını kaybeden bir samet var adamı yerlerden kaldırmadık etmediğimiz kelime yoktu,, hiçbir derbi kazanamayan bir hoca var,, hiçbir ekstrası yok su anlamda yaptıgı hamlelerle oyunu değiştirip macı kazandırdıgı, aynı sekilde saha dısındaki demeclerinde hiç özelestiri yaptıgını gormedim,, sadece oyunun geometrisini biliyor diye tutarsak yandık,, hayır bu sene onun senesi olacakken yine aynı garipliklere devam ediyor,, zaten bende onu bitiren detay surdadır,, türk yardımcı istememsidir,, dolayısıyla bu adamın gelişmesi bir simone olması imkansızdır... gereksiz kendimizi bilic için ısrar edip üzmeye luzum yok,,, gecen sene hamle yapacak oyuncusu yok diyoruz,, simdi var diyorsunuz ben hala yok diyorumda kamoyunda var deniliyor ve bu adam o zaman harikalar yaratması lazım hani?? hiçbir derbi kazandıgını gormedim?? diceksiniz birini oner kim daha iyi,, bulunurrr siz isteyin bulunurr

birde guntekinin bir elestiri vardı turk futboluyla alakalı onuda soyleyim

bir uluslararası hocanın buraya geldiğinde kendi stratejisi vardır değilmi?? evet dolayısıyla yurt dısında form tutma olayı nasıldır mesela hemen sezonun basıdır,, peki bu adamlar buraya gelince neden bu goruslerini uygulamıyorlar,, istisnasız bu butun kluplerde oldu bi işte ersun bunu bozdu o kadar,, yani biz esas butun onemli maçlarımızı bu surecte yasıyorken bu adamlar diyorki biz gec form tutalım,, diyorki birde 10.haftadan sonra form tutalım yahu deli kalıyor devre arasına 7 mac,, sonra 1 ay ara veriyon tekrar form tutma 30uncu haftaya denk geliyor peki nasıl bir takvim kullanır bu zihniyettekiler onuda ben anlıyamıyorum,, mesela bilicin su necip sevdasının sebebinin yonetim oldugunu dusunuyorum yonetimden kastım klübün dinamiklerinin dusundukleri ilk gelen bir kişi için en onemli nottur değilmi,, bakıyor saygılı ve ugrasıyor,, ama surda unuttugu birsey var,, bu klup buyuk ve yetenekli olan barınabiliyorsa o zaman necip saygının tillahını yapsın o kapıyı gostericeksin,, bunu ornek olarak soyluyorum senelerce bu sekilde vasıfsız adamlara paralar ve umutlar bagladık hala akıllanamadık bunu ogrenmek için ne gereklidir merak ediyorum sanırım tumer gibi hepsi bizi satarsa evet akıllanabiliriz
Acaba hangi hoca dört dörtlük dünyada ? Fatih Terimi ele alırsak oyun bilgisi 0,gaz verme yeteneği var,transfer yapmayı bilmez,oyuna müdahale yapmayıda bilmez..
Mourinho'da hepsinden var, getirebiliyorsak getirelim.Bilice baktığımız zaman Futbol nedir gayet iyi biliyor.Ha hatasızmıdır tamamen ? Bencede son maçta ve bu maç tarzlarda hatalıdır.1-0 ken maçı 2-0 a getirmek için istediğimiz baskıyı yapmalıydık.Samet Aybaba benzetmesine gelecek olursakta ben Bilicin potansiyelinin bize vaadettiklerini istiyorum.Aybaba gibi 1 hafta Brezilya'ya gidip süper yetenek getireceğini değil.Bilici getirirken demedik mi sabredelim diye ? Sabır sizce hep maç kazanırken mi sabretmek oluyor ? Kusura bakmayında her maçı kazanan bir takımın hocasına herkes sabreder.Bilic de ise potansiyel var.Karizması duruşu ile de Beşiktaşa yakışan bir hoca.Taktik bilgiside var.Ama şunu unutmayalımki son maçlarda taraftar azlığınında baskı kuramamamızdaki etkisi yüksek.Özelliklede olimpiyat stadında.Bunu gözardı etmeden yorum yapan arkadaşlar lütfen biraz daha insanflı olsun.Bu kadar yazı yazmışken Olcay konusunuda tekrar geleyim. Olcay bu takımda oyun zekası en yüksek futbolcudur.Yaptığı topsuz koşuları bu ligde yapan futbolcu yok.Son 2 senede 20 gol tahminide 10 asist felan yapmıştır ama istatistiklerde görünmeyen faydalarıda vardır.Herkesin kafasına yerleşmiş çalım atan kanat oyuncusu.Kanat oyuncuları çalım attıkları için kanat oyuncusu olmazlar.Uzun bir yazı oldu.Beşiktaş için hayırlısı olsun..

Çevrimdışı frkndgnr

Tolga çok formsuz, ben Cenkin oynamasını Tolga'nın biraz kendine gelmesi için istiyorum