Çünkü dışarıdan bakıyorsun içerde olayların nasıl geliştiğini bilsen klavyeden bunlar çıkmadan 10 kez düşünürsün bu kadar saldırgan olmayın.
Bir oyuncu sakatlandığı zaman 3 hafta mı mesela sakatlık daha 2. haftadan önce oyuncu sonra oyuncunun menajeri doktora baskıya başlar oynar diye rapor verdiye. Arkadan yönetim bastırır en son da teknik direktör. Fenerbahçe'de çalışan fizyoterapist bir hocam olayı anlattığında futboldan soğudum ben 2 sene. O kadar kolay değil işler iç yüzünde her şey para olayın.
Eskilerde olanı söyleyeyim mi sana? Rıdvan'ın sakatlıktan futbol hayatı bitti.
Ksaı yırtılan en az 3 ayda dönerdi.
Bacak kırıldığı zaman futbo hayatı bitti denirdi. Maradona 14 ayda döndü nerdeyse şimdiyse 3 ayda dönüyorlar.
Çapraz bağ koptuğu zaman direk kontrat feshedilirdi.
Şu adamlara bu kadar mal gözüyle bakmayın insan bunlar. Çok para kazanıyor olmaları her şeyi söyleyeceğimiz ya da onların hiçbir şeyi sallamadığı anlamına gelmez adam zorla o parayı almıyor sen veriyorsun. Omuzlara da sen alıyorsun. İnsan olarak millet olarak hakettiğimizi yaşıyoruz futbolcular türk taraftarının aynasıdır ne fazlası ne eksiği.
ben birkaç senedir omuzlara oyuncu almayı dusunmedim artı rahatbir maçta hiç izlemedim:)) dolayısıyla dusunme yetilerimiz iyice sapıtmaya basladı,,, hayır de,, diyemezsin çnk basarısızlık bize artık insanın bir mal oldugunu dusundurmeye baslattı,, çnk bizim klüp içinde ne kadar pohpoh ne kadar pamuklara sarma olur ise o kadar berbat sonuclar oluyor ornek olarak en basta oguzhan efendiyi koyayımsonra bilic,,sonra mami,,,, onun için benim artık fazla ulta fazla gercekci olmamdan dolayı bunlar,, biraz besiktasımdan yana dusunsem aynı senin gibi yazarım ama iste gercekci oluncada dediğin gibi zarar veriyoruz ama bu duruma su 10 senelik sürec getirdi,,,,