Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3977026 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hocam değil de şöyle bir durum var ikisine o bütçeyi ayıramayacağız ortada. Dahası aldın diyelim yedek kalan olay çıkarır. Ba'ya yakın bir forveti kulübede oturtamayız Real'in bile ikinci forveti belli işte. Bence yedekten gelecek en iyi forvet ikilisine sahibiz Türkiye'de. Ha naparsın çok potansiyelli çok genç bir yabancı alırsın anca o şekilde.
tamam ama demba ba olmayınca gol atacak oyuncular topu kaleye sokamıyor durum bu yani ayrıca bir demba ba daha olsa zaten ilk 11 de ikisi birden oynayabilir tabi bu sezon olacak birşey değil benim söylediğim seneye belki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:01:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tamam ama demba ba olmayınca gol atacak oyuncular topu kaleye sokamıyor durum bu yani ayrıca bir demba ba daha olsa zaten ilk 11 de ikisi birden oynayabilir tabi bu sezon olacak birşey değil benim söylediğim seneye belki.

Ancak Sow Emenike gibi oynayabilirler 4-3-3 te haklısın ama hem orjini kanat olmayıp hem oradan gelip 15 tane gol yapacak bir Sow bulmak da kolay iş değil malesef. Biz elimizden geldiği kadar Cenk'i geliştirmeye bakmalıyız Cenk'te potansiyel var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu arada trabzonu tebrik etmek lazım bizim yapamadığımızı yaptılar biz son dakikada gol yedik onlar son dakikada gol atıp maçı kazandılar

Çevrimdışı Deniz

Trabzon son dkda attı.Bİz de yiyelim.Bu kafayla çok yeriz çok :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Takım kosuyor herseyi yapiyor ama gol atamiyor ve cok basit hata yapabiliyor kroniklesen son dakikka golleri yuzunden hep sıkıntı cekiyoruz bunu nasil duzeltecegiz bilmiyorum dogrusu :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:04:17
  • Beşiktaş / Bodrum
bu arada trabzonu tebrik etmek lazım bizim yapamadığımızı yaptılar biz son dakikada gol yedik onlar son dakikada gol atıp maçı kazandılar

Yine kontra oynadılar onların defosu iç saha maçlarında ve kazanmaları gereken maçlarda çıkacak ortaya yaslanıp yaslanıp kontraya  çıkıyorlar Erciyes'te olmadı Balıkesir'de bile olmaz kanaatindeyim. Tabi ki önemli galibiyet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yalnız gözüken şu ki bu sezon kötünün iyisi şampiyon olacak gibi bariz favori bir takım yok benim gözümde eğer ersun yanal fbnin başında devam ediyor olsaydı fb şampiyonluğun en güçlü adayı derdim şuan herkesin şansı eşit gibi duruyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:08:59
  • Beşiktaş / Bodrum
yalnız gözüken şu ki bu sezon kötünün iyisi şampiyon olacak gibi bariz favori bir takım yok benim gözümde eğer ersun yanal fbnin başında devam ediyor olsaydı fb şampiyonluğun en güçlü adayı derdim şuan herkesin şansı eşit gibi duruyor

Fener İsmail Kartal'a rağmen en büyük favori çünkü tek kupa. Muhtemelen form tutunca ilk yarı 2.ye 5-6 puan takarlar. Bizim devre arası alacağımız adamlar çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fener İsmail Kartal'a rağmen en büyük favori çünkü tek kupa. Muhtemelen form tutunca ilk yarı 2.ye 5-6 puan takarlar. Bizim devre arası alacağımız adamlar çok önemli.
ben de öyle düşünüyorum sadece ligte oynayacak olmalarından dolayı avantajları daha fazla ve kadroları ligin en iyisi kabul etmek lazım sadece hoca faktörü onları etkilerse olumsuz etkiler

Çevrimdışı Deniz

Bilic i severim ama şu gerçek varki bizim sorunumuz diziliş değil,teknik direktörün kafasındaki korkaklık.Geçen seneki fener maçını hatırlayın.Fenere 4-5 atacakken tamamen Bilic in korkaklığından yenemedik.Böyle çok örnek var.Bilic her takımdan korkuyor,korkmayacaksın arkadaş.1 attım yeter demeyecen 2-3 ü isteyeceksin.İstemek yetmeyecek atacaksın.

Rize maçına bakıyorsun takımın atağı yok.Acaba yer miyim korkusu ile olmaz.Zaten rakip zayıf gelirse 2 gelir 3 gelir sen niye kapanıyorsun kapanırsan zaten gelir.Yıksana oyunu diğer tarafa.Yer yüzünde gol yemeyen takım yoktur sen de yiyeceksin.Ama 3 atarsan 1 yersen sorun değil.sen 1 atıyorsun öyle kalsın istiyorsun.Futbol bu adam es kaza bir pozisyon bulur devamını getirir.

Bilic bu düşünceden acil kurtulmalı,kurtulmazsa bu sezon yine 3 . lük bize başarı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bilic i severim ama şu gerçek varki bizim sorunumuz diziliş değil,teknik direktörün kafasındaki korkaklık.Geçen seneki fener maçını hatırlayın.Fenere 4-5 atacakken tamamen Bilic in korkaklığından yenemedik.Böyle çok örnek var.Bilic her takımdan korkuyor,korkmayacaksın arkadaş.1 attım yeter demeyecen 2-3 ü isteyeceksin.İstemek yetmeyecek atacaksın.

Rize maçına bakıyorsun takımın atağı yok.Acaba yer miyim korkusu ile olmaz.Zaten rakip zayıf gelirse 2 gelir 3 gelir sen niye kapanıyorsun kapanırsan zaten gelir.Yıksana oyunu diğer tarafa.Yer yüzünde gol yemeyen takım yoktur sen de yiyeceksin.Ama 3 atarsan 1 yersen sorun değil.sen 1 atıyorsun öyle kalsın istiyorsun.Futbol bu adam es kaza bir pozisyon bulur devamını getirir.

Bilic bu düşünceden acil kurtulmalı,kurtulmazsa bu sezon yine 3 . lük bize başarı
sorun sadece bilicte mi bilemiyorum ama büyük takım gibi maça ağırlığımızı koyamıyoruz mesela fbye bakıyorsun zorlanıyor ama gidip karabük ü içeride öyle ya da böyle yeniyor büyük takım olduğunu hissettiriyor bizim yıllardan beri yaşadığımız en büyük sıkıntı bu maalesef büyük takım olduğumuzu oynadığımız oyunla rakiplere kabul ettiremiyoruz bu yüzden de şampiyon olamıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:15:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic i severim ama şu gerçek varki bizim sorunumuz diziliş değil,teknik direktörün kafasındaki korkaklık.

Şurası var ya şurası çok önemli işte. Demin maç kısmına yazdım benzerini.

Kazanmayı bilmiyor çünkü kendi de kazanmamış. Kendi tuttuğu takım da kazanan değil savaşan konumunda Hırvatistan'da. Biz sahaya winner arıyoruz ya hani sahanın kenarındaki winner değil sorun bu.

Hep ağzından savaşacağız çıkıyor biz savaşmak değil kazanmak istiyoruz. İlk 20 dakikada 3 tane salla bakayım savaşmana gerek kalacak mı? Maç 85 dakika 1-0 giderse çok iyi savaştık bravo mu diyeceğiz? Neden 3-5 olmadı diyeceğiz? Koca sezonda kadrosu bizim seviyemizde olan sadece 5-6 maç yapıyoruz biz. Geri kalanı hep altımızda. Neden savaşmak? Çıkacaksın bayıltana kadar saldıracaksın ama atacaksın da. Bilic'in önce kendisi kazanmayı öğrenmesi gerek.

Telafuzlara bakın West Ham , Split , Udinese bunlar bizimle bir mi? Biz büyük takımız ligimizde kazanan takımız. Kazancağız demeye korkmamalı Beşiktaş'ın teknik direktörü. Akıllı oynar 3 tane atarsan kanının son damlasına kadar vermezsin tasarruflu kullanır sezonu kazanırsın o kanla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

sorun sadece bilicte mi bilemiyorum ama büyük takım gibi maça ağırlığımızı koyamıyoruz mesela fbye bakıyorsun zorlanıyor ama gidip karabük ü içeride öyle ya da böyle yeniyor büyük takım olduğunu hissettiriyor bizim yıllardan beri yaşadığımız en büyük sıkıntı bu maalesef büyük takım olduğumuzu oynadığımız oyunla rakiplere kabul ettiremiyoruz bu yüzden de şampiyon olamıyoruz.
Hocam dediğinizde haklısınız biz bunu yapamıyoruz.Bunun tek sebebi korkak oyun.Cidden aklım almıyor 5 atacağın takım bu hadi 5 atmanı zaten beklemiyoruz temizinden 2 atsan iş bitecek.

Yani ben t direktör olsam 1-0 da rahat edemem .2-3 ü atmak için yüklenirim.En azında oldu ya gol mü yedin Beşiktaş yüklenirken ,farkın açılmasını isterken gol yedi olur,asteras gibi 3. sınıf takıma karşı geriye yaslanarak gol yemiş olmaz.

Çevrimdışı Deniz

Şurası var ya şurası çok önemli işte. Demin maç kısmına yazdım benzerini.

Kazanmayı bilmiyor çünkü kendi de kazanmamış. Kendi tuttuğu takım da kazanan değil savaşan konumunda Hırvatistan'da. Biz sahaya winner arıyoruz ya hani sahanın kenarındaki winner değil sorun bu.

Hep ağzından savaşacağız çıkıyor biz savaşmak değil kazanmak istiyoruz. İlk 20 dakikada 3 tane salla bakayım savaşmana gerek kalacak mı? Maç 85 dakika 1-0 giderse çok iyi savaştık bravo mu diyeceğiz? Neden 3-5 olmadı diyeceğiz? Koca sezonda kadrosu bizim seviyemizde olan sadece 5-6 maç yapıyoruz biz. Geri kalanı hep altımızda. Neden savaşmak? Çıkacaksın bayıltana kadar saldıracaksın ama atacaksın da. Bilic'in önce kendisi kazanmayı öğrenmesi gerek.

Telafuzlara bakın West Ham , Split , Udinese bunlar bizimle bir mi? Biz büyük takımız ligimizde kazanan takımız. Kazancağız demeye korkmamalı Beşiktaş'ın teknik direktörü. Akıllı oynar 3 tane atarsan kanının son damlasına kadar vermezsin tasarruflu kullanır sezonu kazanırsın o kanla.
:claps: :claps: +1903 .Ona ben de dikkat ettim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:21:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Ek olarak Mourinho'nun sözüyle bitireyim.

Benfica'dan istifa edip Leira'ya geldikten sonra Porto'ya geçti. Takım krizdeydi. Para yok. Oyuncular şimdiki Porto gibi değil. Toplama takımdı. Ama takımın büyüklüğünün farkındaydı. İlk basın toplantısında ilk sözü ;

Bu sezon bittiğinde Porto'yu Şampiyon göreceksiniz.

Bakın savaşacağız , istiyoruz , hedefimiz bu kemküm yok. Olacağız! Çok net. Sen bunu oyuncularına hissettirsen Atiba Maniche , Oğuzhan Deco , Ba Derlei , Töre Alenichev , Pedro Ricardo Carvalho olur. Onları da kimse tanımıyordu o sezona kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam dediğinizde haklısınız biz bunu yapamıyoruz.Bunun tek sebebi korkak oyun.Cidden aklım almıyor 5 atacağın takım bu hadi 5 atmanı zaten beklemiyoruz temizinden 2 atsan iş bitecek.

Yani ben t direktör olsam 1-0 da rahat edemem .2-3 ü atmak için yüklenirim.En azında oldu ya gol mü yedin Beşiktaş yüklenirken ,farkın açılmasını isterken gol yedi olur,asteras gibi 3. sınıf takıma karşı geriye yaslanarak gol yemiş olmaz.
aynen öyle hocam mesela gsyın 2005-2006 sezonunu hatırlarım hala o zaman lig tv vardı biz de her maçı izlerdim gs her maça neredeyse golle başlıyordu ve oyununu rakibe kabul ettiriyordu biz maalesef bu konuda zayıfız bunu çözmek zorundayız

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak Mourinho'nun sözüyle bitireyim.

Benfica'dan istifa edip Leira'ya geldikten sonra Porto'ya geçti. Takım krizdeydi. Para yok. Oyuncular şimdiki Porto gibi değil. Toplama takımdı. Ama takımın büyüklüğünün farkındaydı. İlk basın toplantısında ilk sözü ;

Bu sezon bittiğinde Porto'yu Şampiyon göreceksiniz.

Bakın savaşacağız , istiyoruz , hedefimiz bu kemküm yok. Olacağız. Çok net. Sen bunu oyuncularına hissettirsen Atiba Maniche , Oğuzhan Deco , Ba Derlei , Töre Alenichev , Pedro Ricardo Carvalho olur. Onları da kimse tanımıyordu o sezona kadar.
hocam şu da var bu kulübün başkanından tut en alttaki yöneticisine kadar bir kişi bile şampiyon olacağız bu sezon demiyor ki bir de böyle bir gerçek var o yüzden bilic bence gelmeden önce aklında daha büyük hedefler varken yönetimin bu bakış açısından dolayı onunda hedeflerinin biraz köreldiğini düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:25:40
  • Beşiktaş / Bodrum
aynen öyle hocam mesela gsyın 2005-2006 sezonunu hatırlarım hala o zaman lig tv vardı biz de her maçı izlerdim gs her maça neredeyse golle başlıyordu ve oyununu rakibe kabul ettiriyordu biz maalesef bu konuda zayıfız bunu çözmek zorundayız

2003-04 sezonuna bakın bizim her Avrupa maçı oynayacağımız haftanın öncesindeki lig maçında Luce takımı ilk 20 dakika rakibin üstüne kuduz köpek gibi salardı. 2-0 yakalar 75 dk üstüne yatar oyuncuları da yormazdı. Ama Avrupa maçı yoksa kontrollü oynardık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kadroya bakınca ne fb den ne de gsden pek geri kalır yanımız yok,en azından Asteras ve Rize gibi düşük kalitedeki takımları yenebilecek bir kadromuz var.Eğer yenemiyorsak sorumlusu teknik ekiptir

Çevrimdışı Tolga

2003-04 sezonuna bakın bizim her Avrupa maçı oynayacağımız haftanın öncesindeki lig maçında Luce takımı ilk 20 dakika rakibin üstüne kuduz köpek gibi salardı. 2-0 yakalar 75 dk üstüne yatar oyuncuları da yormazdı. Ama Avrupa maçı yoksa kontrollü oynardık.
zaten bizi son 15 yılda büyük kulüp güveni ve havasıyla oynatan tek hoca lucescudur.

Çevrimdışı Deniz

Bursa maçı çok zor geçecek.Takım acılen bu ölü toprağı üzerinden atmalı

Çevrimiçi murat

bir de bugün gördüğüm birşey var o da 2. bir demba ba ya açıkça ihtiyacımızın olduğu ne cenk ne de mustafa maalesef demba ba nın alternatifleri değil arada baya bir fark var
bunu ben daha önce bir kaç kez söylemiştim tek demba ba yetmez onun yerine oynayabilecek bir oyuncu daha şart.ne pektemek nede tosun malesef yeterli değiller.bir tanede ön libero pozisyonuna toptan anlayan bir oyuncu lazımdı.sağbek son seçenek olarak para yeterse alınmalıydı çokta elzem değil bana göre.

Çevrimdışı Anıl

Motta'nın oynamasının sebebi de Bursa'da İsmail'in oynayacak olması  :ok:
Görürsün @Çağrı abi yine solda Motta'yı sağda İsmail'i oynatıcak. Çünkü takıntılı bir adam. Sol kanatta da Olcayla başlar bak şimdiden yazıyorum. Bilic form durumu falan umursamıyor. Umarım sezon başlamadan yazdıklarımda haklı çıkmam...

@çağrı senin yazdıklarının hepsine katılıyorum.basketboldaki gibi takım artık kazanmaya alışmalı beraberliğe değil.sizden düşün profilli takımlara karşı winner gibi konuşup oynamalısın ki herkes hem karşındakiler hem seyredenler hem de yönetenler ona göre karar versin.büyük takımlar hem savaşır hem yener,kötü günlerinde de yine savaşır yine yener.ama bizde iyide kötüde oynasan hep aynı.maçı diken üstünde oynuyorlar.çağrının dediği gibi ne arsenal büyük ne de asteras küçük.karşındakine değeri vereceksin ki değer bulasın.şunuda ekliyim dün önder hocayı dinledim.çeşke yollanmasaydı ve şunu dedi bu takım yeni stad yapılana kadar ki takım değil dedi.birde takım çok statik oynuyor.bu kadar statik oynarsan oyunu açamazsın.halı sahada arkadaşlarıma bağırıyorum statik oynamayın diye.bu arada halı saha küçük değil çirozu bilenler çirozun en büyük sahası( 2 saat oynuyoruz bu arada)
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 09:56:09 adler ]

Çevrimdışı ozan062

Çünkü dışarıdan bakıyorsun içerde olayların nasıl geliştiğini bilsen klavyeden bunlar çıkmadan 10 kez düşünürsün bu kadar saldırgan olmayın.

Bir oyuncu sakatlandığı zaman 3 hafta mı mesela sakatlık daha 2. haftadan önce oyuncu sonra oyuncunun menajeri doktora baskıya başlar oynar diye rapor verdiye. Arkadan yönetim bastırır en son da teknik direktör. Fenerbahçe'de çalışan fizyoterapist bir hocam olayı anlattığında futboldan soğudum ben 2 sene. O kadar kolay değil işler iç yüzünde her şey para olayın.

Eskilerde olanı söyleyeyim mi sana? Rıdvan'ın sakatlıktan futbol hayatı bitti.

Ksaı yırtılan en az 3 ayda dönerdi.

Bacak kırıldığı zaman futbo hayatı bitti denirdi. Maradona 14 ayda döndü nerdeyse şimdiyse 3 ayda dönüyorlar.

Çapraz bağ koptuğu zaman direk kontrat feshedilirdi.

Şu adamlara bu kadar mal gözüyle bakmayın insan bunlar. Çok para kazanıyor olmaları her şeyi söyleyeceğimiz ya da onların hiçbir şeyi sallamadığı anlamına gelmez adam zorla o parayı almıyor sen veriyorsun. Omuzlara da sen alıyorsun. İnsan olarak millet olarak hakettiğimizi yaşıyoruz futbolcular türk taraftarının aynasıdır ne fazlası ne eksiği.

ben birkaç senedir omuzlara oyuncu almayı dusunmedim artı rahatbir maçta hiç izlemedim:)) dolayısıyla dusunme yetilerimiz iyice sapıtmaya basladı,,, hayır de,, diyemezsin çnk basarısızlık bize artık insanın bir mal oldugunu dusundurmeye baslattı,, çnk bizim klüp içinde ne kadar pohpoh  ne kadar pamuklara sarma olur ise o kadar berbat sonuclar oluyor ornek olarak en basta oguzhan efendiyi koyayımsonra bilic,,sonra mami,,,, onun için benim artık fazla ulta fazla gercekci olmamdan dolayı bunlar,, biraz besiktasımdan yana dusunsem aynı senin gibi yazarım ama iste gercekci oluncada dediğin gibi zarar veriyoruz ama bu duruma su 10 senelik sürec getirdi,,,, :bawling:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 10:05:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi