Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976184 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Abi bizimde ilk 3'te bitiremediğimiz yıllar olmuştu bence bu yıl Trabzon'u da hesaba katmak lazım ama gs bu oyununu sürdürmediği sürece gelecek yıl Avrupa Kupalarına zor katılır.
gs ilk 3 te olur ben size söyliyeyim de gs kötü olsa da bir şekilde ilk 3 te tutmak için ellerinden geleni yaparlar merak etmeyin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

Dün Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman yalanlamasına rağmen bugün aynı haberi daha da büyük bir kriz var diye haber yapıyor Sabah

http://haber1903.com/Besiktas-30158-krizin_boyutu_cok_daha_buyuk.html

Takım iyi diye şimdiden başladılar altını oymaya.

Sabahtan ikinci art niyetli haber. Bu da Gs'li bir İtin kaleminden çıktığı çok belli.

http://haber1903.com/Besiktas-30159-kartal_rotayi_devlete_cevirdi.html

Özellikle şuna dikkat edin '' Başkan söylemini değiştirecek Devletten diğer kulüpler gibi yardım alıyoruz demiyecek '' Bir Gs'linin takımının itibarini kurtarma çabaları.

Vatan'dan art niyetli haber

http://haber1903.com/Besiktas-30165-besiktas_pasif_kaldi.html

Cümleye dikkat : Finans müdürünün bir anlık hatasıyla unutulan 700,000 dolar. Ulan neremizle gülelim buna  :kop: Adam dalgınlıktan o miktarı ödemeyi unutacak Aktif Reklama  :kop:

Allah Hepinizin Belasını verin medya adı altındaki sarı kırmızı (Küfür Yasak)ler.
altına imzamı atarim bunların hepsi (Hakaret Yasak)₅!
Beşiktaş!

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

gs ilk 3 te olur ben size söyliyeyim de gs kötü olsa da bir şekilde ilk 3 te tutmak için ellerinden geleni yaparlar merak etmeyin

Bu yıl ligin ayarı belli biz 14.şampiyonluğa ulaşacağız gelecek yıl 3 takım birlikte yıldız mücadelesi verecek ticari lig tv'nin ayarı belli reytingleri düşürmek için planları ortada.

Çevrimdışı Deniz

gs prandelliyi devre arasında şutlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bu yıl ligin ayarı belli biz 14.şampiyonluğa ulaşacağız gelecek yıl 3 takım birlikte yıldız mücadelesi verecek ticari lig tv'nin ayarı belli reytingleri düşürmek için planları ortada.
bu görüş mantıklı bir görüş galiba böyle olacak gibi

Çevrimdışı Tolga

gs prandelliyi devre arasında şutlar
zannetmiyorum hocam eğer prandelliyi şutlarsa ünal aysal sıranın kendisine geleceğini biliyor ne kadar kötü giderse gitsin gs prandellinin kalacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Deniz

zannetmiyorum hocam eğer prandelliyi şutlarsa ünal aysal sıranın kendisine geleceğini biliyor ne kadar kötü giderse gitsin gs prandellinin kalacağını düşünüyorum
Valla hocam bu takım devre arasına ilk 3 te zor girer bu gidişle.Prandelli baskıları kaldıramaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

5-10 milyonda tazminat öder gs tam batar  :D

Çevrimdışı Deniz

Dün kral başkan aysel diye tt yapanlar bugün git₁ diyor bunlar da ne dönek.botokslu 2 transfer yapar devre arasında alır bunların gazını

Çevrimdışı Tolga

Dün kral başkan aysel diye tt yapanlar bugün git₁ diyor bunlar da ne dönek.botokslu 2 transfer yapar devre arasında alır bunların gazını
bunlara biz iyi gün taraftarı diyoruz şampiyon olunca büyük başkan bir sezon 2. oldun mu aysal defol böyle şey olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Şu kasım ayına kadar sakatlık cezalı fazla vermezsek net şampiyonuz bu kadar Gs'de dengeler daha çok değişir Fb yavaş yavaş sarsılmaya başlayacak bizim bu dönemi iyi geçirmemiz lazım .

Çevrimdışı brci

konu dışı ama bu nasıl saçma bir Beşiktaş formasıdır ya  :alala:

Çevrimdışı umutdogan62

çok basite kaçmışlar kalitesiz duruyor ama adidas :)
1
9
0
3JK

Çevrimdışı brci

çok basite kaçmışlar kalitesiz duruyor ama adidas :)

fanile gibi bide kırmızı beyaz değilde siyah olaymış bari :)

Çevrimiçi Samet Ç

konu dışı ama bu nasıl saçma bir Beşiktaş formasıdır ya  :alala:
Hocam bu forma değildi herhalde antrenman forması diye hatırlıyorum daha basket formaları çıkmadı diye biliyorum.

Çevrimdışı brci

Hocam bu forma değildi herhalde antrenman forması diye hatırlıyorum daha basket formaları çıkmadı diye biliyorum.

maçta giymişler ama :/  heralde idarelik ozaman

Çevrimdışı okansosa

Bilic in şampiyon olmazsak bile gitmemesi gerekiyor bu uyumu yakalamışken yeni stat ta bilicin olması gerekir
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı brci

Bilic in şampiyon olmazsak bile gitmemesi gerekiyor bu uyumu yakalamışken yeni stat ta bilicin olması gerekir

Biliçi göndermeye niyet dahi edemezler merak etme  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Bu sene şampiyonlukta en iddialı takım biziz. Rakiplerimiz de Fener veya Galatasaray değil, sakatlıklar ve hakemler.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

bilic her şartta bu takımda kalmalıdır onu gönderirsek yerine ondan daha iyisini getiremeyiz şu şartlarda lucescudan sonra yeniden bir facia olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 16:44:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yemin ederim bu adamı sokakta görsel dalarım artık o kadar geldi burama kadar. Utanmaz terbiyesiz herifin söylediklerine bakın. Ne kadar hain barındırıyormuşuz içimizde be. Bizim düşmana ihtiyacımız yok ki bunlar yeter.

Bu haysiyetsiz herifin söylediklerini özel haber yapan site en az bunun kadar aşağılıktır.

http://haber1903.com/Besiktas-30348-ucuz_diye_sakat_futbolcular_alindi.html

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yemin ederim bu adamı sokakta görsel dalarım artık o kadar geldi burama kadar. Utanmaz terbiyesiz herifin söylediklerine bakın. Ne kadar hain barındırıyormuşuz içimizde be. Bizim düşmana ihtiyacımız yok ki bunlar yeter.

Bu haysiyetsiz herifin söylediklerini özel haber yapan site en az bunun kadar aşağılıktır.

aynen bende okudum çok sinirlendim tamam birçok konuda yönetimi ben de eleştiriyorum fakat sırf eleştirmek için eleştiren insanları da oldum olası sevmemişimdir.demba ba ya ucuz dedi adam 6 m euro bonservisi,sosa gibi adamı 4 m euroya aldık, g.töre pahalı demiş gs 29 yaşındaki olcanı 4.5 + salihi vererek aldı eleştirecek yer bulursun o ayrı ama şu konularda eleştirenler art niyetlidir çok açık ve net.

Çevrimdışı Deniz

Gülün geçin  :tabe:

Çevrimdışı forzatunga

tıklamayın şu siteleri ,her tık Beşiktaş'a atılmış kurşun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2014, 17:19:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sağ bek arıyoruz eksik filan da bu gidişle seneye sol bek Motta'yı yollayıp yerine Ümit Karaali rotasyona sokup o yabancı hakkını stopere  ya da sol kanada kaydıracağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli