Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3972610 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

mesela ismail ile ersanın sakatlıkları hatırladıgım kadarıyla zeminle alakası yoktu,, simdi her sakatlıgıda oraya baglamamak lazım tabiki,, bosvermeyelim ama tabiki su sorunun kesin ve net çözümünü bulmaları gerek,, onder hoca bi gitti sakatlıklar arttı:)) alın benden size bir teori:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Futbolcumuz Jose Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Futbol Takımımız’ın bu sabah yaptığı çalışma sonrası sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa’nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi.

Çekilen MR sonucunda Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Futbolcumuz Jose Sosa’nın tedavisine başlandı.

Hayırlı olsun gerçek Beşiktaş'lı oldu. Antreman sahasında %100 sorun var çok açık.Başkan stad yapıyoruz diye değiştirmemiş olabilir.
hayırlı uğurlu olsun 1 yaz sezonunda tesisleri düzeltmeyen yönetim sagolsun sezonu açtık kimse zemine bakmıyor sanırım _?

Çevrimdışı EagleForce

hayırlı uğurlu olsun 1 yaz sezonunda tesisleri düzeltmeyen yönetim sagolsun sezonu açtık kimse zemine bakmıyor sanırım _?

Kac yildir ayni sey. Bu kadar is bilmezlik olmaz artik. Gelen sakatlaniyor. Saglik ekibi midir, calisma sekli midir, zemin midir neyse sorunu bulup halletsinler artik.  :s20:

Çevrimdışı Kemal

Yav Show Tv den maç izlenılmıyo, aynı sorunu yasayan var mı?

Çevrimdışı Deniz

Nevzat demirin altında yatır yoksa ben bişe bilmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yav Show Tv den maç izlenılmıyo, aynı sorunu yasayan var mı?
Hocam show yayını yurt dışından aldığı için şifreli uydularda.Bu arada şifreyi kaldırdılar.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 22:07:24 Samo1903 ]

Çevrimdışı Deniz

olcay varken olcanı oynatıyor  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

olcay varken olcanı oynatıyor  :s20:
Oda bişey mi, Pektemek varken Burak oynuyor :s20:

Çevrimdışı ALDENYX

Sosa da ikinci derece yırtık tespit edildi.. O bişey mi?Linnes'in sırf adı geçmişti Beşiktaş'la. O da sakatlanıp milli takımdan çıkartılmış.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Deniz

ömer toprak faydadan çok zarardı yine gösterdi kendini.bu terimin gs aşkı rezil etti maçı

Çevrimiçi Necmi

Hocam bu doğruysa güzel haber. İnşallah doğrudur.
daha dün biliç söyledi yeni yapılan saha hazır olmadığı için geçemiyoruz şu an antrenman sahamız çok kötü sıkıntı büyük demişti
aynı zamanda o sahanında yeterli olmayacağını günde iki antrenman yaptıklarını ve sahanın bozulduğunu söyledi

Çevrimiçi Necmi

ömer toprak faydadan çok zarardı yine gösterdi kendini.bu terimin gs aşkı rezil etti maçı
gs lileri oynatacağım diye maçı verdi Terimin her zaman yaptığı şey bu

Çevrimiçi Samet Ç

daha dün biliç söyledi yeni yapılan saha hazır olmadığı için geçemiyoruz şu an antrenman sahamız çok kötü sıkıntı büyük demişti
aynı zamanda o sahanında yeterli olmayacağını günde iki antrenman yaptıklarını ve sahanın bozulduğunu söyledi
Tamam Necmi abi bende dün yayında öyle birşeyler duydum ama tercümanlar olayı karıştırınca pek fazla bir şey anlamamıştım.

Çevrimdışı Deniz

Bravo terim gs li oynat sen 2016 yı da tvden izleriz yine

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2014, 23:46:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bravo terim gs li oynat sen 2016 yı da tvden izleriz yine

Yine kovulacak. Bakmayın 7 yıllık sözleşmeye verecek istifasını bundan sonra da iş bulamaz Aysal gitmeden başka takımda da. Şenol Güneş gelsin herkes rahat etsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yine kovulacak. Bakmayın 7 yıllık sözleşmeye verecek istifasını bundan sonra da iş bulamaz Aysal gitmeden başka takımda da. Şenol Güneş gelsin herkes rahat etsin.
Olcan yerine Olcay, burak yerine Mustafa olsa bugün o skor çok daha başka olurdu.Yok arkadaş adam takmış gs gs diye milli takımı yedi

Çevrimdışı ALI RIZA

Kac yildir ayni sey. Bu kadar is bilmezlik olmaz artik. Gelen sakatlaniyor. Saglik ekibi midir, calisma sekli midir, zemin midir neyse sorunu bulup halletsinler artik.  :s20:
sağlık ekibinde bişe demiyorum kontrol ediliyor sağlam nevzat demire çıkıyor 3-5 antrenman pat yırtık sakat sağlamdı zemin de var bir şey

Çevrimdışı Deniz

sağlık ekibinde bişe demiyorum kontrol ediliyor sağlam nevzat demire çıkıyor 3-5 antrenman pat yırtık sakat sağlamdı zemin de var bir şey
zemini değiştirdik demişlerdi pehhh..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 00:02:35
  • Beşiktaş / Bodrum

Değişmiş zaten Deniz oturması bekleniyormuş ama hiçbir takıma 1 antrenman sahası yetmez 3 tane yapılır ki birinde a takım çalışır diğeri dinlendirilir her gün rotasyon yapılır 3. de altyapı için. Şu işe bir uzman bulmaları şart artık şart.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Değişmiş zaten Deniz oturması bekleniyormuş ama hiçbir takıma 1 antrenman sahası yetmez 3 tane yapılır ki birinde a takım çalışır diğeri dinlendirilir her gün rotasyon yapılır 3. de altyapı için. Şu işe bir uzman bulmaları şart artık şart.
Aynen öyle staddan daha önemlisi bence tesistir stadda 1 günü geçer tesiste 1 haftan stad işi bitince tesise el atmalılar

Çevrimiçi murat

bu takımda oynayamayacak yeteneksiz mehmet topal beceriksiz burak artist arda bitik selçuk gs ye transfer olmasıyla milli forması garanti olan olcan arkasına adam kaçıran gökhan gönül kimi yazacağım bilemedim.bu takımdan birşey olmaz.yerlerine koyacak adam varmı o da yok.elimizde bir sürü vasat adam var ve biz bunları yıldız diye kendimize yutturuyoruz.takımımızın dünya piyasasındaki ederi malesef izlanda takımının üstünde değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2014, 00:16:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada bir şeyi farketmeliyiz bence bu çok önemli.

Yerli antrenörler bu işi hala bilmiyorlar. Bu opyuncular bu derece taktik özürlüyse bu asıl takımlarından kaynaklanıyor. Gs'yi zaten yabancıları taşıyor sezon boyunca. Fener'i iki beki ve forvetleri.

Biz bunlara göre baya baya bir takımız alan daraltma , markaj , direnç gerçekten çok farklıyız şu milli takıma Beşiktaş takımı da en az 3 atardı rezalet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

diyen kim bana onu söyle _?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

bir defa şu takımda kadroya giren en formda oyuncular bizim takımın oyuncularıdır fb ve gsyın topçuları fizik olarak hiç hazır değilken olcan,burak,emre gibi adamlarla maça başlarsan sonun böyle olur iddia ediyorum şuan formsuz olan töre olsaydı onun sadece yeteneğiyle bile hücumda daha hareketli olabilirdik onu bile almamış kadroya olcay ve pektemek şu takımda gereken süreyi bulmuyorsa hiç ağlayıp sızlamayacaksın.takımda maçı isteyen karakter gösteren 1 tane adam yok öyle olursa yenilirsin tabi çeklerin hollandayı yenmesi daha da kötü oldu tabi :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...